Vi plivate na tjelesnom?? ;D
Mi nikada ništa ne radimo.
Ali, jučer smo trčali kilometar.
Čak 4:20 ;D;D
Ali, ajde- koliko (ne) vježbamo na tjelesnom, meni je dosta da sam ove godine čak sve otrčao ;D
Valjda je to i zbog bicikla. :)
Printable View
Vi plivate na tjelesnom?? ;D
Mi nikada ništa ne radimo.
Ali, jučer smo trčali kilometar.
Čak 4:20 ;D;D
Ali, ajde- koliko (ne) vježbamo na tjelesnom, meni je dosta da sam ove godine čak sve otrčao ;D
Valjda je to i zbog bicikla. :)
Kod mene je slucaj sata tjelesnog totalno cudan. Naime, povodom ekskurzije moj razred je dobio novog razrednika koji ce nas voditi, i sad mi taj profa predaje cetvrtkom svoj cas, a posto on ne predaje plivanje, nego moj profesor sto mi je prije predavao, sad ovaj predaje cetvrtkom svoje, a ovaj drugi u petak svoje. Oni koji su izabrali kao izborni sport kosarku i odbojku nemaju viska sat tjelesnog. Doista glupo :D
@smuchac i mario
sorry, nemam snimke, nismo ništa snimili, možda sljedeći put, kad uzmem nokiju XM :)
ma malo smo skidali i obradili neke pisme.. večinom nu-metal i slično..
uuu nu-matal i like it
@ vuki : hahaha :D
Hmmm System of a Down?? Ili??
OT: Vratio se iz Avenue Malla. Bilo luudo. Sjedio sam ljepo u Fifty-Fifty i pokusao se spojit na njihov free hotspot, no kad sam uspio sam poludio. Otvorila mi se njihova stranica i samo mogu na njoj bit, nemogu na google, youtube...:(:( No poslje kad su se svi ducani vec zatvorili, sam se iso prosetat do Sonyjevog ducana i tamo sa irRemotom popalio vecinu TV-a. Interesantno kako ljudi glupo reagiraju. Jedna zena se tolko uplasila da je potrcala tj. pobjegla od ducana :lol::lol: Malo sam prosvrljao po Hrt 1 i Hrt 2 no ubrzo mi dosadilo. Sutra cu opet ic terorizirat Avenue Mall:bat:
kakav system .xD..
sto posto nes tipa korn, bullet , slipknot , limp bizkit , drowning pool , dope xD...
oduvjek... korn jedan od prvih nu-matal bednova uz limp bizkit ..
istina, korn je neka vrsta nu-metala.. iako oni imaju svoj poseban stil..
nisam rekao da je sve nu-metal :)
uglavnom su tu korn, sepultura, slipknot, možda ubacimo system (to bubnjar želi :) ) i tako.. nemamo previše vremena na svirci, tako da ćemo moći samo par pisama, bit će dosta bendova..
sutra fino biciklijada na kamenjak mm..
aj dobro korn nije a kamoli onda system .. mislim ja sam sad na brzinu napiso prve bendove koji su mi pali na pamet ... ali evo factory 81 mi je preedobar ...
evo ti pogledaj na wikipediji pod nu-metal
btw. za par minuta se nešto mjenja na mom profilu :p
nemogu u ponoć kupiti mobitel sigurno :)
sim kartica xD ili se seliš xD..
lol.. mislio sam da nije teško primjetiti, ali ok :D
sretan rođendan ..xD
hehehe.. hvala :)
sad me par prijatelja nazvalo i počeli pjevati sretan rođendan :D
E, sretan rođendan. :D
Naravno da je Korn nu-metal. Praktički su definicija istog.
A kad smo kod njih, u julu ću ih slušati na Exitu :)
.andro. SRETAN ROĐENDAN SVE NAJBOLJE.
btw. jel tko slusa black, death ili melodic death metal?
hvala vam :) iako ima tema već za to, ali nema veze :beer:
@points ja sam ih već vidio u ZG kad su bili.. ali svejedno bi rado opet išao.. šteta što ne mogu.. ali idem na slipknot :)
došao s posla...
lagano na spavanje... ;)
noć... :wave:
Morgen... Evo ja se odmaram u krevetu... Iako sam dosta dugo spavao... Andro, sretan rođendan...
Jutro, moram ići davati instrukcije...
To mi je kad sam pametan :lol:
.andro. sretan rodendan ;D
@Georgy: Ides davat instrukcije sa dvojkom iz testa:p?
Idem davati iz matematike.
To imam čvrstu četvorku, naginje na peticu.
A ova dvojka je super- s obzirom na ostale ;D
pozdrav svima...
došao samo vidjeti što ima novo ovdje...
odo dalje...
Ustao u 9,pa kava,pa neke sitnice kupit i tako... Skuter je podivljao kad sam zamijenio svijećicu,a ona sta sam je skinuo,bolje da ne govorim na sto je licila... :freakout:
@ .andro.: Sretan rođendan! :beer:
hvala i tebi i cionnu :)
:beer:
Poludio sam!!! Neki frajer me na Ogame-u sprasio grdno i skeljio mi je 2k bodova!!! Mamu mu je****, vrijeme je za osvetu!!! :rifle::rifle:
OT: Jedem jagode ;D
aaaaaaa!!! nigdi u tele2 u zadru nema nokije 5800 :(:(:( pa poludit ću..
triba sam ju uzet u ponediljak..
Došao s "instrukcioniranja"- nema pomoći ;D
Ne zna se tablica množenja u prvom razredu srednje škole :D
andro, sretan rodjendan. kad su svi tu poceli, ne da mi se ic na temu za to :D
kad ce ovi tomson vise skuzit da je nepozeljan u zegrebu? :D svake godine za njegov koncert neki prolomi oblaka, nebo se spusti i tako to. dobro, zasad nije prolom oblaka, al je sve samo ne ugodno vrijeme :D
hvala luna ;) :beer:
Stigao stari K770 s novom folijom tipkovnice. Ni sam ne znam zašto ga toliko volim :D.
BTW, idem ja pronjuškati njušalo i naći nekog ko bi mjenjao nešto za K550 :D...
jutro... ;)
Idem opet gledat Anđele i demone u kino ^^
hello raja :gimmebeer:
bijah na fešti koje se sut a sadsvim sigurno nebum sjećal
bio malo vani.. :) umoran sam previše pa idem leći sada..
došao s posla...
ujutro šljakica... ;)
laku noć... :wave:
Nisam izlazio vani sinoc,tj jesam,al sam doso doma u ponoc i oso spavat. Popila se kava,procitao novine,i sad ne znam sta cu sam sa sobom...
Uff zgadio mi se Trg Bana jučer...kolko klinčadije dolazi na tog Thompsona (bez uvrede), al ja mislim da njemu treba zabranit nastup u Zagrebu, opet sam vidio neke likove koji imaju ustaške simbole i kaj ja znam još no odma sam zbriso...
OT: Idem gledat telku i pit kavicu ;D
ma tomsona treba skroz zabranit.
zanimljivo je da i susjedna nam prekodunavska drzava ima takvih "estradnjaka" no kod njih su marginalizirani..
go figure :jehon:
ugl, dolaze mi gosti :jump: moja zlata iz Cepina :bigjump:
i odmah cu uvaljat pozivnicu pa se ne moram kasnije patit s putovanjem k njima :D
šta svi imate nešto protiv tomsona u njgovim pjesmama nema ništa veze sa ustaštvom nit ičime sličnim, nebi trebalo njega zabraniti nego debile koji sa ustaškim znakovima dolaze ..
je, nema u pjesmama, al jel slusas sta blebece izmedju pjesama?:crazy: fuj, ma ja bi ga motikom zatukla:bat:
ahahahhahahhahhaha....
kisa,prolom oblaka,a 50 000 ljudi dode...to samo tompa moze...
predivno je vidjeti vase komentare tu,naprosto uzivam:D :D
+mali odmor poslije klope,pa na treninga :D
tako ti je to kad budala i agresivnih retaja nigdi ne fali :D lako ih je skupit u stado, ko ovce jbte :D
piva,rostilj,tus...i sad za ZG..al jos samo 2 puta,pozz :)
došao s posla...
klopica, pa pogledati tekme... ;)
Cuvam se da ne ugazim u iduci gigabajt... ;D
Ovaj mjesec sam navalio i utukao ih 19 :D
A imam paket od 10... :cry:
Vec godinu dana nisam isao preko 6,al se je ovaj put zalomilo... :)
Ma ja konstantno seedam, skidam, surfam...Uhh koma...Pomalo sam zahvalan sto imaju Flat rate ovi iz T-Lopova ;D;D
Pogledao neki film o Tesli...
Sad odmaram (da, gledanje filma jako umara) ;D
probudio se maloprije, tekmica... ;)
kakva utakmica...
kaj sad raditi? :D
NecroVisioN
sljedeča igrica na mome popisu za isprobati, te je dakle sukladno sa tim i skidam sa mininove! ;D
Za cc 6 sati bude ona kod mene ;) ahhhhhhh život je lijep uz flat net!
Obožavam YouTube kada se može točno vidjeti o čemu se radi!
Čitam zabavnik.
Uhh idem spavat...Dinamo me razocarao...kako mu Hajduk zabije 2 gola u manje od 20 min....
Laku noc :wave:
Meni krizma bila evo taman doma doso... =D
jutro... ;)
Odo ja malo na bajk se provozat....trazim neku dobru off-road stazu blizu Zagreba, pa ako netko zna, neki mi javi pls :wave:
trebam ići do šibenika po mobitel :notooth: nema ga nigdi u zadru, sada sve pogledao..
Cionn- Maksimir ;D
Imaš i u Sesvetama kroz šumu. :)
Došao iz škole.
Ah, super mi je- ništa ne radim više :)
Doso s posla,mokar ko peezda... Idem spavat 99%...
lagano spremanje pa na job... ;)
Tražim tehnjave da napunim staru 1GB memorijsku.
Thx Georgy:p
Idem malo odspavat pa navece van ;D;D
Nema problema, malo ljudi zna za taj Maksimir ;D
Pogledao Star Trek- čist ok film.
Sad se odo voziti :wave:
Aloha....
Idem pred tv...
Skinuo sam čak jednu pjesmu :D - Mat the alien - Slow? Fast? !
Pjesma traje preko 1h, a takve sam i tražio. Za putovanja ;D.
Došao s vožnje.
Koji debilizam u Dupcu na biciklističkoj stazi... (mislim, ima i drugdje debila ;D)
Jednom sam tamo prolazio kada odjednom kraj mene projure 3 motora- dečki od kojih 15-16 godina se utrkuju.
A bila je baš gužva i puno ljudi.
A svako malo se neki auto komotno vozi po sredini biciklističke.
Strašno.
Dođe mi da stavim neke čavle- tipa oni u NFS- u ;D
haha to kod moje bake djeca peti-četvrti razred dobivaju motore (skutere neke jadne , ak se to može nazvat motorom) za rođendan xD... ali nije to to ja čekam da si kupim jednog ktm crossera mini i piči kod bake ;D ;D ...neš ovakvo ako daju http://www.ktm.com/index.php?id=248&...5_sx_17_14.jpg ;D ;D
a nakon toga za 8 godina ( kad cu imat 21) nes ovakvo http://www.bmwcoop.com/wp-content/im...-e46-coupe.jpg makar su to samo snovi :)
Ma sa tim Tomosicima mi idu na k**** svako malo prolaze ispred kuce i zuje sa tim motorom... A Luka, to ce ostat jos snovi kojih 10 godina xD
odo gledat torque
OT: skidam flight 666
*ebe me Opera,a zao mi je da je mijenjam... :materjoj:
Bit ce bolje... Skinuo,i prebrao 5-6 pjesama sa HRF-a pa slusam... :)
došao doma s joba... ;)
lagani chill out uz zikicu... :)
jutro... ;)
kurim si obrve
cijeli dan neke grafite bezvezne crtam doma ...
A jesi gotov s onim imenima?
Napokon uspio napraviti JB kako spada.
Sad tražim dalje. :)
tails nisam izgubio sam imena i nije mi ih se dalo radit xD.. sad radim neš svoje bezveze kaj nema smisla xD.
Punim karticu za videe... ;D
http://i1.lelong.com.my/UserImages/I.../14/bdl@16.jpg
napokon stigao XM :)
I, jel dobar? :)
došao iz grada, taman prije pljuska... ;)
piknuo si nove tenisice... ;)
sad odmaranje... :)
Dobar mi je, ali mi je iP ;D bolji :)