Ah, imam ga već godinu i po :crazy:
Dosađujem se, čekam da mi cura dođe :)
Printable View
krenul iz splita, dosel do zadra i hitili me van. neeema dalje, veli djelatnik cesata :p gledam jezikovu juhu :bljuv: na stanu bez grijanja :turbobljuv:
Inastalirao nove majkrosoft penđere na IBM ThinkPad R51e koji je dosta star i slabašan,al me zadivio kako je super napravljen i kako sve savršeno radi na njemu. :)
Idem se nabubat graha... :D
Zakazali ste... :cry:
Ja doso s darivanja krvi,ručao i sad cu odmorit. Pada kiša pa ionako nista pametno ne mogu radit... :)
Ovdje pada snijeg, ne sjećam se da je pao kako treba još od srednje škole. Samo nek se otopi do sutra, a na dobrom je putu da hoće :D
Dakle imam gitaru od sad, nek se zna ^^ pocel od jucer navecer, znam svirat pocetak "Smoke on the water" :O
Ahahahahahahhahahahhaha
Riječ je o Sagemu my310x, oglas na njuškalu ;D :lmao: :lmao:= Citat =:
revolucionaran uređaj nastao u laboratorijima vodeće telekomunikacijske multinacionalke frankofonskih zemalja, razvojno ime mu je bilo "scier", što na hrvatskom znači pila.
mnogi ga nazivaju i pretečom iphone-a i tu svaka sličnost prestaje.
osebujan je svojim mogućnostima kao i svojom brzinom.
kao poklon ima neprocjenjivu vrijednost ali u ovo doba recesije mora na bubanj.
E, moze pomoc? Ovako, ili link, ili ovdije netko posta, kako god... U biti, imam one SE zvucnike, netrebaju mi, ja prerezo zice na pol (tam de se spaja na mob) i ima 5 zica: crvena, plava, zelena, crna i bakrena. Pokusavam spojit na obican prikljucak koj ide u komp itd... pa da radi na kompu itd... . ali tam ja imam bijelu, crvenu i, bakrenu valjda... Sto sad? Pokusavam nekaj al jednostavno neide, ne prepoznaje ga ni MP4 ni komp ;/
E sad si sve rekao... Kao da SE proizvodi samo jednu jedinu vrstu zvucnika. :jehon:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52470
Provozao malu staru peticu. 15 dana nisam pa reko da ju malo ugrijem... :)
Megy spava i sad je ljut na mene... :D
Pojeo kesu seven dejs kromosoma i otreso bio aktiv od trešnje... :eat:
ja danas otisao kod "majstora" da vidim sta je s autom kad ja ono megy zatrpan u snijeg ne vidi se kad ga nisam udavio,,,
gledam utamicu :beer:
Da mene tako voza ja bi ga udavio... ;D
http://slike.hr/slike/c/choke_d3aad.jpg
Zapravo cu ga ja zadavit jer ne mogu doc do nekih slika..... ;D
Ajd,bar ne voziš... :beer:
još jedan dan u areni završio, hvala bogu...
sutra opet... :-/
tatto gotov...
gleda se neki autek... :)
LJUDI! Pitam se, je'l ovo istina? http://www.javno.com/hr-profit/javit...00-kuna_284428
Zove me maloprije mama, veli mi ovo da je bilo na telki i posalje SMS sa brojevima (tj. predbrojima), i ja odma u potragu na google. Molim vas, el ovo stvarno istina? Pocinjem vjerovat u to ;/
Uh, još samo sklopove moram ispraviti... :)
Gledam Transportera 3.
U školi ispravio matematiku, prolazim i to s 4 :D
Još trebam par predmeta odgovarat za veću ocjenu... sve u svemu, prolazim :)
Večeras uživancija, preko vikenda malo učit, onda Božić, pa Nova.. ufff obožavam ovo vrijeme ;D
kome se u gradu Zagrebu treba javiti sa pritužbom da "grtalice" ne čiste ceste??
Jbemti... ujutro u 7 sati niti jedne ralice na cesti. u 10:30 , cestama i dalje nije prošla niti jedna ralica.
katastrofa...
Kako je fora, sve je bijelo.
Samo će mi prestati biti fora kada prestane- pa ću čistiti ;D
Jutro...
Bijela govna padaju....
Imam prozor iza monitora, bolji screensaver nisam mogao nabaviti :D
Ej ne sječam se kada je i kod mene palo toliko snijega. Evo i Rijeka je pod snijegom kao i zaleđe.
Pula puna bijelih govana, a ja ću u ljetnim pumicama pokušati otići po kruh :rolleyes:
kanada dosla u zege :D
samo.. nema kretena u grtal'ci :hm:
pa.. cuj, polako sumnjam u egzistenciju istih obzirom da ih ne vidjeh.. uopce :hm:
Kod mene ima, i taman su krenuli čistiti dok sam počistio ulaz u dvorište :mad:
Ovdje malo zatoplilo. Sinoc -5 a sad 10 u plusu. Dere kiša...
Što se tiče čišćenja snijega za danas dosta. Usput još sam sav ukučen, od sinoć ne od čišćenja, samo me ulovilo...
stavljam slike na face ... :)
Ljudi božiji pa kod mene pada "stiropor" a ne bijele pahulje!!
Sin me izmasakrirao sankanjem tri sata na snijegu i vjetru,
on se veselio a tata pretvorio u ledenicu!
Sada smo stigli kući.
http://images.zaazu.com/img/frozen-f...0590-large.gif
I sad ti faca izgleda ovako nekako? :p
http://www.istockphoto.com/file_thum...r-the-face.jpg
@rAV: pa otprilike tako nekako... :)
Ja pogledo Tokio drift. Bilo mi dosadno,a film skoro pa stariji od mene... :D
Upravo mi utrnula noga... Lol... I, kakve su slike na fejsu? xD
pokusavam postavit neki svoj sms ton na ajfonu al neide
odo na pivu mozda ce poslije pive ici malo bolje ;D
odo pogledat Top Gear - [14x05] i na spavanac.
Vratih se iz grada (Rijeka) i ne sječam se kada je bilo snijega u Rijeci, a da se zadržao i to već dva dana, čak je i Korzo u bjelini, čitaj bljuzga, Riva... divota, ma sve, cijeli Kvarner, do mora.
o la la duuugo me nije bilo ođe, pa šta ima narode :-)
Bacam se na prelaženje N- a.
Usput gledam Mythbusters :D
ko kaže da je vani hladno?
4 vrećice u ruke i vani možeš u kratkima hodati... ;)
NEEEEE!!! nemoj to spominjati!! :D
Pozz :wave:
Gledam kako da sa youtubea skinem od video fajla samo zvuk...
nikak mi nejde :(
OT: Zafrkavam se na SE Idou :D
Cionn- bok, dugo te nema :D
http://vixy.net/
Ovako je danas ujutro izgledala Opatija
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bd1c048e.jpg
slikano sa E71 fw 210.
Doso s stolnog tenisa. Frend provalio "spolni penis" ;D
Nisam doso s ovog drugog,vec s ovog prvog (da ne bi bilo zabune). :)
Idem pred telku u krevet pa dokle stignem... :zzz:
vi koji visite na fejsu - jel normalno da prilikom uploada videa stalno ide ono dole conecting blabla done, al da se video svejedno dize?? vidim da mi promet ide, al ne vidm nikakav progress bar na tom fejsu.. pa ne znam jel se video uploada ili kaj?
Video upload je uvijek tricky stvar. Procijeni koliko s tvojom konekcijom moze trajati upload (dakle uzmi u obzir brzinu uploada, ne downloada!) i pricekaj otprilike toliko plus jos malo. Ako se ne uploada, imas problem.
Sjecam se da je i meni bilo relativno neinteraktivan taj upload, ali eto na kraju je uspjelo.
Kupio burazu poklon.
Tražim korisne načine za trošiti vrijeme do škole... ;D
Jedno slovo: N
;D
Ma, to neću.
Kad se uživim, teško mi je ugasiti ;D
Mislim si, sad ću preći, sad znam kako... :notooth:
Odo gledati Mythbusters ili tako nešto. :wave:
uploadam jedan video vec citavu vjecnost.. pa kolko treba da se 45 megi digne na onoj te komovoj najnizoj brzini?! luda sam vec..
skidam sve potrebno za Sygic McGuider
pa da instaliram i tu navigaciju na mob... :)
Stara,evo malo brojova... :D
Dakle,ja sam oso na speedtest i imam slijedecu brzinu ovoga i onoga:
http://slike.hr/slike/s/speed_28eff.jpg
I prema tome imam ovo:
http://slike.hr/slike/u/upload_c7c6e.jpg
S tim da brzina nije ista za fejs i za ovaj server na koji sam se nakacio za izmjerit brzinu ovog i onog... ;)
Go figure... :)
:crazy:;D .... ja imam od doma! :njanja: nja-nja -nja-njaaaa-nja:jump:
http://slike.hr/slike/b/bnet_35abb.jpg
http://slike.hr/slike/b/bnetping_e8371.jpg
Malo vas zezam. ;)
Za 45 megi? Zapravo, jako puno.
Meni je na Iskonovoj standardnoj brzini (ne znam koliko tocno, susjedov internet :D ) za upola manji file trebalo negdje 20-30 minuta.
UL i DL brzine su jako nesrazmjerne inace, zato se to i zove ADSL. :belj:
@VuKi,
Jedva si docekao, priznaj. :p
njanja
uploadah na kraju krajeva
nu vam ak vas zanima
hint: pogledajte coldplayev spot na tu stvar pa ce vam reverse bit jasan :D
@Luna,
Znaci jos se nisi zasitila te pjesme od Coldplaya? :p
BTW jel tvoja i montaza ili samo "obrtanje"?
U svakom slucaju, very nice! :)
Also, wow, Luna s prirodnom farbom? To se ne vidja svaki dan... ;D
moje je samo uploadanje :D
snimatelj montirao..
eh, da, moje je bilo i konvertiranje, tak da je ovo losije od originala.. al original ima prek 200 megi, go figure kad bih to uploadala :D
farbom?! :stupid: ?
al i dalje ne kuzim to s kosom..
van mor
Lol, ma bravo, znaci tako se prema susjedima ponasa? xD tak i moja teta jedno vrijehe.. ah... XD
Inace, imam flat na iskonu od sad, i internet proradil nije se htel upalit router :confuzed:
Došao iz škole- 4.07, lijepo :)
Se smije sudjelovati u više onih nagradnih igara- "Želim ovaj xxxxxxxx- ov mob"? :hm:
Ma bila je neka slika tebe u mlad(j)im danima, gdje nisi standardno ugljeno-garava... :)
Ako jos ne kuzis, onda nevermind. :p
Zadnjih par sekundi je impresivno, uvijek me čudilo kako "krhke" ženice mogu bolje iskapiti čašu od nekih muških i onda im niš! ;D
EDIT: i daj nas nemoj držati u neizvjesnosti, ti to farbaš kosu ili ti je to prirodna "garava" boja!
Meni odgovara, jer više volim brinete, crnke i crvene nego plavuše (ove zadnje mi nekako ne ulijevaju povjerenje jer misle da mi mislimo o njima samo kao plavušama).
pa hebo vas, imate u prvom spotu slike iz djetinjstva, vidite da mi je i tamo kosa dosta tamna. okay, nisam prirodno garava, al sam tamnosmedja. vise nisam. mislim, moja prirodna kosa sada je prosjeda. geni, jbg.
vuki, a nes ti problema iskapit pol casice sampanjca na zdravici.. kuma desno nije nit pila sampanjac nego sok od jabuke jer je tu frisko trudna.
a lol, nakon petog gledanja skuzih, slika s promocije na faksu, da, tamo mi je kosa svjetlija, al to je farba :D
A fak, onda za*eb. :tomato:
A sta's, desi se i najboljima... :rolleyes:
Došao s ispovijedi.
Luna, super su spotovi. :respect:
Samo, kopka me nekaj... Kolko sam skužio, trebalo je biti techno muzika na svadbi, a ja vidim samo tamburaše :D
To su neki techno tamburaši onda :D
mario, nek ti ravilov objasni :njanja: on je bio na svadbi i snimao set techna
Tekkno je bio za afterparty, kad se starci pokupe doma. :p
Tko je na fejsu, moze vidjet dijelove i tog segmenta...
Lol, prosijek mi je 3.5 ^..^ a i moram se pohvalit da sam skoro Kuma naucil svirat na gitari, a i Zvoncici mi isto dobro idu ;D
Došao iz škole.
Palo mi je izvješće u lokvu, ali šta ćeš ;D
A, još sam ponio fascikl- kao da se ne zgužva :notooth:
Ali, samo je gornji dio pogođen (blatom ;D).
Ocjene nisu..
Malo mi je bezveze što ću dati takvo na početku drugog polugodišta- ali, ocjene su ocjene :notooth:
Evo, izgleda kao da sam pokušao napraviti da izgleda kao neki stariji dokument :banme:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ab2572a9.jpg
Još je dio papira mokar i možda se raspadne- ali ok je. :)
U must be kidding me :D Elektrotehničar ima 5 iz HJ i etike a duju iz sklopova. Pfff :notooth:
Skoro 3... :p
Tj. ocjene su za 3 i htjela me pitati za 3- ali zvonilo je... ;D
Ali, barem sam sada shvatio (većinu).
A i meni je dovoljno da sam među osmoricom koji su prošli (bez jedinica) :nojedinica: :notooth:
A i etika i hrvatski su stvarno ultra teški predmeti.. ;D
Mladiću, za tebe nema isprike :D
Ovdje izašlo sunce, idem vrbovat nekoga za kafu or smlr...
A tjelesni 4. Vec te blejanje u monitor udebljalo... :D
Ma, nema kompjuter veze s tim ;D
Problem je što je ove godine (jedini put kada je bio cijeli sat u dvorani) profesor ocjenjivao samo nogomet- a to mi ne ide.
Prošle godine je ocjenjivao košarku- i imao sam 5 :notooth:
OT: Došao iz grada, stvarno je toplo...
Svima sretan i blagoslovljen Božić... :hrv:
I odmah da pitam nešto :)
Da li postoje neki tečajevi koji donose ECTS bodove? Područje nije bitno...
...e danas je onaj dan, dan kada firma časti. Domjenak za nas zaposlenike. Od 11:00...
Lol... Nije bilo struje kod nas a sad kad je dosla predosadno mi je... E da i onaj program za nadorgradnju LG-ja ni nevalja nekaj...
skidam Win 7
pa ću ga instalirati na "poklon ispod bora"
(dobih ViewSonic VPC 101 - fora stvarčica. mislim da će, bar privremeno, dobro zamijeniti komp koji mi je u raspadnom sanju... :) )
Pošto sam seoski instalater internet žičnih i bežičnih mreža i pristupa internetu,danas me zove jedna poznanica i kaze da joj je stigla oprema za DSL,pa da skoknem to pospajat. Ja spojio i dobio Moov M300 navigaciju od nje. Dobila ju je s netom,pa je meni poklonila.
U ovoj rupetini nece previse znacit,al svejedno,super poklončić za Božić.
Idem sad navigirat... :comp:
Eto me napokon da se i ja javim :)
Tu sam Georgy..vidim da si se zabrinuo di sam ;D
Malo sam u guzvi jel se spremam na put pa zato nemogu tipkat tu na forumu cesto :)
Mislim da cu te opet morat malo gnjavit u vezi iPoda i toga..opet nekaj zafrkava ;D
OT: Sretan Badnjak svima ^^
Ajde, sad mi je srce na mjestu :notooth:
Eto, odgovorio sam ti za iPod.
Badnjak se čestita? :hm: ;D
Hebote narod ja održavam bar stotinjak kompjutera i nikada ništa nisam tražio jedino nekada ljudi dobre volje ubodu za cugu.
Ispada da sam levatina na kvadrat kada me tako iskorištavaju!:cry:
O.T.: Ispijam već petu čašu (ispravak netočnog navoda-->KRIGLU) bambusa.
I vremenom se sve bolje osjećam! ;) :drunk:
hehe onda sam ja jos gori ja rijetko uzmem i od nepoznatih ljudi. a uvjek kazem naplatit cu bar ovima koje ne poznajem ali eto kad dodje red da kazem cijenu uvjek se dogodi ono ma nista platit ces pice kad se sretnemo.
evo malo po forumu zujim pa polako spremanje za veceras....
Ovo mi se je vratilo sta nista ne uzimam nikome... :D
uspješno skinuo i instalirao Win 7 na Viewsonic VPC 101 :)