Ma napravit cemo mi pjescane plaze :D
Samo dodjite tamo ;D
Vidio sam da si tamo prolazio kada si se vozio sa biciklom?
OT: WTF X??
Kaj je bilo sa E71?
Printable View
Plati pivo i imaš sok :D
Ja pazim na mobitele i ne umačem ih u pivo kao tipično muško, molit ću lijepo :P
Uf, sad si me zabrinuo... Ni ja uglavnom ne umacem mobitele u pivo... Sto to govori o meni, dovraga? :fright:
Prodah slušalice.
Dobre su i ove Sennheiser HD465, samo mi je bezveze po tramvaju nositi.
K'o da puštam muziku na zvučnik mobitela :notooth:
cionn, pa kaj nisi ti u zagrebu jos?
ja idem (ak idem, a izgleda da idem) sad ovaj petak. i idemo na verudu. ne znam ja de je pjescana. zna iks, nas turisticki vodic :D
ne, mislim bas na verudu.
kvart.
veruda je ok kvart, tam su mi šivali ruku :D
btw, de ste je? koj ima? :p
Veruda kik es! :D
Btw Lunče, more je malo hladno (barem meni koga ne grije celulit) :) ne vjeruj prognozama, sigurno nema 24 C.
Hahahaha :D Di si sad radio, nešto te nema po forumu lately?
pa kd vas dole. poreč
Poreč je gore i mi nemamo nikakve, pa ni tolike, veze s njima :p
lunce kuri 38 i po :(
ajmo, neki recepti iz bakine kuhinje, kako ozdravit u dan i po?
ne smeta mi nit cesnjak :D ma sve cu prezivit, samo da ozdravim do petka:D
Ravilov- jesi ti bio na Bodies Revealed?
@georgy, jesam, zasto?
Vladanje: loše
:lmao:
@georgy Bio sam ja, pred koja 2 mjeseca mislim... Svidio mi se mozak u šniticama ^^
Dosao iz grada, pokusavam se nekak rijesit DS-a, PSP-a i PS3..
Izgubio sam totalno interes za igrice :/
Kad sam bio u servisu pred tri mjeseca uzeo sam i brisače jer su ovi moji bili katastrofa. Za 230 kuna su mi podvalili još veću katastrofu pa sam popeezdio,al đaba kad sam već bio doma... I tako trpim već ta tri mjeseca to smeće i onda se danas odlučim na kupovinu još većeg smeća koje me je jako ugodno iznenadilo. Dao sam 17 (slovima: sedamnaest kuna) za dvije gumice tj metlice brisača. Pa Bog te mazo,brišu ko blesave... :D
A ja umlatio 230 kuna na govno. :angry:
To je fuckin 13 pari ovog jeftinjaka s benzinske. Da 10 dana brišu,ja prezadovoljan. :)
lunce ide na more :D
lunce ide slatat iksa :D
weee weee weeeeee
Ajde pa da i ti odeš :belj:
"Složio" digitalnu nekoj susjedi- isplati se to... :notooth:
Zašlatam ti iza uha jednu, javi mi malo više detalja kad mislite krenut i to... :)
Kak fora, na Youtube-u se pojavio "Vuvuzela button"..
Gledas video i svira ti u pozadini vuvuzela :D
Nije na svakim filmicima, al na vecini..
http://www.youtube.com/watch?v=xhM-cpSwrmM
Ovo je neki bezvezni, 1. koji sam nasao xD
Dolje desno pored reze ti je kao mini nogometna lopta, nju pritisni i uzivaj u zvuku vuvuzela :D
Idem se voziti :wave:
haha bas su zakon te vuvuzele xD
luna, kupaj se malo za nas isto :D
Nista, probudio sam se, opet vrat boli, PLUS leđa... Omg... Neznam sta da radim, prizeljkivam si kupit neki mali laptop za rojs :D Pikiram na onaj mali acer aspire, kaj je vip imo u ponudi :D
Olafur i nema neke veze sa svjetskim, a on nije jedini primjer :)
http://www.youtube.com/watch?v=mYIfiQlfaas
Mislim da će to zakeljiti svugdje, samo je pitanje vremena.
Iznenadio bi se kad bi znao što sve slušam... Ne valja biti ograničen, to je samo glazba :)
Prosljedio štafetu dežurstva kolegi Sad me savršeno zaboli ona stvar i idem se večeras izopijat kak spada... :)
Odo s purgerima na more http://www.tenerifeforum.com/images/...the-smiley.gif
Mrzim split i mrzim se vozit u trajektu -.-
OT: Neda mi se ic kupat, odo nekaj pojest :)
More. Piva. Iks.
:-D
Ne mogu se odluciti sto je od svega nabrojanog najvise vrijedno svrsavanja. :belj:
Dobro jutro..
Jebena ce kisa past, tak da mislim da nece bit nista od kupanja :/..
Kazu ribari da su "upecali" đukca od 2m blizu Hvara..taman blizu moje plaze..
Kolači i sijalice su danas u prvom planu.... ;D
Ocem ja na moreee!!! Ali neee, prvo rjesit upise, onda cekat da buraz odradi neku praksu (u biti, buraz ni nece na more (opet) pa ne kuzim cemu ga cekat..)... Eto, ja sam do sad bio sam doma (mislim, dosli su baba i deda, al neka :D), a ja neznam kaj da radim! -.-'
Došao s vožnje.
Mrzim vjetar u prsa... :(
Ali, ajde, barem je normalno vrijeme.
Cijeli dan sam "u vitru" kako mi Dalmatinci kažemo. Krajnje je vrijeme za krevet. Sutra opet na pos'o. :matermu: :notooth:
Ne znam je li ovo za smijanje ili plakanje...
Izgleda da su svi na moru.
kupipo HTC Desire pa sad malo proucavam.
Fak jea.
Daddy is home... :D
Danas ujutro vratih se iz Španjolske, krmio do 2 popodne... Sad gledam kaj ima...
Što mi se sve neće na biciklu strgat...
Vozim se i raspadne mi se kazeta... :notooth:
I onda je sastavljam i budem gozba komarcima... Mrzim komarce...
Ali, barem sam uspio sastaviti i radi :)
Odo gledat Housea...
zdravo! Sta ima? Skidam Cross fire, frend me nagovorio... Bolje mu je da valja :D
Inace, upao ja za onog tehnicara sa primjenjenim racunalstvom (takozvana skola sa dugim imenom...), i sutra... UPISIII!!! :D jel bi trebal bit happy, il plakat za osnovnjakom? :notooth:
Dobro ljudi šta je ovo, cijeli forum je propao, samo ova tema je aktivna, sve drugo su samo pitanja a nigdje odgovora.. I ovo stalno otvaranje tema koje krše pravila a ništa se ne poduzima!
Pitao sam ovdje i nitko nema blage veze, dok prije šta god pitaš dobiješ odgovor u par minuta! Šta se ovo događa s forumom?
Ljeto je, get used to it :D
Možda nitko ne zna. :)
Meni isto čudno...
Morat ću naći drugu zanimaciju :notooth:
Oh wow, nisam ni skuzio kad sam premasio 5k postova. :)
Brutalno spammanje tijekom svih ovih godina napokon se isplatilo, muahahahaha! :belj:
Sad da vidim u pravilima jel to donosi neke nove pogodnosti... :P
EDIT:
Ah, nis posebno. :p
Sad sam tzv. "veteran". :D
Dakle, ljudeki, blizi se moj rojs (ajde, 2 mjeseca i nije tako puno -.-'), a u planu bi mi bio, pogodite, laptop! Ali! Ocf da ima ali... Neznam ja sad koji, naso sam na njuskalu neki mali Acer aspire one, stariji dost... Kaze frend, bolje ne :/ pa sada da vas priupitam, morti bute pomogli...
Dakle, bilo bi dobro da ima windows 7, kojih 1.5-2 gb RAM, onak, nebi mi trebal bas za igre, tu i tam koja (tocnije, Quake live, al nema veze :notooth:)... U biti surfanje and stuff, trebao bi imas Wi-Fi, bluetooth mi netreba, dakle tak neke sitrice, i da dojde do kojih 1500kn (MAX!)...
Pa sad... Mislim, moze nes i koristeno, njuskalo, il nekaj.... Ili mozda vi imate nekaj? ^^ svaka pomoc je dobrodosla :D
Imaš temu za to... :)
Pa, šta nema i onaj mali Asus Eeeeeeeeeeeeeeeeee to što ti treba...
Mislim, pa svaki laptop je dovoljan za surfanje.
Zašto mene nema na popisu članova? :blush:
:D
jucer kupio desire i danas ga prodao sad gledam sta cu kupit opet iphone ili?? hmmm teska odluka....
iphone mi je zakon al opet njega sam vec imao a da cekam cetvorku...bas citam da je apple ostao bez zaliha.
eto uvjek neki problemi.
usput od danas sam poslovodja ;)
Došao s vožnjice.
Koja promjena nove pedale... :)
Zašto si odmah prodao?
To šveraš nešto ili...? :p
Sta ne postoji vec podforum posvecen racunalima? -_-
EDIT: Bleh, nisam ni skuzio da ima jos jedna strana ove teme... :facepalm:
I da, svi koji su nabavili Desire kazu da je mobitel odlican... Ne kuzim zasto ga prodati tako brzo, a jos manje kuzim zasto nakon takve pile razmisljati o iPhoneu. :P
Mah, mislil sam da... Nea veze, onda kupujem ejserić :D
Danas na upiseeee, cekadm da mali buraz od frenda ode po knjizice u skolu, pa ja sa njima odem na upise (i mali gnjavator sa nama -.-')
Tjesim se sa
Gledam Housea.
Moram promijeniti gumu... :(
Eto i mene nakon dugo vremena..
Umirem na moru, prevruce je...
Puzem doma po podu i cekam da ovo glupo sunce barem malo oslabi..
Sanjam o svom buducem laptopu, za kojeg se nadam da cu dobit... Bas me briga, ocu laptop :D sparam svaku kunicu sad ^^
Ja u minusu 200kn a moram nove cvike uzest... :(
Dioptrijske ili sunčane?
Dioptrijske. Promijenila mi se dioptrija i to na gore pa valja mijenjat. Okvir je sav istučen i iskrivljen što zbog posla,što zbog kacige pa i njega valja kupit. I tu ce nestat iljada kuna... :/
"Kupio" Singularity. Nije loše...
Ja nedavno mjenjao cvike... Isto islo na gore... Caka je bila, okviri tolko zvijani da ih je trebalo mjenjat, ali nisam, jel zenska se cudila kak su mi zdrzali tolko, sve deformirano (ima razloga zakaj, necu se sad pravdat :notooth:), i metnula mi samo druge lece, ali su sad i skuplje nego kad sam kupovao naocale jel mi sad trebaju nekakve drugacije lece, kaj ja znam, 3 sloja (?), i kad sam ih metnul nisam mogao hodat... Valja ce ti moc metnut samo lece na okvire, nisu valjda tolko zvijane? :D
Ma fuckas naocale. Ja sam ih furao neko vrijeme, no uvijek bi ih gubio i negdje zametnuo.
Pa su me starci poslali na lasersku korekciju i sad fala bogu netrebam niti lece niti naocale :)
OT: spremam se na pecanje.
Vruće u vražju mater... :flame:
Messi je pao ko euro :D
Zbog ganaca sam dobio sijede, baš triler! Šteta :\
imam klimu, meni nije :belj:
Uspio sam (bar se nadam) od SGH E250 i SGH E251 napravit jedan mob. Dosta organa paše,ali se znaju čudno ponašat. Sad je nakon svih mogućih kombinacija mob stabilan nekih pola sata i rade sve funkcije. I'll keep testing. :comp:
My name is Stamp1 , I am 24 years old and I have a problem - I am too old for late-night partying.
:zzz:
Dosao doma, par dana jos u Zagrebu pa opet na more..
Inace, jel se netko kuzi u naocale za podvodu?
Trebale bi mi neke kvalitetne, za podvodni ribolovi, koje se ne magle tako strasno..
Join the club!
Definitivno prestajem piti u periodu od 11 do 18h http://www.overthegardengate.net/for...mages/puke.gif