Vidjet cu jos za te bonove. Dosta je vremena do travnja, pa ce se dosta ponuda i promijeniti.
Nego, jedna stvar me zanima, ako netko ima informaciju. Mi koji koristimo Vip mobilni internet, imamo preko CARNeta popust 50%. Barem je tako bilo godinama. Ja npr imam XL net sa 30 gigi za 200ak kn.
No sada gledam po netu, i jedino za CARNet korisnike vidim ovo:
http://www.vipnet.hr/vipme-carnet
A i ranije sam negdje citao da ce za nove korisnike ukinuti L i XL tarife, dok ce postojecim korisnicima te tarife ostati dostupne po staroj cijeni, dakle cijeni s 50% popusta.
EDIT:
Evo, nadjoh:
"Mobile CARNet promocija (usluga) je promocija koja se može uključiti na podatkovne tarifne modele Vip mobilni internet S i M, te omogućava 50% popusta na iznos mjesečne naknade. "
Znaci, za studente na pretplati imaju 1 i 5 gigi, a za ove koji ne zele pretplatu imaju do 2 gige. No nista ne mogu naci za postojece korisnike.
P.S.
Sto vise surfam, vise nadjem na nesto sto me zbuni. VIP po potrosenom prometu u tarifama smanji brzinu. Da li smanji i korisnicima koji su potpisali ugovore prije nego li je to stupilo na snagu? Jer kad sam ja potpisivao, svaki preneseni megabajt nakon osnovnog paketa se je placao po posebnoj tarifi.