Meni isto u šupi jedan (ili više njih, svi su mi isti :D) živi.
Đubre se šeće po otrovu za štakore... Izaziva sudbinu :notooth:
Printable View
Meni isto u šupi jedan (ili više njih, svi su mi isti :D) živi.
Đubre se šeće po otrovu za štakore... Izaziva sudbinu :notooth:
ne lazi presuo si ga u drugi kanister ii sutra ide na prodaju :)
posto je ulje dole?
Ineče je oko 60-70-80 kuna ovisi tko te prevesla. ;D
Ako ćeš ovo mišje,eto ti ga za 25. :lol:
Jos niste digli ban Fici? :notooth:
OT: Kupio sam si neke pre sexy slusalice od Philipsa u O'Neillu :D (e840)
lucky me, ja nemam tviter. tj imam. imala sam. hm. iiiiiiiiiiks???
Dakle nebude mu se jos skoro maknuo ban? :notooth:
Nema frke, nadam se da ce ti se svidjet knjiga. Meni je stvarno genijalna, a ak imas vremena procitaj i ove (nadam se da ce ih tapatalk uspjet uploadat)
Za sad mi je super.
Isto kao i Nesbove, njih u ponedjeljak idem tražiti :)
Nije uspio :D
Ma, ne trebaš- budem potražio sam ;)
Bad luck and trouble i the hard way su mi najbolje :)
Ps: zakaj kada preko moba (browsera) pokusam otvorit forum javlja mi error: "sistemska greska, not allowed, status code 403?"
Ček, idem i ja na tw vidjet, baš mi je zanimljivo vidjeti druge u g***ima :D
OT: bok
Ola! Ne služih da se digo ban O.o anyways I'm back :P
Pa mozete me odma i folowat svi na twitteru, na isto vam dođe :notooth:
Btw cionn meni to javlja na skoro svim forumima kad sam prek moba. Al sam nekad.
Matereti,eto mene na HRT2... :lol:
luna sve vidi i sve zna :D
i potpisuje izjavu, iako je i sama na FHRu.
mario, vrati post.
Gledao Wimbledon, bio u kinu (glup film).
Malo šetao s curom i evo me sad kući :)
Došao s vožnje.
Lijepo vrijeme- vjetrić piri ;D
Mario :freakout: :D
Ok, znate kaj, odite vrit.
:D
Daj, Mario, kladim se da si ti tamo najveći spammer i sad tu nešto izmišljaš... :p
Eto me na FER- u, ako se 155 ljudi ne predomisli :D
Također, ako se 210 ljudi predomisli :D
ne kuzim.
kak to mislis ako se ne predomisle? :dunno:
Tvoji kolege modovi su:
georgy 795. na listi (a primaju 640)
Mario92 853. na listi.
Sreća pa nisam ni ozbiljno mislio na FER, više sam ciljao na FOI (79./285) i TVZ (26./160) :D
pa tak nekak mi je i bilo logicno, da.
zato mi nije bilo jasno kad je georgy napisao ako se xy ljudi NE predomisli.. onak, pa trebaju se predomislit :D
zazujala na fejsu, zazujala tu.
dobro da nisam isla cestitat :facepalm:
mario, TVZ, pretpostavljam?? bjavo
georgy??
Ne... :D
Ja sam 485., a primaju 640.
Ako ih se 155 predomisli i odaberu FER kao prvi prioritet (u što čisto sumnjam)- onda neću upasti.
A, ti upadaš ako ih se 210 predomisli i makne FER s mjesta prvog prioriteta :)
Luna- cccc... kako sumnjaš u mene... joj, joj... :nono:
:D
da, sad sam isla gledat a fejs.
ne kuzim i dalje to sa 155 ljudi koji se ne smiju predomislit :dunno: to su neke fore s drzavnom maturom, jel da?
dakle, bjavo georgy :laluna:
edit: ma na kojih to 6 fakseva si medju prvih 5???? :diploma: moj naklon!!
Fakultete odabireš po prioritetu.
Ako upadneš na prvi, na ostale te ne upisuju.
Znači, recimo da je netko 50. na TVZ- u.
Ako ja umjesto FER- a (koji trenutno ima najviši prioritet) odaberem TVZ, ovaj koji je 50. postaje 51.
Ako on umjesto TVZ- a odabere FOI- 51. postaje 50.
koje komplikacije..
cekaj, hoces reci da jos xy dana neces znati jesi li upao i gdje si upao? mislim, do kad se svi trebaju izjasniti koji faks upisuju?
edit: a sad vidim na fejsu, 3 dana je rok.
znaci, realno, u ta tri dana se rang liste mogu svuda pomicati jos puno mjesta.
fakat zbunjujuce.
ja bih si kosu pocupala u ta tri dana.
osim, naravno, za slucaj da sam na 6 fakseva medju prvih 5 :laluna:
a daaaaj, sapni mi bar na kojim to faksevima sve???
Ako te zanima detaljnije o rang listama...
Do 8.7. se mora odabrati i tek tada su konačne liste. A, sad se mijenjaju svakih sat vremena.
Tako da, ako si blizu crte, imaš šanse i upasti i ispasti do 8...
Ma, nije toliko komplicirano- kad vidiš kako to izgleda :)
A, meni se to čini čist ok izvedeno.
i neces mi reci, ha? :belj:
ah, okej.
ja sam i dalje veri veri praud na koljegu moderatora :laluna: :ljubitetetkaucelopametno:
Nisam vidio edit :)
Eto sličice.
Ma, ne vjerujem da će se toliko pomicati za FER.
Jer, tko je stavio FER na listu, vjerojatno misli samo ići na tehničke fakultete, a pošto je FER među najpoznatijima (boljima?)- vjerojatno je prvi na listi prioriteta.
Tako da se ne brinem.
Ali, ovi koji idu na neke društvene fakultete- tu bi moglo biti velikih pomaka.
Jer, većina su iz gimnazija pa mogu svugdje i većina ih nije sigurna da žele određeni fakultet- tako da mislim da će tu biti dosta premišljanja i pomicanja.
Em, ne.
Ispred nas su SVI koji su stavili taj faks na listu, be obzira na prioritet.
Uglavnom, Luna, TVZ mi je na 2. mjestu. Na prvom mjestu je FOI :laluna:
Iako, sad ovise neke druge stvari budem li išel na foi ili ne. Smještaj, prijevoz, troškovi, šanse za posao kasnije itd.
EDIT: Inače da, ja sam skužil da nisi upal na FER. Čestitam :clap:
EDIT 2: evo, da i ja stavim svoju sramotu:
http://www.pohrani.com/t/1R/hE/4lTdOb8k/untitled.jpg
Uglavnom, zadovoljan sam. Štoviše, prezadovoljan kad se sjetim katastrofalno užasno velikog epic faila - matematike na maturi :)
EDIT 3 - sad sam skroz zbunjen, ignorirajte sve kaj sam napisal jer sam očito krivo informiran oko nekih stvari :\
Onda sam ja krivo shvatio...
Makar mi to nema smisla :jehon:
Kakve veze onda ima odabir prioriteta i ažuriranje svakih sat vremena, ako ćeš biti na listama svih fakulteta- bez obzira na prioritet...
ma deckovi, bravo!!
mario, RGN :laluna: jedan od fakseva zbog kojih mi je jako zao sto sam tuka po pitanju svih prirodnih predmeta. pa nije uopce bilo smisla upustati se u nesto slicno..
al, RGN :laluna:
Ti po platformama skakala. :p
Odo spavati :wave:
Kada ističe prijava studijskog programa na postani-student za jesenski rok?? Što ako je istekao? Za Pulu je istekao u četvrtak, za Rijeku se još mogu prijavljivati. taj dio baš ne kužim...
Edit, ok jesenski rok ima neke druge datume ipak
mario i georgy, čestitam obojici :beer:
pridružujem se čestitkama,mene to čeka na godinu :D
dan
Mene je to čekalo i još me čeka... :notooth:
Stigla mi ćuka jutros. Već je na ruci. :)
Ode odspavat malo,sinoć sam u 3 legao a ustao u pola 7 i na poso...
:zzz:
Od kojeg je materijala remen??
Inace, lijepa cuka ;D
izgleda da je pocela trudnicka insomnia..
nocas oka nisam sklopila. rostiljala sam se citavu fakin noc po krevetu i nema sanse zaspat :(
sad moram 2 sata sjedit kod doktora u cekaoni (ona sugava pretraga za secer). al doc ima nezasticen net, a ja mudro ponijela laptop :D
Uh, vec sat vremena cekam u skoli... A, pozelite mi srecu na popravnom :-/
Povijest :notooth: al evo, prešel sam :D al i kažu da je 3. srednje lakši od prva dva, sad kolko je to istina :-/ al bitno da sam prešel :D
Cekam u ambulanti potvrdu da ne bolujem od kronicnih bolesti,a sutra na petosatni pregled za vozacki :)
cestitam na prolasku cof :D
fejzbuk mi ne radi... :damn:
Možda njega i stvarno pregledaju...
Ja sam bio gotov u pola sata i dobio potvrdu da sam zdrav k'o dren.
Liječnički za B kat: 30min :D Pričekao 15ak min, ušao, malo popričao s doktorkom, visina, težina, vid... Idi van, evo ti papir. Žalosno, ali šta ćeš.
jeb* ja onog ko je izmislio drugu smjenu na poslu
kad sam ja pred jedno 10 godina isla na lijecnicki za vozacki, isla sam u Zeljeznicar i to je trajalo cijelo fakin jutro -.- al doslovno.
sjecam se da smo frendica i ja dosle ranom zorom, i da sam jeeeeedva stigla u skolu popodne!!
onda sam, prije cca 7 godina, isla ponovno, zbog ogranicenja na vid. to je trajalo nesto krace (jer su mi samo vid cekirali i kod dr. opce medicine slali), al opet nije da sam za 20 min bila gotova.
strava i uzas.
sta rec, osim - odite privatnicima -.-
vozacka mi je istekla prije godinu i pol i nikak da se natjeram na taj prokleti lijecnicki, bas zbog prijasnjih iskustava.. a tak i tak ne vozim uopce..
Ma, Luna, u Sesvetama (Domu zdravlja) je liječnički formalnost. Traje toliko da te upišu, riješiš test "inteligencije", kažeš visinu i težinu, pročitaš slova (test vida), izmjeri ti tlak i pita te imaš li kakvu bolest, nakon toga izvadiš 450 kuna i platiš.
ma cula sam i ja to, al kad u to vrijeme nije bilo moguce u Sesvetama obaviti lijecnicki za vozacki. sjecam se da smo svi isli ili u Zeljeznicar ili negdje kod Cibone.
meni zapravo samo vid trebaju cekirat, jer na to imam ogranicenje, pa bih i brze bila gotova.. al nikak se natjerat. kad mi ta vozacka sam stoji u novcaniku -.- nit me zaplasivanja u stilu "nece ti je na muriji htjet produzit, morat ces opet u atoskolu jer ti je istekla prije tolko i tolko" ne tangiraju pretjerano :D
Facebook video chat.
Oh well, još jedna stvar bez koje od danas ne budem mogao živjeti.
Uh, sviđa mi se ovo zvanje na fejsu :notooth: bilo bu korisno... Za nešto.. :D
slušam muziku i tražim inspiraciju za napisati seminarski rad...
a od inspiracije niti i ...
:evil smile:
^^ Nema na čemu. :nećešviše: :lol:
Idem pred telku,uletila mi je prilika da odspavam nešto sitno pa reko,ajd da iskoristim... ;D
http://www.facebook.com/videocalling
Pokrenite to i dobit ćete novi chat i videocalling.
Meni je fora novi chat, izgleda bolje nego stari. Videochat - fora jednom, dvaput ali nekako mi je bedasta ta opcija. Ionako oni ljudi s kojima se čujem često prek fejsa čujem se i u RL tak da ono, instant fun factor ali kasnije - meh.
Btw, na luninu zalost, usluga ce se kroz par dana svima automatski aktivirat :/ i tek onda dolazi grupni chat :)
ma nema sanse da se nece moci deaktivirati. mislim, ako sam na chatu offline, kak me mogu prisiliti da koristim uslugu? nikak.
kaj je s ljudima koji nemaju hardverske uvijete (webcam, mic)?!
nema teoretske da ovo svima po difoltu bude aktivno.
Face će ti instalirati i kameru na lap. I mikrofon isto. Svi ćemo imati čip u bulji kao cucki! Proklet bio, Marče Cukerberže!
Video call je opcija i dok ti ne klikneš ikonicu, čet se odvija u tekstualnom formatu. Šteta što se nećemo moći gledati :D
Baš me zanima kad bi Face krepal na 48 sati, kaj bi se dogodilo?
Kupaona bi izgubila smisao? Pokret otpora bi sprejao "Like" gumb po zgradama? Meh. Ovo je već sad previše jer postoji već pun kufer Facebook ovisnika.
Oh Internetz, y u poizon keeds
vriiiiiiiiiiiišt :lol:
al totalno u srz, pogotovo zadnja recenica.
gledam jucer svoje klinke, necakinju i sestricnu. na fejsu vise od 0 do 24, nema opcije za koju ne znaju.
a nisu pojma blagog imale da ce im rezultati upisa u srednju skolu biti dostupni na netu.
niti su znale di trebaju ic gledat.
posaljem jednoj link na sajt od skole, a ona meni mrtva hladna "nemrem otvoriti prek moba i 0kn opcije"
pa tuko, odi pogledaj na komp -.-
Zato se trebaju škole povezati s facebookom :D