Vidim ovdje da je zadnji za C510 R1FA035. Već sam pitao Masvu, ali je odgovorio da za nas smrtnike nema tog firmwarea. Nisam skužio zašto... Možda zato što se taj fw dobiva samo updateom preko SEUS-a
Ne znam...
Printable View
nov sam na forumu pa 1. pozdrav svima :respect:
imam g502 i bas pokušavam ubacit neke modove
znaći prvo odem u usb flash pokrenem .exe - sve super nema šta -
zatim pokrenem a2 i stisnem filesystool - već maštam o novom mobitelu iznutra -
držim tipke 2+5 iako piše da držim C svjestan sam da ak taknem C da ću iskljućit mobitel, dakle držim tipke 2+5 i "laganim" pokretom ubacujem USB, prošlo je pol sata od kad sam držo tipke 2+5 a na a2 je pisalo i dalje "hold C and insert usb"
kako dalje ???
1. Držiš samo tipku "5".
2. Ugasi mob kad spajaš.
pozdrav, imam problem sa w910... u zadnje vrijeme je postao nestabilan...zna mi se desit da kad zatvorim slide i zakljuca se tipkovnica...dode do screensavera i tamo ostane konstantno svjetlit, nekad kad zelim nekog nazvat uzmem mob u ruke otvorim slide i ono ekran ostane crn, ekran svjetli i sve ali ostane crna boja na njemu...onda moram bateriju vadit ili ga ugasit pa upalit ponovo...
any ideas why that happens?
I kad iskljuci se antivirus opet je file koruptan. Probavo na 100 nacina.
probaj ovaj a2
http://rapidshare.com/files/270620036/a2uploader.rar
Sorry MASVA, nisam ti napomenuo ali mislio sam da mislis na FS od G502 koji je u prvom postu. Taj file mi je korumpiran.
A inace imam ESET-ov NOD32.3
tak onda reci,evo
G502_R1FA035_RED52
kako da promijenim ikone baterije i signala?
Pa pogledaj malo ovu temu, koliko znam vec je objasnjeno sve. :jehon:
Kao sto sm naziv kaze, zanima me kako mogu da dekodiram c902 i da ga prevedem... nigdje nisam nasao firmware na ovome forumu, siguran sam da je neko vec o ovome pricao, ali nisam mogao naci... nemojte mi samo reci zasto nisi koristio pretragu, jer ja sam je koristio ali nisam nasao. Hvala na razumjevanju
EDIT:
Telefon sam otkljucao, ali me zanima gdje mogu naci originalni firmware za njega...
Hvala
http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=856
Evo tu si nadji, samo pazi na platformu.
I Nemoj pisat duple posotve nego koristi EDIT.
@AlexBadBoy,
Postoji vec ova tema za DB3150 modding, nije bilo potrebe otvarati novu.
Molim najnoviji firmware za C905
koji uključuje hrvatski menu. cid red 52
ovako skinuo sam :
C905_R1BA042_MAIN_GENERIC_SI_RED52.rar
i
C905_R1BA042_FS_ADRIATIC_RED52.rar
dali oba stavljam u a2 uploada ili samo jedan ?
te nemogu nigdje naći custom files za c905 ???
molim vas
hvala
EDIT:
rješio sam.... :tclosed:
Evo, kupio na kraju SE G502.
Zgodan mobitelčić, ali me plaši njegov SAR od 1.35. Prilično visoko.
Dobro, osim toga, ne mogu pronaći nadogradnju softvera koja je u nekim SE (npr. C702) bila u prvom izborniku u mapi Settings. Sada te opcije nema.
Drugo pitanje je vezano za otključavanje samoga uređaja. Jel moguće otključati? Ako i jest, je li moguće ukloniti odvratni logo VIP-neta koji se pojavljuje pri svakom startu/isključivanju?
Ipak cu spojiti ovo u DB3150 modding.
Da napomenem samo da svi ubuduce znate.Prvo AVG je sranje. Drugo skinite A2 i ako vec imate AVG pogasite sve procese od njega i tek onda raspakirajte iz rar-a i pokrenite.Ako ga raspakirate i pokrenete i izbaci da je corrupted,ugasite AVG i probate , svejedno ce vam izbaciti corrupted. Znaci ili ctrl +alt+del i gasenje svih AVG procesa prije posla s A2 ili potpuna uninstalacija ( sto je puno bolje rijesenje).
[QUOTE=Moby;883640]Evo, kupio na kraju SE G502.
Zgodan mobitelčić, ali me plaši njegov SAR od 1.35. Prilično visoko.
Neka te ne brine , ja sam ga imao skoro god dana. Ne krcim na Geigerovom brojacu i za sad na meni sve radi.