Odigrao malo Dead Space 2..
Jadna igra.
Zar je potrebno da bas svaki j*beni put kada udjes u lift, nestane svjetla i ulete ti po 2-3 nekromorfa?..ccc..
Printable View
Odigrao malo Dead Space 2..
Jadna igra.
Zar je potrebno da bas svaki j*beni put kada udjes u lift, nestane svjetla i ulete ti po 2-3 nekromorfa?..ccc..
Došao doma, potjerao dva pripadnika nacionalne manjine koji "idu u maškare" :jehon:
Gledam ovog jednog, a on meni: "A, šta, jedan dan..." :retard:
A bokte, jadna deca... Njima to veselje a ti ih stero u... :notooth:
Ocem jos jedan monster energy dink... *_*
o, lijepa nasa drzavo i birokracijo :mad:
vani je vrijeme divotica.. a ja moram na lijecnicku komisiju. koje su im to debilne fore, ja ne kuzim.. ako sam trudnica na komplikacijama i mirovanju s jako ruznom dijagnozom (a fakat nisam jedna od onih koje su bezveze doma, stvarno mi se svasta nagomilalo :( ) kak su si oni to zamislili da ja hodocastim stalno po raznoraznim ustranovama?! prvo na hzzo na komisiju, pa onda doktoru po doznake, pa s doznakama opet na hzzo, pa s tim istim doznakama u firmu (ajde, bar sam se za ovo zadnje snasla, ne nosim im nego faksiram s poste). katastrofa!! jos moja mila doktorica opce prakse nikome ne daje predost, nema veze kaj sam ja trudnica i kaj je sezona gripe, a jok, sjedi i cekaj u redu za komad papira :rolleyes:
a u nalazima pise "strogo mirovanje"..
nabijem ih
Luno, razumijem te.
Vrijeme je očaravajuće, a ja moram ići do administrativne službe kako bih ovjerio gomilu uvjerenja i poslao prijavu na konkurs za posao.
Uh, nisam par dana pisao u ovoj temi i već ste nabili jedno 10 stranica :D
OT: Dosađujem se, vrijeme je katastrofa, ništa se nemože raditi vani, užasno je hladno, imam za učiti nešto malo al mi se neda..
Btw kakav mi je potpis? :D
Forserski ;D
Pa da, na to sam i mislio :p
Ja bas gledam malo po Ebayu kaj imaju sve od opreme za mobitele.
Trazim neku fensi torbicu/futrolicu za HD i screen protectore za Z..
Uzmi škarnicl i zamotaj ga, i eto ti futrole :belj:
Dosadjujem se, iz hr dobio 3 dvojke ;D
Možda zvuči smiješno, ali trpam dosta muzike.
Volim muziku i skoro svaki dan nešto novo ubacujem.
Znam da ih neposlušam sve ali opet imam samo one koje su mi najbolje.
Isto tako stavljam i slike i videe, a i mislim da nije loše imati 16GB memorijske za ubuduće, pošto se memorija sve više širi, nek imam ja za rezerve barem, zatrebat će nekad.
Dobro, treniram trbušni ples.
Spremam se za državno :p
tako treba, ko prizna pola mu se prasta :p
Računalstvo počinje bit sve zanimljivije :notooth: uvijek sam prvi gotov :smart:
Ma ne, za nokte kresati.
Dežuran (čitaj,spava do podne) ;D
Počastio sam se s jednim Puma parfemčićem. :spin:
Jos 10 min.
Bit ce veseloo
Ljudi, el ko zna de se moze nabavit (il kaj se sa tim vec radi) certifikat ISO 22716? nemam ja pojma kaj to je al valjda bu neko znal, sad teta trazi nemre nac vec dobra 2 sata :)
Pretpostavljam da se takve stvari (ili bar točne informacije o njima) dobivaju u Zavodu za norme...