@T-Maca: To znaci da ni ti nemas zivot :lol:
Printable View
@T-Maca: To znaci da ni ti nemas zivot :lol:
u ogromnoj sam dilemi...uzas..xD
Majku im, samo ujutro štrajk.
Još ću morati u školu sutra... :(
Odo spavati :wave:
Evo evo ja ću. U kakvoj si dilemi Luka???
@Georgy: Zbilja te žalim, pogotovo zbog ajFona :D
@Frish: Zbilja smo no liferi...do ponoci visimo na kompu i na forumu brbljamo o glupostima ;D
pogledao filmić, lagano na spavanje...
sutra ujutro na komemoraciju, popodne tekma...
laku noć... :wave:
došo popodne s posla, popil pivu, vratil se na posel i eto sad opet došel s posla.
ugl, vjutro u 6 idem na posel...:D
Job
:zijev:
Jutro.
Joj, još u 10:30 pregovori, valjda se neće dogovoriti ;D
jučer otišao đir do grada sa prijateljima.. i kako su oni izbori sada, di god se okreneš daju ti besplatnu pivu :notooth: samo sam malo previše popio.. :spin:
A vama ne pada na pamet da će se izgubljeno morat na ovaj ili onaj način nadoknaditi?
Subote? Kraći ljetni praznici?
Take your pick.
Ne mora značiti...
Ima par opcija:
- da se proglasi kraj školske godine (i zaključe 1 samo onima koji imaju sve jedinice)
- da bude štrajk par dana- što se ne bi trebalo odrađivati
- još ima par, ali sam zaboravio koje ;D;D
Prva opcija najprihvatljivija, pogotvo ako se uzme da svi ostali dobivaju 5.0 ;D...
ovaj tjedan možemo pisati testove + ispitivanja, a kod nadoknade toga neće biti :)
ja sam čuo da neće biti nadoknade.. lijepo je biti doma u srijedu :crazy:
Tako sve jedno. Štrajk je počeo i danas (za pol sata) čemo saznat kaj su se ti pametnjakovići dogovorili. A mislim da se neće to "nadoknađivat". Jel da se krene sa tim nadoknađivanjem, recimo subotom, učenici i ne smao oni nego i roditelji i profesori će se žalit na to. A ovak i onak sječaš se valjda frish dok si bio u školi da se zanjih tjedan dana ništa nije radilo. Ja se sjećam da smo mi samo bezveze dolazili u školu i brbljali i ništ nismo radili.
@Cionn: Nisi skužio bit izjave. Svi ovdje na forumu nemaju život kad mogu tol'ko spamat po forumu, samo oni ispod 1000 postova to još uvijek odbijaju priznat, a oni iznad se ponose time :D
Ja sam završio svoje planirane obveze za danas...sad mogu opet u krevet.
Trebam samo obaviti još jednu sitnicu, kao što je razgovor za posao :)
Ja nebih htio da bude štrajk, samo da danas ne dođem u školu. :)
2:58-3:43
:bigjump:
Kako dobro... :)
Zna li netko kako se to zove, mislim ima li kakvo ime to što su bubnjali?
Cionn- samo se ti tješi... :p ;D
e ja i dalje necu rec..xD
Nema škole.
:bigjump:
Odo ja negdje da ne bi još trebao ići u školu ako se sad u pola sata dogovore ;D :wave:
navodno do subote. :D :D nadajmo se .. da i dalje xD
došao s komemoracije...
lagano odmaranje, večeras tekma pa job... ;)
Pozdrav svima.
A sta ste se raspisali o strajku...
:p
Dobro pa sam skoro gotov sa faxom, pa me ti strajkovi ne zanimaju... :D
Nema to neko posebno ime. Jedan od mnogo ritmova s kojim se dobro uklapa sama pjesma,dakle improvizacija i ukrasavanje. To je vurtuoznost u sviranju bubnjeva,gdje dolazi do izrazaja savrsenstvo ujednacenosti udaraca i ritma. Nista vise :D
OT: Doso s posla... Mogo bi malo i ubit oko... :)
doso od bratića .. susjdi se derali nekoliko puta na nas jer smo radili sound sorruond i malo vise zvucnika spojili .. :D
Upravo radim bass test...stakla samo sto ne puknu ;D
i to je uredu..haha
Došao iz grada.
Kupio "masku" za iPhone, sad ga mogu bacati po podu ;D;D
Samo mi je malo čudna. :D
Sad gledam da će sutra vjerojatno biti škole :(
Kao, zato jer su pregovori u tijeku...bezveze...
A, barem je danas nema (valjda ;D). :)
upravo se probudio... :D
idem jesti... ;)
Danas sam vidio neke debilne klince koji su po tramvaju lijepili ono ne damo Maksimir.
I to po novom tramvaju po svuda- (ovo zvuči otrcano) ali meni tako nešto nebi palo na pamet u njihovim godinama (a ni sad). ;D
ne još... ;)
malo je rano... :D
ali vrlo brzo, da... ;)
blj ;D.............
georgy kakvu maskicu i di ? treba mom bratu .. on je kupio neku plastičnu i kad bi stisko po njemu pstao bi zrak u njoj.. :D
To tvoje Luka se zove crystal case, a georgy je možda ukrao s tenka svije ploče armiranog lima, zavario ih i napisao na to "ajTelefon" ;D.
Tails- pa šta onda ;D
Zaboravio si staklo (makar sam stavio pleksiglas- o je bolji). :p
Kupio sam Griffin Wave case (ovaj prvi- crno sivi).
Nešto kao crystal case- ali mislim da nije baš isto. :)
cool je ovaj case. samo sto je sad sigurno puno deblji.
ici sutra v skolu ili ne ici? pitam se
Neloš Eurosong sinoć. Regina prošla :notooth: :slavi:
Prekičasto, ali hej - to tako treba biti :D
Imam upalu mišića, trčim i penjem se po brdima ovih dana :p
Uuuuuu georgy si želi zaštiti taj (šrotni) ajFon. :notooth: Neće ti niti to pomoći ;D
"Pomno" pratim dnevnik. Nekako sam se uživio u taj štrajk. :D
Kad već to sve pratiš, možeš li reći oće li biti škole sutra ili?
Iako mislim da ću svejedno prespavati kao danas :D
ma.. zbunjen sam, mogu lipo reći ima škole ili nema :notooth:
Dogovor je sklopnlje. Nažalost ima škole (mislim, na vašu žalost;D).
Idem spavat...nadam se da mi neče strgat auto ovi divljaci kaj se vraćaju sa tekme Dinamo-Hajduk.
Od čega mi neće pomoći' :p
I ja pratim štrajk.
Makar, slažem se da bi mogli normalno reći- sutra neće biti škole, a prekosutra potpisujemo i biti će je i bok.
A ne ovako, gledajte, gledajte- do zadnjeg trenutka kada treba početi škola.
Odo spavat :wave:
Cionn- a je****, ajd barem su mi lagani predmeti danas i sutra (više- manje);D
Ajme.. poludit ću..
Ja se taman ponada da ću imati odmora do ponediljka..
Ma, ja tu gledam i ne vjerujem "pesimistima" ;D;D
došao s posla... ;)
tekma, čista perfekcija... :D
stvarno, uživao u svakom trenutku...
lagano na spavanje...
noć :wave:
*burp* :D
Ipak nema više štrajka :(
Ah, dugo je trajalo ;D
instaliram ngage i gameboy emulator na e71, jel to radi kome uopće? da odustanem na vrijeme...
zašto nebi radilo? imam oboje na N73..
i možeš si staviti emulator za amigu :D
išao do škole i vratio se doma odma.. kaže ravnatelj da se ne zapisuje danas ko fali, pa što ću stajati tamo..
Šteta što će tako samo ujutro... :D
a neeee fak moram ipak u školu... a pišemo fiziku (koju nemam pojma) i pita povjest koju također neam pojma .. xDD :banme:
jutro... ;)
uf...
još samo tjedan dana...
Kako su ti Sindikati smotani...Opet su popušili obećanje koje se neće ostvarit. Mislim stvarno, rast BDP-a u 6 mjeseci (2 kvartala) treba biti 4-5%. Pa to je nemoguće za vrijeme krize i pogotovo u Hrvatskoj...Koji su to idioti...I onda će opet štrajk, pa pregovori, pa opet obećanja...
@X: Mislim da ti Ngage neće radit na E71, dok bi emulator trebao radit (sad pak opet ovisi koji).
zašto nebi ngage radio?
ngage nije uspio makar se može instalirati jer sam vidio negdje po youtubu. neki ludi tutor sam pratio, možda sam čak nešto i zaj. a tko će ga znat.. a i gameboy advanced neš zeza, ma kvragu sve to, suđeno mi je umrijet od dosade :)
E jedno pitanje, jučer sam napravio *#7370# i kada sam išo pogledat film Transformers (koji sam dobio uz mobitel) trazio me je nekakvu licencu. Kaže da je licenca koju imam neipsravna i da nevalja te da nemogu gledat film. Jel zna itko kako to riješit??
OT: Slušam Red Hot Chili Peperse i dvoumim se koji mobitel da kupim, E71 ili XM 5800.
lagano spremanje pa na posao... ;)
:wave:
u slicnoj sam dilemi sad .. samo sto je meni e71 ili iphone .. ali mislim da ostaje e71 :D
Ni ja ih ne razumijem.
Dogovorili su se da će za 7 godina tek dobiti sve kako treba....
A i tad samo ako ovo poraste (što je sigurno Ivo istražio i otkrio da neće), i to 2 kvartala za redom.
I sad imaju 13 dana da se izjasne.
A tada će već biti kraj godine i neće nikoga biti briga za štrajk, i vlada će biti opet na dobitku.
Ja mislim da je jedino objašnjenje da je Ivo (ili Jadranka) pitao: "Tko je tu glavni?".
"Ajde, dođi samnom do bankomata da se mi fino dogovorimo..." ;D;D
Hmmm...neznam XM 5800 mi je dobar zbog 8 GB memorije, TS, Symbian S60v5, accelerometar, ima ugraden MP3-player koji mi se svida, dok E71 je sjajan što se tiče kučišta, tipkovice, baterije i zato kaj je "poslovna" serija koja mi se sviđa. U subotu idem u T-Mobile centar da ih malo "pomnije" poručim.
Uzmi iPhone :p
:lol:
Grrrrrrrrrrrrr :Iwillkillyou!!!!:
Ne spominji mi ajFon :p
OT: Bit će smiješno opet gledat sindikate za par godina (1-2) kako će opet štrajkat, zato kaj će se vlada pravdat kako se BDP nije podigao za dogovorenih 5%...
I da, netreba Ivi bankomat, ima on već spremljen buntić za takve slučajeve :D
Doso s treninga,popio pivu,pa me zvali na neku intervenciju,ali bilo je lako i jednostavno. Sad cu malo odmorit,pa pod tus... :)
bio na trenigu,popapao..a sada cemo vidjeti kako dalje..:)
Nothin' particulary interesting. Boring day. The next two are very interesting :)
Shower time... :wave:
awwww.....za 30 min krecem na azurnu obalu...jedva cekam....pozz svima.....
Uhh ubija me ovaj eurosong...nekak nema neke pjesme koja je "dobra".
Ova od Moldavije mi je presmješna..ni Albanija nije loša, mogli su samo neke bollje plesače ubacit a ne neke klaunove...
Trebali su Albanci baciti koju kuglu sladoleda u publiku ;D;D
Ja sam još uvijek očaran onim bubnjarima :D
A pola muških mi tamo izgledaju "čudno" (liče na "modnog mačka") ;D;D
Hahahah, a ti si lud žorži ;D;D
Ovi iz nizozemske su neki otkačeni, pogotove one bakice za 200 kila u pozadini...:D
Oni bubnjari i mene obaraju sa nogu, al jedino nisam vidio pjesmu Hrvatske, nadam se da je bolja od "Jer još trava nije nikla, tamo di je stala moja štiklaaaaa".
Da, ona kao DJ ;D;D
Bolja je meni ova sadašnja.
A Srbi imaju neku kopiju "štikle"- zove se "cipela" ;D;D Neki klaun pjeva.... Presmješno. ;D
Mani je najbolji za sad onaj Norvežanin koji je ubio gudalo ;D
Baš mi je nekako dobra pjesma, a još bolje to što izvodi na violoni.
Ostali su mi svi skoro bezveze (naravno osim RH :)- makar me ni oni nisu očarali).
A kad sam vidio onog u uskoj majčici i tri ženske oko njega ;D;D
kako je skup ovaj 5800 na tele2, baš se ne isplati uzimat.. a što ću, ne volim vip ni t-mobile :-/
Pa, zato postoji super sim (a i imaš ga za kojih 20 kuna na internetu s besplatnom dostavom- ako te zanima, na pm (ne prodajem ja, samo ne znam da li smijem staviti link)).
Eto, prošli smo :bigjump:
Kako mi je dobra ova. :)
Odo spavati :wave:
a što oglasnik, kad želim uzeti pretplatu kod njih? :) jeftiniji su puno od vipa..
tako da mi dođe na isto uzimao u oglasniku ili u tele2 pretplata..
ne treba mi super sim..
došao doma s posla...
spavanje... ;)
:wave:
Jutro :) .............
Može li itko imati iPhone na ovom forumu bez da postane most hated ;D?
jutro... ;)
Pozdraf :)
Meni Ukrajina sinoć bila najbolja :D
Norveška - ništa specijalno, malo su preizvikani.
Super da je i Hrvatska prošla.
Samo Bosna i Hrvatska od ex-yu republika :beer:
Pije mi se kava... Idem sad lijepo u jedan kafic srknut jednu brzinsku,pa odo kod frendice na jos jednu... :)