bila je dosta zanimljiva utrtka..... mada sam ocekivao McLaren-e dosta brze.........
Medjutim Fernando ne bi bio Fernando da nije na kraju utrke izjavio kako nije zadovoljan rezultatom........ pa konje jedan mogao si bit cak 6.
ne razumijem ga
Printable View
bila je dosta zanimljiva utrtka..... mada sam ocekivao McLaren-e dosta brze.........
Medjutim Fernando ne bi bio Fernando da nije na kraju utrke izjavio kako nije zadovoljan rezultatom........ pa konje jedan mogao si bit cak 6.
ne razumijem ga
kad si debil,onda si debil,nema tu pomći jadnom fekici
nije svako rodjen pametan....................
ma volio bi više da kimi osvoji nešto, zaslužio je čovjek...
Ja sam bio za Alonsa i samo za Alonsa, ja ne navijam za Mclaren ali za Alonsa da, i meni je svejedno bio on 1. ili 11., on je z#a#k#o#n
Šta jučer nitko nije gledao kvalifikacije?? :jehon:
Uglavnom, danas je utrka, a u startnom poretku ima jedno malo iznenađenje...
Alonso
Hamilton
Massa
Heidfeld
Räikkönen
Malo mi je čudno da je Kimi tek 5., al dobro, izletio je sa staze prije kvalifikacija (na slobodnom treningu)... ali je Ferrari "malo dalje" o McLaren Mercedesa na ovoj stazi... :(
šta da gledam kad ide s lošeg na gore(za ferrari)
Po vjestima je McLaren izbacen za ovu i buducu sezonu od F1 ??!!! :jehon:
Nije jos sve 100% jasno,ali izgleda da ce Raikkonen i Massa dobit svoju priliku za prvenstvo`2007 sami odluciti....
Po meni jako zalosno ako je McLaren nesto krivo napravio,ali mi jos vise zao sa Hamilton`a i Alons`a ....tak to nije trebalo da bude,oba dva decki odlicno voze i po meni nisu na pisti izgubili,nego na stolu,to nije Formula1,nego Formula/prevara..... :nono: :tomato:
ovo prenosi f1-hr.
"Podsjetimo, na današnjem zasjedanju WMSC-a će biti donesena odluka o mogućem kažnjavanju McLarena zbog ranije dokazanog posjedovanja povjerljivih Ferrarijevih dokumenata koje je Mike Coughlan, McLarenov glavni dizajner, primio od Nigela Stepneya, Ferrarijevog glavnog direktora razvojnog odjela.
Iako odluka koja će utjecati na budućnosti momčadi iz Wokinga nije donesena, mogućnost isključivanja iz prvenstava nemoguća."
Mclaren kažnjen sa 100 milijuna funti.Svi bodovi u poretku konstruktora oduzeti za ovu sezonu. Vozači Alonso I Hamliton zadržavaju svoje bodove.
Izvor- lfsforum.net
pare, pare, samo pare. Utrka je sekundarna.
ferrari sve lošiji al nek se to gleda s druge strane jer je otisel šumi, ali alonsu i onom Hamiltonu super vozi
McLaren je kažnjen sa 100 milijuna dolara i oduzimanjem bodova u poretku konstruktora
A ja supa*a ljudi sto su ih kaznili? Al nema veze u glavnom ce dva mclarenova vozaca biti na podiju.. iako bi prvi mogo biti alonso za njega i navijam ali hamilton je pravi vozac tako da kimi i massa nemaju neke velike sanse da ih skinu s prijestolja..
Kažnjeni su samo novčanom kaznom i oduzimanjem bodova u konstruktorskom poretku....
Ne znam, ali meni tu jako smrdi na mito i korupciju....
lopovska posla :hunter: :hunter:
da ziher..sve vam srdi,jadam mclaren...špijunirali su,krali podatke i gotovo...tako im i treba...
....a grdo su ih kaznili..:notooth:
ja mislim da nisu...100 milja i konstruktorski naslov...moglo je i gore...
a oni sa tim i ukradenim i iskorištenim podacima nastavljaju voziti...ako su već proglašeni krivima,hebemu onda je to smiješno...
ma kog veseli nek bude sretan. Na kraju ce se ipak znati ciji su bolidi bili bolji :) bez ili sa bodovima.
Probali su napravit ono - i vuk sit i ovce na broju,ali to ne ide.Ako su krali i to iskoristili u svom bolidu,znači da još i danas imaju koristi od toga.Onda jednostavno treba zabraniti korištenje tih bolida,tj. izbaciti ih iz prvenstva.Ovako su legalizirali krađu.To sad izgleda kao da osudiš lopova za krađu,ali mu dopustiš da zadrži sve što je ukrao...
..je..izgledalo bi to tak,ali mclaren je i prije dobro vozio i bez ovih pljacki..Ma prevelika je lova u igri da bi bili samo tak maknuti.:notooth:
nije mclaren dobro vozio...u zadnjih 5 sezona...
baba-letimično sam čitao...
Fina kazna, a ova dva flajpana i dalje voze! ******, ili i njih bacit van, i to diskvalificirat za ovu sezonu i kaznit za cijelu iduću, ili ništa ne uzimat. Ovo je k.rc, kao McL je kriv konstruktorski, ali vozači nemaju veze s tim, nisu se time okoristili. Ma jbm ti ja takvo poštenje.
I nema veze tko je kriv - i da je Ferrari kriv isto bih govorio. Ionako sam sa MSC i ja otišao iz F1, više-manje, ali ovakva sranja stvarno treba kaznit jako, treba ih da osjete. Cijelu iduću sezonu, i sponzori da nestanu i sve da im ode u k. Pa da nauče bit fer i pošteni. Gamad.
ovo je jako lose za F1.McLaren se opet izvukao.ja bi ih dozivotno diskvalificirao.tu nisu samo oni u pitanju nego kredibilitet cijele organizacije.:(
potpuno sam razocaran:jehon:
i ja...otiči će ta formula u k...tj. je....
hmmm...pogledaj konstruktorske bodove ferrarija i mclarena---meni se čini da je ferđi,puno,ali puno brži...tako da LOL!!!
nebitno je da li je to MC iskoristio,vec je bitno da su bili u posjedu povjerljivih dokumenata koji su u vlasnistvu Ferraria.mora ih se kazniti propisno bas zato da se ovakve stvari vise ne bi dogadjale jer ce dovesti do propasti F1 kao institucije!!
Zanimljive kvalifikacije za današnju utrku koja se vozi na SPA stazi u Belgiji....
1. Raikkonen
2. Massa
3. Alonso
4. Hamilton
5.....
lol....nije ferrari niš dobio...
+mislim na parnicu..
ne na prikazanu današnju dominaciju...:beer:
Eto, završi i ova utrka...
Na početku utrke je bilo zanimljivih sitacija i pretjecanja.. :spin:
Kimi
Massa
Alonso
Hamilton
Ali je Ferrari cijelo vrijeme dominirao... :spin:
ma nema sve je vec rijeseno; to samo mogu ponoviti po ko zna koji put; da je sto se tice prvenstva sve odluceno; titulu ce uzet jedan od McLarenovih sofera.... ali koji
Alonsa treba ubit i u drek zakopat. Smrad je kakvog nema. Pa sluzit se ovakvim stosevima ko Sumaher je vec prevazidjeno.
http://www.natelki.net/video/3406/sp...zavoj--onboard
jako drski potezi Alonsa,sto i pokazuje kako se osjeca u McLarenu i nagovjestaj da sigurno odlazi.
Tko ga hebe, pa kaj je uopće odlazio iz Renaulta kada je jako dobro znao kakva je situacija u McLaren Mercedesu i da mu neće biti bajno, imao je za primjer Raikkonena.... Doduše, ove godine su mercedesi nekako nenadjebivi i začudo ali im niti jedan vozač u cijeloj sezoni nije odustao radi nekog kvara na bolidima( izuzev Hamiltona kojem je guma pukla ) i to tako sve zaudara + ova cijela afera koja se nedavno razvlačila po sudovima, da jednostavno cijeli taj sport stavljaju u u jednu drugu dimenziju....negativnu naravno!!
Fernandinho rules.
Realno;tko je onda dostojan broja 1??
Da je Alonso prgav to je točno.Ali očito je da je zadnjih par godina najbolji vozač.
Da nije možda Kimmi??dugogodišnja sjena Schumi-u....ni sada nije ništa bolji.Sorry Kimmi fans(wildbabe) ali jednostavno će mu uvijek za naslov faliti 'ono nešto'.
I sad kao ta cijela afera pa Kimmi ne može do naslova itd itd itd....
Pa di je bio zadnjih 7-8 god dok nije bilo afera??bok bok
[QUOTE=ivstojic;666666]Fernandinho rules.
Realno;tko je onda dostojan broja 1??
Da je Alonso prgav to je točno.Ali očito je da je zadnjih par godina najbolji vozač.
Da nije možda Kimmi??dugogodišnja sjena Schumi-u....ni sada nije ništa bolji.Sorry Kimmi fans(wildbabe) ali jednostavno će mu uvijek za naslov faliti 'ono nešto'.
/QUOTE]
Odakle si sad pak ti ispao , jel' Cobra? :hrv:
Ja nisam rekao da Kimi treba osvojiti naslov i smatram da ga prije Hamilton treba uzeti nego Alonso, na kakve načine samo grabi bodove ispred svog momč.kolege.. po meni to nije u redu,pogledaj si video gore u neredovom postu ako nisi gledao utrku....
da se razumijemo,Alonso je veliki vozac i ovo sto radi,isto su nekad radili i Senna i Schumacher.;D
ne odobravam,ali...
Hamilton je najveci talent , mozda i otkad postoji F1,ali to treba i opravdati,zar ne?:king:
Kimi nema srece i to je njegov osnovni problem,ali sigurno ima kvalitetu za naslov.:hm:
Massa otpada iz svih kombinacija jer nema ono "nesto" sto posjeduju prvaci.to se pokazalo i ove sezone,dobar je samo kad je vodeci:njanja:
Evo jedan vijest koju sam pročitao i na RTL_ovoj (ne ovaj naš rtl, već njemački) teletext stranici:
Alonso u Ferrari...
Ako bi se to dogodilo (u što nekako sumnjam), onda stvarno sve ode vrit... :-/
[QUOTE=wildbabe;666682] Gledao sam utrku,bez brige.I ja bi ga izgurao.
Momčadski kolege??Nije to baš prava riječ,jer su u zadnje vrijeme u McLarenu svi na ratnoj nozi.
I F1 nije sport kao neki drugi..da se navija za momčad.Navijam za Alonsa još od Renaulta..a za koga da sad navijam u Renaultu??
Same shit with U,Cobra;uvjek je bio McLaren i uvijek protiv Ferraria.Zašto??Zbog Kimija.A sada??Okrećeš ploču.
pozz
I ja se slažem.
vozacke postave za novu sezonu bi trebale biti:McLaren-Hamilton,Rosberg;Ferrari-Alonso,Raikonen.Massa ide u Toyotu,a otkaz ce dobiti vjerojatno Ralf Schumacher. nakon spekulacija da bi Buton presao u McLaren,sef Honde je objavio da i Buton i Barrichello ostaju u Hondi i iduce sezone.
dakle realna opcija za McLaren je mladi Nico Rosberg.
kod Renaulta je siguran Kovalainen,dok se o sudbini Fisichelle jos nagadja.u Renaultu takodjer vjeruju u opciju povratka Alonsa,ali kako je poznato da Renault nije bas darezljiv i nema zasad bolid koji bi iduce sezone mogao konkurirati za naslov,a Alonso nece u momcad koja mu ne moze garantirati konkurentan bolid,vjerojatnost da ce Alonso nazad u Renault ipak zasad nisu realni.
vecina analiticara je i uvjerena da je buducnost Alonsa Ferrari,jer Renaultova buducnost u F1 je jos upitna(preveliki troskovi).
BMW Sauber je objavio da i u iducoj sezoni racuna na Heidfelda i Kubicu.
jutros odvožene kvalifikacije za VN Japna, staza Fuji...
Kvlaifikacije se bile po meni zanimljive, jer je trening koji je obično prije samih kvalifikacija, nakon svega par minuta prekinut. Pa se moglo vidjeti dosta bolida na stazi, a u prvoj rundi kvalifikacija je bilo posebno zanimljivo, jer je čak i Hamilton "visio" na 16mj jedno kratko vrijeme... :)
Razlog prekida slobodnog treninga, je bile ta što helikopter (za hitne slučajeve i prebacivanje vozača ako trebaju u bolnicu) nije mogao uzletjeti, tj nije bilo uvjeta za to...
Startni podredak:
1.Hamilton
____________2.Alonso
3.Raikkonen
____________4.Massa
5.Heidfeld
____________6.Button
7.Webber
____________8.Vettel
9.Kubica
___________10.Fisichella
Inače, na 6. mjesto se kvalificirao Rosberg, ali je kažnjen sa 10 mjesta nazad, zbog zamjene motora... :spin:
Mjesta 6.,7. i 8., su mi malo čudna... možda bi baš zato utrka sutra mogla biti zanimljiva, još ako bude vrijeme kakvo je bilo na kvalifikacijama... biti će zanimljivo... :rolleyes:
prvih 5 mjesta počinje bit uobičajeno, samo dođe do male izmjene. ferrari prva dva, mcl treće i četvrto, a Heidfeld je skoro uvijek za njima.
kakvo je bilo vrijeme danas na kvalifikacijama?? kaj je kiša padala? ak je, onda će utrka bit zanimljiva ako nastavi padat do sutra
ovi sa HRT-a ce ipak prenositi iz Suzuke trku. Di da ja gledam prijenos iz Fuji-a? :)
Ček... o čemu ti? :jehon:
Pa i HRT prijenosi utrku F1 koja se vozi na stazi u FUJI-u. (ovaj vikend, tj sutra)
Iduće godine bi se trebala održati utrka u Suzuki, pa onda godinu poslije u Fuji_u, i tako naizmjenično... (bar sam tako čuo)
Mora da su opet zahebali u najavi utrke ovi naši komentatori na HRTu... po već neznam ni sam koji put... :angry:
kad bi ostalo takvo vrijeme, samo da se magla digne jer bi mogli trku odgodit kak su i treći slobodni trening odgodili zbog jake magle i kiše.
copy/paste sa forum.hr. druženje ljubitelja formule
"Pozivamo sve ljubitelje Formule 1 u nedjelju, 7.10., povodom VN Kine, ujutro ( utrka počinje u 8, Studio F1 u 7.30 ) na druženje ljubitelja F1 u kafić Klinček u Kušlanovoj ulici u Zagrebu. Osim zajedničkog gledanja utrke biti će organizirani i popratni sadržaji. Najvjerojatnije ćemo imati Red Bullov F1 simulator, gledat će se i neki DVD-i o povijesti F1 te moći popričati s gotovo svima koji oblikuju javno mijenje o našem omiljenom sportu u Hrvata. Nakon prijenosa pojavit će se komentatorska ekipa HTV-a, uključujući i g. Mladena Jergovića. Ispred F1 Racinga će pored mene, nadam se, biti i g. Goran Dijaković, a poziv je upućen i jednom od naših najvećih znalaca i autoru jedine hrvatske knjige o F1, g. Goranu Slaviću.
O svim eventualnim promjenama čitajte ondje gdje je ideja i inicijalno potekla (od g. Ivice Blažička), na HRT-ovom forumu: http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?t=9901"
volio bi da niga pobjedi i da Alonso ispadne. Crni se nabrijao i veli da ce bit prljav ko Alonso.
ako zeli bit svjetski prvak i mora biti takav.
evo pobijedio Hamilton,a Alonso odustao!!!!
Kovalainen je drugi,Raikkonen treci,Coulthard cetvrti.
izgleda da je Hamilton novi svjetski prvak:crazy:
na početku je otrka bila užasno dosadna... vožnja iza Sejti kara... :notooth:
Ali je kasnije bilo pretjecanja, sudaran... :spin:
jedino sto nisam vidio ,kako je odustao Alonso.
Ne kuzim Ferrari?!!?
Stvarno su pokazali da su kreteni deluxe sa izborom guma.
dali je itko skuzio kako se zapravo covjek sa tim safety car-om ganja!A a decki se u formulama igraju iza njega i luduju po cesti sa 150... a ovaj jadan u mecki na rubu izljetanja!
Je ga ganjao, ali mislim da je i Benrt Mailender (neznam kako se piše :notooth:), tj vozač safety car_a mogao ić i brže da nije bilo kiše...
Evo malo specifikacija Safety Car_a, u F1:
http://www.rsportscars.com/foto/03/clkf1car06.jpg
V8 - 6200 cc
481 PS/6800 min-1
630 Nm/5200 min-1
max okretaja: 7200
SPEEDSHIFT 7G-TRONIC automatic
pogon: zadnji kotači
dimenzije kotača:
prednji: 235/35 R19
zadnji: 265/30 R19
Težina: 1600 kg
pa ti to probaj držat na stazi kad je kiša i malo se brže vozit... :spin: :)
je to sto kazes....kisa je zasrala stvar!ali prije par trka..neko je gadno izletio i safety car je bio unutra 5 krugova, i safety car je stvarno bio na rubu granica (bas sam ga promatro) a bolidi iza njega odrzavaju temp. guma i sveraju po cesti ko da idu 20km/h!ove specifikacije sam i od prije znao.....clk amg..ali koliko se para trosi u formuli 1 mogli bi za safety car nabavit Mecu CLK iz DTM-a jer su ti auti iz dtm-a najblizi formuli i nebi toliko prometa imali iza sebe!
Njima je cilj da iza sebe imaju promet jer ljudi u to vrijeme rade po stazi..
je cilj ali ipak je to bolitima veliko opterecenje! v8 motor koji u leru radi na 8000 okretaja/min! nije lako ohladit ,a kamoli kad idu na 15-16000 okr/min jer nesmiju ubacit u visu brzinu da im nebi getriba otisla
To je sasvim druga priča i nema veze sa sigurnošću na stazi (safety, ne..)
Da safety car može ići 250km/h kroz đire, ne bi bio ni potreban - dovoljno je da zabraniš pretjecanje natjecateljima i bok. Al nemaju oni ljudi po stazi supermenske moći. Nisu ni ovi iz F1 ludi da su uzeli tako "slab" auto, to je potreba.
a dobro sta je tu je!Ja bi volio da na trkama dok je sejfti kar vani prikazu sliku iz njegove perspektiva kak se on ganja po stazi i to,kao u reliu
Hamilton pod istragom FIA_e
Danas bi trebalo biti "saslušanje" i donesena odluka o tome da li će se Hamilton kazniti sa oduzimanjm bodova, tj vraćanjem 10 mjesta u poretku na utrci u Japanu, zbog neregularne vožnje iza Safety car_a ...
Ako mu se oduzmu bodovi sa VN Japana, prvenstvo bi moglo biti ponovo zanimljivo... ;D
EDIT: rezultati 2. slobodnog treninga VN Kine:
Räikkönen
Alonso (+0,006)
Massa (+0,023)
Hamilton
Trulli
Webber...
lol....onda će biti fakat zanimljivo...
žao mi je hamila,ali bilo bi fora:bat:
nekome izgleda ne odgovara da Hamilton bude svjetski prvak.
koliko sam čitao i na raznim web stranicama (između ostalog i onoj službenoj), Hamiltona se optužuje zbog ne baš korektne vožnje iza SC_a, više nego zbog naglog kočenja.
a on je naglo zakočio kako bi zagrijao kočnice...
mislim svašta...
No danas bi se trebalo znati što će biti... :spin:
ma ne vjerujem da ce biti kaznjen.ne bi bilo posteno.
da li bi bilo pošteno ili ne, to je pitanje...
ali stoji da se Hamilton nije pridržavao pravilnka.
bio je puno puno bliže SC_u nego što to pravilnik predlaže/nalaže. baš u tom zavoju u kojem se dogodio sudar Webbera i Vettela, bio je skoro uz bok SC_u... :-/
Je mlad i neiskusan očito što se vožnje iza SC_a tiče, ali je opet trebao znati da to nesmije raditi...
Ako bi mu se ukinuli bodovi iz zadnje utrke, i ostali se pomakeli za 1mjesto naprijed, poredak u borbi za naslov prvaka bi bio:
Hamilton - 97
Alonso - 95
Raikkonen - 92
Massa - 81
da stvarno nebi bilo posteno da covjek spusi titulu!mislim hamilton je cijelu sezonu bio konstantan..uglavnom je sve trke vozio ko po tracnicama, bez greske....i onda mu ovak nesto smjestaju!a da ne govorimo o uvjetima na stazi....puno kise (ni full wet gume nemogu toliko vode propustit),iza safety cara se sporo vozi (nema se downforcea ,a bez njega je formula isto sto i yugo sa slikovima!)
ja mislim daš suprotno...
Trebali sad kazniti i "šofere"...
jer je meni bilo čudno to da je Alonso posjedovao nekakve e-mail-ove i to sve lijep dao FIA_i i nije dobio nikakvu kaznu. a pošto je posjedovao nekakve dokumente, onda je i on trebao biti kažnjen, kao i Hamilton, ako je i on znao nešto o aferi...
Ali da se ne izgubi draž natjecanja među vozačima, bodovi im nisu uzeti, pa se dobilo malo na napetosti u posljednijh par utrka...
isto tako, da se privuče još više gledatelja u zadnej 2 utrke, će oduzeti bodove Hamiltonu tako da prvenstvo bude neizvjesno do samog kraja... ;D
i to sto kazes (vepar) ! Ja bi stvarno volio da hamilton dobije ovu sezonu,zao mi je kimmija jer u svakoj momcadi ima pehove,zadnje dvije godine mu se cesto događalo da mu meklaren crkne,a jos su i pravila sa gumama bila nerealna
uzeti posteno zaradjene bodove da bi gledatelji bili zadovolljni.razmisli malo o tome:angry:
kad bi se FIA drzala svih pravila doslovno,sigurno bi jos 10 puta bilo vise kazni.
ovako se namjerno ide na ruku Alonsu i Raikkonenu,a novi mladi vozac koji je ponizio svjetskog prvaka, mogao bi zbog birokracije izgubiti naslov za zelenim stolom.
nisam ja rekao nista o tome da se hamiltonu uzmu bodovi da kimi dobije prvenstvo (ako si na to mislio), neg mi ga je ovak zao...a hamilton po meni ni netreba dobit prvenstvo da bi ponizio Alonsa...po meni ga je vec ponizio!
Ništa od kazne Hamiltonu...
A također je poništena i kazna Vettel_u, koji je bio kažnjen sa 10mjesta "unatrag" u startnom poretku na VN Kine... :)
Ah, šteta... bilo bi zanimljivje da su mu oduzeti bodovi... ;D
ovako je skoro pa sigurno da će biti prvak...
završene su kvalifikacije za veliku nagradu kine
poredak prvih 10:
1. L. Hamilton
2. K. Raikkonen
3. F. Massa
4. F. Alonso
5. D. Coulthard
6. R. Schumacher
7. M. Webber
8. N. Heidfeld
9. R. Kubica
10. J. Button
poredak svih vozača: http://www.f1-hr.com/poredak.php?cat=67
po meni malo iznenađenje Red Bull na 5. i 7. mj, te Ralf na 6. mjestu.
a i sto tako pomalo čudno BMW_i na 8. i 9.mj...
A što se tiče prve 4orice, Hamilton i Raikkonen su 0,150 sec, dok Massa za hamiltonom kasni nekih 0,3 sek, a Alonso malo više od 0,4 sec...
Tako da mislim da je Hamilton najlakši i da će prvi ić u boks...
A zanimljivo je da su za sutražnju utrku najavili kišu...
što bi moglo biti objašnjenje da su BMWi lošiji, tj možda se pripremaju za kišnu utrku pa im je bolid drugačiej postavljen...
Vidjet će mo. bili bi zanimljivo da padne kiša sutra... ;D
bilo bu veselo sutra
http://img75.imageshack.us/img75/970...haikisabk3.jpg
opet luda utrka izgleda.
ja imam filing da bude hamilton dobio i ovu trku...konkurencuja bude se forsala pa bude zletila negdje...a hamilton je pre pametan za to
e moj crnjo !!!! Hamiltone crni Hamiltone.
kakav kiks.
ode Hamilton!izgleda da ce Kimi pobijediti.
dobra utrka, dobra...
bilo je i pretjecanja i izlijetanja...
Dobar i Vettle na 4om mjestu... što je i malo iznenađenje, ali stvarno mu svaka čast... pokazao je u zadnje 2 utrke da ima potencijala u njemu... :)
A što se Hamiltona tiče, mogu samo reć:
sve se vraća, sve se plaća...
Ako mu nisu oduzeli bodove za postupak iza SC u Japanu, onda ga je pravda stigla... :-/
Al dobro...
bar će zadnja utrka biti jako jako zanimljiva... :D
Kimi je pokazao i dokazao da je klasa.
Utrka je bila do jaja,naj potez je kad je alonso preso massu,stvarno je majstor,bilo je i dobro kad je fissicela preso rosberga i kovalajnena....ali ono sto se desilo hamiltonu je pre smjesno lol...