Jutar! Evo Slusam AZ using streaming! ;D
Printable View
Jutar! Evo Slusam AZ using streaming! ;D
evo ispija se kavica i malo surfanje sa mojom nokijicom
Jutro :wave:
Pitam za Zločin i kaznu da vidim da li se isplati pročitati. Očito da :)
OT: danas je day off! Dobro, radi natjecanja iz njemačkog but who cares... bar me ne pita biologiju... :)
Ne, stvarno je dobra knjiga.
Film je isto dobar ;D, ali mi je pokvario čitanje knjige (pošto sam znao kraj) :notooth:
Učim...kao... ;D
Odoh kod druga na sony da igramo pes-a....
evo kavica se pije jel tko za jednu ....
Moji mačori bili na kastraciji...
Bokci, moram im sada naći adekvatna ženska imena ;D
Mene hvata panika,jer sledece sedmice kod nas u BiH pocinje skola....preko raspusta je bilo toliko zadace,a ja nista nisam uradio :(
I razred Gimnazije...covjece ne mozes vjerovati kako je tesko,ja jedva tricom prosao...
Sta ima kod tebe?
nema veze kaj nema zenske, da nije to uradio macori bi, posebice u ovo doba godine, lutali okolo, urlali (a znamo svi kako urla macketina koja se tjera) i u najboljem slucaju dolazili doma nakon dana i dana izbivanja, gladni, prljavi, smrdljivi.. u onim gorim scenarijima niti se ne vrate :(
moji su obezjajeni cim su napunili 6 mjeseci. i sad su super.
LoL, pa znam kaj sam rekel, ja sam se šalio ako nisi skužio (a očito nisi ;) )
Počeo sam ih iz zafrkancije zvati Sivka i Čupka (inače su Sivko i Čupko).
Imam i trećeg monstruma (ima 6 kila) koji nije kastriran, ima 6-7 godina. Nema ga mjesecima, šepa, zmazan, razgreban, ćorav na jedno oko... Bolje da ostanu bez... khm, da, muda, nego da budu ko stari mačak...
Dolazila bi alimentacija... ;D
Došao iz škole, gledam što ima. :)
Danas mi zubar s nekim phahom pod tlakom rasturio sve zube. Sad su bijeli ko da su novi.... :notooth:
Da samo vidite sta sve izađe van nakon 6 godina pušenja (cigareta)... :Puke:
190 novčića :comp:
Budem i ja pitao tetu zubarku da mi malo rasturi kamenac.. 5 godina sam pušač.
Stari,ima da se naježiš kad moraš ispljuvat van.
Spakovali su me u neki papir,zubar stavio masku kao da ide kosit travu a ja se usro... :D
Kad je to krenulo.... Nista ne boli,a sprica po cijeloj sobi... :D
Vrijedi svaku lipu vjeruj mi... :)
To inače ne skida kamenac nego smeće sta se skuplja po zubalu od kave,hrane,cigareta i sl...
Odoh van... :notooth:
a to nije bas niti zdravo, posebice cesto raditi, jerbo skida i caklinu, istanji je pa su zubi, kolko god da se bljesciju, osjetljiviji i podlozniji kvarenju.
nu mene, pusac sam 11 godina pa nijesam isla strugat zube. al dobro, moji zubi su i bez toga stravicno kvarljivi.
Jos sam ja mlad za to...
al mogu misliti sta se sve skupi medju zubima....fuj
Nećemo više o zubima:respect:
Pisao danas kolokvij iz matematike.. Nisam prošao pa moram na ispit negdje u drugom mjesecu. Riješio skoro sve za prvi semestar, osta mi još matematika i statistika:cry:
Vala bas dosta je....bolje neko nek donese malo pive...!!
Prehlađen sam već tjedan dana, je.. me sinusi, pa pijem antibiotike ko munjen. Izvrnio bi se kad bih popio pivo.
Em i kašljem zbog cigara, pa sve razmišljam da ih se ostavim, no nikako da se nakanim.. Jbni Vaso Kojot (Walter Wolf):angry: Danas kad nisam dušu iskašljao. Bit će red kupit nikotinske flastere, mada mama kaže: "Sve je sine u glavi, samo treba imati volje.." :respect:
Jos nema pive,haaa?
Tesko je ostaviti cigare totalno... Ostavis ih malo ali kada god neko pusi u tvojoj blizini,ti da crknes jer ne mozes.....Jednostavno treba JAKA VOLjA i SVE SE MOZE!!!
Neki brže razviju (pravu, nikotinsku) ovisnost, a neki ne. U glavi je definitivno pola tog problema, slažem se ;) U srednjoj sam dimio jer je to bilo kul, ne :D ali nikad se nisam navuko dok danas pola moje ekipe 'iskašljava pluća'. Možda su i geni "krivi", al boli me, zapalim si kad mi je gušt i ćao mare http://planetsmilies.net/smoking-smiley-7579.gif
Idem baš popušit jednu :notooth:
Svako bi pusio kada bi mogao da se ogranici da dnevno popusi 10-tak cigara...Ali kasnije to ode i na kutiju-dvije i tu vec nema kraja...
Ljudi idem ja gledati neki film,ne mogu vise na kompu citav dan,ledja mi se ukocise...
Kad vec nema nikoga online,odoh ja spavati! Laku noc!!! ;)
Jaoo.... Sta vi idete za zubare, il ortodonte? XD aj vise... :D
*Ah, ta djeca...* :P
Jutro :)
Gledam Mentalista, trebao bih opet učiti sklopove...
Jutro..
Bas sad gledam dal mi se isplati otic do Avenue Malla da si kupim nove zvucnike...
Jutro...
Evo hocu da doruckujem i pravac na trening :)
Društvo, danas sam se pribilježio za kontaktne leće kod čike optičara:smart:
Dobit ću ih u ponedjeljak!
Pa me zanima slijedeće: u vozačkoj dozvoli mi piše napomena da slijedećih 10 godina moram nositi naočale kad vozim.. Dali moram vaditi novu vozačku dozvolu, zbog leća ili samo tražiti nekakvu potvrdu u optici da nosim kontaktne leće?:respect:
došao doma, prebacio auto na sebe... :)
sad još samo pričekati sub ili ned pa po njega... ;D
a sad zasluženi chill out... ;)
Ja u vozačkoj imam napomenu: "Uz obvezno nošenje naočala." a frend,također zvekeraš,ima napomenu: "Uz obvezno nošenje naočala ili kontaktnih leća."
Dakle,na policiji ti mogu sriktat napomenu i miran si,al naravno,donesi nešto papirnato od optičara.
Ma i meni piše to, uz obvezno nošenje naočala, a za 10 godina opet na pregled. Ali ne piše ništa za leće. Pa, kao što kaže Drug Mile, možda se nađe neki imbecilni policajac koji će mi naplatiti kaznu zbog toga. Budem se raspitao u MUP-u.
Ja evo sada usao u kuci,kad sam otisao,oko 12 sati na trening,zadrzao se sa drugom kupovali nesto...ali evo sad cu da odmaram...
i ja sam poceo da nosim naocale prije nekih 3 mjseca...na jednom oku mi dioptrija 2.00 na drugom 0.50....ali ih ne nosim stalno...samo kuci,i u skoli,kada sam vani sa drustvom tada ih ne nosim.
ma idi na muriju i nek ti dopisu za lece, meni pise "uz obvezno nosenje naocala ili kontaktnih leca"
a ovaj miletov prijedlog sumnjam da bi ti mogao proci, jer barem po zagrebu te pri lijecnickom salju na neke aparate za oci i nema fakin sanse da presutis lece kad ti oko gledaju kroz aparat!! to se mozda prije moglo (cula sam i ja tih prica), ali danas vise ne. ja sam na lijecnicki isla prije 8 godina i sve su nas sibali na aparate, mnoge syebali jer su im na aparatima otkirli dioptrijicu od 0.25 i lupili ogranicenje u vozacku.
realno, svi mi mozemo naletit na ibecilnog murjaka koji ce te maltretirat da mu dokazes da nosis lece :rolleyes: i kaj, da na licu mjesta cupam lecu i dalje vozim bez nje ili je prljavim prstima vracam u oko?!
(but okay, ja ne nosim lece vise :( )
Pravo je pitanje zašto je uopće ta stavka u zakonu da se nakon 10 godina treba ići na pregled.
Najprije, na pregled ideš radi sebe a, budimo realni, u 10 godina se može štošta dogodit, da izgubim oba oka ili da jedem na slamku, a vozačku i dalje imam.
Suludo je da te stvari uopće ograničavaju, dok recimo rezultate psiho testa praktički zanemaruju.
opet, mile, kako kome
mislim da je tih 10 godina po novome, ja sam recimo prvo imala ogranicenje na 3 godine, pa na 5.
evo, bas sad u veljaci moram opet na ljecnicki pa cu vidjeti sto ce sada biti.
frendica koja ima manju dioptriju od mene i to samo na jednom oku prvi put dobila ogranicenje na 2 godine, kasnije na 10 ali to, kako mi je rekla, preko stele neke.
ko ce ga znat..
ali za psihotest se apsolutno slazem!!
Što je najžalosnije napisao sam Čaki pa sam editirao u Čuki... :D
Odo na kavu... :coffee:
Odo ja do kladuše..
OT: Pitam se kako stave tri boje u pastu za zube, a da izlaze tako uredno?!?:banme:
Možda su zalijepljene nekom folijom, a sila trenja pri istiskanju poraste toliko da zagrije grlić i rastopi foliju (koja je "iskoristiva" za pranje)...
Mora da je to... :notooth:
Ja imam nekih težih pitanja...
Zašto su od spužva Boba roditelji okrugle spužve- a on je kockast?
Ako prokopaš zemlju do "druge strane"- da li bi propao ravno kroz središte ili bi stao u središtu zbog gravitacija (zanemarimo da bi umro prije toga)?
I jedno od težih pitanja, ako pokušavaš ne uspijeti i uspiješ- jesi li uspio ili nisi... :hm:
OT:
Došao iz škole, jedem :)
EDIT: Javi se Bimbiju ili nekome :thumbup:
Kako da promijenim avatar, tj. stavim svoju sliku na ovom forumu? Probao sam, ali mi se nude samo defaultni avatari, nemogu svoj uploadati.
EDIT: Problem riješen. Neznam zašto, no nije mi izbacivalo opciju uploada. Sad hoće.
Intervencija,sjedam u službeni auto,palim i odlazim. Za 50 metara smeće crklo,pa sam morao sa svojim ić... :angry:
Imam i ja jednu:
Zašto "Vi" koji ste "Ti" meni koji sam "Vi" govorite "Ti" a ja koji sam "Vi" vama koji ste "Ti" govorim "Vi"? :lol:
Zašto krava tužno gleda i sl... :D
Ovo je za mene prekomplikovano,necu da opterecujem mozak :)
Donja je točna.
Smuchac- ova tvoja je bezveze... :p
Nitko nije umro...
To je lagano :belj:
Ma, ne znam što bi trebao uopće biti odgovor...
Možda pričaš sa više ljudi... :dunno:
Zašto "Vi" koji ste "Ti" meni koji sam "Vi" govorite "Ti" a ja koji sam "Vi" vama koji ste "Ti" govorim "Vi"? :lol:
ovo sam davno cuo ali nakad nisam saznao o cemu je rijec.
ako netko zna nek nas prosvijetli ;D
Ti - govoriš nekome koga dobro poznaješ, u svakodnevnom životu.
Vi - govoriš nekome koga poštuješ, tko je stariji i/ili autoritativniji, te posjeduje osobine, vještine i karakteristike zbog kojih zavrijeđuje poštovanje, odn. takvo oslovljavanje.
Pa dalje kontaj:respect:
odo spavati :zzz::wave:
isuse
sve cu vas banat ak nastavite na ovoj temi oftopicarit (tocnije stavljat te neke viseumne dubioze i mentalne menstruacije)
d:islanekocugimnazijuiucilalogiku: :D
Polako moderatorice,tek je 2 sata ;)
Jutro.
Mislio ići kupiti DL DVD, ali zaboravio sam ime dućana sa zgodnom prodavačicom, pa mi se ne da (a i ne znam kako rade danas...) ;D
Mario- 100% sam siguran :D
Chukie0080- ma to svi znaju, ali odgovor može biti milijun stvari...
Jutro svima...
pokusavam naucit svoj OIB :angry:
gdje god dodjem zadnjih dana svi ga traze
Kojim danom je Mentalist?
Mislim, u Americi- da znam kada mogu očekivati novu epizodu :)
Ah... izgleda da svaka dva tjedna...
Ja ih redirektiram na OIB.hr... ;D
Danas pokušao osposobit službeni auto,al nula bodova...
Ošo po drugog i amen,a ovog nek zapale ili razbiju,svejedno mi je.
Sva islužena auta iz centrale šalju nama a oni se smiju ko peezde iz novih auta...
Jesu pametni ovi u kućici u Sesvetama...
"Za pokaz (ili što već) tražimo O.I.B. broj" ;D
Fala jarcu meni oib netreba :P Jos... Treba u skolu donet (jesam XD) i to je to ^^
sad ga fakat za sve traže... ;D
ali kao što je smuchac rekao, imaš ga na netu.. ;)
tako da nema problema... :)
Ja evo pratim nogomet,igrao nesh na kladusi pa se nadam prolazu... ;)
ma lako je njega naci ali oni sluzbenici ga nece trezit sami nego traze da im ga das na papiru ili ako ga znas izblebetas im tamo...ma de glupost prvo uci JMBG (srecom svi znamo kad smo rodjeni pa prvih 7 znamo) pa sad ovo sta ce jos smislit....na kraju necemo imati imena nego cemo se zvati neznam 5678 ;D
pa, vrlo vjerojatno će tako i biti... :-/
Sjebo me posao. Valja mi ujutro rano visit na stupu 15 minuta a veceras vec sve isplanirano. Sad idem spavat koliko sam ljut... :angry:
hm...ja jos nocas krecem za porec...odoh malo odspavat pa na put...
Kod mene nije prošlo. Syebali me danci, izgubili od Islanda. Ja još igrao 1X - 1.25 koef.:cry: Dobio jučer 200 kn na kladionici i odmah danas sve na 8 parova. Dobitak bio 1400 kn, a samo danci nisu prošli.:cry::cry::cry::cry:
OT: Ljudi, svoj OIB možete saznati slanjem svog JMBG-a SMS porukom na broj 61642. Poruka je 84 lipe.
U pokeru (zynga) na facebooku, mogu li kasnije igrati treću rundu shootuouta?
Ili moram odmah?
ljudi idem ja sa kompa...
laku noc!