simpons film - 9.1/10
Printable View
simpons film - 9.1/10
Umri muški 4-10/10- Super su mi filmovi sa B.W-om
Fantastic 4-rise of silver surfer-9/10
The Simpsons Movie - Da je Willie imao vecu ulogu bilo bi 10 od 10, ovako je 9 od 10. Spider pig, spider pig, does whatever spider pig does... LOL
a....
deja vu 8/10 ja citam inace radnju filma prije nego ga pogledam tako da se rijetko dam iznenadit no ovaj me ipak iznenadio posto su stvari odigrane drugacije nego sto sam si zamislio, na pozitivan nacin ofkors. zanimljiv film.. dobro, malo je smjesno njihovo 'oruzje' za spijuniranje i ta teorija necu sad previse da otkrivam al ko zna mozda toga bude u buducnosti a mozda i vec postoji. tko voli SF, al onako na granici mozda mogucih stvari hehe, neka pogleda film, a tu je i denzel washington
shooter 8/10 grejt muvi.
The Hills have eyes 2. Odusevio sam se, jedan od najboljih filmova koje sam gledao 10/10
live free or die hard 4.0 7/10 ili kako su to nasi preveli 'umri muski'. dobar film na trenutke mozda malo dosadan imam osjecaj da su produzili neke scene kako bi film trajao duze.. i spavalo mi se pa nisam bas bio 100% u filmu
Oceans 13, super film, puno akcije 8/10
de ža vu...6.5/10
pogledo shooter - ok film. Da je malo manje hu-ha-ratatata, a malo više snajperisanja, bio bi još bolji - 7/10
Simpson Movie - 9/10 > Malo mi je previse emotivan bio hehe, ocekivao sam
smijacinu cijelo vrijeme....
Transporters - 10/10 > totalno sam to ocekivao od tog filma....za mozak
odmoriti,....
Die Hard 4.0 - 10/10 > uvik me fascinraju hackeri...
zastave naših očeva..7/10
Crank-nepamtim kad sam se ovako dobro nasmijao 10/10
Transformers : 10/10 ...super film :hrv:
Borat-8/10...:funny:
Ultraviolet
2/10
još jedan film o fašistoidnom društvenom uređenju u budućnosti...ali jako loš. čak ni efekti nisu nešto. potpuno su nerealni, kao da gledate kompjutersku igricu.:hm:
dala sam mu 2, jer mi se sviđa jedna ideja u filmu: da se utrenutku može promijeniti boja odjeće i kose. :)
Simpsons: The movie - 9/10 - tko ovo ne pogleda, taj je '41. :p
NEXT ajd filmu dajem 5/10 ok ideja ali film ima previse rupa i (meni) malo glup završetak.
zodiac 8.5/10 nema se sto previse govorito, odlicno dijelo. 2,5 sata al ne dosadi.
sad na rtl bio:
avioni,vlakovi i automobili-10/10 bas sam se nasmijala..:funny:
C.S.A.: The Confederate States of America (http://www.imdb.com/title/tt0389828/)
Odlican mockumentary, jako dobro zamisljen no ne bas toliko dobro izveden. Steta sto je budzet bio toliko ogranicen jer su povijesne snimke, reklame i efekti mogli biti puno bolji.
No isto tako je zanimljiva i analogija dogadaja u filmu i u stvarnosti, kao i reference na Clintona, progon komunista, rat protiv Japana i slicno.
Ne slazem se sa autorovom idejom da bi stvari bile toliko slicne, no u svrhu pojednostavljenja filma - ok je. Moja ocjena: 7 od 10.
Shooter 10/10,odlicno!!!!!
simpsons the movie
jucer u kinu
super je, ali malo me prica razocarala, al ima jebenih fora
:crazy:
8/10
...Simpsons The movie (DvdRip :) ) - 10/10...
...simpsoni - klasika, ali odlična klasika :)...najbolja scena: svlačenje Marge i Homera u sobi na Aljaski uz pomoć životinja :D ...
...je, ali sam nabavio ovaj :) ...ako ne vjeruješ stavit ću dva-tri screenshota...
edit: evo (klik za veću sliku)...
http://img178.imageshack.us/img178/9...0000be9.th.jpg http://img186.imageshack.us/img186/1...0001uw8.th.jpg http://img181.imageshack.us/img181/8...0002aa6.th.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/2...0003kx2.th.jpg http://img174.imageshack.us/img174/8...0007sr5.th.jpg
are u worthy of the mighty HQ link? :D
znači film je ok, a baš sam ga nabavila al još nisam pogledala....film je po istinitom događaju....
The Simpsons movie-ma ja ih obožavam, pa mi je to bilo kao da sam gledala tri serije zaredom,recimo to tako, samo mi je prvi dio filma zanimljiviji odnosno smješnijii od druge polovice filma, a najbolji dio je ismijavanje amerikanaca s American Idiot od Green day :)...ocjena 9/10....
RV-ma jojjj kao neka komedija, al nakraju neka drama, uglavnom ništa posebno. Očekivala sam da će film biti bolji s tim da glumi R.Wiliams, on mi je odličan....al ništa....3/10.
28 weeks later-otok Britanija zahvaćena virusom, dobra glazba u filmu i na dobar način prikazan otok, grad(dobre kamere) i malo brutalan film...uglavnom nije loš film..ocjena neka bude 8/10.
ljudi sa slabim drustvenim zivotom :cry: , obavezno si ovu subotu pogledajte na RTLu film "Do koske" se zove.
nemrem vjerovat da ga daju na nasim postajama , bravo.
John Tucker mora umrijeti za mene ocijena: 8/10
Ovo su prvi filmovi u ovoj godini koji su me doslovno oduševili, sve ostalo je bila jad i bijeda (pa čak i Pirati i Spiderman).
The Simpsons Movie- zaista izvrstan film/crtić sa iznenađujuće dobrim akcijskim scenama. Humor je ono što krasi ovaj film, no pomalo me razočarao- nije jednako smiješan kao serija. Najzanimljivije je kopiranje Zakona Braće (svatko tko je gledao film zna koji su to dijelovi) ;D .
8.5/10
Die Hard 4.0- spektakularan film sa izvrsnim efektima, akcijskim scenama i smislom za humor. Doduše, u 2 scene su efekti bili nerealni, ali svejedno ovaj film zaslužuje čistu desetku
10/10
blade runner :thumbup:
10/10
Simsons Movie-Brutalne fore,među top 3 pogledanih IKAD :D
Ocjena:11/10 :D
Kuća Debela Mame 2-lagana komedija,dobro za opuštanje,nema taj duh kao orginali :)
Ocjena:7/10
Pirati sa kariba3-ništa posebno,malo bolji od predzadnjega dijela ali je moglo puuno bolje to biti...6/10
Al' se neki razbacuju ocjenama. :)
Pogotovo ovo:
Ovdje moze maximalno 9 naopacke. :D= Citat =:
Fantastic 4-rise of silver surfer-9/10
Elem, kod mene:
The Good Shepherd - Edward Wilson, student na Yale-u, upada u tajne organizacije, radeci za SAD u hladnom ratu, usputno pricajuci i svoj zivot i pricu o osnivanju CIA-e, da bi na kraju morao da bira izmedju drzave i svog sina i odluci se za... Nisam na pocetku upratio datume dogadjaja, pa mi se kasnije malo pomijesalo. Jedan od dostojnijih novijih filmova, ali su me oni Rusi, Englezi i Nijemci malo zeznuli jer svi rade za razlicite strane, a izgledaju slicno.
8/10
Transformers- mrzim maštovite filmove, ali ovaj je bio izvrstan. Fenomenalni specijalni efekti, izvrstan smisao za humor.
Najbolji dio mi je kada je Optimus rekao Bumblebeeu: "Prestani ga podmazivati!" :lol::lol:
9.5/10
"Hairspray" - remake poznatog trash uratka trash redatelja Johna Watersa, koji se i pojavljuje u cameo ulozi na samom početku. Odlična postava, od Michelle Pfeiffer, preko presmješnog Johna Travolte u ulozi pretile majke glavne junakinje do slabo znane Nikki Blonsky kojoj je ovo koliko znam prva filmska uloga. Mnogi ne vole mjuzikle, ali ovo je zabava na kvadrat. Preporučam.
8.5/10
mr.Bean- a stvarno se razočarala, ja mislila de će to biti nešto bolje kad ono ništa...ocjena 4/10.......
Meni je čak i na foršpanu, za koji se izvade najbolji dijelovi iz filma, djelovao loš.
Inače se na foršpanima za komedije nasmijem na odabrane scene, a ovdje ni "s" od smiješka, a kamoli smijeha. Dizaster. Originalni mi je bio izforsiran i glup, a ovaj ni ne planiram pogledati.
NAkupilo ih se ovo ljeto, ali krećem od sinoć...
Alpha Dog
Po istinitom događaju; nisam puno očekivao od Timberlakea aka plachipizde, ali fakat mu dobro stoji uloga. NEke scene su jako dobro snimljene.
Ocjena: [6.5/10]
die hard 4- dobar s tim da je na bazi kompjutera cijeli film- puno akcije
Alpha dog- dobar ak nemate kaj delat navečer
pirati s kariba 3-nesto najdosadnije sto sam ikad pogledo 2/10
Simpsoni 8-10
Transformenr 6.5-10
evan almighty 2/10 dobili oni tako ideju na naprave jos jedan glup film, po ideji prvotnog (bruce almighty) samo sto sada vise nema jim carey-a vec glavnu ulogu preuzima steve carell. dali je to los potez ili ne ionako mi je svejedno jer radnja filma je meni totalno bezvezna i film je negledljiva katastrofa. prvi original je bar bilo ovako fora za pogledat.
tesko mi je naci nesto dobro u filmu.
mozda lauren graham..
nemrem si pomoci al ima nekaj u tim Transformersima 10/10
Transformersi su po meni 9/10 skroz; volim Baya još od Armageddona (ok, na stranu Assfleck i sapunica oko patriotizma slash ljubavi), a čak su neki elementi vidljivi i na Transformersima (hommage Armageddonu u vidu sličnih, ako nei istih lokacija i scena)
BLADES OF GLORY
- meni nakon Zoolandera najdraži Ferrellov film. Smijeh do bola. :)
"Isn´t ice skating already enough gay??" LOL
(8/10)
PERFECT STRANGER
- ova je žena dobila Oscara. Zasluženo. Errr... NOT!
Ljimunada kojoj vidiš rasplet na kilometar. Ali dobar film ako nemaš drugih.
(4/10)
HANNIBAL RISING
- prequel svim do sada snimljenim filmovima o Lecteru; njegovo djetinjstvo za vrijeme WWII na istočnom frontu, razlozi monstruoznosti i kanibalizma.. A ono.. Nema Anthonyja nigdje, ali svejedno ok..
(6.5/10)
The simpsons - sjajan filmic, obavezno pogledati....
Ocjena - 10/10
the simpsons-jako dobro po meni 9.5/10 (ali možda nešto sitno fali,nisam imo dojam da gledam film več neku produženu seriju ali svakako za pohvalu)
transformers-ja sam uživo 9/10
die hard 4-bez riječi,po meni odličan 10/10
surf up-nije nešto posebno,odlična animacija,pile je zakon a tek onaj živčani vrabac ili več koja je to ptica,po meni 8/10
hanibal rising-slažem se sa kolegom ::diaboliq:: 6,5/10
300 spartans - 9/10 meni pre*eben film
Pogledao sam ultimatnu Kevin Smith kolekciju:
Clerks 8/10
Mallrats 7/10
Chasing Amy 7/10
Dogma 8/10
Jay and Silent Bob Strike Back 7/10
Clerks II 8/10
Iako to ocjene ne pokazuju toliko, Kevin Smith mi je definitivno najbolji redatelj i radi jednostavno odlicne filmove... Jersey Girl se ne racuna (i sam je rekao da je morao).
Dijalozi, apsurdi, radnje, likovi, ma sve je jednostavno odlicno. Osobno najdrazi su mi Clerksi, prvi dio. Jay i Silent Bob su odlicni likovi koji daju savrsenu pauzu izmedu radnje. Inace, Kevin Smith glumi Silent Boba.
Svima preporucam ove filmove.
mr. brooks 8/10 dobar psiho triler
The prestige- film prikazuje tematiku života iluzionista, kako žive, što rade....film pravi doživljaj, jedina mana je možda ta što je malo predvidljiv al nije strašno....još se i spominje Nikola Tesla....ocjena 9/10...
Children of men-meni nevjerojatan film, još glumi Clive Owen di ćeš bolje, glazba odlična u filmu...10/10....
Zodiac-odlični Kevin Spacey, jednostavno pogledati...9/10...
simpsons 10/10
300 spartans 10/10
die hard 4 10/10
transfgormers 10/10
;) moje ocjene
simpsons 9/10
Kukci 1/10 Samo jedna rijec: katastrofa!
Goal 2-living the dream 6/10,nemogu rec da film nije dobar ali fali mu nesto i pomalo sve djeluje isprazno...GOAL 2
"Good Shepherd"
Dobra i poučna tematika; ne volim Damona, ali mu stoji uloga potpuno.
Ocjena: 8/10
--Volim te- 10/10:respect:
reign over me 9/10 rijetko dajem ovako velike ocjene... adam sandler, svaka cast na ovoj famoznoj ulozi. koje mu bolje stoje od onih idiotskih komedija.
Arsenic and Old Lace
9/10
dosta zabavna crna komedija s cary grantom.
malo me uhvatila retromania...
Evan Allmighty - 6/10 - ovo je više vrsta humora za moje starce :p
Stranger Than Fiction - 8.5/10 - dugo je stajal na hardu, pa reko ajt - vrlo zanimljiva priča
Transformers - 8/10 - dobro napravljeno (mislil sam da bu sranje) :)
Wild Hogs - 7/10 -
Stephen Kings Desperation - 7/10 - standardni Sjepan Kralj, dobra priča, možda da je malo bolja završna obrada
zadnji film koji mi je onako super je 300,9/10
nije zadnji al dobro, nego sam vidjela da je netko bacio komentar pa se sjetila...da Stranger Than Fiction...dugo mi to stajalo, al na kraju ok, onako za pogledati i baciti mozak negdje:)..priča nije loša..ocjena 6/10...
Heathers
8/10
zabavna komedija/triler o srednjoškolki koja se, želeći biti dio "cool društva", druži s 3 najpopularnije cure u školi koje slučajno imaju isto ime: Heather. iako ih, zapravo ne može smisliti.
sve se mijenja kad upozna problematičnog novog učenika...
The Company of Wolves
6/10
mješavina horora i fantasy žanra. film se bavi pričama o vukodlacima, ali i odrastanju djevojke (verzija crvenkapice) kojoj baka priča te priče, kako bi ju upozorila na opasnost.
sunshine 7/10 gledljivo al nevolim takve filmove nisu mi interesantni odlasci u svemir
puzzlehead 6/10 vidio da je ovaj low budget usporedjivan sa AI pa iso skinut i pogledat ali... nije me se bas dojmio, prica je vec vidjena, pomalo i glupa, a poanta je poznata i ocita
blades of glory 5/10 hm.. meni se nije svidio bas. fali komedije tj vise glupo smjesnih situacija
Pan´s labyrinth
http://thecia.com.au/reviews/p/image...o-poster-1.jpg
Mračna bajka; sa festivala u Motovunu. Nije me se pretjerano dojmila, ali je ok..
Ocjena: [6.5/10]
Blood and chocholate-nije lose onak za ubit dosadu 5/10 http://www.imdb.com/title/tt0397044/
The grizzly men-dokumentarac(2004)....jojj neki bolesni tip...treba pogledati, nije loš dokumentarac...teško mi je za ocijeniti...neka sredina 6/10....
ovaj film mi je zakon odkad znam za sebe, odlična maska :D
Grindhouse: Death Proof - bolestan film, tipični tarantinovski pristup, priča i karakteri se detaljno razvijaju za finalnih 5 minuta destrukcije (dvaput :D). 9/10
Mrtav Ladan 9.5/10
Crni gruja i kamen mudrosti 9/10
srpske komedije, mnogo smjesne :D
Fantasticna cetvorka srebrni surfer:crazy: 8/10
Transformers 10/10
Ocean's 12 7/10
Ocean's 13 8.5/10 prvog se sjecam kroz maglu al cini mi se da je ovaj najbolji dosad
prvi je najbolji , pa 13ica pa 12ica koju uocpe nisam skuzio . mislim jesam , ali nije mi nesto .
Slom 9/10
legendarni anthony hopkins, leek je kralj, a i frajer koji glumi mladog odvjetnika je dobro odglumio...
Najbolji je 11, najdraži 12, a 13 je ...... ;D
"The flags of our fathers"
Američko gledanje na Iwo Jimu; rekao bih da je više patetična drama nego ratni film. Nije mi baš ostavio neki dojam..
Ocjena: [ 5/10 ]
http://etonline.seenon.com/img/produ...461-045872.jpg
Evan Allmighty ---4/10 --- gotovo sve vec vidjeno, bezveze
Crni gruja i kamen mudrosti ---7/10--- bolji nego serija
Mrtav Ladan ---9/10--- ona scena kad pronadju lika na ogradi je najzesca ikad :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
The flags of our fathers --- 5/10 --- prvi dio filma ok, brzo dosadi
Fantasticna cetvorka srebrni surfer --- 4/10 --- predosadno i predvidivo, da nema Albe ni bi se ni isplatilo gledat :thumbup: Nadam se da ce bit Silver Surfer solo film bez FF jer su bezveze
Transformers --- 9/10 --- super efekti al se premalo vide transformeri iz bliza
Rush Hour 3 --- 4/10 --- predosadno i predvidivo
Die Hard 4.0 ---- 9/10 --- sve super do samog kraja kad skoci na avion :gun:
Simpsons ---7/10 --- Postoje bolje epizode od ovog filma.
sry na mogucim spojlerima
Friday 10/10
Next Friday 10/10
Friday after next 10/10
Filmovi su mi odlicni :)
NEXT 8/10 >>> Budučnost je stvarno neizvjesna ako si je već vidio!!!
Sve što volim u dobrome filmu Action / Sci-Fi / Thriller
i naravno faca Nicolas Cage + ostale koke oko njega.
knocked up 5/10 dosadno
grindhouse deathproof 9.5/10 malo remek djelo
Eulogy
8/10
neočekivana smrt oca, dovodi na okup njegovo četvero djece i unuke. osim njegove unuke Kate, koju je djedova smrt najviše pogodila i sad dobija zadatak da napiše govor za djeda, svi drugi su zaokupljeni svojim problemima i međusobnim prepucavanjima, što njihovu majku dovodi do ludila.
zabavna crna komedija.
Bullit s Steve McQuinom
9/10
Election
8/10
komedija. izbori za predsjednika u srednjoj školi, mogu biti jako opasni. :)
No Reservations - romantična komedija sa elementima drame.
NIšta specijalno zanimljivo, al ok za pogledat. 7/10
"WILD HOGS"
Fora filmic; kriza srednjih godina, financijska kriza, 4 prijatelja, 4 motora i amerika.. + komedija. Zanimljiv filmic.
-- 6/10
"QUEEN"
Pretenciozno i zamorno. Nikakav dojam whatsoever. Newsflash: Queen's a bitch!
-- 2/10
"FLAGS OF OUR FATHERS"
Pogled na Iwo Jimu s americke perspektive. Iako mi je "Iwo Jima" puno puno bolja.. Zapravo, u filmu je teziste na tome "tko je zapravo postavio zastavu?", vaznije je to nego rat sam po sebi. Tipicno americki. Pohvala pozadinskoj prici o "yesterday's heroes"..
Sve u svemu..
-- 7/10
"NORBIT"
Iako sam mislio da ga ne vrijedi niti vidjeti, a kamoli pogledati, ispostavilo se da je dobra komedija. Smijeh.
-- 6/10
"BREAKING AND ENTERING"
Zanimljiv filmic; zanimljivo je kako francuskinje pricaju bosanski :) Radnja malo bljutava, ali sve u svemu vrijedi pogledati.
-- 6.5/10
"CLERKS II"
A ono.. Filmic.. O nicemu.. Kao i prvi..
-- 5/10
"RV"
Obiteljska komedija (sortof) s Robinom Williamsom. A ono.. Fora.. I nije fora.. Ali je na kraju fora.. I tak..
-- 5/10
"KRONK'S NEW GROOVE"
Iako mi nista ne moze zamijeniti Cuzca, nije ni ovo lose. Ali daleko od prvog dijela..
-- 4.5/10
"FAUST"
Verzija iz 1929. Ona prava. Malo tesko za gledati ako nisi navikao na takve filmove, ali je masterpiece; treba ga pogledati ako nista, onda barem zbog kulture.
-- 9/10
"WHAT THE BLEEP DO WE KNOW"
Poprilicno zanimljiv i radikalan dokumentarac; prepricati ga, kao i dojmove koje daje bi bio cudan posao. Uglavnom; naslov sve govori; ljudski um je cudna stvar.
-- 7/10
"THE RINGER"
Johnnz Knoxville at his best. Cak se na trenutke cini i ozbiljan. Ali tema je nenormalna; ne znam samo kako su reagirale udruge za ljudska prava i moral na ovaj film. Paraolimpijada, namjestanje rezultata, Knoxville.. Sto vise reci. Smijeh.
-- 6.5/10
"APOCALYPTO"
Moram priznati da sam dugo odgadjao gledanje filma; ne znam zasto. Valjda jer mi je zadnji Gibsonov film bila "Pasija". A ona je teska. Tezak je i ovaj, ali je unatoc tome nevjerojatan ep sa poraznim, ciklickim zavrsetkom. Buduci da je bilo govora o njemu i prije, nije otkrivanje tople vode - film je jak, koliko dramski, toliko i sa kulturolosko socioloskog stajalista.
-- 8/10
"FACTORY GIRL"
Andy Warhol, Velvet underground, The Factory.. Tko zna, zna. Tko voli, gledati ce. Mene inace fascinira Warhol i cijela prica uz njega, tako da je cista preporuka. Subjektivno i objektivno.
-- 8/10
"TENACIOS D - THE PICK OF DESTINY"
Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh! Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!
Scena za pamcenje: duel na plazi gdje se na klasicno djelo otpjeva kvazi rock opera! Priceless!! "don't you think it's time to fuckin' rock and fuckin' roll and fuckin' roll".. ROTFL!
-- 8/10
"AMADEUS"
Remek djelo Milosa Formana. Svaki put me iznova iznenadi; vjecna prica o ludosti, briljantnosti, talentu, ljubomori, osveti i mrznji. Nezaobilazno.
-- 9/10
"CASANOVA"
Filmic ko filmic; nis posebno.
-- 5/10
"THIRTEEN CONVERSATIONS ABOUT ONE THING"
Upravo sam dovrsio ovaj film.. Poprilicno kompleksan; ciklicki napravljen, cak me i asocira na jedan slican film; "23:14" (cini mi se da se tako zove). Radnja obuhvaca isprepletenost zivota par ljudi gdje (po teoriji kaosa ili slucajnosti) cinidba jednoga ima odraza u zivotu drugoga.. Vrijedi vidjeti.
-- 6/10
What the hell diaboliq?! Smo uzeli dva tjedna godišnjeg samo da bismo glumili couch potato? :)
Noup.
Ovo su filmovi koje sam gledao tijekom ljeta, ali nisam nista o njima pisao. Za mene inace ne postoji godisnji; mana kad radis za starog. Sve sam ih gledao otprilike na sljedeci nacin: ili kad dodem s posla, ili pred spavanje pa bih nastavljao oko 7 kad se budim uz kavu. :)
Ja ne znam kaj je meni. Do prije cca godinu dana gutao sam filmove, a sada nikako da se išta pogledam. People DO change.
điz diabolik ja godišnje ne pogledam toliko filmova....
Reese je uvijek dobra.:notooth:
još bolja mi je bila u filmu Freeway gdje glumi "crvenkapicu". svakako film koji vrijedi pogledat. :respect:
bjeg neki francuski shit
meet the robinsons 8.5/10 nisam dugo poglkedao crtic tj animirani, dobra radnja i gledljivo cak i starije, ne samo za djecu
1408 7.5/10 volim takve vrste horora i film sve u svemu nije los
Evo i ja pogledao simpsone,imao sam osjecaj kao da sam pogledao 2-3 epizode od jednom....sto se tice fora pre genijalne su,ocjena 9/10
National treasure (nacionalno blago)
3/10
vrlo mlak film s tu i tamo nekim zabavnim trenutcima.
amerikanci pokušavaju neći povijesno blago, a i to su, naravno ukrali, tako da mi nije jasno otkud se stvorio pojam "nacionalno".
očito je film snimio neki simpatizer masona...
Huh dobro si ga se sjetila pogledati. Meni je film ok iskljucivo gledano s povijesne strane jer naucis ponesto o americkoj povijesti (koja me nikad nije pretjerano zanimala). Film je vise-manje scavanger hunt; fali mi malo vise radnje; mogao se bez problema produljiti jos pola sata - sat