Malo je dramatizirao, ali je pametan.
Tri dana razmišlja, ali najbolje mi je njegovo flegmatično lice (Tarik ga nešto zaje...a, a on mrtav hladan).
Jedan od rijetkih koji je odustao. Svaka mu čast. :)
Printable View
Iza treninga otreso pola litre + 3 deca,na relativno prazan želudac (bilo je pola 8),zatim oso kod frenda (umalo zaboravio) jer sam uzo danas 10kg mušula iiliti dagnji,i on to skuvao,i ja došo,nabacao se toga i otreso litru crnog. Pod tus,i sad šemetim po sobi. Fali jos koja,malo je ovo... :D
došao iz šetnje s psom...
što sad raditi?
:boring: ;D
uzas... nigdje nisam naso šuze...
inace tražim ove http://www.groundzeroshop.de/images/...47-800x600.JPG ... meni su bas ekstra uber xD.
@Smuchac: tebi hitno treba cura da te malo dovede u red :p Alkoholičaru ;D
@georgy: da, komična mu je ona kvazi-ravnodušna faca (u stvari je isprepadan i preforsiran, očito trpi velike pritiske od roditelja).
Jesi ti fan HRT-ovih (uslovno rečeno, jer su svi licencni) kvizova? Meni doza 'Najslabije karike' i 1 vs. 100 popravlja dan :)
@Luna: Iako se slažem i s tobom, mislim da su i oni donekle u pravu. Nisam nikad igrao pb, mada sam planirao. Brat jeste jednom, pa je zaradio ogromnu čvorugu na čelu... Ne znam šta je bilo s zaštitnom opremom?!
Vlasti? :)
Failed? Ili je nije ni bilo?
Ako je oprema propisna i ako se ljudi drze pravila, nista se lose ne moze dogoditi.
Druga stvar sto su ljudi (pogotovo Balkanci, Balkanac no offense ;) ) bahate seljacine koje se svuda moraju ku*cit, pa igraju bez maske ili pucaju na nekog sa 2m udaljenosti ili rade neku slicnu idiotariju.
jutro... ;)
spremio stvari, lagano za split...
pišemo se za koji dan...
pozz :wave:
K770 na kojem ne rade tipke 2,5,0 i šteka lijevi softkey vs. ispravan K700 s novom baterijom...?
K700...
OT: trebao bih učiti, ali.... :)
@ravilov
na poslu ali to lanjski snijeg
vratio se s klincem od doktora,ovaj bronhitis +alergija živa koma
@Mario, zašto K700? Nema dobar video player i ima užasno malo memorije (dobrom i K770 s 1GB ima malo memorije, ali K700 s 41 MB tek)...
@ravilov: mora da se desilo tako nešto
@Masva: žao mi je za bronhitis. No vjerovatno će ga brzo proći. Ja sam ga imao u djetinjstvu, prošao me je u pubertetu.
Ako nećeš pisati poruke- K770 :D
Došao iz PU s osobnom.
Umro od vrćine, imaju klimu- ali je ugašena (a unutra 30 ljudi i svi se kuhaju)... :(
Sad odo nešto učiti... ;D
EDIT: Zašto mi je na osobnoj "HRV" (pod Državljanstvo) ugravirano, a sve ostalo normalno isprintano na osobnoj?
To da ne mogu ispraviti ili...? ;D
@masva, bude sve okej. alergije i bronhitisi su vrlo rasireni u danasnje vrijeme, al istina je sto ti points kaze, u vecini slucajeva klincima to u pubertetu prodje, ili se bar smanji.. mi u vrticu imamo hrpu djece koji su ko bebaci bili alergicni na, primjerice, jaja. sto su kikaci stariji, ojacaju, masi njih se jaja vec postepeno uvode u prehranu.
buduci sogor takodjer ko kikac imao bronhitis. danas je sve okej.
OT: vratih se sa sistematskog. iscjedise krv iz mene :)
sad na posao. kud je, yebote, proletio vikend?!
ma mi se već privikli na taj bronhitis
bili u klaićevoj na testiranju za alergije(pokazalo mu malo na brezu/lijesku)ali nisam uopće bio zadovoljan načinom tog testiranja pa sad idem s njim na srebrnjak
Eto me... :) Spava mi se...
sada varim hranu :D
Eksplodirao mi upaljač u ruci. Ziv sam se usro... :freakout:
Ma quratz... :) Zapalio ja,i blejim u monitor,kad ono BOOOOM... UH...
http://slike.hr/slika/osovrit1.gif
Evo da se malo javim i tu :p
Ajde, javi se. :D
Gdje god da se okrenem vidim recesiju... :)
Pa jbt,jedan frend produzio ugovor za ADSL i dobio Logitech 5.1 sfučnike,drugi frend dobio prijenosni HDD neki lijepi,a mene treba zove i kaze da mi istice ugovor za 3 dana i da šta ću napravit...
Ja reko,ima li koji pokloncic,a ona meni da ako cu za jednu godinu produzit da cu dobit neki belaj "Surfajte sigurno" (valjda CD sa programima),a ako cu na dvije da cu dobit modem za pola kune...
Reko sam joj da sam vec 10 godina oko kompova i da mi ne treba nista,jer se osjecam sigurno i bez njihove zastite... Svasta... :cry:
I ja sam bio alergičan na jaja, tek sam ih prije par godina počeo jesti - tako da mi nisu dosadila, za razliku od svih drugih oko mene :)
Upaljač kažeš, Smuchac? Ni metar iznad moje glave je danas pukla neonska svjetiljka :lol:
Danas počinjem trčati :p
Došao iPhone :bigjump:
Svjež, kupljen u petak, zapakiran :)
Sad ću jest da se smirim pa ću se igrati ;D
:bigjump:
dobra dobra...
pošto je Georgy mlad, možda bude fasciniran mobitelom.
(pogotovo ako voli igrati igrice na mobitelu i imati beskorisne aplikacije)
a još ako nema aktivirano bar 512MB prometa, razočarenje će biti kada mu odu novci sa računa...
:D
BTW: pozdrav svima.
Ošo mi komp u sto dijelova.
sad tipkam sa curinog laptopa...
Napravio prezentaciju diplomskog.
još samo trebam zaključak napisati...
;D
Neće krenuti razočaranja. :p
Nisam tulav, znam prednosti i mane mobitela i ima ono što je meni bitno dobro napravljeno.
Naravno- volim imati igrice na mbotielu i imati beskorisne aplikacije (tko ne voli) ;D;D
Ma, odmah "ubio" postavke za internet- samo wifi. :)
Načitao sam se o iPhone- u, tako da ne brinete :p
Uploadam nesto.... :)
vidim rasprava o iphone-u ima jedan doma prezakon mie bas odlican predobar mob. piilla...ali nema dobru kameru sto mi smeta nea bt i nemre razvrstavat fajlove ... zato mie moja njoka bolja :D :D ... razmisljam o nabavi ipod toucha .. dal se na njega moze sve ko na iphone sam kaj nea kameru i nemre zvat mejlat itd.
ma pustite one koje hvale samo svoga konja, pogotovo Smogovca
uglavnom, svatko ima svoje razloge za kupnju mobitela i postavlja svoje potrebe na mobitel.
privikavam se na laptop. :)
nadam se da ću uskoro srediti komp.
iks, smir' se, ba :D
al, ne, fakat, ne kuzim. ajt mi vi kikaci pojasnite, koja je fora u tom "nie", "swatko", "wolim", "mie"..
jel kuzite vi bar da ste uzasno iritantni s takvim pisanjem? ja takve postove uredno preskacem.
Burek + piva = X
Za*ebana jednadžba... :)
Aj uzdravlju! :wave:
nije zajebano
to ti znaci da iks zivi od bureka i pive :D
jel tako, iks?
ljudi, smirite se
a čuj. dobro je dok ima bureka.
biti će shranje kada bude piva + sirnica
;D
Ajde, kad netko tako piše na internetu (kad igram Call of Duty redovito to ljudi pišu, svake sekunde napiše WTF i slične stvari... ;D), ali kada ovaj jedan u razredu kaže WTF ili još bolje kada kaže LOL :suicide:
Kada sam ga prvi put to čuo...:adminrulz:;D
Onak, netko kaže nešto smješno, i on onako s ozbiljnom facom kaže LOL ;D
Ma...
bbq?
rostilj!?
lol.. :tomato: lol mi je pod normalno :D al da, masu puta mi se desilo da informaticki enpismeni ljudi zazuje na to :D
ne mislim ja na te skracenice, jbg, doslo je kao nuzno zlo iz jamerika
nego msilim na ovo izvrtanje hrvatskoga, izbacivanje slova j i ubacivanje w umjesto v
ne kuzim
ne vidim smisao.
al to je onda be bitch quiet
ili bi trebalo ici bqb
aaa, editirao si, oke :)
Ja mislim da ide ovako: Bitch, be quiet., no vec neznam ni sam...
također nevolim izvrtanje rijeci kao: wowim te il slicno...no...idem spat...cya tommorow
moj buduci je informaticki nepismen.
on mrzi moje lolanje
:D
udajem se, al ne za bivsega :D
nisi fora...nemres mi sam tako nadu uzeti...:P
imaj razumijevanja za mene :D
e, da, forumasi po novom sastance u sinestaru :D
Jeste gikovi :p ;D
Znam što znači LOL i pola tih skraćenica- ali ostanem bez riječi kada netko umjesto da se nasmije kaže LOL (uglavnom se ja tad njemu smijem ;D)... :)
Odo spavat :wave:
http://img144.imageshack.us/img144/8738/fer2f.jpg
When you see him, you'll shit bricks ;D
:hm:
ovaj momak u predzadnjem redu (od gore prema dolje), što dobiva šakom u bradu mi je nekako poznat...
;D
:lol:
OT: jutro, probudio sam se, idem kosit travu, pa učit...
Ja ne! Uništilo mi K610. Uništava FS mobitela. Zato jedino stavim Moby Explorer u mob i to je to, šta će mi više? Uništiti će mi mob, a nikad neću pokrenut.
BTW, ni ja ne volim kad pišu "wolim", "koi" i slično. Nekad napišem ajFon ili slično, ali samo kad mi je dosadno. (:banme:) Inače i ja mrzim čitati Lukine postove. Ali inače ne govori tako kako piše... ma govori - lol!
ja inace ne pisem tako , ali mi se nekad omakne da napisem . neznam zas valjda da brze napisem itd. .. ali nikako nikad ne pisem sa w .. :D
Inače ne volim baš da ljudi pišu bez interpunkcijskih znakova, s malim početnim slovom, bez hrvatskih znakova, i najgore - velikim slovima.
A koi wrag zezate?? Pa štae wama?? Pa ovom baš niš ne fali ;D;D
Došo sa šišanja ;D Malo sam si čudan kada se pogledam u ogledalo :banme:
rofl :D
druze mile, fala ti sto si me nazvao ferovkom :D osjecam se privilegirano :D
friš, nsiam ti ja arčerov bigl!! :D
meni je još najgore ono 1337, kao leet.. baš užas
Doso s posla,upalio komp,vratio se na posao,i sad se vratio doma. Sad cemo vidjet kolko ce trajat...
Da sam znao... Imam taman jedan uklopni sat,pa sam mogo iskombinirat... :)
DM, nisu to sve FER-ovci. Pola ih nije zavrsilo srednju skolu. Inace weirdoi najcesce ne upisuju/zavrsavaju fakultete :p Osim mene naravno :D
Jao kako su ovi sindikati smotani. Prvo kažu unaprijed da će strajkat u utorak, znači danas su trebali, no onda su se predomislili i sada kažu da će sutra "počet" štrajkat. I sad se još nezna dok se na vjestima ne obavjesti dali će na kraju bit štrajk ili ne...Mislim, meni ne smeta da oni štrajkaju ili ne, više nisam u osnovnoj ili srenjoj ;D;D;D
Gnjavim se sa rom-ovima za HTC Touch Dual :) uz to instaliravam neke aplikacije na Nokiu 9500 :)
ma rekla nama profa iz tehničkog da če bit . Jer je ona kao neka predsjednica sindikata ..xD
Kažu ovak:
-HRT: Sindikati neodlučni, a vlada kaže da je dogovor stečen
-RTL: Vlada i sindikati šute
-Nova TV: Sindikati ne popuštaju, štrajk će bit.
I :wtf: sada?? Očel' bit štrajk ili ne??
hoče, mora bit.. :D :D
Hehehehehe....
Ja riknuo od smjeha kada sam ovo vidio!!
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vid...ru-aviona.html
OT: Sada pocinje Wipeout, idem se zavalit u fotelju sa kokicama :D
Došao iz škole.
Stari mi strgao bicikl ;D
Ovi sindikati su presmješni, ni sami ne znaju što će biti...
Makar, meni paše i da sad završi školska godina- imam ok ocjene. :)
Doso s treninga. Opalio mesni doručak od gavrilovića,jetrenu paštetu i jedan mali abc sir,malo pohovane piletine,oslo pol kruha... Otreso dva crna gemišta,zapalio cigar,i sad cu pod tuš...
došao iz splita...
bilo ok, danas spavao skoro cijeli dan, veći dio puta isto prespavao... ;) :D
a sutra...
:bigjump: ;)
A 'ebote jeste se raspisali...
BTW, Frish...pročitaj moj sig :D
A da, ovaj što dobiva šakom u bradu je i meni poznat :D Još uvijek mi je čeljust natečena od toga :p
bote, meni s one druževe slike jedna faca ful poznata... :\ faca ovog iznad mene, jel to moguće ili brijem?
Spremam se spavati...
Prije toga gledam kamo bi se mogao upisati na faks... Iako idem u 2. razred...
Pozz.. :wave:
Kako su bolesni ovi Rusi s bubnjevima na Euroviziji :freakout: Predobro... :)
Dvaput sam ostao u muzičkom šoku...
Kad se počela puštat pjesma "It`s the hardest thing", mislio sam da to pjeva neka svjetska pop-rock zvijezda... A ono-Toše...
Tako već par subota slušam pjesmu "Ledena" koja je jako popularna i stvarno se čuje da to pjeva kvalitetan vokal... A ono-opet Toše.
I sad mi je strašno žao što nas je ovakav ogroman talenat prerano napustio :(