Potresen sam otkako sam pročitao da je troje bivših ukućana Velikog Brata Srbija sinoć poginulo u automobilskoj nesreći :(
Veliki Brat je danas prijevremeno završio, a šestoro preostalih ukućana je podijelilo nagradu.
Printable View
Potresen sam otkako sam pročitao da je troje bivših ukućana Velikog Brata Srbija sinoć poginulo u automobilskoj nesreći :(
Veliki Brat je danas prijevremeno završio, a šestoro preostalih ukućana je podijelilo nagradu.
ruzno je to...
e da oću ovaj auto.. r8
:cry:
http://img443.imageshack.us/img443/1066/audir81jb6.jpg
nemam baterije u foticu :SSSSS
aaa hahah ;D
nisam čitala s razumjevanjem :)
a jadni
vidjela sam ga i ja mislim u zagrebu.. ili neki drugi model ali jako sličan odnaprijed..ispred esplanade :)
ispusim ovu cigaru i idem gledat kaj cu stvari da nosim... ja sutra palim na kubu :)
pune mi se baterije brljo sada ce to
onda je to taj..ugl prekokrasan :cry:
Kak tu malu sve zanima...i svugdje bi htjela biti......;D
pa di su svi odjednom nestali?
:dunno: :dunno:
Idem i ja....idem jest i spremat se za izlazak......
:wave:
Stao na vagu, kaze 74.6 :mad:
Pa sad eto jedem posni :rolleyes: , 0.5kg. :wow:
a5 mu je ajmo rec malo slican.
r8 sam se nagledo p ZAgrbu , respect audiju kaj je napravio takvog sportasa.a i kaj je je lijep je.al ono kaj je bitno je centralno smjesteni v8 u tom autu...
jedan srebrni je u city centreu one bio proteklihm mjesec dana ... nema ko nije stao.ajde , modza tetkice neke nisu.
...a ja ovaj :belj:
http://www.autobild.de/ir_img/37446462_dfe4370618.jpg
ili ovaj.....
http://www.bilnorge.no/export/bb_35823.jpeg
da da bio je taj r8 u city centru, makina, nema sta...
bbbrljo jesi mi trazi smajlije? :-/
btw nije mi niko odgovorio, jel valja ovaj bux.to sta?
jel ima ko iskustva u zaradjivanju na taj nacin?
pusa vam svima iz dubrovnika :-)
hvala :kiss:
jel se kupaš šta? :cool:
uh, malo sam pijan da bih dao neki suvisli komentar.... al eto, pozdrav svima :)
...odo ćorit...`noć...
dobar jutar svima...
danas malo čitam o tome kako Luka ostaje u Dinamu... makar mislim da je to sve jedna velika patka i da će ga tamo do sredine idućeg mjeseca prodat...
ako ostane, biti će to šteta za njega... :-/
..jutro svima..:).Ico ..ma naravno,mislim da se ceka odlazak Ronaldinja iz barce u koju Luka jako zeli....ma nek ide kam hoce..:wave:
Jutro :wave:
malo me glava boli, valjda će brzo proći :/
idem počet slavit novu godinu danas taman 4 dana koliko se i slavi...:drunk: :jump: :beer: :jackie: :drink: :satan:
...dobar jutar...ispio kavu sa svojima, malo se poigrao s netjakom pa sad lutam bespućima ovog velikog interneta :) ...
Kad smo kod bespuća.. Jel se vama događa da kad niste na netu, imate stotinu ideja kako ćete korisno provesti vrijeme za računarom, odnosno vrijeme na interenetu. Kad pak dođe do toga, samo surfate forumima, a sve korisno pozaboravljate :) Meni se to stalno događa :p
jutar nemam više doma kave pa žvačem kavabon....joj još malo pa na ručak kod starog pa u šoping cuge......
idem si napravit tostić pa na kavu. pa-pa :wave:
Dobar dan, ljudi imam ja Audia i to 2 : a6 i a8 i to najnovije, šteta što su u omjeru 1:43 u odnosu na prave :(
Šta će mi Audi pokraj mog Puntića :p Još ga je mama ogrebala neki dan, lol... sreća, jedva primjetno :D
...odoh odvozit nekoliko brzinaca...:wave: ...
samo nakratko svratio...
pišem seminarski još uvijek...
al dobro... skoro pola sam napisao... :)
..sredujem crnog tomicu;):drunk:
niš od moje kave na kraju. počeo je i ovaj glupo smješan film na rtl i peseku mi nekaj nije dobro :(
Jutro svima.....evo i mene.....
Kaj opće trebam govoriti da je jučer bio super provod...to se podrazumijeva...no više ništa neću reći....:p ;D
idem jest.....:wave:
Ja sam jel sarmu, mljac kak sam se najel!
LOL...crni Tomica ;D
Ajde idem ja dalje...nemam vremena se zezati tu...;D
Pozdrav svima.....:wave:
probudio se prije sat vremena . . .
jučer odličan provod, nakon odlaska iz birca zujali po kvartu, završili kod bivše panorame i na parkingu po ledu igrali nogomet s teniskom lopticom, 3 na 3 . . .
nakon sat vremena dolazi murija, osobne, itd. . . .
ali bili su pristojni ;)
i onda još malo zujali po kvartu, došao doma u 4 . . .
@Wankoner
mob je još uvijek mrtav, strpi se malo, nisam zaboravio . . . ;)
@marin
a ostale slike?
dobro jutro....
Jucerasnji izlazak je bio za :rifle: al bar sam ubio vrijeme...
Kako ste mi vi, kako pesek?
a pesek dobro. stavili smo ga u kuću
dok smo ručali imao je neki ružan san jer je režao i tresao sa capicom :D
to je zato kaj mu niste ništa dali jesti, vi jedete, a on gleda . . . ;) ;D
nije spavao je ko klada, dali smo mu poslije ručka :)
i dalje spava..
to ste vi mislili da spava . . .
Ak spava ko klada i jede, onda je zdrav...
Imam ja peseka već 12 god ;)
tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak
2h do polazka :)
Slušam Haldno pivo, skidam pjesme...
i onda idem lagano učiti još malo i onda prženje 4-5 mp3 cd-a... :)
Sretan put Jamal.....:wave:
kak je nekim ljudima lijepo u životu.....:rolleyes:
rispekt...
aj pozdrav svima... Sretna vam Nova Godina :)
Idem jest....
tak je dosadna nedjelja.....
JA malo gledam nekakve afere od Vanesse Hudgens. Proguglajte o njoj malo za one koji ju ne znaju. Mala je:satan:
evo napravio novi rad u photoshopu i sad skidam nest za mob :P
Evo jedne pjesmice.....nadam se da nije preprosta ili ti vulgarna....:p
Otvorila nam temu Lata
o prčkanju stražnjih vrata,
Po forumu lije suze
jer joj dragi ne da guze.
MUP-ovac je stis'o rupu
***** li mu mater glupu.
Lato, diko, cvijete naš
uvali mu ga kako znaš.
Zavuci mu ga ti do kraja
tamo negdje ispod jaja.
Ako otpor nije čvrst
uvali mu još jedan prst.
A ako kaže "Uh, to, draga"
Odmah ti pozovi Cro Faga.
Martinov lulček je kot metulček
Kot metulček, sredi trav
A ko bo zrasel ta mali lulček
Postal bo velik kot triglav
PS: za sve kojima je jezik nepoznat
metulček - leptirič
lulček - penis
:satan:
Dosta bi bilo za danas gluposti.....;D
Idem ja u krpe.....noć svima.....:wave:
dakle dragi moji i oni ostali, lijepo vas sve pozdravljam i želim vam sve najbolje u 2008.
idem sad dizati utege, ovaj gemište, i pripremati se za sutrašnji dan i noć.
Opet se vidimo u 2008. , a do tada ne radite gluposti kako ne opet morali zločesti crni moderatori ;D imati posla.
:beer: :bigjump:
sta ima forumasi? ja se isto udebljao ovih dana to je katastrofa, samo jedes jedes i jedes.. em kolaci em naresci prsuti ovo ono kod sebe kod drugog.. tovljenje samo takvo. jos treba i sutra izdrzat vecericu neku, pa onda u kasnijim satima sve to podliti snekom vrstom alkoholna pića..
sve je propalo za novu... :(
izgleda da na trg se ide :-/
aj odo i ja polako
laku noč :wave:
'jutro..sad me zvali s posla da ne moram doci :bigjump:
i kaj sad, da idem nazad krmit.. kolace sam napravila.. nemam kaj radit, ne spava mi se, al noc ce biti duuuuga.. hm..
ma idem ja, ko tipicno zensko, pred ogledalo i isprobavat outfit kombinejšns za veceras ;)
edit, u, viđe gle, prva sam! pa dje nam je Ico, forumski pijetao?! :confused:
jutar zbudio se u pol 9 s tim da sam jedva zaspo i budio se svekih 5min..... zvučnici se zagrijavaju odbrojavanje i DERNEK... a sad se idem ošišat...ajd bok...
..dobro jutro!!:wave:
e, da Ico, veceras sam ti u kvartu ;D
a kaj mi cure i spremanje!? ja sam jos dobra. nisam tipican primjerak zenskog roda! da vidis kakvih ostalih sve ima.. cujem kak su curke stavljale exstenzije u kosu, isle na kvarcanje, potrosile vrtoglave cifre na haljinice i cizmetine.. a sve to samo i iskljucivo u svrhu stare godine!! ne kuzim, kaj sve idu u sheraton na docek or what!?
ja cu nabacit zbuke malo vise nego inace, eventualno stavit sljokice u kosu da bljescim ko disko kugla i obuc malo zanimljiviju majicicu neg inace.. i to je to, kakvo kvarcanje, kakav spešl autfit?! tak i tak u tom Luckom nema nis spešl ;D
jebemti staru godinu i dan prije i sve
jučer me dečko dopelja doma i sve super ja krenem u kuću kad ono nema nikoga i nema ključa i ja nemam ključ. super starci otšli nekam i nisu mu ostavili ključ. premrzla sam se i cijelo jutro kišem i kašljem..jebeno :cry:
dobro jutro svima ;)
A nisi još dovoljno veika da ti dadu ključ za oko vrata? :)
jecaammm http://img106.imageshack.us/img106/2830/beeeni4.gif
a uvijek mi ostave ključ kad idu nekam,a mene nema ili mi kažu neka uzmem svoj ključ
skoro sam sat vremena vani stajala dok se oni došli
i onda kad su došli...još gore..oboje pijani ko da imaju 15..pričaju gluposti, tata osmijeh od uha do uha, jedva stoje..
mama psu čestitavala imendan :lol: (jer je govorila da je danas silvestrovo,a pas se zvove Brock lol)
strašno..
a rijetko kad se nacugaju lol
Dobro jutro narode. Evo malo se javljam za kraj. Nova godina je blizzu. Yeah!!!