http://slike.hr/slike/c/caution_732ea.jpg
došao s novog joba... ;)
uživancija, nema tolko posla, ekipa zasad ok...
sad odmaranje...
Printable View
http://slike.hr/slike/c/caution_732ea.jpg
došao s novog joba... ;)
uživancija, nema tolko posla, ekipa zasad ok...
sad odmaranje...
Jutro...
Trazim neke dobre tutove za PS sing making :D..
Ako netko ima linkove..nek sam posalje ;D
imas RAW plugin za CS4? ako da , daj neki link il nesto
evo zajeb... se s laptopom stavim cd on ga vrti ali ga uopce ne pokazuje i nema cak ni ikone one dvd drive ili kako je vec pisalo...
Došao do 20. levela u Falloutu 3...
Bilo bi fora da ih ima više pa da samo prolazim kroz mapu kao neki "uberwastelander" :notooth:
Imam pitanja za nekog igrača:
1) Nakon što riješim glavni quest- mogu li nastaviti dalje igrati (istraživati)?
2) DLC- kada ga instaliram, on samo doda neku npr. zgradu u kojoj je "cijeli novi svijet" a sve ostalo ostaje isto ili...?
Pijem biljni čaj :coffee:
Završio glavni quest.
Kako glupo...
Ne možeš.
A i bezveze je kraj- bar po meni...
Sad ću valjda prelaziti da sve poubijam :bat: :notooth:
Nisam nigdje izlazio sinoć pa sam sad ko nov. Naspavan i pun energije. To mi je i falilo nakon ovakva tjedna... :D
Odoh glasati za inteligenciju i profinjenost našega 3 Hrvatskoga presjednika!
Naravno za onoga koji zna engleski!
"E šta majka rodi, al` traktor nemere!"
Došao iz Crkve, i gledam ove izlazne ankete..
:( izgleda da će ipak ateist pobjedit, jesam ljut :angry:
Hrvatska će i dalje biti u rukama bande i lopova..
Ateizam ti apsolutno nema nikakve veze sa funkcijama i sposobnostima predsjednika.
Ja ni danas nisam glasovao. Prošli put sam prespavao,a ovaj put sam zaribao na drugom kraju grada,a imao sam namjeru glasat... Kako god okreneš,ništa nisam izgubio...
Taj isti predsjednk kršćanin sam izjavljuje da je bio u Komunističkom savezu a komunisti su ateisti ,uvijek su bili protiv Boga i Crkve ,odjednom je on postao vjernik ,jesi se zapitao kada ?= Citat =:
Znam da nema nikakve veze, ali bilo bi mi puno draže da nam je predsjednik kršćanin, vjernik, a ne ovaj,.. više mi ide na živce taj Josipović sa svojim smješkanjem, pametovanjem kada priča i j*benom pravdom i korupcijom, samo to zna govoriti..
Ako je Bandić toliko veliki vjernik zašto je prekšrio skarament ženidbe ?
Taj isti vjernik je mahao križem.
Jedini njegov bog je novac ( Kajinov Citat).
Odma stvaraš predrasude protiv ljudi koji nejveruju u ništa,neće on stavljajti ruku na Bibliju već na Ustav.= Citat =:
izgleda da će ipak ateist pobjedit, jesam ljut
Nebi predsjednika kojemu je vrhunac poznavanja stranih jezika Ke i mama mia.
Stavio 3G u oglas, nagovorio buraza da mi kupi 3GS ;D
http://www.index.hr/xmag/clanak/ante...rc/469297.aspx
neeee!! daj ajmo skupit neku lovu da covjeka dignemo na noge
pliiiz
LOL, Bandić je vjernik isto koliko je, primjerice, Kerum građanin.
Ali eto, njihovi glasači to ne razumiju, prekomplicirano im je ;D
A naš Ante se trebao kandidirati za precjednika, 'ko mu je kriv sad ...
insomniaaa!!!
četvrtak u krpe u 4, dizanje u 6, arbajt do 19
petak u krpe u 5, dizanje u 6, arbajt do 20
subota u krpe u 4, dizanje u 6, arbajt do 20, ruženje do jutra
nedjelja...nema u krpe, arbajt od 6 do 19
dobar početak radne godine :D
cek, cek, pa nije Ivo ateist! nego agnostik. ima razlike :belj:
nisam nit ja vjernica, sou, hejt mi, nepodobna sam za obavljanje moderatorske funkcije.
btw, ja sam glasala za Darth Vadera
(nevazeci listic)
Nakon mozda 5 godina popio pola litre mlijeka. Nisam ni alergičan,niti ga ne mrzim. Jedem mliječne proizvode i sve 5 al mlijeko neznam ni ja zašto nisam pio. Sad sam gledao neki film i u filmu jedan glumac pije mlijeko,a ja pravac do frižidera i otreso onaj jedan tetrapak od pola litre. I šta sad? :D
Ošo sam spavat... :zzz:
Ivo je sad gazda,neka nam je sa srećom... :wave:
mozda je to zato sta nisam glasao
Srecom pa se moderatori ne odabiru na demokratskim izborima. :belj:
Vidio ti na statusu, onda sam nagovarao dvoje frendova da naprave isto, ali na kraju ipak nisu imali muda. :dunno:
Ja nisam uopce glasovao, jer nisam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme (citaj: nisam bio doma za vikend).
OT: ranojutarnje budjenje, sam od sebe, peti dan zaredom... Ne znam sto mi je. :-/
Nista, idem na posao.
Taj covjek (Josipovic) je barem sposoban nesto napravit, dok ovaj Bandic...Samo blebeta okolo i nista ne radi...
A spomenuo si kriminal..
Pa tko je sagradio WC od 2 milijuna kuna??
Tko je sagradio Arenu Zagreb koja katastrofalno lose izgradjena i koja je rupa bez dna, i vi ju isto financirate, a ona zjapi prazna. Tu i tamo se neki koncert odrzi i to je to -.-
Tko je sagradio muzej moderne umjetnosti u Novom Zagrebu koji isto tako zjapi prazan i koji ce tako i ostat??
Pa oni nemaju niti 40 posjetitelja na dan!!
Taj Bandic je tolke pare okrenuo na tim projektima...To je stranso..
I onda mi ti tu nekaj pricas da ce Hrvatsku dalje vodit kriminal..Daj molim te..A jesi cuo kako taj Bandic prica engleski??
Pa mene bi bilo sram da mi je on predsjednik i da mi ide tamo citat nekaj na engleskom i nama prevodit kao da jadnom narodu objasni -.-
Bilo kako bilo, izbori su gotovi :D :hrv:
OT: Isprobavam nove zvucnike za komp ;D
EDIT: Stamp, jel ti to ozbiljno?? ;D
Alo becari! Pa sta ima? :D Evo ja doso iz lidla novog (MA UZAS!!! Ni police nemaju, kamoli muzike! Al su cijene mrak! ^^) i kupili par gotovih pizza XD ma mrak, popio energi drink i sad tolko divljam, ma evo vec imam rane na rukama (true story! Šubeknul sam se po stepenicama... AJ.... XD). I nasa draga uciteljica iz kemije PRVI DAN SKOLE dala test iz kemije... I to ono sta nismo obradjivali... Ma mamu joj... GRR! Da, dobio sam jedan, ko i 21 nas ostalih XD
jes' ga slus'o sad na presici, jes cujo odgovor na pitanje o kraju zakletve?
nisam mu fan, niti sam glasovala za njega (iako sam ljevicarka),ali svaka mu cast!! on je predsjednik drzave koja, je, ajmo po milijuniti put, SEKULARNA! nema veze sto je vecina stanovnistva katolicke vjere, ima i nas koji smo kao Ivo agnostici, ima nas koji su poput mog muza ateisti, ima nas koji su poput mog frenda muslimani! sta smo mi, gradjani drugog reda?! stoka?
covjek mi sve vise raste u ocima!
onak, koji debilizam, drzava nam je u opcem kolapsu, gospodarstvo, korupcija, dug, blabla.. a prvo i najbitnije pitanje upuceno na presici je oko vjere?! sramota!!!
ajde tema je sta radimo a ne za koga smo glasali i kaj ko misli o J ili B xD
cut' tamo, tema je sto teta Luna kaze da je tema :D nema tute demokracija, tute Lunina diktatutra :D
sam me podsjecas na povijest.. A NEEE! Mrzim povijest (osim sto se tehnike tice, aj to prezivim) xD teta luna? STO TOLIKI O.T.? ;D
:wtf:
Imam dojam da si ti danas nesto ekstra nabrijan, fico. :jehon:
Teta Luna, bannaj ove gore :lol:
OT:prvi dan škole gotov, prvi put jeo rahatluk kocke, nisu loše...
kak nebi bil? LOL! Ispit prvi dan? TI NEBI BIL? ;D razmislite si malo kak je prvi dan skole imat ispit ;/
Bas tako... Uff...
Smiruje me ^^
A i sve ostalje njihove: Rock it! NJIHAAA xD
Pa što si očekivala...
Nema ništa "zanimljivo" za pitati...
Ionako ne može on nešto previše napraviti u vezi bilo kojeg problema koji si navela.
Može podnijeti zahtjev, a to može (skoro) svatko :)
Može: 1) Objaviti rat Sloveniji i preko njih ojačati naše gospodarstvo (koliko- toliko ;D)
2) Ići po "bijelom svijetu" (sada je više crni, ali dobro :notooth:), smješkati se, moliti novce i poticaje predstavljajući našu zemlju kao zemlju trećeg svijeta- ali sa dobrim plažama i prirodnim obilježjima (makar, ako to kaže- pitati će ga kako smo onda u banani, ako imamo tolika prirodna bogatstva).
Ja također ne znam za koga sam...
Makar, i nije bitno- pošto još ne glasujem.
Bandić mi nije nikako za predsjednika (čitaj- seljačina), a Josipović mi je sav neki plah i čudan (nit' smrdi nit' miriše :D)...
Onaj Jurčević mi se činio ok, završio nekoliko (ako se dobro sjećam, 5) fakulteta i ima sedero djece, a mislim da je i žena završila neki opasan fakultet...
Napisao ne znam koliko knjiga, predaje neke ozbiljne studije (dosta ih vezano uz predsjedničke funkcije)...
Još se tip vozi na biciklu :hrv:
Ali, nije prošao u drugi krug.
Prosipao malo mudrosti :crazy: odo dalje raditi pripreme iz sklopova... :)
Slažem se! Takvi stavovi su diskriminirajući, i neka se stidi svatko tko misli tako. Nije on manje sposoban čovjek zbog svoje vjerske (ne)opredjeljenosti - dapače, vjerujem da će biti pravi predstavnik lijepe naše, bez obzira što nisam glasovao za njega (nisam uopće glasovao). Trebamo više takvih ljudi:respect:
Zar bi više volio da to čini čovjek koji nezna progovoriti engleski, koji kaže što mu prvo padne na pamet ili čovjek koji je završio dva fakulteta i koji promišljeno i staloženo čini svaki svoj postupak i kaže svaku progovorenu riječ. To nije vrlina samo dobrog političara, nego i čovjeka.:respect:
Lol... Odigral trackamiu sa burazovim volanom (aaahh... I to one lepe najs snow staze ^^) znate kak je sad meni lepo? xD Jbs skolu ;)
Misliš Trackmania?
je krivo napiso ;D nisam ni gledal kaj pisem ;)
Super mi je ta stvar. To sam brijao jedno vrijeme kao munjen! Sad trenutno igram NFS Most Wanted, po treći put..
Naravno da onaj pametniji.
Ali, kao što sam napisao- Josipović mi je nekako čudan (skoro mu se ne razlikuje boja usana od boje ostatka lica, ali nije to razlog moje "sumnje" :banme:)
Ne bih sad odmah po njegovim pričanjima sudio o tome kakav je on čovjek- poznato je da dobri političari odlično lažu.
Šeks je meni vrh- kada je bio u Nedjeljom u 2, nije na niti jedno pitanje odgovorio izravno. Lijepo je on svaku riječ odvagao pazeći da ne kaže nešto što mu ne ide u korist ;D
Po tome je on svetac :notooth:
@georgy
Hahaha.. :respect:
Ne volim ulaziti u duboke političke rasprave.. Nisam se nikada nešto posebno snalazio u takvim razgovorima.
Živio naš predsjednik:hrv:
Ma boli me za to, ja znam jedno:
Bandić je sredio moj kvart, što sve nije uredio, sagradio i uveo.. to samo znam ja i moji susjedi.. jedini koji je bio ovdje po nekoliko stotina puta SAM, rukovao sam se s njim i pričao, jedini koji mi je ok od svih ovih, a Josipović je vrijeđao javno moj kvart na predsjedničkom suočavanju što je bilo na televiziji, govorio da smo bijeda i glad, da ljudi kopaju po smeću. Takvo on mišljenje ima o nama, sram ga bilo, vidi se da mu nije stalo do nas, tu nam pljuje a nikada nije bio u mom kvartu NIKADA. Kada mu je Bandić fino odgovorio na njegove lažne pretpostavke, samo se smijuljio i crvenio...
OT: Došao kući, išao u jedno mjesto iza Velike Gorice, usput uspoređivao navigacije na Omniji (iGO8) i N82 (Garmin)
Lepo, meni tata uteko nekam (nije da se bunim, bas super! xD) pa sam na kompu i radim... Paaaa svasta ^^ i sutra skoliiicaaaaa...
Šta nije rekao samo da nemate kanalizaciju? :p
Ne može on obići sve kvartove u Hrvatskoj (očito ni u Zagrebu :D) i znati stanje u njima, ali opet nije u redu da tako priča o nečemu o čemu nema pojma.
Mislim, to je stav većine ljudi koji nisu nikada bili u kvartu, kao da je to samo neko leglo sirotinje i ne znam čega...
Ja nisam bio tamo (mislim, idem svaki drugi dan uz taj kvart, ali samo po glavnoj cesti do tramvaja tako da nisam ništa posebno kvarta vidio- samo crkvu :D), ali pokušavam ne imati predrasude prema nečemu o čemu nemam pojma.
A, dobro mu je tad Bandić odvratio- bojim se da je to bio jedan od rijetkih puta. ;D
Da je on čovjek "iz knjige" i da nema pojma. :notooth:
Meni se Bandić čini odličan gradonačelnik (makar, ne sjećam se ikoga drugoga kada je bio na toj poziciji...)- mulja dosta i to, ali barem nešto i napravi, ali nije mi on za predsjednika.
Milane, ako čitaš- asfalitraj mi ulicu :banme:
Dobro je brate georgy, nemoraš tu javno pisat ime kvarta :D
Nije, ima na videoteci video, rekao je da je to bijeda, ljudi kopaju po smeću, nema kanalizacije.. A ništa nije točno, sad kad sam došo u srednju svi mi normalno pljuju po kvartu, kao i Josipović, s*ru da je to ciganija i sve, e pa ja sam im fino reko začepi i dođi i sam se uvjeri ako smiješ, ako Bandić sam smije doć tamo smiješ i ti. I to me jako nervira kada mi ljudi tako ismijavaju kvart, nije on bajan i krasan, ali svi samo s*ru i rugaju se, a ustvari svi se boje tamo doći jer pobrat će batine svako ko tamo dođe.
Mene boli, ja neizgledam siromah, ako imam za mobitele, dobre tenisice i garderobu, dobru kuću i aute, neznanima me neka govore šta hoće.
I očekujem uskoro Bandića opet u posjet, nije dugo bio zbog ove predsjedničke kampanje..
Pa, tko je gledao sučeljavanje- zna kvart...
Ali dobro, kako hoćeš... :D
Koliko to auta imaš, 6 :belj:= Citat =:
dobru kuću i aute
kozari bok ? jbg covjek je vjerovatno rekao realno stanje , mozes ili to ili se busati u prsa kak ce uvesti kanalizaciju , educirati ljude da pocnu koristiti beštek i eventualno asfaltirati koju cestu ;D
ajd zezam se , ali really , mislis da je taj bandinjo napravio nesto od ceg nije imao koristi?
kad je nesto i "radio" tj amenovao projekte , radio je to na dobro znani nacin javne nabave wca , zaposlavanja rodijaka s brda i slicno.
bandic je populist kojeg puse
1)izuzetno mladi glasaci
2)needucirani , slabije skolovani/informirani
Ja kad cujem kak prica smrkne mi se , ne pricam samo o onom zvucnom "ke" , pricam o slaganju recenica , vokabularu .
Nije puno ni pogriješio (govoreći za stanje u HR općenito,ne dodirujući se u ničiji kvart).= Citat =:
Josipović je vrijeđao javno moj kvart na predsjedničkom suočavanju što je bilo na televiziji, govorio da smo bijeda i glad, da ljudi kopaju po smeću.
Nebi tvoj kvart vidio ( a ni bilo koji drugi) vidio ulaganja i banditusa tu da njemu nije bilo nekakve potrebe ili Interesa.
Isto je s Kerumom u Splitu ,kraj Mamićeve kuće (njegovog velikog prijatelja) pukla je kanalizacijska cijev i u roku od par sati sve je sanirano dok u ISTOM kvartu 350 metara dalje već 50 dana cijevi stoje u istom stanju (pukle nakon jednog rutinskog vađenja).
Dosta politike i prepucavanja oko iste!
Ohladite!
Ne radim ništa... čitam neke recenzije i usporedbe na netu...
čekam da mi se "napuni" energija u mafia wars-u
stamp- ali, ima puno političara koji samo imaju korist- bez da išta naprave za druge (oni koji "rade" u uredima neke općine od 1000- 2000 ljudi i imaju plaću 10- 15 tisuća kuna i slični).
Naravno, ima i poštenih političara- ali ti se ne zapažaju toliko i o njima se ne govori previše.
Jedino se sjećam da je bila na televiziji neka gradonačelnica malog mjesta (ili nekog otoka) koja ima i pravi posao (osim "gradonačelovanja" :D) a odrekla se plaće gradonačelnika kako bi pomogla svom mjestu.
OT: Ništa od 3GS- a... :)
Gledam da li mi se sviđa neki drugi mobitel osim sadašnjeg- ali izgleda da ne :D
sad sam ja isto zapel za hellys šuze! Bas su cool! Odguglajte e mrkli mrak! Upravo pisem preko moba i zicam tatu super duper kul šuze! XD
Neko je spomenuo trackmaniu, to je jedina igra koju ja (samo ponekad) igram :)
Tu dokazujes da si naivan!
Pazi, kako mislis da je gospon Bandic uredio tvoj kvart??
Mislis da je on iz svog dzepa dao pare za to??
NE! On je to upravo od tebe i svih nas copio, sebi strpao grdnu masu para u dzep i onda ti je sagradio par klupica da bi ti bio hepi i ostatak ekipe tam.
A sad, ko tu koga nije sve vrijedao za vrijeme kampanje?
Pa Bandic je pljuvao po Josipovicu i nagovarao vjernike da NE glasaju za SOTONU??
I onda je jos njegove recenice prevrtao samo kako bi ga ponizio u javnosti!
Bas mu tako i treba da je izgubio, sada ce ga ljepo nabit u SDP-u, tamo ce izgubit imunitet i ljepo bu nam nas "dragi" Bandic upao u zatvor cim ga se USKOK primi :)
Al do sada je vjesto izbjegavao sve istrage vezane za njegove projekte (ne samo njegove, nego i od njegovih miljon kumova i stina).
Afera sa WC-om od 2 mil. kn je nestala u roku 4 dana, kaj mislis zakaj??
OT: Odo spavat...prekasno je za mene :)
Bandić - Nomen est omen ;D
Meni je najsmješnije što se ogroman dio ljudi pali na Bandića jer je on tobože vjernik. Tek u tom slučaju vjernici imaju problem što ih predstavlja lik poput Bandića.
Šlag na kraju je prozivanje Josipovića komunjarom, crvenim, ateistom, itd. a Bandić je do prije dva mjeseca bio član te iste partije i to još od ranih osamdesetih ;D
Hm, neki su govorili da se u komunizmu proganjalo vjernike....Bandić je empirijski dokaz da je to neistina ;D
Idem ja danas kući iz škole, odma direktno sam kreno na autobus (reko neću u kafić opet onda ostanem do 5 a gladan ko pas), i tak idem ja, i tam blizu trešnjevke vidim kod autopraonice nešto mi poznato.. Ono crveni Nissan Skyline GT-R R34, ZG table, baš onakav kakvog sam neki dan vidio na netu! I malo googlam, i pronađem ovo:
http://www.nissan-hr.com/forum/showthread.php?t=1482
Neznam koji mi je k bio da ga nisam posliko ili barem stao da malo popričam s vlasnikom, već sam samo izbeljio oči i prošo pošto sam bio u društvu.. Sad mi tako žao, vratio bi se pješke ako treba.. Kakva zvjer od auta, one crne Momo felge na njemu, ufff. A prije par tjedna 100 m na udaljenoj cesti (zagrebačka avenija) dok sam čeko bus na stanici prošo GT-R ovaj najnoviji 2009 (pričo sam vam i to :D)
Jesam neki srećković :)
On je bar nešto sagradio, nešto što je opipljivo golim rukama, dok ostali političari "prodaju maglu" i ne rade gotovo ništa s našim parama (svaki dan nam pokazuju kako su jaki na riječima, kome god to nešto značilo).
Ne cijenim ga, ima on puno prljavih strana, ali da je totalno govno od čovjeka- to (još) nije.
Chillam, razmišljam o vikendu :jackie:
oke, hajt, napravijo je puno za zagreb. i sta ste sad mislili, da ce tako i u citavoj rvackoj? znate li vi uopce ovlasti precjednika?
ako vam je bandic tako jako mio zbog svojih djela, onda je upravo najbolje sto ste mogli uciniti - ne glasati za njega! da bi i ostao gradonacelnik.
ja sam peezda i gledam sve kroz svoje oce i svoju korist - sagradio je puuuuno vrtica (iako, da, ni u jednom nisam posao dobila.. jos), sagradio je skolu u mom mjestu koja je bila prijekopotrebna vec dugi niz godina, vozim se u fensi smensi klimatiziranim trajvanima i busevima.. ne vozim afto pa me parking ne tangira.. ima on masu zayeba, ali za zagreb je puno stvari realizirao.
na drzavnoj razini ne moze. nema te ovlasti.
i nije li onda bolje da nam ostane "delati" po zagrebu (kako god to itko od nas tumacio) nego da ode gljivit u ured precjednika i da se citav svijet smije kakva je on sirovina? a ruku na srce, fakat je sirovina! zamislite, dolazi neki svjecki precjednik u posjetu, neki visoki duznosnik, votevr, a on njemu na "ja tarzan ti đejn" engleskom objasnjava uz uvaljivanje gumenih cizmi i stihace "sad bumo isli delati" mwa :rofl: prasume australije :lol: i takoto
Hmm...
Pa onda mi reci, na kojoj je poziciji (prije kampanje) bio Josipovic i Bandic??
Josipovic je bio profesor na fakultetu i obiteljski covjek, dok je Bandic bio jedan od najutjecajnijih ljudi u Hrvatskoj?!
Da se Bandicu dalo, on bi mogao radit tj gradit kaj hoce.
I onda mi se ovak neki ljudi tu jave i govore da su protiv predsjednika SAMO zbog VJERE?!?!
Pa to mi nikako nejde u glavu -.-..
BTW: Josipovic ima 5 god (min.) da se dokaze, vidjet cemo kaj ce bit..
A isto tako u Hrvatskoj su se takvi klaunovi kandidirali ove godine..
Recimo onaj Primorac, njegova cijela kampanja se temeljila na onim vojnicima vojnim invalidima itd...
Da bi onda par dana prije 1. kruga na www.index.hr dosla vijest, kako je Primorac, '94(ako se ne varam) bio u Americi na studiranju, i nije imao nikakve veze sa ratom niti vojskom, ali on je uredno imao status Hrvatskog branitelja i dobivao kojekave povlastice!!
I sad ti meni tu reci koje lud :cry:
@GT-R: Vidio sam i ja takav autic danas, projurio je pored Avenue Mall-a :D
Stvarno ljep auto ;D
OT: Doso doma, idem papat sarmu :comp:
La_LuNa, po meni je i trebao ostat u Zg-u. Na debatama (a i prljavom kampanjom) je dokazao da je totalni noob za taj posao.
:drewl:
Sad bi najradije stavio NFS Underground pa da vozim GTR :D
OT: stigo iz škole, čudim se što mi još nije stigao Corby :dunno:
EDIT: OMG, sad kupujem iPhone ;D
http://ardrone.parrot.com/parrot-ar-.../project#start
Ne znam da bi i Dalaj Lama kao naš predsjednik promijenio stav...
Kao sada će nas poštovati (kao državu)...
Ma, on je isto nekakav čudan (i ne zna reći "d" u predsjednik, "h" u Hrvatska... još tako par slova ;D)...= Citat =:
Recimo onaj Primorac, njegova cijela kampanja se temeljila na onim vojnicima vojnim invalidima itd...
Da bi onda par dana prije 1. kruga na www.index.hr dosla vijest, kako je Primorac, '94(ako se ne varam) bio u Americi na studiranju, i nije imao nikakve veze sa ratom niti vojskom, ali on je uredno imao status Hrvatskog branitelja i dobivao kojekave povlastice!!
Debil kaže da će osigurati da svaki učenik ima laptop :notooth:
Da... imati ćemo laptop, a roditelji ostaju bez posla i jedva spajaju kraj sa krajem...
On se zalaže za Hrvatsku znanja- a pobjegao je kao i ovaj Sanader nakon propalih projekata...
Ma, ja samo zato ne bih glasovao za njega.
OT: Došao iz grada, pomogao burazu u kupnji 5800.
Sad moram nešto za školu...
Danas sam u školi dva puta za redom gledao Posljednje Stipančiće- jednom bez zvuka, a drugi puta sa :banme:
Trenutno mi je žao što nisam i ja supermoderator. Proć će me... :D
Jedna tema mi je zapela za oko i imala je smiješan završetak pa sam ju mislio obrisat,al mi ne hvata daljinski do tamo... :D
OT: Bio kod zubara. Ubio je Boga u meni. Stakla na cvikama su mi se tresla kad je krenuo bušit sa onom štemalicom (da se ne izrazim ružnije)... :notooth:
Kako mi ne radi Remote... majku im... ;D
Smuchac- koja tema- kaladont? :notooth:
Slazem se georgy, stvarno neznas ko je vec bilde bio tamo u tim kampanjama.
Al to kaj je Luna rekla, da nece nitko drasticno promjenit Hrvatsku, to je nazalost istina.
Ovo sve kaj USKOK operira i tu u javnosti nekaj prica i nama maze oci...To su samo "male ribe" koje su hvatali..Al one prave ribe koje sjede u velikim uredima u koznenim stolcima i koji se vozikaju okolo sa najskupljim auticima, njih nece dirat..
Ruka ruku pere..
I to se nazalost nece nikad promjenit kod nas, osim, da uvedu streljanje :banme: ^^
OT: Neznam kaj mi je doslo, slusam Carmina Burana ;D
Izračunao udaljenost osmatračnica od požara i visinu nekog mjesta vidljivog pod nekim kutem s drugog mjesta (k'o CSI ;D), odo raditi nešto pametno :notooth:
To mi škola radi... :crazy:
Kao te formule primjenjive u svakodnevnom životu... ili ne...
Tko zna tu formulu- nije idiot i zna 10 puta jednostavnije metode osmišljene prije 100 godina.
Tko je idiot i ne zna te metode- sigurno ne zna ni formulu :D
Ma, uglavnom, normalno u matematici (stvari koje nikada, nikada, nikada nećeš koristiti u životu, niti ćeš ikada htjeti koristiti)... ;D
Zato sam te i pitao... :belj:
teta luna bila zlocesta... Sto fali kaladontu? Pa to je bas fora! XD Poanta i jest da bude sto duze i da ljude privlacimo svako malo na forum pa da vide ima li sta novo kad ono ima u 'kaladobtu'. Fkt sto bona kljuca temu? XD
Moj fićo,da ti samo znaš koliko se je kalodonta pojelo tu na forumu dok te nije bilo tj. dok se nisi registrirao na forum. Radije ne pitaj ništa,zaboravi,popij jednu ljutu i budi kul,sve će bit u redu ;)
OT: Odo van...
:lol:
Nije da "kuriš frku"... :notooth:
Pa nema razloga biti tako bojažljiv, u chataoni smo :notooth: FFS! :rolleyes:
@xlr,
Samo ti kuri, na kraju ces htio-ne htio dobit svoja obiljezja naj-clana. :belj:
A jeee, pa to je ko da kažem tipu 'ukradi onoj babi štap', a svi znamo da se ne smije krasti. I onda sam ja loš dečko :p Malo sarkazma nikog nije ubilo :)
Pa da, upravo tako. Sto je po tebi definicija "kurenja"? :p
I naravno da si los decko, to nikad nije bilo upitno. :belj:
Podržavam kurenje, i aktivno prakticiram svaki dan u školi :notooth:
Daj mu, za kaznu jer kaže da ne želi, stavite neki zlatni user title (ili neku drugu gadnu boju) :p
Predlazem svijetlocrvenu na svijetlozelenoj pozadini. :D
:thumbup:
Dva glasa, mislim da je to prolazno
:D
2:1 (makar, možda je i xlr za... :belj:)
spremam se za Osijek, nadam se da cu proc bez cajki. Idem zapalit svijecu :)
oemo banat iksa, a?
nova titula kad vec odbija onu za najclana :beljnakub:
mrs mrs
njema kalodonta u drzava chataona. no no. idite se zalit hahaou za to. da
Jooooj luna... XD meni je kaladont COOL igra za prave frajere (i frajerice)... I o kakvim titulama vi, izgubio ja pracenje, alo! XD
fico, ne da teta luna igrice po forumu, dosta joj je jedan vrtić, necemo ga i ovdje praviti :)
OT. doso s faxa, mrtav as usual, klima dramaticna, hladno je brrr...
Došao iz škole.
Uspio napraviti generator nasumičnih dvoznamenkastih brojeva- i to iz prve ;D
Toliko sam ponosan da ću ga možda otkupiti od škole... :notooth:
Spremam se za doktoricu (nažalost, nije neka mlada...) ;D
Luna- to je, po meni, čist ok kompromis ;D
Smuchac- nikad ne znaš... ako se dobro spremim... :notooth:
Ali, ipak ništa, došao od doktorice- ne mogu vjerovati kako sam brzo došao na red :)