jel ono gore neka patka ? ;D
OT: 3 sata igro hold em sa chipovima (cak je bio i ravi stol ;D ) i svim preedobro xD...
Printable View
jel ono gore neka patka ? ;D
OT: 3 sata igro hold em sa chipovima (cak je bio i ravi stol ;D ) i svim preedobro xD...
Da..Istina...Ovaj bi ga u 1. rundi slomio...Ajde sljedeci tjedan ce objavit dali ce nas "Cro Cop" ic u Japan
Koliko vidim po snimkama,ovaj Mighty Mo je skroz dobar,al puno maše rukama,što bi ga na one Mirkove High kickove stajalo glave,al to je samo moje mišljenje... :respect:
OT: Došo s posla,pa cu na kupanje malo kasnije...
lero, leroo moj kompanjeroooo
Tiny,pa jazz ba? :)
Došao s work, ručao i sada po Tasmanijsku neman u vrtić! ;D
http://slike.hr/slika.php?z=tasmania...olorart0th.jpg
Tasmanijska neman :)
Doso s kupanja. Sprzilo me sunce... Idem se sad sisat...
đes ba, đes ba, đes ba, đes ba, đestiii, šo me bona ne nazoveš, šoo se ne javiššš
Eto me.
Isprinato i pogledao.
To je srce i unutra piše volim osijek.
Mislim, pošto ne vidite- ne znate da li lažem, ali ne lažem :notooth:
Sad kada sam se prisjetio kako se to gleda- vidim i na monitoru pročitati :)
Možda se može nešto namjestiti na kompjuteru pa da vidite što piše bez problema.
A, zanima me kako se može napraviti ta 3D slika? Zna li netko?:respect:
@georgy,
Ni ja ne vidim (jos) nista, ali nisam se jos (dobro) potrudio... :)
@mala,
Na cem si ti, ba? :)
OT: Idem na godisnji. :spin:
odoh lagano na job... ;)
:wave:
Vozdra svima. Upravo dosao kuci, nakon sto sam imao malu scenu u gradu. Naime, u pola grada mi je bicikl koji sam vozio stao odjednom, kao u Most Wantedu kad vam napocetku probuse gume na M3 GTR. I pogledam ja: lanac se zapetljao, a shimano zatvarac tocka se odvrnuo i tocak se priljepio uz bicikl i ne okrece se nikako. I vucem ja po ovoj zegi napolju, zedan i smoren, kad vrag odnese salu, spade i tocak. Nekako sam tocak uspio vratiti i jedva do kuce dosao. A da ne govorim da sam bio prljav i umazan od maziva na lancu kao da sam kamion popravljao :D
Ico86- kakav ti je to bicikl? :p
Ja čitam stari Večernji (onaj iz 1963.), koja je to razlika- na jednom listu maksimalno 3- 4 slike, a u današnjem 3 slike i 4 oglasa na jednoj stranici... Strašno
Upaljen mi i HTZ, kako bih razvalio televizor kada ovoliko odugovlače, samo da dobiju još novca. I postoci tipa 49.1:50.9...
ajde, nakon 10 minuta mlaćenja prazne slame rekli su tko je pobijedio, makar ne vjerujem da će taj Bojan nešto postići (kao i oni Rafo, Nera, Saša Tin i Kedžo...- eventualno će biti u nekoj farmi ili tako nekoj gluposti).
Noć :wave:
Odoh na festival :spin:
Bio na nasipu (citaj Bundek) i pogledao vatromet!
Prelud je, sutra idem opet ^^
Vratio se iz kljeti, pravac u horizontalu...
I'm your private dancer...
došao s joba... ;)
spavanje... :D
:wave:
Jutro :wave:
Gledam na Novoj TV (Nova Lova) i divim se ljudima kako ne mogu rijesit najjednostavniju jednadzbu koju djeca u osnovnoj skoli rijesavaju....
Na ploci je napisano:
2+7-6-
3+(5+9)*7
=?
Rijesenje je 2577 ;D;D
:p
Ko ga ima, zivot mu pakao :D
Dosad sam ga 5x popravljao. Uglavnom neki kineski MTB s 3 amortizera, dobio komsija na nagradnoj igri, pa mu nije trebao, i veoma jeftino sam ga platio. Ali su me oderali po dzepu dijelovi, koji su mu cesto rikavali. Ovaj put ide u staro gvozdje, jer ipak cu da kupim neki normalan bicikl. Mozda BMX bez ikakvih masinica i mijenjaca brzina. Ovaj ima jedno 5 zupcanika i nivoa za mijenjanje brzina, a onaj klasicni samo 1. Shimano su mu felga na zadnjem tocku i shimano close rucica za pricvrscivanje zadnjeg tocka. Veoma mocno izgleda felga koja je crne boje, a prednja je srebrna, hrdja je uhvatila, ali tocak se drzi, dok je ovaj zadnji opet legao (nije li valjda 3.put guma pukla :funny:). Eto opisao sam ti ga, nemoj da umres od smijeha, jer uzas ga je pogledati, a sramota voziti, jos i one kineske KIKO naljepnice :banme:
BOT: sjeo za racunar, pravim neku muziku i malo ubijam dosadu.
Cionn- pa riješenje nečeš dobiti rješavajući zadatke po općepoznatim pravilima matematike (što bi bilo 196, ako se ne varam).
Rezultat se dobije po neobjašnjivoj logici prevare novelove i sličnih gluposti.
Tipa da je 3 zapravo e (2.71828 18284 59045 23536 ;D), 7 je zapravo 1, prvo se zbraja pa množi, gornji red se oduzima od donjeg i takve stvari.
Naravno, reći će samo rješenje tipa 6413 pa ti misli kako su došli do toga. :bat:
Ne razumijem kako takva prevara nije zabranjena, kao ono kada je bilo sa trokutima, na slici gdje je eventualno 40 trokuta, oni su rekli da ih ima sto i nešto, i prikazivali su (10 trokuta u sekundi) tako da se svaki trokut ponavljao par puta i pokazivali su neke oblike koji nisu trokuti.
Prestrašno...
Ali, valjda ovi ljudi koji vide da nema logičnog rješenja shvaćaju da su te emisije samo prevara i ne zovu.
Pa ostanu budale koje zovu i govore odgovore tipa taj koji je rekao 2577 ;D
Ico86- 3 puta popravljati kineski bicikl...:nono:
Eventualno jednom :)
Ti bicikli nisu napravljeni da se popravljaju.
Isto kao i kineski satovi i slične stvari, ako se pokvari- ne možeš otvoriti uređaj jer nije zašarafljen već zalijepljen i strgat ćeš ga do kraja ako otvoriš :)
BMX ti je pametno kupiti.
Ili neki jeftiniji "nekineski" bicikl, barem si sigurniji.
Kada sam ja kupio Trek 820 (mislim da je taj najjeftiniji u dućanu bio, a sviđao mi se :notooth:) preporodio sam se, nakon što sam sa nekog Limexa prešao na Trek.
Kao da letim ;D;D
vazduh trepti kao da nebo gori :rolleyes:
pozdrav ekipa el ima koga
Pozfrav CHEGE12,dobrodosao na forum! :wave:
OT: Ustao u 10,oso na kavu,pa si kupio šlapice nove,i oso provjerit mogu li kupit ogledalo za retrovizor na motoru jer mi je sinoc otpalo,al nema nista... :cry: Jedino komplet retrovizor 300 novaca :nedam:
Onda sam na povratku kuci prosao putem gdje sam sinoc vozio i naso sam ga. :) I to u komadu! ;D Lijepo sam ga precrtao na jedan komad kartona pa nek stoji ako bude trebalo pravit drugog. Ovaj je dobio porciju silikona i vracen je na motor.... :)
Sad cekam rucak... :eat:
*ebo silikon, ja sam si kupila onaj elektricni pattexov pistolj - e to je dobra stvar, a ne ovi vulgaris silikoni! :D
Zar zenskama ne idu bolje silikoni? Kakav pattex? Nisu ti valjda ispale? :D
Bez zajebancije,ovo treba bit fleksibilno zbog vibracija i jer se ogledalo šteluje tako da se njega,a ne retrovizor,(s)tiska tamo-vamo po želji,unutar retrovizora,a on je fiksan,i ne mrda se,a ako je kruto zaljepljeno,otpast ce opet... Do you copy? :)
jutro... ;)
Gledam kako je Obama ubio muhu- kakav monstrum ;D;D
Koje su to gluposti od PETE, šta je trebao- pomilovati muhu. :notooth:
Sad ga osuđuju.
Ne mogu vjerojvati da postoje takvi ljudi...
pocela kisa:bigjump: nek se jos malo smrkne pa cu ic vatat free struju na krov zgrade:bigjump::bigjump::bigjump:
Zatitrao malo napon i jedan komp se ugasio,a drugi nije... :dunno:
ovog drugog ugasi ručki
Cionn- jesi vidio kako se rješava ono u nova lova "kvizu"
Prejednostavno i potpuno logično, pa kako nisi to znao riješiti? :notooth:
Svaka čast svakome, ali ovo je malo bolesno... :retard:
Votafak??
Nisam skuzio??
= Citat =:
"Svi brojevi koje vidimo se zbrajaju, a gdje je X i množe. Uzimaju se u obzir svi brojevi te brojevi koji su rezultat množenja (primjerice, 3x2 donosi brojeve 3, 2 i 6). 80's s majice predstavlja dva broja: 1980 i 80. Dakle, rješenje bi bilo 1980+80+2+4+6+3+2+3+7+6+21=2114"
idem lagano na job... ;)
pozz :wave:
Kako ne razumiješ?? ;D
Od 3 * 2 možeš dobiti 3, 2 i 6 :notooth:
A, tamo gdje piše minus, računaš kao da je plus.
I to što piše curi sa strane na majci "80'"- to se pribraja kao 1980 i kao 80.
Savršeno logično :retard:
I ne razumijem kako je dopušteno tako varati ljude.
Ajde, da su rekli da je rješenje 2114 pa pogodite kako smo došli do toga, i tako puno ljudi ne bi znalo.
Ali, kada kažu da je logički zadatak... :banme:
halek- ali stao bi samo jedan kišobran- ili dva ako se noga izdubi :crazy:
Nakon ovako nečega, i ja bih dobio želju da se ubijem.
Ali, ovo ju je sigurno dotuklo do kraja... :D
Još da je napravila sve troje u isto vrijeme- to bi bila komedija.
EDIT: Pojeo tijesto s plijesnivim sirom, baš me zanima kakav je kada mu prođe rok... :hm: ;D
Spremam se na gledanje nekog filma.
bok ljudi,,,doso ja mal na forum :D
ludim... neznam kaj da radim
vec je i internet poceo biti dosadan
cekam boks da vidim kako ce klicko razbit gubicu cagajevu
sutra idem na maturalac u prag!!!! i can not wait :cry:
U koliko je sati ta borba???
Ljen sam pa mi se ne da otic do TV-a :D:D
OT: Prckam nesto po E71 ^^
22:40 na novoj.
Zato postoji tv program na internetu ;D
Napišite u www.google.hr "zašto"
Dobit ćete zanimljive sugestije ;D
Čak si pogledao na sat :belj:
Evo taman sam se ukljucio u borbu ;D;D
Ajmo Klicko!!! Odma nokaut u 2. rundi!!!
dosta kartanja
noć ljudi...
Evo gledao House-a.
Bilo je priče o biciklima. Ja imam Rogov model Capricorn, već 8 godina. Jako zadovoljan njime!
banat cu vas zbog matematike na ovoj temi :bat:
došao s posla...
hvala bogu, gotov radni dan... ;)
danas roštilj i uživanje...
a sad malo odspavati... ;)
noć :wave:
Jutro:wave:
Bas gledam na teletextu (cak sam se udostojio da pogledan :D) dali danas ima Nove Love da pogledam njihove "logicne zadatke" ;D;D
Svjetski dan očevahttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:..._dad_close.jpg= Citat =:
http://www.r-1.hr/upload/program/_m656625966%282%29.jpgSvake godine, treća nedjelja u lipnju posvećena je očevima. Za to je zaslužna djevojčica Sonori Smart Dodd, kojoj je umrla majka. Na sreću, imala je divnog tatu, koji se brinuo za nju i njezino petero braće. Sonorin prijedlog da se jedan dan posveti brižnim tatama prihvaćen je 1910. godine. Izabrala je da to bude mjesec u kojem je rođen njen otac Henry Jackson Smart i time mu pokazala zasluženo poštovanje, ljubav i zahvalnost. Običaj iz Amerike ubrzo se proširio diljem svijeta.Posljednjih su nekoliko godina očevi više nego ikada uključeni u odgoj djece, idu na porodne te ravnopravno sudjeluju u svim segmentima odrastanja djece. Takvu im je novu ulogu donio današnji način života.
Upravo iz ovih razloga, mnogi će očevi na današnji dan dobiti poljubac ili zagrljaj, a možda i dar od svojih najmlađih i najbližih.
Tako da ne zaboravite svoga oca jer i on ima pravo na jedan dan u godini kao i majka! ;)
Je li se "tasmanijska neman" sjetila toga :p;D
5godina starosti je malo pre rano da se zna nešto o tome ali svako jutro dobijem pusu kada se probudi, jednoga dana kada budeš otac budeš sve to shvatio jer nisam ni ja dok nisam postao!! ;)
Dino nije loše djete, dapače jako je dobar i ne nasilan, ali je turbo živ kao onaj zeko za Duracel baterije ;D
Ehhh Georgy je jos daaaaaaleeeeeeeeeeeeekoooooooooo od toga ;D;D;D
OT: Snjofam parfem Paco Rabanne 1 million
http://www.easy.bg/images/PACO%20RAB...%20MILLION.jpg
i razmisljam kako bi to bilo da imam milju dolara u dzepu ;D;D
jutro... ;)
lagani shopping, pa na jarun na roštilj... ;)
nije li nas ocev dan tamo negdje u ozujku, na Sv. Josipa?
Jucer takvo nevrijeme... Grom,munje,kiša... Nikad takvo nešto nisam vidio... Ošli frendu izvuc barku iz mora i skoro sva cetvorica osli u krasni quratz. Pokisli ko budale i slomili se ko psi,skoro nas i grom očistio... Doso doma,nemogu na TV,ne mogu na net,pa reko odo malo slusat muziku. Lego na krevet,pustio si koncert od U2-a u pola 8 i usto jutros u pola 9... Propustenih poziva i poruka za izlazak ko u priči,al to sam sve eliminirao tako da sam stavio na "stišano"... :D
Kava,pa bio na misi,i sad cekam da mi dadnu nesto jest... :)
i ja došao s mise. Sad lagano na more jedno 2-3h pa nazad na forum. Više sunčanje i mp3 nego kupanje.
Mene parfem podsjeća na parfem S. Oliver, a to me podsjeća na Sir Olivera iz stripa "Alan Ford". On uvijek nešto ukrade ;D.
Pogledao Step up 2, sad sam nabrijan ;D
Super je film.
Muzika je isto super- odmah sam je stavio skidati uz film ;D
Sad ću ručati, prebaciti soundtrack na mobitel pa se odo voziti :)
:bigjump:
ljulja mi se zgrada:freakout:
rave, od bure ili?!
žorži, smuc, jesam ja jedina koju step up i step up 2 the streets ne odusevljavaju?! :hm:
inace, skuzih da postoji oblik stemanja koji me ne veseli.. precizno stemanje za razvodne kutije i kanale.. to je zapravo, konstruktivan posao. ja volim samo destrukciju :D
Luna- očito :belj:
Ma, mislim, film nije neko vrhunsko ostvarenje režije i ne znam čega.
Ali, dobar je za opuštanje, i nabrijavanje ;D
Barem meni. :)
Vidim, ti se nabrijavaš razvaljivanjem kuće :notooth:
Step up sam gledao i super mi je. Step up 2 nisam,i sad cu... :) Inace ne gledam filmove,tj nisam lud za njima i ne skidam ih nikad. Jedino ako koji uleti na telki. Sad sam frendu popravljao komp i vidim Gas do daske 3. Prekinuo sam ga nakon 15 minuta. Limunada najobicnija. Sad ide step up 2.... :)
Odo ja :wave:
je rave, sad ce se oni iz italije preselit k nama. potresi, jel :D
žorži, razvaljivanjeeeeeeee
hilticaaaaaaaaaaaa :bigjump:
koja teretana, ovo dusu da za prezojavanje :D
Taj Black XS mi je nekako....hmm...zenskasti miris :notooth:
OT:
http://www.net.hr/vijesti/europa/pag...9/0559006.html
No comment...
:lol: Prva je počela ;D
Mislim, ako je već vidjela da ga nije strah razbiti je, mogla mu je dati da pogleda ocjene.
Stvarno je ne razumijem, radije bi ostala autoritet pa da ju razbije, nego da mu malo popusti kada vidi da nije baš dečko sav svoj...
A i taj tip je sigurno neki teži debil...
Ma daj...Pljusne profku 3 puta, pljune na nju, savine joj ruke i jos ju gurne ^^..
Ma neeee ma on je najnormalniji covjek :notooth:
Pa da ;D
Još je dobar :banme:
S njim u popravni dom!
Budala glupa :censored:
OT: ništa....
Tebi je tako nešto zabavno?
Ako je profesor idiot ima se to kome i reći a ne ispoljavati na ovakav idiotski način svoje frustracije!
Krivim i ostatak razreda koji je to mirno gledao.
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Kako bi ja takve u pravu buksu a ne u popravni
pa da vide kako je kada si "mlada janjetina" u čorki!
Neka bude tamo frajer a ne starice premlačivati!
koji tukac....
Dosao sa vatrometa...Sada pravac horizontala :wave:
došao s roštilja... ;D
lagano na spavanje...
laku noć... ;) :wave:
Zabavno mi je isto kao i kada na filmu vidim da, ne znam..., raznesu neku zgradu (još bolje ako tu ne treba raznijeti :D).
To ne znači da podržavam.
Naravno, nisam debil da bi napravio tako nešto.
A i vidi se da je ovaj samo čekao da ga profesorica izazove pa da joj vrati (samo što je on njoj "vratio" malo više puta)...
OT: Jutro :D
Svrbi me desno oko- pa se čoham :notooth:
:no eye: ;D
Please, for heaven sake!!
It is not a movie, it is real life.
---------------------------------------------------------------
Spavao do deset što već odaavno nisam :)
Radim na W660 i K770...
pozdrav svima...
čekam izvlačenje u kvalifikacijama za Ligu prvaka... ;D