Ugasiš ga.
Vol.down+power tipku držiš.
Printable View
Ugasiš ga.
Vol.down+power tipku držiš.
jel mi može neko reči kako da instaliram program na karticu a ne na mobitel.... imam instaliran froyo al on opet instalira na mob....
hvala....
Vec se napricalo o tome nadugacko i nasiroko... Pogledaj prethodne stranice ove teme, a virni i u druge teme malo.
Bravo!
Baš sam malo proučavao i izgleda da nisu svi s 0.83 slcd. Moj je; znam jer sam prije imao amoled i usporedio sam stari s novim.
jel moguce nekako iskljuciti punjenje baterije kada ukljucim usb da bi si nesto prebacio na mob??
Kako se moze promjenit tastatura da mi je Z na mjestu Y?
Ako imaš rootan uređaj možeš.
Trebaš promijenit key layout.
Stavi samo da ti jezik tastature bude njemacki i to je to..
jel ima rjesenje da nakon sto otkljucam tipkovnicu ne moram pricekati sekundu dok mi ne refresa sat, npr.dakle ako sam u 14:20 zakljucao mob i otkljucavam ga u 3.meni prvo bude 14 20 pa se osvjezi na 3, nije to nista ne znam sto, al zna zivcirati..
Tu i tamo mi se zna javit ovaj error
"com.htc.bg" i onda moram Force Close-at.
E sad, malo sam googlao i rekli su da je problem u nekim FB contacts-ima i da se tam nekaj treba podesit. Ja sam to napravio i eto danas opet mi se javlja taj error.
Jel zna itko u cemo je problem?
->Probat cu sad ovo:
U postavkama, pod sync sam ugasio da facebook synca kontakte..
Na 2 foruma sam nasao to rjesenje pa nadam se da ce uspjet.
EDIT:
Imam samo engleski, poljski i ceski za jezik tastature :/
BTW, moj Desire je kupljen u Vipu, hbot je 0.83 i nema slcd ekran
ok, hvala ;)
samo da pitam, jel postoji kakav update ili neka nova aplikacija radia za desire?? kaze da ima podrsku RDS-a ali katastrofalna je, ako i to mozemo nazvat rds-om...
tnx
Samo da kazem, oni koji imaju 0.83 hboot i ako zele rootat mobitel moraju skinuti custom img za unrevoked da bi se instalirao recovery. :)
Link: http://crop.floodbit.org/~defer/reco...bravo-slcd.img
jos jedno pitanje.. poslao sam bio MMS, sliku je resizao sam mobitel no nakon sto je poslana poruka (dobio sam report da je uspjesno poslana) u desnom gornjem kutu stoji crveni usklicnik.. sto zapravo oznacava taj crveni usklicnik? :O preko googla sam nasao razlicite odgovore pa vise nisam siguran..
i jos jedno pitanje.. u vezi led obavjestavanja prostigle poruke/poziva... jel je moguce posstaviti da led treperi tako dugo dok se poruka ne procita ili ne uđe u aplikaciju i pogleda tko te zvao?? mislim da na 2.1 androidu mi led svijetlio tako dugo dok nisam procitao poruku a sada nakon nekog vremena prestaje treperit... znaci, dosla poruka, ja je nisam vidio i u pocetku treperi no nakon nekog vremena prestane... to mi je glupo jer onda moram svejedno palit ekran da vidim jel me ceka nesto novo... led treperenje na ovaj nacin gubi svaki smisao... :(
hvala
prilikom paljenja mobitela stalno mi se pojavljiva :
Sorry!
The process android.process.acore has stopped unexpectadly. Please try again
Kad stravim Force close tako se stalno javlja i samo to stoji
Da pogodim, kada god pritisnes negdje na ekran to ti se javi?
Na Android forumu su taj problem rijesili, factory resetom.
http://androidcommunity.com/forums/63567-post6.html
imam desire već oko mjesec i nešto nije rootan trenutno i imam froyu 2.2 moram priznat da mi baterija traje dosta dugo naspram androida 2.1 koji je bio na njemu prije updejta sad traje oko 2-3 dana dok je prije trajala 1 max. 1 i pol dan.
Meni se znao par puta resetirat mobitel jednom kad sam upalio internet i otvorio browser drugi put kad sam prebacivo bluetoothom tj. nisam stigo prebacit još nego sam tek upalio program pa se resetiro i to ne sa onim defaultnim bluetooth sharingom nego imam program bluetooth file transfer (možda je bilo do programa mada je već par puta za njega izašo updejt pa sam ga updejto) treći put neki dan ne sjećam se šta sam radio,a i na androidu 2.1 mi se također znao resetirat.
Moje Desire je amoled i moram reć da mi je screen jako dobar,gledao sam na googleu slcd screenove i amoled i meni osobno su bolji ovi amoled na desire-u.
Što se tiče zaštite čim sam ga uzeo kupio sam silikonsku masku (60kn) i screenprotektor (1x 30kn) preko oglasa kojeg sam od uzbuđenja kad sam ga dobio krivo naljepio tj. naopako nije ništa strašno,al promjenit ću ga uskoro,a maska je bila super jedno 2 tjedna i onda mi se rastegnula kupio sam je u draškovićevoj stoga vam preporučam nemojte tamo kupovat maske za desire jer su skupe i nekvalitetne,neki dan sam naručio preko ebaya od čajniza iz hong konga masku za desire uz koju dobiš dva screenprotektora free za 90kn
stavit ću i link od maske pa si možete pogledat kog zanima meni se čini da je ova super jel ima veliki otvor za kameru zadebljanje na onom krugu tako da kad stavim mobitel na stol da mi ne leži na staklu od kamere nego na tom gumenom zadebljanju, maska nije mi još stigla,ali vidit ću nadam se da se ova neće rastegnut ko ova prva jel već duže promatram maske malo za desire da uzmem,a da zadovoljava sve moje uvjete :D eto.
Btw probao sam ovaj volume down + power i meni se ništa ne dogodi osim šta se stiša mobitel i vibrira stalno jel iz silent moda ode u vibrate, jel to samo za rootane mobitele vrijedi il ?
video od maske
Code:http://www.youtube.com/watch?v=hLgxFyYPCkY&feature=player_embedded
Ovi case-ovi mi se ne sviđaju takvu istu mi ima prijatelj di je cijela kamera otvorena i izgrebalo mu se staklo kako svaki put kad dođe recimo u birc stavi na stol,a scrn protektori zanimljivo to ću razmotrit još,a mob koristim kako ne za navigaciju,internet svašta,a nije svaki put da 3 dana traje sve ovisi naravno kolko prčkam po njemu mislio sam ono maximalno mi je trajala 3 dana.
btw jel ima gdje objašnjeno za šta koja opcija služi u ovom recovery-u?
Dali je AMOLED ili SLCD ekran može se vidjeti i na samoj kutiji. Na pozadini kutije Desirea pod specifikacijama ako je AMOLED piše : 3.7-inch AMOLED touch sensitive screen, a ako je SLCD onda piše samo 3.7-inch touch sensitive screen.
Ista stvar se spominje skroz na vrhu kutije ako je AMOLED piše a koje je SLCD onda piše samo touch sensitive screen.
Možda pomogne nekome
Jel sad potraga za AMOLED ili SLCD verzijom?
na mojoj kutiji piše AMOLED 3.7-inch touch-sensitive
@xlr kolko si platio te folije kad si naručivo preko ebaya ?
Da ali kako si napisao, kada si kupovao nisu dali da ga pališ i gledaš hboot pa prema ovome samo pogledaš kutiju, to sam i pisao za ljude koji ga isto tako misle kupovat da znaju. Kupio sam 2 Desirea jedan za curu jedan za sebe, oba u vipu kupljena jedan je amoled a drugi slcd
Ma znam da nije bilo naznake tad sa slcd samo kažem,a i meni osobno je bolje amoled.
Znači sipping je free nisam vidio ono u krugiću da piše pa sam mislio da si još poštarinu moro plaćat.
Sad gledam na e-bayu te zaštite i pošto nikad nisam imao može netko reći koja je bolja: hybrid hard case ili gel case?
I sad, ne znam baš kako da objasnim, no jel ova gel case od nekog glatkog silikona/gela/gume, odnosno neće vuć cijeli džep van ili zapinjat po stolu, nije onaj tip gume koji se kao "lijepi" za površinu i neda se vuć po njoj.
I ako netko zna nekog pouzdanog prodavača memorijskih kartica(8gb-16gb).
kartica sam ja našo preko njuškala,a javim ti za ovu masku šta sam naručio doći će mi za koji dan pa ti javim kakva je.
Da ne otvaram novu temu, svojih par pitanja cu ovdje 'puknuti' :)
Prvo, kupio sam prije tjedan dana HTC desire i sve pohvale na mobitel, a ovo mi je ujedno prvi android mob. A sad par newbie pitanja za bolje upucene:
1) Froyo
Sta je to tocno froyo?
Citao sam po forumu, i koliko sam skuzio, to je ustvari OS od androida. Jel se varam u necem mozda?
2) rootanje
I o ovome vec dva dana citam po forumu, no da ne bi bilo zabune, odlucio sam ovdje sve provjeriti.
- koji custom froyo preporucujete
Ovo primarno pitam jer imam previse aplikacija koje su mi potrebne, a interna memorija ne moze sve podnijeti, pa zelim instalirati na sd karticu.
- uz preporuku bih molio i link na tutorial kako instalirati to chudo :)
3) Navigacija
Koju preporucujete i moze par linkova za zbavit istu?:)
4) Software info o mom desireu
firmware: 2.1-update1
kernel: 2.6.29
build nubmer: 1.21.405.2
hboot i to ne bih znao reci, no molio bih da ukoliko netko moze, da mi pomogne sa ovih par pitanja.
Unaprijed - moj naklon do poda i velika zahvalnost :)
1) Froyo ti je naziv za najnoviju verziju Androida a to je 2.2.. mozes nadogradit na 2.2 vrlo lako= settings-->about phone-->system software updates i check now. Ako ces nadograđivat spoji se preko WiFi-a pa povuci update jer je tezak oko 90Mb.
2) za rootanje i Romove pricekaj nekog tko se bolje kuzi u to.. ugl, i ja cu kad nađem malo vremena bacit mob na factory reset, uzet 16gb karticu i sve fino instalirat iznova. neki programi koji dolaze sa desireom su potpuno beskorisni pa bi bilo dobro izbacit ih, bar tako ja mislim.. samo nesto pricaju da se neda rootat froyo (?).. o ovome ti neka netko drugi pomogne..
3) Copilot.. potrazi temu copilot i gledaj zadnje postove u toj temi.. kartu ces morat skinut od cijele europe, zauzima preko 2Gb (ispravite me ako se varam).. karte preko torenta skines i prati dobro upute kako ih kopirat na sd karticu.
4) hd boot vidis lako.. ugasi mob, pa stisni volume down + power tipka.. tad ce ti ispisat i te podatke..
PITANJE!! :)
dakle ovako, jedno staro pitanje i jedno novo..
staro:
u vezi led obavjestavanja prostigle poruke/poziva... jel je moguce posstaviti da led treperi tako dugo dok se poruka ne procita ili ne uđe u aplikaciju i pogleda tko te zvao?? mislim da na 2.1 androidu mi led svijetlio tako dugo dok nisam procitao poruku a sada nakon nekog vremena prestaje treperit... znaci, dosla poruka, ja je nisam vidio i u pocetku treperi no nakon nekog vremena prestane... to mi je glupo jer onda moram svejedno palit ekran da vidim jel me ceka nesto novo... led treperenje na ovaj nacin gubi svaki smisao... AJDE DRUSTVO, pa valjda znadete u cem je caka... :/
ali isto tako imam i odgovor na onaj crveni usklicnik u MMS porukama.. kvaka je tome sto je prioritet poruka bio podesen na HIGH dok na normal (sto je i po defaultu) ne pokazuje nikakve oznake...
Hvala na svim odgovorima i na pomoci :cthumbup:
A sto se tice rootanja, obavit cu to cim prije iz razloga da ne moram sve ponovno instaliravati i podesavati kasnije. Nisam plasljiv sto se tice takvih stvari, i nisam bas bez iskustva. Samo sto do sada nisam ni pratio a ni imao android telefon.
Ukoliko netko ima bilo kakvu preporuku za custom froyo - nabacite link i tutorial. Mada sam vec provjerio topic za custom roomove, ali eto, ne skodi pitati ponovno :)
Froyo ti je nova verzija Androida, 2.2.
Googlaj pa ces nac vise informacija, a i pisalo se vec na forumu o tome (HTC Desire Froyo update)...
Ja ti koristim LeeDrOiD i odlican je.
Ima HTC Sense i sve kaj ti treba, imas i to u jednoj temi (HTC Desire ROM-ovi).
Navigacija-Sygic je za mene najbolji.
Hboot mozes vidjet tako da ugasis mobitel i drzis vol. down + power i tako cekas par sekundi i onda vidis informaicje.
EDIT: Mileni, mozes ti napraviti backup svih aplikacija, poruka i kontakta preko programa, pa kada instaliras custom ROM samo ih vratis nazad ;)
Hvala na pomoci...
Bacam se na posao, a od ubuduce cu biti malo aktivniji i po forumu, zavisi koliko stignem :)
molim pomoc vlasnika desirea..jel zna netko kako ako postoji se iskljucuje opcija da kad instaliram npr.igre sve mi je puno muzike iz tih igrica i sl
i meni bi dobro došla ta opcija... nažalost nema (bar jje ja nisam našao)... inaće ako imaš neke slike na sd kartici koje ne želiš da ti se pojavljuju u galeriji onda napravi neki novi folder sa "." točkom ispred (u linuxu se tako označava hidden folder) recimo ".slike" makni te slike tamo i to je to više se ne pojavljuju u galeriji.
igrice same rade foldere na kartici i najčešće nisu skriveni tako da se te slike pojavljuju kao posebni albumi.
@hrky
@Mileni17
ako stavljate isti rom samo noviju verziju samo nemojte wipeat i imate odma sve stare aplikacije i postavke... inaće postoji my backup pro, izvanredan program koji ja koristim, možeš backupirat sve programe (apk+data) , kontakte, sms/mms, settings itd. jako je dobar i restora market linkove!
my backup pro možeš nać na mobilism.org staranici ili instaliraj market enabler i kupi ga , jeftin je i jako dobar ;)
EDIT: sorry za double post , tek sam sad skužio :creep:
Mozete probati i sa .nomedia fajlom:
http://myhtcdesire.com/tutorials/how...sicphotos-apps
da al meni recimo zvukovi imam u folderu music 3000 zvukova sve od kozna kud sve kad se instalira mi se prekopira tamo
treba pripazit sa .nomedia jer se može desit da ti izbriše sve media fajlove u tom folderu ako si tamo naknadno stavio .nomedia fajl...
mislim (nisam siguran) da treba prvo napravit novi folder pa onda stavit .nomedia u njega pa tek nakon što mob skenira cijelu sd karticu stavit media fajlove u taj novi folder (mislim da na taj način izbjegnete brisanje svih media fajlova iz tog foldera )
Neće ništa izbrisati, samo će sakriti prikaz media fajlova iz tog foldera unutar galerije/music playera. Svako tolko ubacujem .nomedia fajl u pojedine foldere, radi ko zmaj :)
A i ovo je korisno za znati:
The no media file works recursively – meaning that you don’t have to put it in all the subfolders too. Just put it in the top-folder and any subfolders will automatically be excluded.
da brisao je fileove!!! znam jer se to meni dogodilo... ali to je bio googlov bug koji je ispravljen... nisam se odmah tog sjetio...
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=3692
Issue 3692: MediaScanner deletes jpg and gif files
slažem se treba više čitat i informirat se...Code:When a ".nomedia" file is added to a directory that has already been
scanned by the media scanner, any jpg and gif files in that directory and
all sub directories will be deleted.
http://siteof.me/wp-content/uploads/...miley_gasp.gif
Oh wow...
Ispricavam se, niti se meni ikad ista slicno desilo, niti znam ikoga da mu se to desilo... Pa sam bio 102% uvjeren da nema sanse da se to dogodi, da bi bilo suludo da su dopustili takav propust...
Nadam se da se mi sa Desireom ne trebamo oko toga brinuti jer se bug javljao na verzijama prije 2.1:
Ali svejedno, tnx na ukazanom propustu, nisam ni ja imao pojma da se to nekad događalo.= Citat =:
Comment 37 by chetansdm, Aug 09, 2010
By adding .nomedia file in Android 2.1 the files are not deleted nor hidden. Its only that the media-scanner will not pick the media from the location. Its as if like removing the links.
Šuti, najbolji tutorial u svemiru :)
Ne obazirite se na ovo, to on kaze za sve zivo :notooth:
OT: Nekaj me zafrkavaju Widgeti, kada sam spojio Desire sa kompom prek USB-a, prebacivao sam neke fajlove i onda sam ga odspojio (da, onak kak treba preko safetly remove hardver) i kad sam pogledao, pisalo je na nekim widgetima "Problem loading widget".
Pokusao sam sve widgete kojima to pise maknut pa ponovo stavit, no tada ih uopce nisam niti vidio da ih mogu dodati na ekran.
Upalilo je jedino to da sam ih morao reinstalirat.
Jel zna itko u cemu je problem?
Svi aplikacije su mi na kartici.
Aplikacije čije widgete koristiš na homescreenu moraju biti na internoj memoriji. Trebat ćeš obrisat app, podesiti da instalira na internu memoriju i kasnije vrati postavke ako prisilno instaliraš na sd karticu.
Onda super, obriši taj app, promjeni postavku u MIL-u na internu memoriju, instaliraj i vrati postavku na staro.
pitanje za sve koji imaju Desire i Froyo na njemu:
da li su vam slike slikane sa mobitelom malo mutne dok ih ne zumirate??
tj, kad uđem u galeriju i pogledam slike koje sam uslikao, djeluje mutno. čim malo zumiram sliku, odma postane oštrija...
A sad, ja imam 2 galerije na Desireu, i u objema su slike oke dok ih ne zumiram (nisu mutne).
Jos jedno pitanje, kada idem ljevo-desno na Home screenu sa onim optickim trackpadom, nakon nekog vremena, ako sam recimo na 2. screenu od glavnog (desno), on mi se vrati na 1. screen od glavnog (lijevo).
I tako na kojem god screenu jesam on to radi.
No kada sa prstom slide-am onda je sve oke.
daj link na rom
Ako se ne varam, to bi trebao biti ovaj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=719544
I kod mene isto malo mutne dok malo ne zumnem u HTC galeriji LeeDrOiD 1.9
evo opet gledam i ne cine mi se mutne..mozda slikano po mraku i u zatvorenom su vam mutne...
evo, bas sam ovo pitanje i ja htio pitat... cim je malo zumiras odmah se javi ostrina.. ko bi znao zasto je tako.. mozda da procesor ne trosi bateriju na proces izostravanja slika? ne znam, meni samo tako nesto pada na pamet.. inace, skinuo sam neku galeriju 3D koja je na nekom htc-u kao defaultna, tak sam negdje citao... tamo sve ok...
ali imam i jedno pitanje... sa cime je najbolje cistiti ekran od prstiju?? neko sredstvo, ili samo krpica?? moram ocistiti temeljito ekran i na njega foliju jer mi ovo i vise nego na zivce ide... stavio bi foliju pa onda ako treba i sa obicnom maramicom lako foliju ocistio dok sada na ekran pazim ko na svoje oko... dakle, prijedlog za neko sredstvo za ciscenje... hvala
Ja koristim obicni WC papir i par kapi alkohola iz ljekarne. Neki kazu da je to mozda malo agresivno, ja nikad nisam imao problema s tim (cistim i druge ekrane i ostale ravne/staklene povrsine tako).
A mozes probat i onom spricalicom za prat stakla iz DM-a...
Opereš zube, poližeš prst i obrišeš. Sjaji se ko bebina guza. Nemojte raditi nauku od prljavog ekrana, za to nam služi marketing :D
problem sa kalendarom na desireu... froyo je gore..
kad zelim ubacit neki podsjetnik na događaj izbacuje mi "you have no calendars".. koja mu je to sad fora?
i da.. u pozadini se vidi sve one opcije za upisivanje podataka o događaju i alarmu ali me jednostavno tamo ne zeli pusititi i ispisuje gore navedenu poruku..
HELP! :sos:
Otvori na kompu http://www.google.com/calendar i definiraj kalendar, ako već nisi.
sređeno. ja sam bio odznacio sve kalendare za sync na desireu pa je tu bio problem.. tvoj post me naveo da ponovo potvrdim kalendar na desireu koji je na mojem gmail accounutu.. ;)
hvala
evo kupio danas htc desire pa se već tri sata ne odvajam od njega :D. Ovo je prvi put da imam posla sa androidom tako da sada malo razgledam kako i šta.
U svakom slučaju jaako sam zadovoljan i oduševljen mobitelom!
Još jedno pitanje je li onaj facebook ap što je već instaliran isti kao onaj što se može skinuti sa android storea?
nije isti...ovaj u marketu je noviji...
jel mi moze neko dat link za onaj misc_update.zip sta treba poslije rootanja instalirat, nemogu nigdje na netu nac...
Pa poslje rootanja stavis ROM] koji hoces..
ma rijeseno...jednom metodom je trebao biti instaliran taj misc_update...prije instalacije roma, ali ipak ne treba :-)
par pitanja..
jel imate problema sa signalom?? meni svako malo ljudi kazu kako me slabo cuju.. gledam i ove crtice i rijetko da su sve 4 ispunjene.. ako prebacim mrezu na gsm only onda je sve puno ali onda mogu zaboravit vece brzine kod surfanja od edge-a.. kako je kod vas ostalih? inace, ovo me strasno zivcira, cak razmisljam i o ovom najnovijem samsungu.. :-(
a drugo pitanje, zasto ne mogu pristupiti ovom forumu preko dolphin broswera ili vec ugradjenog?? evo sad sam uspio preko opere mini...
hvala na odgovorima i sorry na greskama u pisanju.. ;)
UMTS općenito ima tu "boljku" da zbog više radne frekvencije signal slabi zbog fizičkih prepreka. Drugim riječima, signal ne voli velike i debele prepreke na svom putu. GSM signal je tu superiorniji zbog niže frekvencije.
Dosad nisam primjetio da mi pozivi stradavaju zbog lošeg UMTS signala. Ako si rootao mob, probaj flešati zadnji radio.
Ti javlja:
Sistemska Greska
Not allowed
(Status Code: 403)
Probaj u postavkama ugrađenog browsera promjeniti "user agent", ako to postoji.
Jel ti javlja kojim slucajem "Sistemska greska"?
Ako da, to se i meni dogodilo.
Moguce zato kaj sam ostao logiran doma, na kompjuteru..
imam mali problemcic...stavio sam leedroid rom, i sve je bilo ok. krenuo sam skidat neke aplikacije sa marketa, i sad mi izbacuje za sd da je mounted read only...sto sad s njom??
nece...pokusao sam unmount, al ne reagira...neznam sta dalje...cc...
rijeseno...izvadio sam karticu, stavio u drugi mob...popravio ju i sad radi...
no sad imam problem. prije nego sam stavio leedroid, sam napravio nandroid backup, sad ga vise nemam...dali cu zbog toga imat kakvih problema, jer sam ga danas tek rootao... :-)
naručio sam s ebaya BLACK RESIN Soft Gel Case for the HTC DESIRE, stiglo u 7 dana super stvar za jako malo para 38kn
http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-RESIN-So...item1e5bd73dd3
http://cgi.ebay.com/NEW-BLACK-FLEXIS...cessories#shId
ja sam si kupio ovu...odlicna je...neki dan je stigla...
Ja sam ovaj case narucio, izgleda super a i dobije se i 1 protector.
Sad kad se vratilo pitanje caseova, može netko od vas odgovorit na pitanje koje sam postavio no nije bilo odgovora:
ne znam baš kako da objasnim, no jel ova gel case od nekog glatkog silikona/gela/gume, odnosno neće vuć cijeli džep van ili zapinjat po stolu, nije onaj tip gume koji se kao "lijepi" za površinu i neda se vuć po njoj.
Sva tri su ista, to je valjda jasno :)
Trebao bi i meni doći ovih dana - isti takav, naravno.
edit @yager: kažem općenito, tvoj post je samo bio brži od mog :)
Jel samo meni šteka sync Google kontakata jer sam zaebo neš ili je kod njih greška?
Priča ide ovako: bilo mi dosadno pa sam išao brisati kontakte iz telefona da mi se ne brkaju sa onima sa Google accounta. A budući da su bili linkani jedni na druge, uspio sam izbrisati i veliku većinu iz Googlea. Išao sam onda na sync da mi povuće sve ponovo sa Google accounta, ali javlja grešku. Mail i Calendar synca bez problema. Onda sam obrisao sve kontakte u telefonu (i iz Phone i iz Google) i opet neće syncat. Onda sam napravio Export sa Googlea i prebacio vCard file na mob. E sad, neki brojevi imaju crticu, tipa 01-123-4567. Jest da to ne smeta, ali ipak, otkud? A sync sa Google accountom i dalje ne radi! :wall:
Normalno da su mi se izbrisali i sve slike kontakata, a ne mogu ih povuć sa Googlea.
Ajd nek neko proba napraviti sync kontakata pa da vidim da stvarno nisam tolki baksuz pa napravio to sve baš kad Google STVARNO ima problema sa syncom. Ili mi dajte savjet šta da radim.
E da, htio sam obrisati Google account i napraviti novi ispočetka, ali ne da jer je linkan na hrpu drugih appova, pa traži Factory reset što mi se ne da raditi.