Kakva nova runda?
Printable View
Kakva nova runda?
Piva Nova runda.
Nisam fan APA pa mi ni nije nesto. Sve APA mi imaju ko po samponu okus i ne pasu mi
Neznam... nisam čuo za to...
U zadnje vrijeme Bud teče... :)
od APA mi je Zmajsko pivo ostalo fino u sjećanju, baš ugodno iznenađen. Ne znam kakvog je okusa šampon pa možda nisam mjerodavan :D
Evo ja ne kužim ljude koji hvale to "garažno" pivo. Uopće nije ukusno. Mogu popiti jedno ako imam nešto sa strane da isperem okus šampona u ustima. A baš ima taj neki sapunasti okus.
Točeni Bud :love:
Ma znaš sigurno. Nisi se nikad sa ženom maznuo pod tušem pa pojeo malo šampona sa njezine kose :D
Buahaha :p
Bud mi nekako pase u zadnje vrijeme...
Volim i psenicna piva, ali su nekako teza pa ih se moze manje popiti... :D
Koje pšenično? Još nisam probala dobro pšenično pivo.
Jel se piše pšenićno ili pšenično?
Skužajte nisam spavala jako dugo. Dijete zdravo a sad sam ja pokupila virozu. Nema labavo :rofl:
Piše se pšeniČno. ;)
Inače,meni je Karlovačko standard. Za se qurčit volim Leffe nekad popit a od ovih manje poznatih mi je Velebitsko zakon samo ga je teško nać. Od crnih Tomislav jer je ukusan i jak al od njega me uvijek boli glava ujutro taman dvije popio...
I ja volim karlovačko. To je i meni standard ako pijem pivo. Nema baš točenog Buda svugdje ali kad ga ima onda dernek :rofl:
Šalim se. Evo Leffe blond mi je čist okej. Crna piva mi nikad nije sjela :(
Ja bi neku finu dobru rakiju sad da me prestane grlo ovako bolit. Još ću na antibiotiku završiti.
U šparu sad ima neka akcija za vina 10% popusta ako uzmeš 6 boca. To treba pogledat za kuhano vino. Taman sam našla mljeveni klinčić za kupiti.
par Rezanih i taman sam....
Staropramen za svakodnevno, tamno Velebitsko ak se osjećam fensi :D
Žuja i Karlovačko ako si želim do kraja uništiti dan :)
APA ima taj okus. Postoji hrpa različitih verzija. Sve te pive od micro pivovara su dobre više manje.
Ti više voliš lager pivo i zato ti ne paše APA, ali ne možeš generalizirat.
Eno, otvorila se u Zagrebu na Opatovina craft pivnica. Točene pive iz malog milijuna malih pivovara. Probaj, i naći ćeš hrpu koja ti je fina.
Jesi bio Yager?
Pa ja sam žena. Naravno da ću generalizirat :D
zar se ovdje samo pije pivo......
forumaši...pa stock i cola,su ono prava stvar ...ono okus čist ok.....ne moraš na wc tako često kao kad konzumiraš pivo, žene kažu da manje smrdi i tako .... ima prednosti :)
Nikad nisam pio stock colu, jeger colu, juice votke i slične mikseve - nikad me nije zanimalo nit me ne zanima. Žestice - možda jedna dvije i to za probu, ovak me ne privlače. Bambus, gemišt i pivo je jedino kaj ja pijem :D
Granted, generalno jako rijetko pijem alkohol i nisam neki profić kaj se toga tiče - jebeš društvo gdje se trebaš napiti da ti bude dobro :)
Hebes drustvo s kojim nemres popit opet ;)
Jerr nijedna dobraprica ne pocinje sa "Kad smo pili sok" :)
Ne ides se uvijek demolirat. Koji put godisnje :D
Samo kaj na mene ne djeluje to niceg se ne sjecat. Uvijek se kakvih 80-90% sjecam :D
Uf meni je i ovako pamćenje loše :D
Dobro veče :) ... Što se radi :P :D
Vratiće se rode... :D
Nedaj boze. Dobro mi je i ovako.
Dobro jutro! Danas je mojem bivsem rođendan. Htjela sam mu kupiti whisky koji vrijedi 1100 kuna. Ali ce dobit figu jer je bezobrazan :)
Bivsem bi kupila viski za 1100kn??