Ja cu vjerojatno malo kasnit, ali dodjem do pol 9, 9.
Printable View
Ja cu vjerojatno malo kasnit, ali dodjem do pol 9, 9.
evo par fotki...:funny:
http://img381.imageshack.us/img381/7...a013mx6.th.jpg
Balkanac
http://img211.imageshack.us/img211/8...a015lc9.th.jpg
Ico
http://img179.imageshack.us/img179/3...a031cj8.th.jpg
Balkanac i cevapi ;)
http://img178.imageshack.us/img178/4...a032ke8.th.jpg
te ket i ravilov
http://img254.imageshack.us/img254/7...a025br3.th.jpg
te ket, ravilov, rospaya
http://img178.imageshack.us/img178/9...macahe5.th.jpg
te ket i luna
http://img401.imageshack.us/img401/1392/icock1.th.jpg
ico
u stilu cajki :)http://img156.imageshack.us/img156/8...a034hr3.th.jpg
te ket, ravilov
http://img78.imageshack.us/img78/592...a040el2.th.jpg
luna, te ket, ravilov
Hvala T maca bilo je super!!!:respect:
svim onim ljeniguzama iz zegea i okolice koje su dans ostale doma bez i trunke ideje sto da rade sa sobom u petak navecer, ma cak i onima koji su imali ideju sto da rade navecer, sramite se! mogli ste izdvojit dvajst minuta za jednu cugu. ili barem, kao rospaya, doci na minutu i cestitat te ketu!
bas ste truli.
al neka!
nama je bilo super!
te ket, hvala!!
Hvala vama na društvu. Iako malobrojni, bili ste tu i super smo se zabavili. 'noć svima :)
@T-Maca,
I drugi put. ;D
može hu is hu tko je na slikama, možda dvoje prepoznavam Icu i Lunu. Sve u svemu izgleda de je bilo Okay.
evo, dopisala sam pod slike hu iz hu
lol a to je ravilov, ja mislio da ste unajmili nenu belana za meet :respect:
Sad mi zao sta nisam doso,al jbg...
Slike govore 'iljadu rijeci :)
@ lili: (NHF) *ebo te imiđšek (tako da znas) :belj:
da, bilo je zabavno...
sva priznanja od T-mace... ;D
meni je samo žao što sam dosta kratko ostao...
Kad su uveli embargo na Cockte :D Pa je Ico imao samo na raspolaganju sok od jabuke :D
luni nitko nije falio jer ovi koji su bili prisutni su ekipa za svaku pohvalu!
oke, lazem, falio mi je iks.
ostalima neka bude zao. pri tom ne mislim na smuca i eminema, jer ljudi nisu iz zegea, pa eto, svejedno lupaju glavom sto nisu mogli doci. ovi iz zegea trebaju lupat glavom, a ne vi momci!
E da, ovo što je balkanac "tamanio" nisu ćevapi.
to su mesni valjuščići.
ćevapi se dobiju u lepinji i samo sa lukom.
nikakvi ukrasi tipa pomfrites, kriške kruha i sl.
pa promijenite to...
Ma Ico, ne cjepidlači...lepinje se uvoze iz Slovenije :D
Ja sam objasnio zašto nisam došao.
Ico, dobro je, barem je imalo okus po nekoj domaćoj životinji, a ne po neidentificiranoj divljači kao kod Rame iz kvarta ;D
A ti to razlikujes kao? :D
Nadam se da kad bum ja malo stariji, da bum došel koji put...
mario čvaljo..mogel i meni rech..makar nisam neki forumash i nebi kuzhil spiku al za cugu spremni uvijek.. bi ti doma vozio al kaj sad...
Hej ljudi,jel se kaj sprema ponovo?
Pa Ico nam nešto slavi uskoro...nadajmo se da će htjet podjelit svoju radost sa nama običnim smrtnicima :D
...hajde ako bude što - popio bih pivu i malo povezao face sa postovima...
Ja sam uvijek za, osim kad nisam. ;D
Ajmo sto prije piknut neki datum, da ga znam rezervirat, da mi nesto ne upadne u medjuvremenu. :)
ja dodem,ak luna dode bez prstena :D
haha, smogi
nego, da, Ico, pa deee siiiii :D zakaj te ket organizira tvoju pijanku? :hm:
i, momci, kojim cemo se sredstvima, lazima, restrikcijama, prijetnjama i slicno posluziti da iksa dovucemo u zege? :D
i da, i ja sam za to da se odredi neki datum sto prije, da ne bi bilo k'o sa onim silnim kavama koje smo pokusali dogovoriti.
:D
Bez brige budi, kad mi frend javi da mu je cimer otiš'o doma, pakiram četkicu za zube i dolazim za vikend ;) Svi ćete biti pravodobno informirani, ali ugrubo mogu naslutiti (naglasak na naslutiti) da je 3. mj u igri :rolleyes:
A tek tada ste najebali, samo da znate ;D
Što se mene tiče, neka X kaže kada je u zagrebu... kao što sam i prije govorio, samo da nije subota.
bilo koji drugi dan u tjednu odgovara, osim subote.
zapravo može i subota, ali poslije 22h... :D
daj broj od frenda,da prisapnem koju lijepu cimeru u uho preko celularea :D
i zacas se vidimo.
Nemojte vi mene striktno čekati, stvarno ne mogu garantirati hoće li to biti 1.3. ili 31. (jel ožujak ima 31 dan?).
Al kad budem znao, sve ostalo je lako.
Šta ti radiš subotom da si tako okupiran? vjerujem da će biti petak u điru.. Došao bi u petak popodne i zapalio doma u nedjelju popodne. A između toga... tko zna :)
@luna: lol ;D
ima 31 dan,da.a izmedju si samo moj,sunce ti kalaisano,znas ti kolke smo si gajbe medjusobno duzni.kad se zapijemo nes ti do iduce nedjelje opce znat kak se zoves a kamoli ici kuci :)
gad jedan,trebao si sutit!sad sam si sva euforicna!
Popij si koji valeral đizs! Tko još kaže da je rad s djecom baš kul :notooth:
A vas dvoje ste si samo gajbe dužni međusobno?
That's correct. A kad to ispijemo onda možemo sjesti na njih i popričati o životnim problemima, krizi u svijetu i tako to...
ma, Mile, to se njih dvoje izvlači da nebi slučajno još nekome morali platiti pivu... ;) :p
A sad za ozbiljno:
Ajde, onda ljudi, da napravimo nekakvo okupljanje forumaša u 3.mj. ove 2009.godine.
Razloga za pijanku, ups, okupljanje forumaša ima nekoliko, recimo:
- LaLuna se udaje, pa joj je bolje da nas počasti prije nego da joj uletimo na svadbu
- ja sam nešto kao na faxu ispita dao, pa bi bilo u redu da u to ime nešto i popijemo (a i reko sam bbbrlji da će mo popiti nešto alkoholno u to ime)
- Xlr je najavio dolazak u Zg, samo da se može opiti s drugim forumašima
- oni koji piju alkohol, mogu se opiti pod izlikom da su vidjeli svoje kolege forumaše
- upoznavanje i druženje forumaša
- razgovori o mobitelima, te razmjena iskustava među korisnicima usmenom predajom
- te razni drugi razgovori, zajebancije, vicevi i sl...
pa eto, na listi ima raznoraznih razloga zašto doći na okupljanje forumaša, pa si vi izaberite jedan ili više razloga. :notooth:
E sad, bilo bi lijepo kada bi se nekakv datum predložio...
A kada se dogovorimo za datum, mjesto okupljanja će mo lako rezervirati i dogovoriti se. :)
e ja isto nemogu u karlvcu sam....Pa nije bas nes super da dodem...lol
mile, ne insinuiraj nista!! sibom cu te po guzici! ja sam zena pred udajom! iks je moj mali gad, i mi se jako volimo,a volimo i buduceg mi muza, kao i on nas. oke, ovo je zvucalo malo gej, d pojnt iz da iks za mene nije musko. oke, opet krivo zvuci. iks nije prijetnja mom muzu :D tak je bolje :D
...možda je prijetnja tebi??? ;D
:lol:
luna: bolje više niš ne govori jer ću morati tražiti da te udalje s foruma :D
wauuuuuu.... manage a trois.......mmmmmmmmmmmmmm
Ne budi perverzan :D
nek s čim?? šumskim zvijerima?? :p
i kaj kad je miting? sam nek je u centru da nije na nekom jugu istoku sjeveru grada :D pa eto i ja sam za!
ako je tridesetog ovog mjeseca dolazim i ja. ;D
moj muz voli iksa jer je skuzio da iks zna kuhati. ja ne znam.iks ce nam biti kucna pomocnica :D tak da i moj muz voli iksa. osim ako mu rucak zagori, u tom slucaju ne znam :D
@malena, a kaj fali borongaju?! zadnja dva okupljanja su bila tam, ak moze doc Ico iz luckog..
ma fak det, ak moze doc iks iz pule, mozda cak i hcsc iz rijeke..
i da, imas tam oooogroman parking
Threesome? Šibom po gujici? mmmm .... sve bolje od boljeg.......
Poligamija, poliandrija, pliamorija.........današnja mladost.........ma kud ide ovaj svijet.....
Vidim da smo pomalo offtopic, otvaram temu -> Forumski trachevi (ko koga i ko bi koga i ko nebi i bi al ne smije reć itd.)
ROFLMAO xD
@Luna: Pa znam i ja kuhati - jest da ćete svaki drugi dan jest palačinke, ali kaj sad, svaki treći piletinu, ribu i tjesteninu sa tunjevinom, ali kaj sad :D Znači imam i ja šanse :notooth:
@Luna: Pa generalno ne fali ništa, ali je to ekstra 7 stanica tramvajem i slušanja priča starih baki, kako je uspjela oteti mjesto baki na štapu od 82 godine ili kako Bosancima nije mjesto u tramvaju, kao ni psima (u tome se djelomično slažem :D). A ako je sretnik pa ide autom - to je još 10 minuta vožnje kroz prometno najsj***niji dio grada gdje će sigurno ljudi vrištat kad vide ženu za volanom i izazivat kaos i gdje će ti uzvišena kćer neke Gospe pokušati prodati knjigu sa njezinom autobiografijom koja govori o njezinom iskustvu "čišćenja" od Sodomo-Gomorskih požuda, ili gdje će biti izletavanja na raskrižje pod nekakvim glupim okolnostima i onda krivit pješaka koji je upravo prelazio zebru kad se dogodio sudar...no uglavnom, dovoljno da bilo tko dobije živčani slom :D
Za mene ni ne morate sumnjati :D Ja ću doći kad god bilo, ako se ne poklapa sa tri bitne stvari - Ciscom, poslom i drugom ekipom...
Petak seems reasonable, ali slobodan sam tek od 20:30. Neke subote isto tako dobro pašu - još da netko napravi tulum, još bolje :D
Frend i njegova ženica mi dolaze od 6-10.3. pa računajte da je taj vikend rezerviran za njega. Od 20.-22.3. idem u Istru na sajam geekova napit se pa je i to out-of-question...Ali opet...dva su vikenda tu, pa nadajmo se da baš tad X-ić ne bude htio doći (vjerujem da bi to onda bilo iz čiste zlobe, a ne iz nužde)...
Naravno, nema me ni ako dobijem posao - a to će sigurno biti neko radno vrijeme 8-18h, ali to nije ni tako bed...
Meni najbolje paše onaj vikend od 13.-15. pa eto sad si vi mislite :)
Pa to je logično - threesome i orgijanje su produkti sodome i gomore, pa čak i da barem malo podržavaš, to si sigurno nešto malo gej. A jesu ti rekli koliko bi bio gay za MMF ili FMM kombinaciju? :D
...ma DM bi htio biti samo na zagrijavanju dok se stvar ne uhoda a onda bi pustili i žensku osobu u sobu... ;D
I da T-Maca onaj predposljednji post sam prestao čitati na pola jer me je naglo podsjetio na Outlook kalendar a ipak je danas subota :D
Hahahahaha :D
ma kakav MFM i sve ostale kombinacije s dva slova M. bezi. FMF, s tim da je i tu M mozda visak. a kamoli dva :freakout:
:D
te ket, zaboga, sta te pralo dok si pisao onaj post? :D lijepa ironija.
borongaj nije na kraj svijeta. sedamnajsticom na 15 min od trga.
okupljanje nije u spickovini gornjoj. nego na borongaju. kod stadiona.
ne kuzim ljude koji "grad" ogranicavaju na tri ulice oko trga!
nama koji jesmo iz spickovine donje zaista puno znaci sto smo na borongaju a ne u centru, jer ne moramo ovisiti o stoosamdeset kombinacija buseva, tramvaja i vlaka, jer, jbg, do naseg sela tramvaj ne vozi :-/
gdje god se dogovorili, računam na nečiji prijevoz (ili pratnju) od doma stjepana radića do sastajališta gdje god to bilo. u tramvaju sam se zadnji put vozio '91 paaa ono. kakve sam sreće odveo bi me nazad u pulu :notooth:
ti suti, za tebe se ja brinem. ak slucajno i dodjes usred radnog tjedna, bum te svercala u vrtic (jbg, morat cu ti pelene staviti, hranit te na bocicu i tak to :D)
al si osiguran :D
hm znam okviran datum dolaska: 10.4. :scool: znam, znam, probat ću nešto drugo skemijati..
Ja sam totalni neutralac budem vam ja rekao gdje da se nađete i gotovo!
http://www.zagrebinfo.net/zagreb/noc...ld_friends_pub
I gotovo!
da kaj fali na borongaju,ima za parkiranje full mesta,tramvaj pod nosom(cak se ni ja nisam zgubila,a i garmin nisam imala lol):thumbup:
...zaboli me samo da me ne napadnu vukovi jadnog pripitog pri povratku i sve OK...
Luna...prale me gole babe s Ferenginara :D
Iks...don't worry...ne'š se zgubit...to bumo mi sredili tj. baba Jan...Luna sredila :)
Kak vam pase 13.3?
Pozdrav ljudi,posto vidim da se nitko u Hrvatskoj nije potrudio,eto ja cu razbit led i organizirati prvi meet vlasnika Nokia mobilnih telefona!lijepo se svi skupimo,odemo na cugu i tamo razmjenjujemo iskustva,ludo se zabavljamo,saljemo si stvari preko bluetootha i ic-a itd...nadam se vasem odazivu.Nokia ownerz team
Ne znam baš...
Vidiš da se i forumaši općenito rijetko skupljaju. :)
...ne razumijem čemu ova tema kada postoji - okupljanje forumaša ...i zašto baš Nokia meet?
Da, to smo svi skužili...
Shogun, kao sto je i wild boy rekao, tema o okupljanju forumasa vec postoji, stoga tebe spajam ovdje.
nema potrebe za otvaranjem novih tema za svaki "klan".
e a sta kazeze ljudi onak svi dozemo sa njokama nekamo i saljemo si stvari prek tuthablua ja ne mogu ni zamislit kak bi to strava bilo cim pomislim na ton odmah se uzbudim
:wtf:
Ne kuzim ovo gore uopce...
Sto se tice datuma, ja racunam onaj sto je xlr gore rekao, znaci negdje pocetkom 4. mj.
Iako, teoretski moze i prije sto se mene tice... :)
Ahahahahahaha...Isssssss, koji lik...
Uzbuđuje ga zvuk slanja nečega preko blututa :D Ahahahahahahaha
To ti je k'o ono...Mama viče: "Safeteeeee...zove te neki Low battery. Već četvrti put."
kad se vidimo?
Kad se ide pit ljudi? A? A?
Kad u Iranu procvjetaju ljubičice :) http://www.foren4all.de/images/smilies/drinks_drunk.gif
Hoće li sada biti neko okupljanje. Pošto će sada biti štrajkovi i to sve... A i sada je onaj maxi pub "preuređen" u neki meksički stil...
aha... NOT!
jbt, rodbinu si ne zovem, kaj si vi umisljate? :D
mozemo se oduzimat prije svadbe i nakon svadbe. na svadbi se bome nebum oduzimala, a onda sebicno ne zelim niti forumasima na istoj dopustiti oduzimanje :D tak da je najbezbolnije rijesenje ne imat forumase na svadbi :D izuzev iksa. al on, kako je krenuo planirati put zagreba, stigne tu mozda za moju 10 godisnjicu braka. mozda. prije za 25 :D
apropo cuganja u dogledno vrijeme, meni ovaj vikend bas ne pase jer mi je subota od ranog jutra krcata obvezama, tak da se ne mogu bas ubit vecer prije. a ubijem se svaki put :D lol
tak da sam ja vise za recimo onaj tamo vikend, 15.5. ?? a i placa ce sjest do tad vec :)
Fuj diskriminacija! Zasto je xlr iznimka? :belj:
(Retoricko pitanje inace... ;) )
Sto se tice ovog vikenda, ni meni ne pase jer sam na Velebitu u pet i sub, ako se i vratim u sub u normalno vrijeme, vec imam dogovorene druge pijanke... :)
zato kaj je iks jedini kvalificiran za ulogu stripera ;D ja ne volim retoricka pitanja
daklem, kome pase petak 15.5.? ili subota 16., mada mislim da nam je uvijek vecini bolje sjedao petak??
ajmo, izjasnite se :D
Aha, pa sto ne kazes da je poslovno. :D
Meni pase i pet i sub (15. i 16.), kako god vecini pase...
:hm:
15.5.
nevidim zašto ne... :)
bolje petak nego subota... :)
Na koncu konaca - jel se vi okupljate i di i kada ????
Aj dajte neki prijedlog di i kada - nešto konkretno :coffee:
meni iz Rijeke ajd ok al ovi iz osijeka hmmm sumnjam a da dodem na 2-3 sata ne isplati mi se jedino da se organiziramo mi koliko nas je iz RI
Poštovani!
Sutra od 19:00 pa dalje (nebitno) meni odgovara da popijemo piće u zlatnom međedu ilitiga pivnici. Pretpostavljam da ste se tamo (ako se dobro sjećam) okupljali.
Ja sam jako kratko (po dvije minute dnevno) na forumu,pa samo mogu uletit i vidjet sta smo ustanovili.
Dakle,svim zainteresiranim kolegama forumašima predlazem da se nademo na piću sutra na gore navedenoj lokaciji. Reko sam da mi od 19:00 pa dalje sve odgovara,pa se sami dogovorite jer me nece bit tu do sutra u 18:00. Znaci ja dolazim na forum nakratko i pogledam kad vam odgovara i tad tamo dolazim s jednim frendom. Drugacije ne mogu nikako jer sam vremenski ogranicen za bolju organizaciju.
Ajmo lagano:
1. Smuchac
2.
Ufff... Ja racunao s nedjeljom, kako si originalno spomenuo. :cry:
Sutra sam cijeli dan (bar do 19) na Velesajmu, a poslije toga idem na brucosijadu FER-a. Dakle nema me cijeli dan.
Jbg... :(
da, i ja racunala s nedjeljom.. nije jos sto posto ziher, al moguce da sam i ja zauzeta sutra :/
Smuchach, kako stojiš sa nedjeljom???
ajde, ako je ikako moguće da prebacimo to za nedjelju... :)
Alo ekipa,ovdje idiot... ;D
Zajebo sam i sebe i vas. Plan je bio za nedjelju,al sam krivo zapisao-napisao... :budala:
Dakle sutra a ne veceras...
Izvinjavam se jos jednom... :respect:
Uf, kad ti dodjem pa te izvinem... :belj:
Ajd ne brusi vec se pojavi a ne ko ovo ljeto... :belj:
Ustanovite termin kako sam naveo gore... :wave:
Heh, ja sam sutra isto na ZV vecinu dana, poslije imam neke poslice za obavit, i onda sam uglavnom free... Recimo oko/poslije 20h? Ne vjerujem da cu stic prije...
hmmmm...k večeru bi i zagorec mogel dojti :D