i da je pljuvao ne možeš mu uzet za zlo, gomila je ljudi koji ni ne probaju iphone a hvale svoje druge smartphoneove koji mogu sve i svašta ali kad probaju iphone obori ih s nogu. Ja sam imao obrnutu situaciju, prvo iphone a uz njega još smartphoneove razne i jedva čekam dan kad će iphone dobit bt i c/p. MMS, kamera i ostale sitnice me uopće ne zanimaju jer ako netko tvrdi da mu mobitel treba za posao isključivo i baš zato nije uzeo iphone nego nešta drugo i onda kao glavne razloge nabroji kameru i mms...WTF? iPhone mi je i dalje weekend phone kad mi ne trebaju te stvari i tada je prava stvar. Ono šta me brine je da će uskoro se kapacitivni touch početi koristiti masovno jer je par proizvođača patentiralo svoju "multitouch" tehnologiju i tada iphoneov touch više neće biti unikat. Pitanje je vremena kada će ga neki mob prestići kao i svaku stvar u tehnologiji. trenutno mu nitko ne može osporiti da je NAJUPORABLJIVIJI mobitel na svijetu ali da mu fali stvari, fali. I važna stvar u tome je da Apple nije slučajno izuzeo slanje preko bt i učinio mučno prebacivanje između iphonea i ostalih uređaja. Pa najveću zaradu imaju preko iTunesa, sami sebe bi oštetili kad bi dali korisnicima da kupljenu pjesmu prosljede bilo kome. I upravo zato imam omniu preko tjedna koja nema nikakvih ograničenja nego osim onog koliko vremena imate za potrošiti da ga pretvorite u uporabljiv mobitel. A stvarno ga treba previše ali neka. Iskreno savršeni mob po meni bi bila nokia n97 sa iphoneovim touchom i UI. Kako po dizajnu tako i po funkcinalnosti koju bi pružila a vjerujem da ima još puno ljudi koji bi se složili sam mnom. Ljudi dajte potpis na ovo ako da :D