ma da,a na sta si presao ak se smije znat :)
Printable View
ma da,a na sta si presao ak se smije znat :)
jel zna netko zašto mi se notification iz widgetsa nekad pokaže na ekranu a nekad ne kad mi dođe poruka ili propušten poziv.. ima li tu neka caka ili je bug?
Da li netko zna kako se na Omnia900i povećava font ali u exploreru odnosno da li se može povećati font Windows mobile 6.1
Za prikaz na homescreen-u: Start - Settings - TAB System - Screen - TAB Text Size - te tu staviš željenu veličinu.
iphone. i nije mi žao. A u pda svijetu sam već desetak godina. Ali što god vas zanima samo pitajte dalje. Iphone je samo prijelazan dok ne izađu wm7 koji će se nadam se pokazat kao dobri. Prije omnie sam imao pda+mob što je bilo puno bolja solucija, ali potšo nemam više svoj vjerni ipaq morao sam uzeti nešto što mi neće pojest živce do wm7
jel ima tko kakve screensavere za omniu....flash i ostale pizdarije....
evo samo da se pohvalim stavio sam wm 6.5 i sad imam 113mb storage memorije nadam se da necu vise imati onih prijasnih problema
zbog novih iskustava. najozbiljnije. imam pda skoro 10 godina u što se ubraja i omnia. I nakon što sam jaaaaako proučio sve što može wm i najdublje načine na koje radi ostao sam zapravo razočaran. Uvijek ću tvrdit da je to moćan operativni sustav, ali jednostavno nije za mobitel nego samo za pda tako da sam hito nešto što ima pomalo od svega
Pozdrav!
Evo par pitanja od nooba u svijetu WM-a:
1. Zašto mi se mob malo-malo spoji na "podatkovni prijenos" tj. na EDGE? Pojavi se uz ikonu jačine signala slovo E i javlja da traje konekcija. Onda ja moram otići u onaj WiFi manager gdje možeš omogućiti wireless, BT i telefon i tamo u izborniku lupiti "odspoji podatke s mobitela" (imam na HR pa ne znam kako je na ENG opcija)
2. Imam sa starog mobitela backupiran imenik na komp pomoću Samsung Studia u obliku onih *.vcf (mislim da je tako) kartica, tj. u obliku vizitki koje se obično mogu slati s moba na mob. Kako da to sada upucam u Omniu?
nadam se, ne volim vadit iphone u javnosti. sram me...
da sad ne citam 25 stranica,zanima me sta znaci flashat ROM,idiotno pitanje,ali zelim znat odgovor hehe :)
pozz svima, evo cijeli dan trazim nacin kako srediti memoriju..
svakih par min izbaci mi ovu poruku: Storage memory is critically low.If the storage memory is not increased, other programs may not be able to start. Use File Explorer to delete files that are no longer needed or move some file to a storage card.
u mobu imam instaliran samo garmin po onim uputama od Freaked-a, imam nekih 15 pjesama i oko 50-tak slika koje se nalaze u My Storage.. kako da prebacim to u storage card ili je to isto kao i my storage..
hvala
Postoji Main memory i My storage. Prema tom što ti tvrdiš čini mi se da ti je sve osim Garmina smješteno u main memory i od tuda problemi. Inače ako imaš Windows media player 11, što je preporuka svima a ne samo tebi probaj si napraviti sync s my storage. Na taj način će se pjesme syncati s mobitelom, štoje i ugodnije i preglednije. naprvaio bih tutorial i za to ali trenutno nemam nikakav ppc pri ruci
main memory je ona manja?
molio bi da mi neko posalje linkove za igre za ovaj mobilni telefon,al da su igre na touch i htio sam pitat dal neko ima call of duty 2,gledo sam ss-e predobro izgleda...
Kada okrenem mobitel u Landscape, tipkovnica mi ostane jako mala. Instalirao sam wm iz ovog posta. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=i900
Kako to promijeniti? Dok sam imao Windowse koji su dosli sa mobitelom, tipkovnica je bila preko cijelog ekrana. Te win sam morao maknit jer su bili na njemackom.
I moze odma preporuka koje win instalirat umjesto ovih jer koliko sam skuzio ovi su jos beta :hmm
koji je najbolji ROM za omniu i kak stavit neki ROM na mob,molimm pomoc,cito sam malo modaco i ima toga punoooo,ne znam kaj je kaj,nadam ce da ce neko pomoc
Mobitel se spaja automatski na internet kad neki od programa to zatraži. To se može izbjeći tako da Settings/Connections/Connections tab Advanced
pa Select Networks odabereš My work Network. (default je tu My Internet).
Usput uključi na Settings/System/Power-tab Wi-fi power save, što će ti isključiti wifi kad se ne koristi.
Time si postigao da se neće automatski spajati programi tipa spb weather na net, nego kad trebaš na net odabereš My internet pod connections.
Usput, ako je to prekomplicirano ili ideš u roaming a ne želiš ostavit plaću operateru, skini program NoData sa Modaco foruma. Jednostavno je za uključivanje i isključivanje konekcija.
Prebaciti stare kontakte možeš preko bluetootha, sa laptopa (ako ga imaš) ili možda preko ActiveSynca, pa otvoriti na mobitelu. Možda je moguće pronaći neki pomoćni program za prebacivanje tih kontakata ili ih importati u Outlook pa sinkat sa mobitelom.