-
Možete li mi dati neke preporuke za android tablet aplikacije?
Neke sam isprobavao, tipa flipboard i imdb, no više njih koje sam instalirao su uglavnom bile aplikacije za mobitele razvučene na 10.1 inča. Na play storeu sam uspio naći samo 30ak aplikacija pod nekim odjeljkom za tablete. Da li je moguće da nakon 2-3 godine od predstavljanja honeycomba nema hrpa tablet aplikacija?
p.s.
Možda bi trebalo otvoriti temu o tome :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
lujo_zgb
Možete li mi dati neke preporuke za android tablet aplikacije?
Neke sam isprobavao, tipa flipboard i imdb, no više njih koje sam instalirao su uglavnom bile aplikacije za mobitele razvučene na 10.1 inča. Na play storeu sam uspio naći samo 30ak aplikacija pod nekim odjeljkom za tablete. Da li je moguće da nakon 2-3 godine od predstavljanja honeycomba nema hrpa tablet aplikacija?
p.s.
Možda bi trebalo otvoriti temu o tome :)
Evo ti jedna aplikacija koja će ti pomoći u odabiru:
https://play.google.com/store/apps/d...g2LmFwcDExOSJd
-
pozz, jel ima netko staru zetkarta aplikaciju mozda?
pa nek pukne tu neki link... thnx
-
= Citat =:
Izvorno postao
hakiaj
pozz, jel ima netko staru zetkarta aplikaciju mozda?
pa nek pukne tu neki link... thnx
Imam ovo ako je to ta verzija
http://db.tt/390yK53L
-
hmmm necu ni pitata od kud ti to :) imam taj ap al nije ono sto sam trazio...
al thnx na trudu svakak!
edit:eto naso pa da se nadze! dobra fora uglavnom...
www.forum.hr/showthread.php?t=755110
-
Ako ima još ljudi koji koriste 0.facebook ili ti ga besplatni fejs. Evo jedan app koji sam napravio. Ništa posebno samo otvara 0.facebook.com. Menu tipka radi reload stranice, back tipka nazad na prethodno.
https://www.dropbox.com/s/t6875lelfamkhkc/Zero.apk
Ako se pokaže interes proširit ću funkcionalnost.
Upozorenje, ako stisnete na link van 0.facebook.com, aplikacija će vas tamo i odvesti te će vam davatelj usluge normalno to i naplatiti.
-
Treba mi preporuka za program kojim bih na stock apk za SMS poruke mogao da postavljam custom tonove za pojedinačne kontakte.
Instalirao Ringo Pro ali ako neko ima iskustva sa nekim drugim (eventualno boljim) programom, nek javi. Hvala ljudi.
-
ne znam dal je bolji al probaj SMS popup
-
handcent možda. A za tonove ringtones complete
-
koristim swiftkey 3 i zanima me dali mogu nekako imati hrvatski jezik ali drugu tipkovnicu tipa engleski ili njemacki?stvar je u tome da ne koristim hrvatske znakove kada pisem (kao sto mozete vidjeti :smile: ) pa mi bezveze zauzuimaju mjesta na ekranu ali bi volio da mi izbacuje hr rijeci dok pisem.sumnjam da se moze ali mozda neko zna kako...probao sam sve opcije ali nista.
drugi problem je sa skypeom.na kompjutoru imam poredane kontakte tako da su mi pri vrhu svi koji su online pa oni koji nisu.ovdje mi je po abecedi pa je prvi online,drugi nije,treci i cetvrti opet je itd...znam da mogu sloziti da mi pokazuje samo online kontakte ali onda ne mogu slati poruku nekome ko je offline (npr ocekujem da ce neko doci online ili znam da je offline)
znam da su problemi specificnoga karaktera,ako mi neko moze pomoci bio bi mu zahvalan ;)
-
Android aplikacije- zahtjevi, savjeti i diskusije
U swiftkeyu imao isti problem, i u language dodao i hr i eng, i pored eng ima mala ikonica tiphovnice layout i tu stavio qwertz, i na spaceu mi pise engleski a zapravo radi na hrvatski tj prepoznaje sve hr rjeci i predvidja, nadam se da si shvatio i da ces skontati.
-
A ja cijelo vrijeme klikao na nasoj tipkovnici settingse i nudi mi samo qwertz i qwertzy.hvala ti puno
-
Re: Android aplikacije- zahtjevi, savjeti i diskusije
Da li ima igra Sraz za android?
-
Ako se dobro sjećam, Samsung je predstavio neku verziju Sraza za smartphone i smart TV-e pa potraži.
-
Na tv-u imam, al bi na mobitelu lakse igrao...
-
Swift key 4 (beta) ima znakove sa kvacicama na dugi pritisak osnovnog slova ;)
-
-
Koliko ja znam, nema Sraz-a, bar ne za sada... Na Marketu ga barem nema, ako netko pronadje neka svakako javi - bila je to genijalna igra...
-
app za skidanje stranih, i moze i domacih pjesama?
-
Bilo koji torrent? Barem meni tako najviše odgovara, nađeš izvođača kojeg trebaš i odabereš pjesme. Nakon toga ugasiš program da ne troši bateriju.
-
Bok,
tražim aplikaciju s kojom bi mogao podesiti da kada mi je ekran ugašen da me prebaci na 2G mrežu, i s obzirom da imam HOX skužio sam da ona opcija "štednja baterije" ne radi najbolje, jer trebala bi opcija ugasiti promet kada je ekran ugašen, ali i meni i dalje stižu obavijesti sa fejsa i ostalih aplikacija ako je zaslon ugašen (ok mi je whatsapp i gmail) ali ostale aplikacije su mi nepotrebne kada je ekran ugašen, da li ima i koja aplikacija za to, da mogu odrediti s kojih aplikacija mogu stizati obavijesti kad je zaslon ugašen?
:)
-
= Citat =:
Izvorno postao
DeJaX12
Bok,
tražim aplikaciju s kojom bi mogao podesiti da kada mi je ekran ugašen da me prebaci na 2G mrežu, i s obzirom da imam HOX skužio sam da ona opcija "štednja baterije" ne radi najbolje, jer trebala bi opcija ugasiti promet kada je ekran ugašen, ali i meni i dalje stižu obavijesti sa fejsa i ostalih aplikacija ako je zaslon ugašen (ok mi je whatsapp i gmail) ali ostale aplikacije su mi nepotrebne kada je ekran ugašen, da li ima i koja aplikacija za to, da mogu odrediti s kojih aplikacija mogu stizati obavijesti kad je zaslon ugašen?
:)
Taker
No ne znam jel ćeš imat volje proučavat program jer je kompleksan dosta, ali premoćan. Za jednostavniju aplikaciju ne znam.
FAQ za poečtak korištenja Taskera
-
Taskerom možeš napraviti sve to, gasiti net kada je ekran ugašen i ušutkati pojedine notifikacije ako je ispunjen neki uvjet. Kontradiktorno je to što želiš ugasiti net, ali želiš da ti radi Gmail i WhatsApp. Ako se odlučiš na Tasker morat ćeš malo proučiti dokumentaciju i tutoriale jer na prvi pogled je komplicirano ukoliko ne znaš što i kako želiš složiti.
edit: spor sam :rolleyes2:
-
Hvala..
ma ja ne želim full ugasiti net, želim smanjiti na 2G kad je ekran ugašen (tipa preko noći) jer svi s kojima se čujem su na whatsapp i onda SMSove ne šaljem, nego whatsapp radi, a preko noći recimo ne gasim zbog toga net, nego je upaljen, a onda mi preko noći stižu obavijesti od fejsa, i ostaloga, što ne želim :)
kad uhvatim vremena poigram se sa taskerom :)
-
To mozes napraviti, definirati dan i noc, s tim povezati taskove, podesiti notifikacije itd...
-
Bok...
Kako da maknem one dosadne reklame koje se pojavljuju kada pokrenem neki program??
-
Rootas mob i instaliras AdAway.
-
Ima li neka aplikacija koju mogu koristiti umjesto ovog obicnog kalendara za biljeske na odredjenom datumu,da je pregledna i sarena po mogucnostii :)
-
Probaju sa Color Note. To je program za zabilješke,a ima i kalendar.
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Ima li neka aplikacija koju mogu koristiti umjesto ovog obicnog kalendara za biljeske na odredjenom datumu,da je pregledna i sarena po mogucnostii :)
Evernote :thumbup:
-
Evernote mi je odlicna ali nece da me registruje :(.Uzela sam Colornote :) Nije tako dobra ali....
Instalirala sam missed call reminder i kako god je postavila moj Arc s ne reaguje.Vjerujem da neznam postavke da nastimam.Kako da nastimam jer neznam engleski ako ko ima da uslika sa postavkala i ubaci sliku molim vas.
-
@besana- pocni koristit UREDI POST
Sto se tice aplikacije, bajbezbolnije rjesenje je google translator, ide po redu po postavkama i prevodi si :)
-
Instalirala sam AirDroid po preporuci.Moze li mi neko reci kako se koristi?
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Instalirala sam AirDroid po preporuci.Moze li mi neko reci kako se koristi?
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BfXRhSIm-m0
Najbolje pogledaj ovo :)
-
Dobra app za snimanje telefonskog razgovora da se cuju dobro obje strane a posebno druga strana
-
Ovisi o mobitelu, tj. kernelu! Ima ih par dobrih ali ovisi o mobitelu!
-
Kakve veze s tim mobitel ima? Xperia arc s
-
Eto takve.
Trebas ga rootat i nac kernel u kojem je to omoguceno.
Na tvornickom ne mozes nista.
-
Upravo tako. Npr x10 mini snima perfektno sa total recorderom, čak i sa bluetooth. Ali xperia ray snima samo mene i slabo sugovornika,sa mikrofona. Ali postoji kernel koji podržava snimanje. Sony nije baš mislio da je bitno omogućiti 2way snimanje razgovora.
-
Zakoni u nekim zemljama izričito zabranjuju snimanje razgovora, čak i uz pristanak druge strane. Operateri/proizvođači koji planiraju plasirati uređaje u takve države imaju obavezu onemogućiti snimanje na najnižem nivou u sustavu, tako da nijedna aplikacija tu ništa ne može. Tome služi rootanje i/ili custom kerneli/ROM-ovi.
-
Ja sam na S3 nerootanom imao Total Recall za S2 i radio je super.
-
Meni na x10mini stock radilo snimanje. Kupljen u bonbonu. Ray kupljen u t-mobile ne radi snimanje. Sumnjam da kod nas takvi zakoni imaju neke veze..
-
= Citat =:
Izvorno postao
ravilov
Zakoni u nekim zemljama izričito zabranjuju snimanje razgovora, čak i uz pristanak druge strane. Operateri/proizvođači koji planiraju plasirati uređaje u takve države imaju obavezu onemogućiti snimanje na najnižem nivou u sustavu, tako da nijedna aplikacija tu ništa ne može. Tome služi rootanje i/ili custom kerneli/ROM-ovi.
I kad bi na sud došao s takvom snimkom, ne bi bio nikakav dokaz.
-
MOze li meni netko preporuciti neki kvalitetan kompas za planinske uvjete? nije nuzno da je free spreman sam platit kvalitetnu aplikaciju
hvala
-
= Citat =:
Izvorno postao
CooleR
MOze li meni netko preporuciti neki kvalitetan kompas za planinske uvjete? nije nuzno da je free spreman sam platit kvalitetnu aplikaciju
hvala
Prebačeno u temu za potražnju aplikacija.
Field Compass
Ako ti se svidi ima plus verzija, Field Compass Plus
-
Instalirala sam toliko hvaljeni Handcent sms.I ne vidim sta je bolji od obicnog sms-s-Mislila sam da je saren ,da ljepse izgleda....Ili mozda neznam da nastimam.Ako ima neko voljan da mi da sliku i objasni kako da nastimam taj Handcent
-
A što si očekivala od >sms aplikacije<? Ako je ne znaš prilagoditi onda je slobodno obriši jer prilagodljivost joj je primarna prednost. Skini u handcentu teme i uživaj, to su ti tri klika. Ako ne vidiš ostale prednosti Handcenta (pišu ti na marketu u opisu aplikacije), vjerojatno ti ova aplikacija i ne treba.
-
Ok hvala.
Negdje sam citala za app koja pokazuje kada te kontakt zove cijele slike da nije samo onako malena kako se izreze.Nemogu sada da nadjem.Koja je to aplikacija?
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Ok hvala.
Negdje sam citala za app koja pokazuje kada te kontakt zove cijele slike da nije samo onako malena kako se izreze.Nemogu sada da nadjem.Koja je to aplikacija?
https://play.google.com/store/apps/d...Q2FsbGVySUQiXQ..
-
Koji video player je dobar za reprodukciju MPEG-2 videa onog snimljenog na zemaljskom dvb-t prijemniku?Probao sam dosta playera i svaki dobro reproducira video ali zvuk na svakom krči.
(duall core,adreno 220)
-
Potrebna mi je app koja od slike pravi pola crno bijele pola u boji dakle onesto da je sve okolo crnobijelo a taj dio koji odaberete u boji.Imla sam to nekada ali promjenom tel ostala sam bez nje
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Potrebna mi je app koja od slike pravi pola crno bijele pola u boji dakle onesto da je sve okolo crnobijelo a taj dio koji odaberete u boji.Imla sam to nekada ali promjenom tel ostala sam bez nje
Možda After focus?
https://play.google.com/store/apps/d...terfocus&hl=en
-
Nasla sam hvala!
Ima li neka app pomocu koje mogu zakljucati Evernote da se nemoze otvoriti bez sifre?
-
Naletjela sam na dvije aplikacije-TED i Pocket.Hocete mi reci za sta sluze i kako se koriste i jedna i druga.
-
Pa šta je toliko teško potražiti na Google Play? :jehon:
Ova tema (pa ni ovaj forum) nije za ovako generalna pitanja za koja je trivijalno potražiti na Google-u i dobiti sve odgovore.
-
Koja se aplikacija pokazala najtočnijom za brojanje potrošenog internet prometa (posebice onog s mobilne mreže)?
-
3G watch Dog - dobro broji imaš besplatnu i pro verziju.
-
Nekada sam imala neku aplikaciju pomocu koje sam recimo ako imaju dva covjeka na slici prstom mogla da obrisem jednog.Zna li iko koja je,molim vas
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Nekada sam imala neku aplikaciju pomocu koje sam recimo ako imaju dva covjeka na slici prstom mogla da obrisem jednog.Zna li iko koja je,molim vas
Photoshop :coffee:
I sve aplikacije koje si ikada instalirala mozes pronaci na svom racunu(play store-moje aplikacije-i prstom vuces s desne strane na lijevu po ekranu, i gle cuda, popis svih aplikacija ikad instaliranih na tom racunu).
-
Nemoj zezati?Nisam znala.
Bez sale za one koji zele pomoci,nije bilo na mom racunu i nema ga na popisu aplikacija i nije photoshop.Zna li iko?
-
a ako ti je neka aplikacija dobra, sto ne zapises ime ako vec ne mozes zapamtiti? ovako to nema nikakvog smisla. a ako koristis isti google racun kao i prije, ovo sto je yager rekao ITEKAKO ima smisla, i ako ti nisi nasla sve sto trazis, gledas na krivom mjestu. dakle:
1) otvoris aplikaciju google play, a ne popis aplikacija na mobitelu!
2) pritisnes na mobitelu tipku za opcije i iskoci ti izbornik s opcijama my apps/my wishlist/accounts itd
3) klikni na my apps (moje aplikacije)
4) kad to kliknes, pokazat ce ti se popis naslovljen installed (instalirano). ALI ako povuces prstom po ekranu zdesna nalijevo, prijeci ces na sljedeci izbornik naslovljen ALL (sve). tu se nalazi popis s ih aplikacija koje si ikada instalirala ili pregledala preko google playa na tom google racunu. znaci, sve ikad je tu.
-
dal ima kakva aplikacija za slusanje .??? da se da skinut sa interneta
-
Za slušanje čega? Radija?
TuneIn Radio se zove aplikacija.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
mlesic
Savjet za 2g/3g widget?
Power toggles
-
Inače koristim Notification toggle app. Jel tu moguće podesiti-ne vidim da ima..? Osim 4G toggle, možda preko toga nekako...
-
Pa u postavkama aplikacije. Maknes jedan toggle s popisa i dodas za 2g/3g. Ili samo njega ostavis ako zelis, prilagodis si kako ti pase.
-
Da li Vama radi dnevnik.hr aplikacija ? meni ne može pokrenit ni 1 video, a YT radi i kad odem preko browsera na dnevnik.hr sve je Ok.Galaxy Ace.
-
Do aplikacije je to.
Videi koji mi rade su oni koji su smješteni odmah ispod naslova, a ovi unutar teksta nikad ne radi. Čeka se mjesecima da se sredi al ništa.
-
ima li neka navigacija koja radi na nerootanom mobitelu(S3) a da ne traži mrežu i da ima HR mapu i da je besplatna normalno
-
= Citat =:
Izvorno postao
robi64
ima li neka navigacija koja radi na nerootanom mobitelu(S3) a da ne traži mrežu i da ima HR mapu i da je besplatna normalno
Navigon is a solution for you!
-
Znam da postoji X aplikacija za restrikciju poziva.Ali mene zanima neka s kojom mi mob nece ni registrirat poziv, tj da me pozivatelj ne moze ni dobiti (kao da je ugašen mob..) Koristim neki blak list ali mob zazvoni na skeundu i odbije poziv, a to me ne zanima.Hvala
-
Mislim da to nije izvedivo.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
hjurcic
Navigon is a solution for you!
ne znam što ovo znači ali sva navigon navigacija koliko vidim se plaća
-
= Citat =:
Izvorno postao
robi64
Navigon - je ime software za GPS navigaciju. Neznam dal se smiju davati linkovi na crackane stvari pa necu, al uz malo truda (mozda 3min ti uzme) nadjes aplikaciju za skinuti, nakon toga ne trebati ti rootan telefon vec sve direktno skidas gratis s njihovog servera i radi savrseno.
A ako trazis nesto originalno legalno, e tu ti nemogu pomoc s preporukom osim google mapa pa mozes skinuti mape offline (no opet ti internettreba za pretrazivanje)
-
= Citat =:
Izvorno postao
robi64
Sve ima na forumu
http://cafe.mobil.hr/forums/304-Android
-
Ima li neka aplikacija koja na sliku stavlja datum i sat slikanja
-
Dolphin korisnici, jel vam se promijenio speed dial odjednom? Postao scrollable s većim ikonama?
-
Meni nije, sve mi je isto.
Verzija dolphina je 9.3.1
-
Hmm.
Odoh onda proučavati do čega bi moglo biti.
Ugl, ovako izgleda.
http://i45.tinypic.com/111qr1t_th.jpg
-
Dostupna nova verzija Whatsapp, redizajn je doživjela. Nema je na marketu još, samo na njihovim stranicama
http://www.whatsapp.com/android/
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
Dojmovi, bugovi? :) Općenito sam skeptičan prema svakom novom updateu bilo koje aplikacije (nerijetko se samo povećavaju bugovi), a ipak bih htio da mi whatsapp napokon bude u skladu s ostatkom moba (Holo) :D
-
Ja instalirao sada, i prerano je reci za bugove... za sada sve radi kako treba, al izmjenjen dizajn, funkcije i te gluposti atesko seprivikavam na novo :)
Sve u svemu, za sada radi odlicno
-
Bugova nema nikakvih, koristim dva dana i sve radi odlicno, kao i prije.
Jedino je da kod duzih razgovora(recimo dva razgovora mi svaki ima preko 100 000 poruka ukupno) je mala zadrska kod otvaranja, sekundu-dvije. Ostale otvara brzo.
Evo kako izgleda(preko tapatalka sam pa ako su slike velike smanjim ih lad dodjem na komp; wallpaper je moj).
http://i49.tinypic.com/2j2xq44_th.jpg http://i46.tinypic.com/16byp9x_th.jpg
-
Napokon! Whatsapp je dosad imao ajfonovski infantilni dizajn koji mi je isao na zivce. Ali i dalje ne razumijem zasto app sam ne konvertira natipkane smajlice u one graficke.
Jel to imamo CM grupu? :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
xlr
Napokon! Whatsapp je dosad imao ajfonovski infantilni dizajn koji mi je isao na zivce. Ali i dalje ne razumijem zasto app sam ne konvertira natipkane smajlice u one graficke.
Jel to imamo CM grupu? :D
Ne kuzim se u te smajlije, ali da nije zato jer su ovo Emoji pa su u aplikaciji drugaciji kodirani i ne prepozna ove normalne znakove?
Nije hehe promijenio ime kontakta samo xd
Al vidis, nije losa ideja haahha lakse banove dogovorit :D
-
A imas pravo za smajlove, i kod Vibera su takvi, dok recimo FB messenger prepozna vecinu ovih svakodnevnih.
Banove, haha, nedaj boze da se za kakvu pivu dogovorimo :P
-
Evo instalirao sam ju i ja, meni stvarno krasno sad izgleda. I svida mi se sto su koristili ovaj tanki Roboto font na prvom screenu, tj u popisu svih poruka :)
-
Ako nekome treba još mjesta na Dropboxu evo moda za 48GB. Prvo obrišite Dropbox koji imate na mobu i flashajte ovaj file iz recoverya i logirajte se u Dropbox onda preko moba.
http://www.mediafire.com/?k0n8k6gm5ahm85p
-
= Citat =:
Izvorno postao
robi64
Navigon... Trazi mrezu prilikom instalacije... Ima HR... Nerootan S3...
Ups... Tapatalk mi nije refreshao, tek sad vidim da imas odgovor...
-
Molim vas.Hitno mi je potrebna neka aplikacija kojom mogu razgovore sa jednom osobom(poruke) prebaciti u tu aplikaciju i zakljucati ih da ostanu pod sifrom a da ovamo ih nema i da te brojeve telefona obrisem iz imenika?
I jos me zanima koja je ovo biljeznica evo slika kako izgleda
http://www.dodaj.rs/f/3m/wp/1tchPR7M/biljeznica.jpg
I jos kako da slikam razgovor kao sto je ovo?
http://www.dodaj.rs/f/3D/dH/2t2tngTG...5640499671.jpg
-
Re: Android aplikacije koje preporučamo (prvi post pogledati)
= Citat =:
Izvorno postao
mata
Evo našao sam jednu zanimljivu aplikaciju. Vjerojatno su je mnogi već vidjeli ali...
Hide it pro (ovo pro neka vas ne zavara, besplatno je)
Uglavnom, app je audio manager za sve koji kopaju po vašem mobu(koji usput radi bez problema) a kada duže držite prst na logo audio manager, otvara se potpuno nova aplikacija, vaša tajna zbirka svega i svačega što odlučite sakriti.
Meni je to prilično cool, pa vi vidite
Evo bas jucer sam skinuo tu app i instalirao te sakrio poruke... poruke vise nisu dolazile... pa sam ga odmah i deinstalirao ;) dakle, nemojte skrivati poruke s njime, ostalo je odlicno... pogotovo sa dodacima i skrivenim kodovima za otvaranje skrivebih opcija ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
1. GOsms
2. SNote (Samsungova app) zapravo Note na ICS-u a SNote je na JB malo drugacija...
3. Screenshot ( svaki mob ima drugaciju kombinaciju tipki da to ucini)
-
Kod mene je xperia ray koju da ja instaliram i kako da slikam ovo kao sa druge slike
Ps skinuh snote ali nije to ta
-
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Kod mene je xperia ray koju da ja instaliram i kako da slikam ovo kao sa druge slike
Ps skinuh snote ali nije to ta
1. Classic Notes Lite iz App store
2. Slikanje:
Press these two keys one after another within a second to take the screenshot from you xperia ray or other xperia phones with ICS :
POWER BUTTON then VOLUME DOWN.
It might be difficult at first but after using it for some days it will be easy for you.
-
Re: Android aplikacije koje preporučamo (prvi post pogledati)
Aha, nisam znao, u biti ne koristim taj app jer nemam što sakrit(:(, takav je život oženjenog čovjeka, ni sakriti što nema), nego je app po defaultu sa jednim romom, pa mi se učinilo zgodnim.
Tnx anyway :)
-
Zna netko za widget, shortcut ili slično kao ovaj ali da radi na Gingerbread (2.3)? (Ovaj linkani zahtijeva 3.0+.) Znači neka ikonica/widget na homescreenu koji kad kliknem otvori mi se folder s fajlovima. Po mogućnosti da podržava list view i grid view, te obavezno da podržava i podfoldere. Idealno da se otvara kao prozorčić na homescreenu a ne kao full app.
Imam Solid Explorer (kupljen čak) koji ima tu mogućnost ali otvara se kao cijela aplikacija i nekako sporo radi pa mi se ne sviđa baš. Imam i Bluetooth File Transfer koji također ima tu mogućnost i radi skoro točno onako kako trebam, ali ne podržava podfoldere.
-
Trebao bi preporuku za neki dobar glazbeni player?
Kako sam dugo na Senseu bio i njegov player mi bio dobar izašao iz štosa o playerima i sada na čistom androidu ne znam koji da stavim.
Ono što trebam je da ima dobar shuffle i ekvilajzer.
-
PowerAmp! Definitivno! Nema alternative.