kasnije, cca dva tjedna kasnije a? :)
Printable View
kasnije, cca dva tjedna kasnije a? :)
a di je moja pokelopta? :(
Imam ja dvije pokelopte, donesem ih :D
LOL [pokelopte ;D]
Meni će mislim bolje pasati 1.3...jer ne znam kad završava ovaj ispit iz automatike :p
KASNIJE, CCA DVA TJEDNA KASNIJE!
niste čuli prvi put? :)
Pa i meni...zapravo ne znam da li mogu dva tjedna kasnije. Taj sam vikend i onaj iza nešto planirao...
Meni odgovara 1.3. Gle, kak god da se dogovorimo uvijek netko nebu mogao doc. Treba bubnut fixan datum, vrijeme i mjesto i to je to!
Jok ja. Prvi tjedan u ožujku sam na seminaru, drugi tjedan sam u Osijeku nekoliko dana (neodređeno, od 2 do 7, ne zna se). Treći tjedan sam OPET u Osijeku - vjerojatno samo 2 ili 3 dana...
Hoću reći, dogovorite se vi, a ja se nadam da ću uspjeti doći nekako...
Otišao mi sistemski hard u vječna lovišta pa sam malo bio odsutan. Dakle, ako ne bi bilo drugih prijedloga onda bi pomaknuli skup za dva tjedna. Ostaju nam tri vikenda u kombinaciji. 1.3. 8.3. 15.3. neko daljnje pomicanje nema smisla.
Hmmm... meni je najizgledniji onaj zadnji :/
meni isto paše 15.3... :) :D :notooth:
zapravo, svejedno mi... bitno je da se svi mi družimo :)
Khm, khm vidim da je navala, a bilo je tamo nekih obećanja, al dobro, nećemo sad o tome. Kako za sad postoje dva datuma, a kako je meni upravo danas uletilo nešto 1.3. ostaje nam znači 15. 3.
Za one koji nisu uočili:
[SIZE=2]Sastanak forumaša održat će se 15.3. na za sada nepoznatom mjestu[SIZE]
U slijedećih nekoliko dana primaju se prijedlozi za mjesto održavanja. Mjesto posljednjeg sastanka je jedan od prijedloga tako da nema potrebe ponovo ga predlagati. Ako znate nešto bolje, jeftinije, da radi cijelu noć ili jednostavno ima bolju atmosferu predlažite.
I samo jedna mala napomena, mjesta di se vrte cajke nemojte ni spominjati.
ja taj vikend imam svadbu..... a rekla sam da cu doc na sljedeci miting :rolleyes:
zasad mi taj datum paše . . . ;)
heh. Meni to ne pashe, ali kak vecini pashe, ugodan vam provod.
Dakle, kako nema drugih prijedloga slijedeće okupljanje trebalo bi se održati na istom mjestu kao i prethodno. Namjerno neću napisati gdje, tko je imalo zainteresiran pronaći će gdje to piše. Vrijeme okupljanja je od mraka do zore (odnosno nekih 7-8 navečer pa dok izdržimo ili dok nas ne izbace van, kaj bude prije). Datum je 15. 03. 2008.
Dame i gospodo, drugarice i drugovi i svi ostali molim prijave da znamo koliko se nas misli pojaviti. Tko nije siguran, bolje da nas iznenadi, nego razočara. Hvala!
1. Sljaka
2. Chellex + horda obožavateljica
1. Sljaka
3. Ico (osim ak nešto iskrsne tu subotu, al se nadam da neće)
1. Sljaka
4. bbbrljo (zasad i ja dolazim . . . )
znači ćelavi se brine za after party dio :D
1. Sljaka
5. Balkanac (jer mu je bed kaj je prošli put ispao p**ka :))
meni je malo zao sto je zadnje okupljanje bilo u petak, a ovo je u subotu, tj za vikend kad radim, na taj dan je stavros u bestu, tako da nema sanse da se pojavim.... nista, cekam neko okupljanje sredinom tjedna ili kad ne budem radio :beer:
1. Sljaka
5. Balkanac (jer mu je bed kaj je prošli put ispao p**ka :))
6. Wild-Boy (sve u svemu potrudit ću se da dođem :) )
Ajme ljudi, ne mogu vjerovat, jel ovo bojkot ili....? U svakom slučaju mi ćemo se naći, makar nas 6 i potrudit da nam bude dobro.
daj u chataonici otvori novu temu sa naslovom da je ukpljanje tada kad je zakazano... i stavi ju u sticky...
i također prikelji ovaj popis od 6 ljudi koliko ih se do sad javilo... :)
tako da znaju da se organizira nešto novo!!
@Wild-Boy: ako dolaziš, da te opet ja pokupim na glavnom? (ako da, vidim da ću te opet morat tražit po birtijama, i vidjet kako se zagrijavaš za okupljanje... ;) :p)
Ajmo je stavit pod symbian nokije ;D Nedavno je Zero spojio sve teme o susretima forumaša jer ih je i ovako bilo na sve strane..
Moj savjet je da pustite ovako, ali u naslovu napišite datum okupljanja. Kad dogovorite novo okupljanje - promjenite datum. Ljudi se trebaju samo javljati :)
Naslov teme je Okupljanje forumaša. Pametnom dosta, a drugih ovdje ni nema, zar ne ;D?
Resetirao sam anketu, pa možete ponovo glasovati.
1. Sljaka
5. Balkanac (jer mu je bed kaj je prošli put ispao p**ka )
6. Wild-Boy (sve u svemu potrudit ću se da dođem )
7. vert (oće tamo bit kakve pi.? :p)
pi pi pi pilići idu rano spat :D
šta je ovo samo sedam ljudi...
šta su ostali zakazali ili im se neda upoznat i družiti sa ostalim forumašima??
Evo popis, pa bi bilo dobro kad bi se još neki upisali...
makar i kad je manji broj forumaša, nema veze... neka bude žao onima koji ne dođu... :P
1. Sljaka
3. Ico
5. Balkanac (jer mu je bed kaj je prošli put ispao p**ka )
6. Wild-Boy (sve u svemu potrudit ću se da dođem )
7. vert (oće tamo bit kakve pi.? :p )
ja dođem samo ako xlr dođe :notooth:
e pa nećemo sad ja dođem ak ova dođe, ja dođem ak onaj dođe, znači ak gospn xyz ili dama yxz nisu prisutni onda nebu dobro. Kajgodarije, da više nis vidil ja dođem ak, ko misli neka dođe ko ne, ne mora.
Strah me lovaca na trofeje, navodno mi glava dobro kotira na tržištu http://img454.imageshack.us/img454/5280/hide8rp.gif
A sad ozbiljno, neću doći. Glupo mi je pravdati se jer nisam ni imao u planu dolazak, ali imam obaveza.
..pao ti je kamen sa srca, vidio sam! :notooth:
a reci, ko ti neda :D?
ak mala dojde, ja nejdem!! :p
nedaaa miiiii ....neću reći :p
ajd, ajd vert, nebum ja došla..možeš ti. imaš moju dozvolu ;D
A da mi dođemo k tebi ;D...
Eh, ja sam planirao onu subotu, 15.03., ovu ne mogu doć...
Ak je 15.03., onda ću doći, ali ovu subotu ne mogu...
Hm, samo četiri sigurna, a dobro, bumo vidili.
posto vas je svakako malo, jel bi se dalo to prebacit na cetvrtak 13.03. ili nedjelju 16.03., ili nesto drugo tako da nije petak i subota, pa bi dosao i ja...:respect:
Iako teška srca, moram napraviti ono neizbježno. S obzirom na "ogromnu" zainteresiranost za sastanak, upravo smo ostala samo trojica sigurnih, nema mi druge nego sastanak odgoditi na neodređeno vrijeme.
Molim one koji su nakon prošlog sastanka tako gorljivo bili za ponovni sastanak, a i sve druge zainteresirane, da u slijedećem tjednu razmisle o eventualnom novom datumu. Kako su me ovog puta navukli na tanak led organizaciju budućeg satanka prepustit ću nekom od njih.
I neću im zaboraviti da sam dva dana na koljenima molio ženu da me pusti, a sad moram objašnjavati da ništa od toga. I opet ću za neki budući datum morati klečati.;D
:hrv:A kako bi bilo da se ova ostala dvojca zalete do Karlovca ili Duge Rese?
Neka balkanac popelja brlju pa da se nađemo na pola puta negdi,i to je ok reiješnje,pa da zalomimo ;D
Ja jednostavno nemam neki pošten izgovor,onak,ne da mi se ;D
LOL...******...danas mi rođo slavi pa nemrem...tako vam je kad ste uzeli loš termin :p :headbang:
E pa sad, kad se dogovarao termin, većina je šutjela. Zašto onda nisu predložili drugi?
Slijedeći susret organiziram ovako: Kad me put nanese u Zagreb, nazovem par ljudi s ovog foruma, tko od njih može doći dođe. Mjesto dogovorimo za pet minuta. Ako se još nekog sjetimo nazovemo ga i družimo se dok nam se druži.
A s ovim dogovorima tjednima unaprijed i isprikama pet minuta prije više se ne želim zamarati.
nemrem doc...nemam kak...
Dobro ljudi,očemo kaj složit da se nađemo,već dugo nismo...
ja bi doso al kad bi bilo oko 2 il 3 subota il nedelja
dakle, pošto su mnogi pokušaji propali, ajmo sad probati ponovno . . .
dakle:
dana 18.04.2008. skupili bi se, MI, forumaši cafemobila foruma na lokaciji koju ćemo naknadno dogovoriti . . .
pozvani su svi koji se žele zabaviti, upoznati nove ljude, popričati o tehnici, životu i inim temama koje vas zanimaju uz dobro društvo i obilje zabave i smijeha . . .
oni kojima će to biti prvi put, ne morate se sramiti, kroz 5 minuta upoznate sve i pričate kao da se poznajete cijeli život . . . (trust me, prošli put mi je bio prvi put . . . ;) )
svi su dobrodošli, tamo ne postoje nikakve razlike, svi smo jednaki . . . ;)
stoga, ko je zainteresiran, upisujte se dolje . . . ;)
1. bbbrljo :beer:
vako, pazi vamo, brljo pokrenio inicijativu uz moj blagoslov..
skrecem vam pozornost na svoj sig..
upisujte se dole, inace nece biti dobro..
oke, ajmo sad za ozbac..
dakle, datum imamo, nije nit prerano nit prekasno, fino se izorganizirajte, vrijeme cemo ostaviti fleksibilno, uvijek se mozemo dogovoriti i doci pred one koji nece znati naci lokaciju, blabla, to su sitnice..
a sto se lokacije tice, ja predlazem onu od proslog puta - Maxi pub
a sad, idemo na posao:
1. bbbrljo
2. La_LuNa
hmmm,kud baš 18-og,tad je baš Thompson u Karlovcu,al nwm,još ću vidjeti.
Najvjerovatnije da ću doći,al niam još siguran.
Lokaciju prihvačam.
Tamo je najbolje.
kud baš 18.4. tad nemogu... :-/
Dajte neki drugi datum, tjedan dana kasnije, 2 dana kasnije...
Dajte ljudi...
dajte pomaknite to okupljane na neki drugi dan... (neku subotu recimo :D )
a ma...
dogovorite se oko datuma kak vam pase.. kak vecini pase.. meni ne pase subota bas, al boze moj, prilagodit cu se..
isli smo predlagat petak prvenstveno vodeci racuna o nekim ljudima koji su van zagreba, a postoji sansa da dodju - njima u pravilu petak vise odgovara..
ako sam u krivu, ispravite me..
i sam da velim, meni sve odgovara osim 25. 04.
tada sam na svadbi (ne svojoj, daklem, nemrem vas zvat tam ;D )
meni subote nikako ne pašu, i ako je u subotu, morat ćete računati bez mene . . .
ma ništa... nek stoji taj 18.4...
ja neću doć... :-/
Imam važnijeg posla... :) :p
nisam dugo na forumu ali interesirali bi me susreti na jugu lijepe nase
Evo da se službeno prejavim :D
a sad, idemo na posao:
1. bbbrljo
2. La_LuNa
3. Ro@m
ajte ljudstvo,di ste svi sad,ajmo još malo pa nestalo mjesta :P
Ako ništa drugo,bacit ćemo dernek kod bbbrlje pošto je on direktno u gradu :D
Ev da se i ja prijavim, ako će doći malo više ljudi. Nije da nije ponuda i sada loša :D
dodem i ja ak bu vas jos malo vise ;)
a di? meni 18. pase.
Maxi Pub,piše gore.staro mjesto. :)
Jasm za cugu, što ne :) toe petaq, kasnie se izađe anva ko živ ko mrtav :)
BTW oće neko Zerobrava pozvat? Dugo nism čovjeka vidio, fali mi...
Well, you do the honors then. A i ono, govorimo o ZB-u...on će "nanjušit" dobru zabavu ;D Ne treba nitko njemu reć :D
Tomo i ja cemo vam se javit video linkom sa starog mjesta.
eh, nažalost, moju, ja sam spriječen doći u petak . . .
naime, počinjem raditi i to nikako ne mogu odgoditi . . .
ovim putem se ispričavam svima jer sam pokrenuo inicijativu, a sam ne mogu doći . . .
nadam se da ćete popiti i koju za mene . . .
još jednom isprika . . .
Jes se ona stra nalazimo ili ?
Šta je na kraju odo ovog!??
Ajd, ako netko ide na ovaj miting, a ima moj broj moba, neka mi SMS-ne dal ima šta od toga...
Ako uhvatim vremena dođem na jednu coca-colu ili sok od jabuke... :p
a pa ocito nis.. moram upregnit bluedevila da organizuje miting, zadnjeg je on organizirao pa je dosao pristojan broj ljudi.. on se ocito najbolje prijeti ;D
a tebe ico tak i tak ne bismo zvali jer lazes.. da, lazes!! fino si nakon proslog mitinga rekao da ces, ukoliko polozis ispite, pit pivu!! a sad opet spominjes sokice.. ma :P srami se! lagati je ruzno!
ma baš bezveze... :-/
a ja mislio svratiti onako, u prolazu... :)
treba baš organizirati jedno pošteno okupljanje...
Ja sam rekao da ću popiti pivu pod uvjetom da se se nađemo ranije, da mogu ići kući sa busom i da bude blizu savskog mosta...
do tad samo sokići... :p
A hebiga...ja morao sa starim prevodit neke tekstove. Sorry ljudi, ništa od ovaj put.
Treba Bluedevila za to zagnjavit, čovjek zna organizirat super mitinge i tulume :D
hihihi a ja se sad toga sjetila, reko idem pogledat da vidim jel bilo kaj ;)
znaci nisam nis propustila :D
Uf, dobro je. :)
Tek sad sam skuzio ovu temu, vec sam pomislio da sam opet saznao za neki miting kad je vec prosao. :creep:
Znaci ima jos nade za mene... ;)
Bando forumaška, što je ovo? Nema vas ko' sto maraka vas nema, te vas nema. A i nema. Vas. Ne.
Da.
Uglavnom, da ne bi bilo previše dogovaranja, odgovaranja, razgovaranja i svih inih -varanja, predložit ću jedan datum. From the top of my head, pošto je ovaj vikend preblizu, a i onaj drugi, ajmo dogovorit petak, 6.6. ili subotu, 7.6. pa sjest i popit nešto (x2, x3 itd).
What say you?
eeee opet necu moci... 7.6. mi rodjendan, a i eurposko prvenstvo pocinje... ali any day poslje 23.6. mi odgovara :D ... kad ja dodjem nece biti nijednog forumasa u zagrebu... svi ce pobjeci na more
Nista od mene ako bude 7.6., imam svadbu neku (ne svoju ;) ).
daj se izjasnite..
Ico, zakaj ne petak?! pa neki i subotom rade, sou?
**** vas, kaje tolki bed doci u 7/8 navecer, kad god mozete, popit pice/dva/tri i ostat sat/dva/tri, koliko mozete!!!!
covjece, spremate se k'o da idete na ne znam kakvu pijanku!!
tako da fore nemrem, radim, bit cu umoran/moram u petak navecer obvezno ucit za ispit/vidovit sam pa znam da ce se susjedina macka maciti a ja cu biti porodnicar NE DOLAZE U OBZIR!!
tko ima volje doci i druziti se s forumskim klegama, pa makar i na sat vremena - dobrodosao je!!
svi vi ostali koji se sprenemazete "joj, ja bih al mi je astoloski mjesec u krivoj kuci taj dan..", kaj ocete?! da vas se teleportira i da vam se glade jaja!!
ne kakite!!
idemo se upisivati za petak, daklem 6.6.
1. La_LuNa
6.6 ne mogu nažalost doći,obrana mature je tada i maturalna večera,7.6 bi možda došal u obzir,ako bum u stanju... :hm:
eto, to je vec donekle argument na mjestu! i to samo zato kaj covjek nije iz Zagreba pa mora putovati..
al da je iz zagreba, onda opet argument ne bi bio valjan!!
zasto?
a) ne brani maturu u 8 navecer
b) necemo se opijati do jutra pa da nece bit u stanju drugu vecer ici na maturalnu..
ne mogu ni jedan niti drugi dan nažalost, jer radim . . .
rado bi došao, znate da sam ja uvijek za, ali jbg . . .
šta je tu je . . .
jedino mi paše bilo koja nedjelja . . .
a znam da to većini ne paše, tako da . . .
nažalost, morati ću ovo propustiti . . .
peetak bi vjerojatno došla (kad bi se skupilo neš ljudi)
subotu idem na svadbu pa ne mogu
pa onda se upisi na listu.
ne bu se skupilo ljudi ak se nitko ne upise..
samo se dopišite dalje...= Citat =:
Petak, 6.6.
1. La_Luna
2. BlueDevil
3. mala
Ja ću doć, ali samo ako Balkanac, Rospaya, Ico, Ravilov i La_Luna dođu :)