Čekam da se nakupi barem za gajbu pive :)
Printable View
Čekam da se nakupi barem za gajbu pive :)
pripit, klopam mesinu....idem scat i onda vidit koj ima zqa jesti!
Pozzz iz okolice Doboja :D
Sinoć dok sam bio na jednom semaforu u Doboju, uhvatio sam oko 10 Wirellesa i svi su bili otključani!
Srećom bratić ima internet (ali ne i Wlan) pa preko njegovog foruma malo posjećujem forum.
Došao iz grada.
U centrima (T, i SE) me napadali neki ljudi s mobitelima.
Gledam mobitel i dođe mi čovjek, vadi svoj mobitel (X10) i počne mi pričati, kaže da je neka promocija (ja mislio da sam osvojio X10 :D, ali nisam) i krene o mobitelu.
Malo laže i izvači se, ali dobro...
Hodam kroz T- centar, "napadne" me prvo neka ženska i recitira mi GSM Arenu, pa joj uleti neki Blackberry tip i počne mi objašnjavati što je Blackberry flat i na koje sve stranice mogu :notooth:
Bilo bi bolje da stave više mobitela za isprobati, a ne neke ljude koji te "napadaju"... :)
odmaranje od jučerašnjeg dana...
ubrzo tekma, pa opet na posao...
i tako to...
Evo, jos malo i u krpe (ne pitajte, jednostavno sam umoran :notooth:)...
Teta mi dosla pa mozda cak i malo duze ostanem budan, danas zajebancija xD
E da, ako ugradim u w705 GPS, ima za javu neke offline mape il nekaj slicno, osim Gmaps? (cist da pitam, znam off, al ajd necemo umrjet :D)
Dobro daj Fico otvori neku temu pa tam rokaj sa pitanjima, nemoj jbt ovdje sve postat..
OT: Jedva cekam tekmu, morat cu je pratit na netu :(
Istina. Off tu i tamo nije problem, problem je sto ti svako malo pa odes u off... :facepalm:
Stvarno ne znam kako ti dodje bas tu pitat takve stvari kad postoji cijeli ogromni ostatak foruma posvecen upravo mobitelima i diskusiji o njima.
OT: Praznici skoro gotovi. :cry: Cekam na Heathrow aerodromu avion koji polijece za nekih 12 sati (da, prespavat cu ovdje).
Se može u EU sa osobnom preko granice? :blush:
ajs ajs bejbi
:laluna:
;avijon:
imam flešbek ivning
Jutro...
Zadnji dan praznika :(
Šteta, taman sam se priviknuo :D
Ma šta mi treba pasoš ili nešto treće? Đizs, kako to? Baš sam računao da mi neće trebat niš više od osobne, ali samo sam htio da mi netko to potvrdi :fakfakfak:
Hm, Zg-Macelj me po HAC-ovom kalkulatoru ispadne 27kn (cijela dionica A2). Jesam nešto izostavio?
U Sloveniji imam vinjetu, a i u Austriji ću je uzet za 8 EUR. Jesam fulao šta? :D Al ako ne mogu preko s osobnom, ode sve u vodu -.-
Pa ne možeš u EU sa osobnom. Putovnica samo.
Možeš u Italiju i Sloveniju sa osobnom, a u Austriji ti treba putovnica
Ah scheiße :\
Znači, 400kn i nadati se da će u roku 30 dana biti gotov passport.
Kolko znam, prijatelj mi je jednom prosao granicu Slovenije sa osobnom, ali nakon skoro 2h nagovaranja granicara.
Hmm, nisam ziher za cijenu [sveukupnu] ali znam da je oko 40 kn bila cestarina do granice Hrv-Slo.
Dalje neznam, jel smo isli sa autom koji ima ENC pa nisam bas gledao :/
Btw Drug Mile, daj mi objasni kak mozes u Sloveniju uc sa osobnom, ako je ona clanica EU, a u Austriju ne, a ona je isto clanica?
Dobio upravo info da u Slo možeš bez beda s osobnom... Valjda postoji neki ugovor između Hr i Slo, dunno.
Anyway, to mi ne znači puno ako mi treba putovnica za Austriju.
Biometrijska? Koliko cca izađe izrada slika za nju (da ne guglam :))
edit: mda, biometrijske su došle tek ove godine, nema veze.
Meni je isto za 2 tjedna bila gotova.
Ali tada jos nije bilo biometrijske- moja je geometrijska :D
OT:
U Zapadnim vratima sam, ovaj 26 ili koliko vec Mac je prebolestan...
I igrao se na nekom multitouch monitoru s Windows 7- predobro. :)
Definitivno nemam para ni za jedno od toga :notooth:
Niš, fala svima. Idem nać' metak pod krevetom :notooth:
Zato jer sa Italijom iSlsovenijom imamo taj dogovr/ugovor, a sa Austrijiom nemamo. Znači, ako uđeš u EU (Italiju il iSlo) sa osobnom, pazi da ne odeš dalje od Italije jer će te u Austriji, Francuskoj itd smatrat ilegalcem. Malo glupo, al je tako.
Sinoć tj. jutros do pola 5 ukrcavao po disku. Sve sto sam popio nisam osjetio,pa je to mozda i nekakav vid upozorenja... :D
Danas tekma u pola 5 iako pada kisa... :D
kod nas (Bosna) biometrijska me izasla cca 40km (20 eura) i ceka se neke 3-4 sedmice, vjerovatno ni kod vas nije pretjerano brze ni skuplje. znam da se nesto moze doplatiti da bude u roku od 7 -10 dana gotovo.
a ne moze se nigdje sa licnom (barem mi ne mozemo) koliko znam mi mozemo samo iz BiH u Cro i SCG sa licnom, mozda jos negdje, a za sve ostalo nam treba pasos/putovnica i VIZA, nama i za Slo treba viza.
ali furka mi je sto mozemo na Kubu samo sa pasosem :D bez vize :)
edit: svidja mi se ovo sa desne strane, furka je :)
no moze li to pregledati onaj ko nema flash? ili na telefonu moze li se takav view imati?
Prekjučer išao vaditi putovnicu.
320 kuna sama putovnica + 70kn biljegi.
A cek, ti si to ozbiljno pitao za putovnicu? Ja mislio da se salis... Pa naravno da ti treba putovnica. ;D
Opet su promjenili logo foruma, sad su dodali neke gumbice na iPhone xD..
Ajde, Cionn, opet se buniš...
Prvo ti smeta što je iPhone, a sad smeta jer nije iPhone :p
nema, ali ako te uhvate, ilegalac si i tako si ilegalno...
u sloveniju naravno da možeš s osobnom, ali se moraš vratiti u hrvatsku u roku 24 sata...
dobiješ karton s vremenom ulaska koji se u povratku poništi...
OT:
sezona otvorena, i tajno i javno...
odsada, opet na jarunu...
danas zasluženo odmaranje od svega... :-)
Nema nikakve granice između Austrije i Slovenije, barem ne više. Nije problem, možeš ti s osobnom produžit u Austriju, ali ako te žandari uhvate loše ti se piše. Znači, pasoš je obavezan.
Inače, nije EU toliko unitarna tvorevina koliko se nama čini. Primjerice, još luđa situacija je bila do nedavno kada nam je za Britaniju bila potrebna viza, a za Italiju smo istodobno mogli ući s osobnom, bez obzira što se to sve odvija unutar šengena. Onda opet, recimo i Norveška je u šengenu, ali nije u EU. Island isto.
Žena na milijunašu:
Završila FER, pitanje za 32 000 kuna.
Koji metal najbolje provodi struju?
(to ima da i bez ponuđenih odgovora zna :D)
Zlato, Srebro, Bakar i neki četvrti bezveze.
Ona kaže: "Ma, to znam još iz srednje- bakar"
http://verydemotivational.files.word...7977046362.jpg
Pa, dođe mi da joj uzmem diplomu :notooth:
Pa kaj nije bakar?? :notooth:
OT: Poceo ponovo halad CoD4 :)
Nije bakar, srebro je :p
Pobjedili danas 3:2 :D
Nagutao se kava i sad idem spavat... :)
jesam se pohvalila?
nisam se pohvalila!
rodilo mi se kumce :weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:
Woo! :drunk:
Cestitam!
fala rav! (muzevi vjencani kumovi, sjecas se sa svadbe, onaj biser sto je plesao brejk dens :D)
taj smajlic je bio sinoc :D opce ne znam kak smo se jutros odvukli na posao jer smo spavali, ono, nista :D
mala Marta je 3300 teska i 50 duga (nat det ju ker, al da se zna :D) a mama je imala porod za pozeljeti :D
najponosnija sam kuma na svijetu :laluna:
Hm, da budem iskren, ne sjecam ih se... Mozda su brejkali prije mene, a mozda jer sam popio... :P
No u svakom slucaju, cestitam jos jednom! Ovo je valjda najveca nakupina smajlija u nekom tvom postu. :D
Sad malo gledam po forumu, i skuzio sam da je xlr promjenio avataaaar :D...
PS: Bolji ti je bio onaj prije ^^
Došao iz škole.
Dobio 2/3 iz testa iz sklopova... :)
S obzirom na ukupan prosjek razreda- odlično :D
Oko pola 6 ja gledam najslabiju kariku s kreveta i eto ti 10 zasas... :D
Odo spavati :wave:
Idem i ja, dosta je bilo zujanja po netu :)..
ah, ljudi, brijem da mi je maticna krepala, omg... O.o koja dosada ujutro prije skole, nemam kaj za radit lol...
Dobro jutro...
Vidim na forumu ničeg novog, odoh malo jesti, učiti, pa u školu.
Ne kopčaš ti :p
Ico (skoro) uvijek napiše isto: "Na forumu ništa novo" ;D
Idem nešto kao učiti... :)
Hahahahha :lol: kunem se nisam ga kopiro, slučajno ispalo tako :D
A da mu stavis neko cudo koje vrati win na "poznatu tocku" svaki put kad reboota komp? :p
Pa nek proba to raz*ebat onda. :D
Vjeruj,ovaj bi i to raz*ebo. Mislim se sad da mu s Acronisom napravim image,ali neću. Već sam mu reko da baci komp u smeće,pa će idući crash bit prikladan za to... :D
Bas se lijecim doma, sugava upala zgloba na celjusti...
Gladan sam, a prazan mi je frizider :(
Jel bar mlijeko bilo frisko, tj. unutar roka? :P
ubio krašuljke s jogurtom... ;)
gledam kaj bi sad mogao napasti... ;D
ah, ja imam sam kruha i salame, ocu ja cornflaeksa xD
Jutro :)
Kad već ide u tom smjeru... ja jedem žgance :D
Vjeruj mi, ove moje nebi htio jest :D
Trebali bi napraviti novu temu, Sta sada jedete? :notooth:
OT: Ujutro otisao do ducana da si kupim nekaj za jest, sad je napokon polupun frizider :)
EDIT: Naisao sam na neka zabavna pitanja, na koja neznam odgovor :sos:
1. If you look at a clock and the time is 3:15, what is the angel between the hour and the minute hands?? [nije 0]
2. Imagine you have a closet full of shirts. It's very hard to find a shirt. So what can you do to organize your shirts for easy retrieval?
3. What's the probability of breaking a stick into 3 pieces and forming a triangle?
Ima ih jos, al mi se neda pisat xD
Kazu da su ta pitanja bila na interviju za posao u Google-u
Podržavam prijedlog, Šta sad jedete? :D
OT: odo u šk
Ajmeeee potrgo sam se od smjeha kada sam vidio ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/ostali-kucni-...-oglas-1156274
"prodajem kraljevskog pitona starog 1 g. miroljubiv i voli djecu"
Hahhahhahaa kakav liiik!! xD
pa da, to mu je najdraza hrana... Ja pak volim przene lignje... XD
Je, ali pitanje je koliko JEST, a ne koliko nije. :p
Ne izazivaj me, imao sam težak dan http://cafe.mobil.hr/../images/smilies/tongue2.jpg
7.5 stupnjeva :coffee:(najjači smajli)
Zato jer se i kazaljka za sat pomiče.
Kada je pola 4, "satna kazaljka" je na polovici između 3 i 4.
Zato je, kada je 3 i 15, kazaljka na 1/4 puta između 3 i 4- 1/4 od 30 stupnjeva je 7.5 :)
Opet si promijenio godine :D
:google almighty: :)
Zato jer se mala kazaljka(koja pokazuje sat) pomakne svaki sat za 30 stupnjeva(360/12=30). U 15 minuta ona napravi 1/4 sata. I podijelimo 30 sa 1/4 dobijemo 7.5 stupnjeva.
@xlr- nije google. Prije par godina sam rješavao sličan zadatak(položaji kazaljke su bili drugačiji) i ostao u pamćenju kao zanimljiv zadatak :respect:
:coffee:
Petar pan :p
Laku noć :wave:
OT: Jeo sam grah sa tijestom :funny: ;D
došao s posla...
spvanje...
:wave:
Danas nejden nigdje ^^
Sazno sam tuznu vjest, javio mi se vlasnik od jedne tvorice koje uskoro trebala dobit leglo, da su svi tvoreki umrli :(
Mislim da nista onda od tvora kao kucnog ljubimca... :'(
sva sreća pa radim na tome, pa neću morati keširati za kartu...
ali za njega ne bi nikad dao tu lovu...
pogotovo nakon onakvog nastupa u bestu...
nisam bio, ali nitko, ama baš nitko nije pohvalio muziku...
pričekaj rađe dream... ;)
odoh do malla po neke sitnice za posao...
Mogu ti samo reci da ce ti biti gro djece, ako ti to nece smetat onda odi.
Je*es Best, tam je atmosfera bila totalno u krcu...
Bio sam na koncertu Guette u Austriji i bio je zbilja fenomenalan, odlicno je mixao i nastup je bio odlican..
Netko voli njegove stvari, netko ne ;)
To sam i mislio. To će biti odlično
Guettu slušam još otkad se pojavio(kad nije bio u komercijali). Trenutno su mi bolje ove njegove nekomercijalne stvari. Ovo što je snimao s Akonom, Kid Cudiem i ekipom, ok, al to je komercijala i to mi nije nešto. Mislim da će hrpa ljudi doć samo zbog tih par pjesama, dok će ostatak čut prvi put
Kolko su karte uopće?
:coffee:
evo ljudi idem ja spat... Polako... Dosadno bez kompa :suicide:
Nije ne dosadno :notooth:
Došo doma i valja se istuširat a tlaka me. Ujutro lječnički mater mu lječničku... :angry:
Laku noć!
dobar jutar... Mislim da danas pisemo geografiju a neda mi se ucit... Ah... Pobogu... Bezvoljan sam bez svog kompa :cry:
DObro jutro ;)
Opet se nisam naspavao, al nema beda :D