evo slika ;)
http://img520.imageshack.us/img520/3...cijaov0.th.jpg
za detaljnije ;)
Printable View
Moze malo vise detalja o navedenom lokalu......
Stanga ?
Kavez ?
Piva ONLY ?
Klopa ?
............
:cool:
e sad..
ja sam tam bila jedanput.. pive ima, (nema tuborga, mamicu im!!), al i svega ostaloga. klope mislim da nema..
BD je spominjao da ste se jednom okupljali tamo (ne znam u kojem broju, pretpostavljam da je to bilo nesto interno izmedju nasih forumskih gejpeder ljubavnika ;D ) tako da bi on mogao imati konkretnije informacije. u svakom slucaju, zero i ja imamo nase okupljanje u utorak, pa bismo se mogli zaletit tamo i izvidit situaciju. utorak jos nije kasno da promjenimo lokaciju ako Maxi ne odgovara, zar ne?
e sad, jel klopa nuzna stavka ili nije? na ovakav nacin nebumo nasli lokaciju.. neki oce klopu, neki oce "pravu" pivu a ne 3 vrste made by pivnica..
dajte ljudi, pa idemo se druzit, a ne mezit do rane zore, nitko se ne zeni/udaje kolko mi je poznato..
sto se mene tice, mozemo kupit cugu na trafiki i zasjest u prakic! bitan je gathering :P
Ja sam definitivno za Maxi Pub, to mi je pred nosom :)
Da se nadodam, naša Luna ima pravo. Potpuno. Svejedno je gdje, klopa može il ne mora. Evo sad mi pade na pamet da uvijek možemo u neko doba skoknut do Srbina na Maksimirske ravnice, to je blizu Maxija (ak tam završimo) a klopa je pre-je-be-na. Potrpamo se u aute i za 5 minuta (doslovno) smo tamo.
Glede ankete, dodat ću je ja, nije bed, samo dajte mi (Luna & Zero) na PM pošaljite koje opcije da stavim - al da ne bude 500 komada, nego recimo 3.
u tom slucaju nemas brige, amara ziher ima. tko ogladni, BD je dao rjesenje ;) (kad smo kod toga, meni netko duguje neke cevape, je'l da Sljaka ;D salim se, Lunica se zdravo hrani zadnjih dana)
program? hm? tko se zeni? ocemo tamburase il cigane imat? sto mi je promaklo? ;D nema programa, svi na hrpu kako si rekao, hektolitre alkohola pred nas i udri zajebanciju. vjeruj mi, bila sam na okupljanju za 5. godisnjicu foruma i tolko je bilo super da sad evo iniciram iduce okupljanje. ako nekome isfali muzike po zelji, uvijek imate zeru i mene, kad nas dovoljno napijete zavrsit cemo na stolu (najgora varijanta - pod stolom) i osinut po muzici koja srce cepa
lolcina
znači biti će veselo . . . :notooth:
:bigjump: :drink: :beer:
i to šta kažeš . . . ;) :notooth:
Hm... kako se uzme... ;D
Evo popis svih koji bi trebali doć
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
11. beetleman (ukoliko mi obaveze dopuste
12. malena - ako budem u Zg dolazim ovaj x ziher
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
14. gog (je položio 2 ispita skupa sa zerom i ide lokat)
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
19. ravilov (80%, sorry zero...)
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
(to, neke članove sam upoznao, pa sam upisao svoje komentare. tek toliko da vidite da neće biti zahebancije :-/ )
ovi napisani komentari odgovaraju 0,1% istini
;D :p
samo da se nadodam na tvoj komentar:
ali ne više od tebe, Zero... :p
nego, ako i ovi sa % pored imena budu došli, moglo bi to biti malo veće okupljanje... ;D
Nego,ljudi, vidim da je samo 5 ljudi glasalo... dajte i ostali svoj glas... :)
PS: da li bi neke od tih birtija trebalo nazavati i rezervirati stolove za 12-20 i više ljudi (kao takvih) ??
...edit: definitivno dolazim (odavde krećem u 15.50, u zgb-u sam oko 18h) s tim da me Ico pokupi na kolodvoru :D - hebemu, ne da mi se lunjat (još da se izgubim pa da i ovaj put ne budem na sastanku - :nono: )...
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
21. cvita (da spustim malo prosjek godina :notooth: , dolazim ako ne budem radio, jos ne znam)
Još samo da dogovorimo fiksno vrijeme i to je to :)
gog i ja nećemo doć prije pola 10, ispit nam počinje u 7, završava u 9. jbga.
Pol osam u maxiju kod stadiona, to je to :)
a faaaak...
kud baš ovaj petak... - http://www.last.fm/event/459441
ak bu u medi na savskoj, navratim možda na pivicu-dvije prije neg zapalim dalje, bil bi red. ak bu u maximiru, daleko mi se od tam transportiravat do save...
ovo je ipak zajebant kaj se ne propušta iako se već dugo s nekima nisam videl a trebal bi... :(
još videa...
meni isto više odgovara savska, za koju sam i glasao. razlog - ispit traje do 9, dok se gog našminka 10, dok mi dođemo do maximira 11... još ak sjebemo ispit obojca, neće nam se ni dat tam odlazit, a do savske pljunemo i onda u onom iskaljivanju bijesa mlatnemo 5 ljutih i da vidiš belaja :) dakle, ovo je taktika, ko me podupire (kad zapp dođe, neće se moć odvojit ;D)
@zero - mambo je pre-car da se ne bi odvojil, žal mi samo kaj ni u ksetu, u ksetu smo stejdždajvali uvijek, pauk je prevelik....
tak da bi savska i pive bile dobro zagrijavanje, a onda the mambo...
nego, vrati sig na mornar has bought gros ;D
dobra ti je taktika...
Ja sam isto za Savsku, jer je bliže (osim ovim iz Maksimira) a i povezanije je... :)
uz to, velika većina i zna di je to... :)
A koliko vidim, to vodi i u Anketi...
pivnica, križanje savske i vukovarske, 19:30 :)
(samo, da li će biti mjesta)
@zero - kaj se mene tiče dobrodošao si, sam si u pretprodaji nabavi upadnicu po 35 ćuna, zajebavancija je zagarantirana preko granice svakog pijanstva :)
Samo vi glasajte, ionako će biti kako Luna veli ;D
kakva je to "demokratija"? :hm:
čemu onda glasanje? :hm:
@ros: u biti je i meni svejedno... Al ono... Medo je provjeren... ima hrane i pića... ako ostali forumaši mogu naći ovaj Maxi, onda nema problema... ja ću ga nekako nać, pa makar morao prvo otić pitać Mamića di se to nalzi... ;D
Glasanje je da se zamažu oči neukom puku - pa i mi učimo od hadezetovaca ;)
Gle, ak bude u Maxiju, stvarno nije teško naći. Tren oka. Bacit ćemo objašnjenje i kartu, i dat broj moba kome treba, pa nema beda... samo nemoj Mamića dovodit i sve će bit u redu :notooth:
pff...
čemu onda tamo, ako nam se Maminjo neće pridružiti i otkriti gdje će sve prodati igrače... ;D
a i treba netko zaplesati i počastiti rome kad dođu malo čerge svirati ;D
Ma ništa, treba vidjet po anketi di bi ljudi išli... :)
a, ima još vremena za dogovore... :)
Bar se poslikajte da mi koji ne idemo imamo šta vidit :)
...fotošuting made by wildboyinjo je zagarantiran ;D ...
...i dajte se više odlučite di ćemo bit (mislim, meni to ne igra preveliku ulogu osim što moram stić il na onaj vlak u 00.15 ili u 06.00h ili prespavat kod nekog :dunno: )...a i imatic razmišlja o dolasku...
Svi ćemo skinut gaće i slikat guze. Grupno. Ona dlakava je od Lune, samo da znaš ;D ;D ;D
Mene nema, bježim u drugu galaksiju :notooth:
Svaka cast medi, no tamo imas par vrsti njihove pive i to je to.
sunce vam vase!!!!
evo Lune na forumu, aj da vas sad vidim ko se usudi pisnit!!!!
@rospaya, ma nije bas da nam je medo na kraju svijeta, no moramo se orijentirati prema zadnjem vlaku (23.40, sto bi znacilo da najkasnije u 23 moramo otic iz mede, a vi cete bancit jos sat vremena!! not fair!) ukoliko ne zelimo u gluvo doba noci dolazit doma s nocnim tramvajima i busevima. jest da sam agresivno i ratoborno zensko sa suzavcem u dzepu, no ipak sam zensko, nije to bas ugodno.. a na borongaju imamo zadnji bus oko 1! za maxi ne znam do kad tocno radi, obzirom da je petak mislim da dugo radi, no kao sto rekoh, zb i ja idemo na cugu u utorak pa mozemo izvidit situaciju.
da se razumijemo, i ja sam u Maxiju bila samo jedanput na cugi, tak da ga ne forsiram iz razloga sto sam tamo dio inventara, vec zato sto je prometno fakat bolje povezan (yebote, Ico, zar ti ama bas nikada nisi bio na okretistu Borongaj?! ili na Kennedijevom??), i zato sto, kao sto mnogi rekose, nema samo 3 vrste pive, vec normalnu cugu po normalnim cijenama.
a vi kako hocete..
za sto god da se odlucite, Luna bu dosla.. al ak idemo nekam otkam Luna nemre doma, zahtjevam da me se vozi :banme: BD, ti si iz dubrave, jel, i jos si zensko ;D ti me mozes furat do mog divljeg istoka, jel da ;D
(sad kad me izbaci u onom najgorem dijelu texasa, a jooooooj)
Luna...ti imaš buseve čitavu noć (barem svaki sat) do Sesveta...meni je sj***nije jer mi zadnji bus polazi iz Dubca (Dupca?!) u 00:20, a to ti je k'o i da idem vlakom u 23:47 :)
A što se tiče pića, nismo izbirljivi, sve što je na meniju (osim slikanja guza - I'll pass that!) ;D
@T Maca, fakat, zaboravih da taj ide iz duPca..
oke, tko prima nas sevsecane na nocenje???
(vid sad kad se raspistolje ;D)
A jbmu, nikak na zelenu granu s tim... Luna, ja te mogu, naravno, bacit do Sesveta, nije bed. Još ti se pozovem na jednu putnu kavu i.... ma znaš već ;)
Ili te bacim na plac u Dubravi, pa začas uloviš nekog komada s nabrijanim Golfom 1, Pajonircem unutra, sa trajbal-tetovažama po staklima :D ;D
Bogati, vi se svi tu tak veselite tome ko da će biti mass fuck, ono svaki s svakime ;D
PS: ko obriše post papak! ;)
Ma tome se više ne veselimo - svaki tjedan bar jedan grupnjak imamo (Većina nas), tak da je to već dosadno. Ne, ovo je obični kružok, cuga, klopica (eventualno), zajebancija i tak... bezopasno...
dzizus...
al ja ne kuzim ovakve komentare...
smrco, i ostali istomisljenici, jel vi imate frendove u zivotu? jel odete s njima na cuge da biste se druzili i zayebavali?!
po cem je ovo drugacije, molim te?
masa nas je svaki yebeni dan na ovom forumu, zayebavamo se po cetaoni, druzimo se ni malo drugacije no sto bismo se druzili u RL! a kad dodje do toga da dogovaramo druzenje u RL, onda smo odmah neki manijaci?!
ne veselim se ovom okupljanju ni manje ni vise nego sto bih se veselila cugi s RL frendovima koje nisam vidjela par mjeseci. razlika izmedju RL i VL frendova je samo u nacinu na koji smo ih upoznali!
jebote, bar je ovo nekakav "tehnicki forum", nemrem vjerovat da ovjde ima ljudi koji imaju predrasude spram druzenja i upoznavanja ljudi koje su stekli preko monitora :P
@Luna
De isključi si te filtere pa prokuži da je bila zajebancija ;) neki koji imaju veći stupanj smisla za humor (aka Blue) su skužili, ostali su se nakostriješili ko purani ;D
A vidi njih dvoje, ko Bonnie & Clyde...
Nego, tko onda odlučuje? Anketa ili Diktatura?
ako se netkom ne sviđa to što se ekipa samovoljno okuplja, ako ga to jako dira, jede, živcira, zašto uopće čita ovu temu?
@ Zero: tak je.
@ Luna: samo vi odite, pogledajte, popijte nešto i snimite cijene. Pa izvijestite. Ionako je tvoja zadnja ;)
jel treba dopeljat kaj??? kurve, pinkiji, blow up lutke....ikakva pomagala???
:lol: :lmao:
vert, samo ti dođi... a šta trebaš donjet?
malo žeđi (da možeš koje piće popit, pa makar i bezalkoholno) i dobrog raspoloženja... ;)
ovi što se tu kakti bune protiv okupljanja forumaša, oni su samo ljubomorni što se mi družimo... ;D :p
163 komentara u temi a tak malo ce ljudi doc...
1) jos ce ljudi doci koji se zasad nisu upisali jer zele biti ziher da dolaze prije nego se upisu
2) 143 (di ti vidis 163?!??) odgovora su na threadu jer:
a) jos dogovaramo lokaciju
b) je ovaj thread (nazalost!) zavrsio u cetaoni
3) ljudi je vec sad vise na popisu neg za 5. godisnjicu
4) kaj se samo bunis da je malo, aj dodji pa popravi prosjek :rolleyes:
OT: sutra zero i ja idemo do Maxija pa javimo situaciju.
dođite do FER-a u bilo koje doba dana i imat ćete sastanak veći od bilo kojeg do sad :)
i uostalom, kao da je bitno tko dođe, bitno je kakvi odu :)
bili mi danas.zero kukao za lokaciju, yebo vas fine dotepene guzice, kaj se vi samo po uzem centru grada krecete?! ko da nitko nikad na stadijonu nije bio :belj:
zerina faca dok konstatira "pa to je stvarno odmah ispod zapadne i juzne tribine!!" - neprocjenjivo.. kao i trazenje hrvatske narodne banke i krizanja jurisiceva - draskoviceva parstometara dalje :lol: uz argument - pa i tamo su fontane ;D ah, zero, zero.. ma zero sam na tom okupljanju vrijedi za 10 ljudi!! (sto kolicinom provala i zayebancija, sto kolicinom alkohola koje moze primit u sebe ;) )
d gud njuz iz - ima zderila! mozemo ih telefonom nazvat i najavit se, reko frajer da nema problema.
cijene se meni cine oke (npr, pol litre tocene zuje 15 kn, pol litre tocene stelle 18 kn), zero je uslikao citav cjenik (i zderila i cuge) pa ce, nadam se, dic ođe..
yebote, zero, nismo ih pitali do kad rade!! fak!
...pa imaš broj, zar ne (za rezervaciju + zero usliko cjenik - opet imaš br. tel. ;D ) ...
...:hm: sad se bacam u računanje koliko će mi trebat love :wall: ...
sad još samo Zero stavi taj cjenik na net i sve super.. :)
Znači, destinacija je onda taj Maxi??
nego, morat će mi netko tko je na t-mob mreži, a da ga mogu nazvati oko 18:30-19h, da mi objasni kako sa auto točno doći do tamo, poslati broj na PP.
I ja se bacam u računanje puta i brzine vožnje da stignem sa faxa po "Nenu Belana" na glavni i da stignom do tog Maxija, ako će to sve biti tamo... :) ;D
@ Wild: Pazi da ti se na digitronu ne pojavi onaj mali slovkan (E)... :lol
ne da mi se stavljat slike, cijene su pristojne, to je ono što sve pati, dakle, cijene ko i u svim ostalim bircevima, 15 kn pivo (žuja pola kile), čevapi 30 kn porcija i to je sve što vas zanima. za količinu ljudi od cca 15-30 ljudi bi se ipak trebalo nazvat da nam rezerviraju i spoje stolove.
evo di se nalazi:
http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id...=nav7&solo=800
ispod južne dinamove tribine, okretište 17-ice, tržnica, cigani. ne može se fulat.
ko dolazi po goga i mene? :)
1. BlueDevil
2. La_Luna
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit!
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) ->
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -
15. whiteboy (hmmmm, da )
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)
17. Mala (70% ziher)
20. .El Nino.
21. cvita (da spustim malo prosjek godina :notooth: , dolazim ako ne budem radio, jos ne znam)
22. Ro@m (dolazim 100% garant :D )
oko 9, ispit nam počinje u 7, traje do pola 9, 9.
od pive ima corona, becks, stella, leffe, belle-wue, tomislav (u bocama, cijene 12-20 kn)
žuja i stela točena (i mala i velika, 15-20 kn)
pago 15 kn, orangina 15 kn, cedevita 12 kn, cijeđena naranča 15 kn, limunada 15 kn.
litra litra (gem) cca. 100 kn, i malo manje.
Ja za sada dolazim samo kasnije, vjerovatno oko 9 sati, nazalost radi se malo duze :)
LOL, Zero, planiraš što od ovih u trećem redu cugnut ;D
a jesi pravog našao za sokove... ;D
Brijem da je on alergičan na njih... kad se samo sjetim kako je u medi prolio moj sok... :rolleyes: ;D
Očito ti planiraš nešo od toga cugnut, pa tražiš još nekog da cuga s tobom... ;D ;)
EDIT: jel ko zna na kraju, do kad taj maxi king radi ?? :hm:
pa mogo bi se ti zaletit onda usput po nas dvojcu a, a ? http://img291.imageshack.us/img291/2816/naughtyff0.gif
je, da, moš mislit, pa to su čisti otrovi, onaj E25Xnešto http://img219.imageshack.us/img219/9859/innocentav9.gif
jel ima još netko za kvotat? http://img291.imageshack.us/img291/2816/naughtyff0.gif
evo mi ovak za šankom http://img67.imageshack.us/img67/1728/shotspr4.gif
a nema veze... bit će te u stanju popiti jedno piće sa forumašima i onda zaleći ispod stola... ;D :p
kakav problem?= Citat =:
radi dok nas ne istjeraju, ne kužim problem?
o čemu ti?
pa nema nikakvih problema.... osim što ću se ja u subotu ujutro morat dovuć do FER-a... već vidim da će biti zanimljivo... :D
Koje vrijeme? :)