Dobro jutro :)
Printable View
Dobro jutro :)
Good mornin' :coffee:
došao s kave, klopica pa na tekmu... ;)
i vidio svoju sliku gdje nije trebala biti... :rifle:
idem... :wave:
Gledao Stankovića.
Onaj tip je najpametniji čovjek kojeg sam vidio (slušao).
Ne mogu vjerojati da ima još takvih (ili pametnijih) ljudi, to što on nije jedini je još bolje.
Ima nade za Zemlju ;D
Uglavnom, Tuzlak nije jedan od njih ;D;D
potpis, lik zbilja ima poglede odozgora :)
Đizs netko sinoć nije imao sreće kod suprotnog spola, ovaj frik se opet regao ;D koji lik
ček, znaci vi ste skuzili onog lika ? jer ja ga nisam nis kuzil kaj prica . sve nakakve formule spominje .. algoritme .. jednadzbe .. brate nemozes humanisticko nesto objasniti matematickim metodama . ogradujem se , gledao sam ga sveukupno 3 minute vremena , na prekide malo , al mislim da je zabrijo.
ne kazem da nije pametan - upravo suprotno .
Ne znam... meni se relativno normalno činilo njegovo pričanje.
Mislim, veliku većinu sam razumi- tako da mislim da nije baš u logaritmima pričao :)
Ne kužim tog tipa....
Koja mu je to fora...
Svako malo se registrira i 50 tema otvori ili u njih odgovori... :crazy:
Ja nemam pojma o kome vi pričate...
Tako je...puno stvari se ne može objasniti...
Eto ja nisam gledao...sramota moja :)
O Davoru Pavuni.
On puno toga može objasniti ;D
Pa to je ovaj gost u NU2...a kaj on radi ovdje i otvara teme? :notooth: :confused: :creep: :smart: :smurf:
Da, kad nedjeljom ne prica u 2, dolazi ovdje i bezveze otvara teme. :banme: :D
došao s tekme...
jedan divan nedjeljni dan... ;)
poslije tekme u tolkien na pivu, dvije, tri... ;)
sad malo odmaranja... :D
Doso doma u 3 ujutro,u 10 ustajanje,kava,pa na tekmu. Vodili 2:0 i na kraju popušili 3:2 Koja sramota. Pojeo jumbo pizzu i otreso karlovacku,sad pod tus,i opet van... Life's good... :)
Dok me nije bilo,neki su dosli,i otisli... :)
Pozdrav s Opere 10.00 1 build 1355 :wave:
u jea! downloading! :D
EDIT: ovo razvaljuje lol. čak i fejs leprša :D
Treniram strpljenje ;D
Oko 15-20 minuta prelazio jedan te isti nivo na marble maze- nisam ga još prešao ;D;D;D
Uopće mi nije dosadno ;D
Umoran
Čitav vikend sam kao slina :o
Igrao do prije minutu Darkstar One... bolji mi je Freelancer...
jutro
ostao solo i kaj sad?
malo na trčanje,možda
auto prljav trebao bi ga oprati i staviti ljetne gume,sutra u zg...
šit niš mi se neda......
jutro...
gibam na posao... ;)
:wave:
Dobar jutar!
Sjedim u Mandalici i pijem nescafe. :p
sufram netom i citam sto ima na forumu
I? Sto ima? :)
A po obicaju, nema nista novo... :p
kak nema
evo ja ođogiro 5 krugova a sad idem mijenjat gume...
budem ga malo i oprao...auto naravno
@Rav: A baš si mor'o pitat' :D
Sviđa mi se ova postapokaliptična godina koju reprezentira moj broj postova, pa ju držim već dulje vrijeme :D
Profesionalno ljenčarim... :)
Glavno da je placeno (inace ne bi bilo profesionalno). ;)
a ******, sad vidio da umro boris mutic. kako mi je zao. jedan od rijetkih, mozda i jedini sportski komentator kojeg sam respektirao. tako je lijepo govorio o sportu nekada da je meni bio uzitak slusati, al sad vise necu.
R.I.P.
aaaaa vratio sam seeeeeeeeeee :D:D:D koja zbrka oko passworda, konacno sam ponovo tu, vidim propustio sam poprilicno mnogo :(
http://slike.hr/slika.php?z=ug0505850.gif
Odvede maloga na gimbu! ;)
..udavise me s nekom telefonskom anketom..aaaaaaaa:suicide:
Ja nikad ne poklopim.
Pita me nekih 44135 pitanja i ja na sva odgovorim 4 ili 5...
I opet neki novi blok, ja opet samo 4 ili 5....
Ova me pita da li ja razumijem pitanja (jedno je bilo koliko sam zadovoljan (od 1-5) a drugo koliko sam nezadovoljan (od 1-5));D;D;D;D
Ali, barem sam sve odgovorio..:D
Kreiram linkedIn profil.. Malo mnogo informacija za ispuniti :rolleyes:
došao doma...
nije dobro, ali *ebiga...
sutra je novi dan, opet radni...
idem spavati...
:wave:
A to ti je LinkedIn, Iks ;)
Morgen... :wave:
Jutro :)
10
jutro... :wave:
bok
iz noćne u zg i sad se vratio
a sad u krpe,noć laku tj dan....
Skužio da mi par tipki na K770 slabo radi... Servis... a ne... :cry: ... Ali zato ću barem mjenjat dosadni K550 za K750, i to sivi, a takvih nema puno :D :D :D
Dosla nam travnata podloga na teren. Ajme majko sta ce to bit... :) Najbolji teren u cijeloj županiji... :D
Danas mi je bolji dan nego juče.
Ni rođendani više nisu što su bili :spin:
došao doma s posla...
sad odmaranje, navečer opet raditi...
pozdrav svima...
cijeli dan u nekom prolazu, obišao pola grada...
sada razmišljam kako da ideju sa papira prebacim na kompu...
eh, da bar se bar znam služiti sa Photo Shopom bilo bi to dobro...
očito ću morat nešto u paintu skemijati...
ili kad bi imal nakakav uređaj koji može vidjeti kaj ima na papiru i onda to identično nacrtati na ekranu :hm: :p
Ajme Vert, ti stvarno razmisljas ispred svog vremena. :D
Neka neka, mozda jednom i to smisle, stranger things have happened... ;D
idem prošetati psa pa na posao... :wave:
vert pa stvarno :respect: ali :lol:, pa ti za skener cuo nisi :five: bravo! :lol:
usput sad dosao doma s prakse ali :lol:
Dan...
Sretan ko malo dijete...
:spin:
Evo vam prijevremana obavijest, LuKaAa je na svojoj 6500s slomio ekran, a ja mu lijepo rekao, da ja moram imat taj mobitel, odavno bi to napravio... :banme:
BTW, par tipki na K770 mi nerade - trebam na servis a ne da mi se...
Uuuuuu, vijest dana....
Ali, zaozbiljno... kako mi je žao za Halida...
Katastrofa....Code:Stanje Halida Bešlića se pogoršalo
Portparol Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo Biljana Jandrić izjavila je da je prema današnjem izvještaju stručnog tima ljekara opšte stanje folk pjevača Halida Bešlića u lokalnom pogoršanju. "Došlo je do popuštanja funkcije srca i pluća i stručni tim je preduzeo sve potrebne medicinske mjere u smislu stabilizovanja opšteg stanja i vitalnih parametara", rekla je Jandrićeva
Prema njenim riječima, lokalni hirurški status je u smislu očekivane prognoze i za sada je zadovoljavajući.
OT: slušam Gazde... Majko moja, koji ja glazbeni ukus imam: Prodigy, Coldplay, Gazde, AC/DC... ma, to sve ovisi o raspoloženju.... :creep:
E da, trebao bih od nekoga RS premium, ako može netko posuditi... Imajte povjerenja u mene :)
Doso s bureka,i sad srčem karlovačku i extractiram win 7,pa cu ga montirat i zapržit...
Prčkam po frendovom kompu preko TeamViewera...
Smuchac, hvala! ;D
došao doma s posla...
previše promila i podatak u jednoj noći...
idem na spavanje, pa sutra na slaganje svega toga u jednu smislenu priču...
laku noć... :wave:
jutro
bome friško
@mario92
što ja dobio kad posuđivao premium acc,nije da mi je bed posuditi
Code:Based on your download logs, your Premium Account xxxxxx was shared with other people. This is not allowed.
The following logs show how much a certain IP address has downloaded at a certain date.
Jutro.
Masva- pa kako onda, kad ti se mijenja IP svako malo? A, dobro... :)
Mario- zašto ne torrent ili graboid?
Ja sad odmaram, nemam prvi sat.
Pregovaram sa starom ;)
LOL...We're waaaaaaaaaaaaaaay past that :D
Ahahahahahaha :D
Ma joj...hoću se ja zaj***vat, sad sam popušio zdravstveno i ne mogu ga imati dok se ne zaposlim. A u k...c j***ni i idiotsku birokraciju i sve po spisku da im j***m.
Zato se onaj koji posuđuje username i pass usklađuje s onim kome ce posudit,jer te mogu onesposobit ako se istovremeno skida sa vise IP adresa. A po tvome ne valja kad ima 20 IP,sto bi znacilo da ne smijes skidat odnikud osim iz svog racunala... Ako se ne uskladite,jasno je da cete popušit,u protivnom sve stima.
OT: Jutros morao u firmu jer je doso doktor s par medicinskih sestara i imali smo sistematski pregled. Krv,oci,usi,srce,pišalina i sl... :)
Sad cu lijepo,umjesto u petak,na poso ic u ponedjeljak... ;D
Ne mogu naći garancijski listić od K770 - damn it. A taman mobitel treba novu bateriju i tipkovnicu. (Bateriju možda.)
Idem u školu...
Wish me luck...
Pozz... :wave:
I BTW, skužio sam da su slova postala potpuno nevidljiva... hehehe
:zlobansmijeh:
Mario imas PM s RS premiumom ^_^
A ima tko garantni listić od mog K770 :p?
jutro... ;)
još malo pa na posao...
bye... :wave:
te ket, izi boj, miruj.
sto bilo?
kak mislis spusio si zdravstveno?
pa jesi na burzi? dok si na burzi, imas socijalno zdravstveno, u cem je problem?!
@ luna: Onda najvjerojatnije nije na burzi,jer se i meni to jednom desilo... :jbg:
OT: Preselio maticnu plocu i sav hardware iz jednog kucista u drugi. Jos da prikopcam front panel za USB i gotovo... :)
Ma ajde...nešto ću uspjet iskemijat preko starog...ali koliko sam ja dobro razumio, nemam osnovu za socijalno zdravstveno, zato što nisam teško bolestan ili smth like that...a rok je bio 30 dana od vremena diplomiranja da se javim na zdravstvo pa da to ide preko zavoda za zapošljavanje, a ja mislio 3 mjeseca (burza nema previše veze s time, to su samo agenti koji služe za informiranje o novim poslovima - prema ženskoj na samom info šalteru burze u Zagrebu). Inače, tražio sam starog potvrdu, ali to je tek sada riješeno, tj. tek sada sam dobio potrebne papire da to riješim, a sad je ionako kasno...
došao domeka s jednog posla...
za sat vremena na drugi... :D
eh, što je život...
Tugujem jer mi dinamo odnio dobitak 3000 kn, trebo je bit X!!!!!
Kaj, šta, vat d fak?
fak d vat?
dont esk mi... :)
Nego, kaj bi trebao nadograditi da se malo manje živciram na kompu?
Celeron 1.8
384 mb RAM
Radeon 9250
Ja sam se ubio da nađem od 1gb DDR1 RAM.
pa čuj taj komp je možda malo prejak za verta pošto on koristi olovku :lol: :respect: ma nadogradi ga na gigu imas za 150 kn od 300MHz, za procesor ti nema spasa osim novog a radeonku pazi da ne izgori. :adminrulz:
Kaj mislite o DDR 5 dal se isplati kupit??
gledam kaubojac,chatam na fejsu i pisem agronomsko ekolosku pjesmu ahaha:funny: