Gdje si nabavio foliju za ekran?
Printable View
Gdje si nabavio foliju za ekran?
oaj mob je snizen u intelkomu...
cijena 2629kn...
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=3
kako volim kad mi moderatori brisu postove:censored:
probacu jos jednom... mozda malo glupo pitanje, ali jel mogu ocekivati u skoroj buducnosti razne tutorijale za stavljanje modanih softvera za k850 kao sto ima za k750 i k800? stvarno bih volio da dodje i tjesim se da hoce, jer k850 je "tek" 10ak mjeseci na trzistu a ak se ne varam u tom roku nisu dosli softveri ni za k750 i k800 nakon njihova pojavljivanja na trzistu... ili se mozda kod k850 nemoze bas puno modati?
@trpi , ja mislim da ce se moci moddati...samo kad ga xs++ bude potpuno podrzavao... neznam kada ce to biti :crazy:,a tutorijala ce sigurno biti i previse
da si barem malo citao vidio bi da na puno mjesta pise da se mobovi db3150 platforme jos ne mogu moddati besplatno pa stoga nema ni tutoriala,kada ce se moci sigurno ce biti svega kao i za prethodne modele koji se mogu moddati.
i btw. ne postoji moddani softver,postoji samo generic(cisti) i brandirani(t-mobile,vodafone...)
Kuciste mobitela.
Oprosti, ali ne zvuci li ovo malo razmazeno?
"Mogu li ocekivati da ce netko sve istraziti i zatim mi sve servirati gotovo?"
Zapravo ne, ne mozes to ocekivati, ali ce se to svejedno desiti, kao i svaki put dosad. Cim se pojavi neka nova mogucnost, nadje se uvijek i dobra dusa koja objasni kako je dobiti. Stoga nema potrebe za ovakvim upitima/"zahtjevima". Kao sto ti je geco rekao, da si malo prelistao postojece teme skuzio bi to i sam.
BTW za komentiranje rada moderatora postoji poseban podforum, izvan tog podforuma su takvi komentari strogo zabranjeni. Smatraj ovo javnim upozorenjem (FYI, inace za to ide kazna, buduci da je to jasno navedeno u pravilima foruma).
Može savjet, trebao bih uzeti karticu za k850, čuo sam da podržava do 4gb ali da bi trebao raditi i s 8gb. Nekako mi se čini da je 8bg neisplativo uzeti kod nas pa bih uzeo 4gb, ali koji tip da uzmem, ima li veličina/tip kartice veze s mogućim usporavanjem mobitela kako se isti bude punio? Hvala puno
p.s. jasno, ako mislite da je 8gb bolje samo recite, nikad dosta kapaciteta :)
Sa http://www.sonyericsson.com/cws/prod...ications/k850i:
Sto se tice tipa, pretpostavljam da pitas jel microSD ili M2? To ne znam, ne znam kakva je razlika u performansama (i ima li je uopce).= Citat =:
Memory Stick Micro™ (M2™) support (up to 4 GB)
Da, mislim je li bolje uzet M2 ili MicroSD, ali i koju marku kartice itd. Najlakše mi je uzet u Procesora ili HGSpota, pa bi bilo idealno da savjet bude kartica u njihovoj ponudi.
Negdje sam čuo da k850 radi i sa 8gb karticama, ali ne znam ništa više o tome.
edit:
evo linka za kartice kod hgspota:
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx...00&podgrupa=81
kod procesora baš vidim da i nemaju nekakav izbor, ništa od 8gb, a i ne mogu postat jer oni imaju samo excel cjenik.
Hvala još jednom.
EDIT:
Evo, našao sam na Wikipediji:
Memory Stick Micro (M2) 512 MB in box (maximum capable - 8GB) [3]
MicroSD/MicroSDHC/Transflash support (maximum capable - 16GB)[4]
Ako netko ima iskustva s tim, hvala.
EDIT:
Danas uzimam k850 u Tele2, isplati li se stavljati novi firmware (to se radi isključivo preko SEUS-a)? Ako se nešte zezne, da li mi to pokriva garancija? I općenito, postoje li neke druge stvari koje se mogu stavljati na k850, driveri i sl, da li aplikacije postoje posebno za k850 ili rade i one sa k800/k750?. Samo me navedite na pravo mjesto molim, tražio sam poprilično ali ne uspijevam naći ništa doli stvari vezane za k750, k800 itd., ali ne i k850. Hvala
Ne uspijevas naci nista jer se nista od navedenog jos ne moze. Vec vise puta napisano i receno.
Osim aplikacija/igara, a tu ti rade manje-vise sve koje nadjes (naravno, najbolje ako nadjes za 240x320).
Puno hvala Ravilov. Zna li se moždahoće li se išta promijeniti po ovom pitanju? Ako netko zna u vezi s karticama? Jedino što mi je prodavač znao reći jest da ako uzimam MicroSD trebam uzeti HC verziju, inače neće raditi, s kapacitetima i tipovima nije imao iskustva. Još jednom hvala
@Rainalkar,
Cekaj, kao i svi mi ostali. Valjda ce se jednom moci.
Imam doticni mob koji neželi primiti vipovu karticu a kupljen je u vipu..
Upalim ga i traži me šifru i kad ju upišem veli incorrect sim card.
Mob nema garanciju pa ak se da kak sredit,da bar oce radit bez kartice
Hvala puno na odgovorima
Imam prastari softver na k850--> R1DA038, kada pokušam updateati preko najnovijeg SEUS-a veli mi da je zadnji, koji shit. Ista stvar kada pokušam preko telefona napraviti update. Da li ima netko nekakvu ideju osim slanja u servis?
Thnx
Pozdrav svima, novi sam na forumu pa se još baš i ne snalazim po temama..
Uglavnom, kad koristim flash dok slikam, slike iz blizine budu preeesvjetle!! Kad slikam nekoga izbliza uopće se ne vidi lice osobe, što mi se nikad nije dogodilo na k800. Čini mi se po zvuku da flash i kamera nisu usklađeni pa ako netko zna o čemu se radi, nek javi..
ne znam ako je problem u firmwareu ili driverima za kameru i kak to popravit..?
:respect:
prelistaj nekoliko prethodnih stranica,problem je u firmwareu,mozda bi nadogradnja rijesila taj problem
Ima vec gomila istih slucajeva (mislim da cak u ovoj temi).
Ako si u mogucnosti (servis, garancija), napravi update na noviju verziju softa. Ako nisi ili novija verzija ne pomaze, probaj staviti kameru na Twilight portrait (mislim da se tako zove), to navodno zna pomoci.
radio sam update na R1EA037 i ista stvar, čak sam i brod pokupio, tip na servisu ga je flashao na R1EA031 i više ne mogu prek SEUSa radit update... ne znam, jako frustrirajuće.. koja je svrha kamere od 5mpx ak ne dela kak treba :(
Ipak hvala na odgovoru
probao sam, ali mi kad spojim mob na seus, veli da nema novog updatea ili da imam već najnoviju verziju..tak nešto..
a ne znam preko kojeg drugog programa bih ga mogao stavit...
čuo sam za davincia, al taj se plača!
a već sam platio 150 kn da poprave BROD i flashaju pa mi je glupo opet platit za novi softver. ne znam, možda ću ipak morati, al opet nisam siguran da će novi firmware riješiti probleme s kamerom
Ja sam ga dobio sa servisa gdje su mi stavili R1FA035. SOftver ima dosta prednosti u odnosu na prastari R1DA038
Ja koristim samo document mode koji je daleko bolji od ostalih jer je zbilja vidljiv veći sharpness i contrast dok je ovaj problem sa blicem isto prisutan, možda ne u tolikoj mjeri da mi spali cijeli objekt ali je vidljiv :(