Ma uvijek su svi dobrodošli, jedino je problem što se nikako ne možemo dogovorit...
Printable View
Ma uvijek su svi dobrodošli, jedino je problem što se nikako ne možemo dogovorit...
To je problem...a gle, mislim da bi bilo najbolje lupiti neki termin i vrijeme, pa ko dođe super, a ko ne dođe, bu došao drugi put. Ima toliko ljudi koji bi htjeli doći, a to je zbilja jako teško uskladiti. Zato mislim da bi ti sastanci trebali biti malo češći, pa će se nać termin za svakog :thumbup:
Pa i to isto....
petak 20h :) evo ja lupila vrijeme vi lupite mjesto pa ko dode dode!
Meni u petak navečer odgovara, tako da sam ja za! :thumbup:
Možda u "Zlatnom medi"?
Poželio sam se njihovog domaćeg crnog :licklips:
meni ne paseeeee :) ja dr put
Ja imam ispit u ponedjeljak pa vjerojatno ne budem došao, a ionako imam planove preko vikenda... Svi se dobro zabavite.
Ja moguce naletim poslije posla.. trebat ce zeroa do lisinskog odbacit:D
0 bodova....
možda neki drugi put... ali možda i svratim...
mislim da je nekako slab odaziv za petak.. svi su nesto mozda da mozda ne...
a ja isto onda mozda. slobodna sam, nemam kaj radit ali cu vidit oce mi se dat, mozda odem nekam van nakon 101 godina
kaj je ondak s tim danas? jel dolazi tko?
...ha ja idem sutra na okupljanje...joj bit ce sutra ludi dan...jedva cekam!!lalala:funny: :drink: :p
ja danas ipak idem van s ekipom a sutra putujem tak da... have fun ;)
Pa nekako je slab odaziv. Da ja ipak s ekipom odem na cajke? Bolje da se nađemo nas više neki drugi put nego da nas ovako dođe par...
cini se da ce biti tako.. ja se necu pojavljivat poslje posla.. jer vidim da nebu nis od tog...
ja sam u zagrebu... ak oće neko doć di ja budem s bratom nek javi
Nego, kako su svima ispiti završili, jel tko za ovaj petak negdje oko 20h kod Cibone?
Ja u petak imam usmeni, pa će mo vidjet kako su ispiti završili... ;D
Hm... ovaj vikend... pa vidjet će mo još... ;) ;D
eh..ja se u petak idem okupljati u Rijeku:)
Znači ništa i od ovog petka? ;D
I kad ćemo se okupljati?
lili, malo kasniš :)
Balkanas - treba odredit dan, mjesto i vrijeme, inače niš od toga... :spin:
Srijeda (21.3.2007) u 20h ;D
Pa kud baš u srijedu :) Jel može neki petak ili sl?
ja polažem u srijedu ujutro...
ide vert?
ja bi mogla navratit i u srijedu....
Dežuran danas, dežuran u srijedu. :)
Srijeda ni meni nikako ne odgovara...
Možda idući ponedjeljak oko 19:30-20 ? :jehon:
Ja ne mogu ujutro... a navečer to mi je taman poslije faxa...
Ja bi mogo u utorak ali poslije 21... ;D :notooth:
Bash zakaj mora bit tak rano... Bolje da pocnemo ranije pit.. hehehe... I ja mogu sljedeci utorak ;D
EDIT: a da se nadjemo na kavici na spici;D
Ja u srijedu (iliti sutra) branim diplomski, tak da za navečer već imam dogovorenu veselicu (računam na to da ću obraniti)...odgovarao bi mi četvrtak, petak ili nedjelja...
A kaj vikend više ne postoji... tak da nikom nije greda...
Ja sam za vikend (petak, sub, ned) u Pazinu :-) Tako da mi ne odgovara. A i ovaj datum tj. dan sam vise stavio iz zaje*ancije, da vidim kakve ce ekipa obaveze ovaj put izmislit ;D
A da lijepo odredite sljedeci petak ili subotu i ko moze doc moze, ko ne, ne moze. Ima dosta vremena do tad da oni koji zele doc ne rade druge planove.
ajde onda sljedeci petak isto vrijeme mjesto :D
(ne znam ni o kojem mjestu se opce govorilo :D)
Mislim da se nije o mjestu govorilo :D
Evo pošto nitko nije lupio nikakav točan datum za skup...
Može li ovako:
Subota 24.03. u 20:00h ''Macao'' na Jarunu
eto prijedlog...pa tko može neka se izjasni da ne bi bilo džabe ste došli
Ja sumnjam da ću moć... možda kasnije...
a šta se radi na tim okupljanjima? http://img124.imageshack.us/img124/4632/whistleww5.gif
mene ovog puta nema, posao zove..... http://img295.imageshack.us/img295/486/smartassxt0.gif http://img409.imageshack.us/img409/9696/utezibm0.gif
Šta se radi? Pa orgija se, opija, svi sa svima i to tako... uobičajeni dan, kao i svaki drugi...
Zero, pa nemre bit okupljanje ak tebe nema.. Mislim stvarno... mislim da bi se svi skup trebali prilaogiditi Zerou...
a na tim okupljanjima kolko sam ja vidio.. tebi Ico prolije pivu, a onda ostanemo dok nas ne istjeraju van...
eto, zao mi je.... sankcije na poslu rade svoje http://img147.imageshack.us/img147/2532/pardonqk3.gif
žebenoa daleko .fr ;D
Ja dolazim ;D
Šta onda od okupljanja???...dajte neka netko ozbljniji od modova stavi obavijest velikim slovima datum,vrijeme i mjesto.I to je to.I nek se izjasne u temu samo oni koji dolaze da se vidi o kolikoj je cifri riječ i da li se uopće isplati okupljat!!!!!
Pa dze Jarun.. imam 10 dana jahanja do tam.. a nesmijem ni pivu popit... al zakaj vikend navecer:( to delam:(
Nis, ja bum se izjasnil kad padne tocan dogovor...
Ma ništa od tog jaruna očito...opet ponavljam..nek se netko od gore za to zauzme i to je to.
petak 30.3 u 20 h na trgu ispod sata :notooth:
ja dolazim
Ako ne budem zauzet, brijem da cu doci...
ak radim probati cu navratiti poslije posla...
Ja isto tako dolazim. Taj petak imam konferenciju, ali brijem da cu izvjestaj zavrsiti prije...
Ja možda dođem al sa nekim malim zakašnjenjem... Al to će mo još vidjet... ;D
ja ne dolazim
ja cu vidit ko ce sve doc :notooth:
Samo jedno pitanje, kada se svi tamo okupite i sve to (neznam ni kak se uopće prepoznate tamo, valda svi imate dobro razvijene prste od tipkovnice pa po tome :D), kamo onda dalje? :)
Onda se dogovori neka birtija gdje se potom okupira preko nekoliko stolova i onda se opija:D
Najbolje u Servus (uf koja sam ja sponzoruša) na domaću travu (mislim na travaricu) ak se želite opit :D
A jel se već znate međusobno il?
Petak 30.3 u 20 h na trgu ispod sata ==>da ponovimo termin.Ajde ljudi postajte sad dalje tko dolazi??!!
Neznam dal ću doć...čudni su putovi moji...
ako ti nećeš,ja hoću:p:)
evo ja :blush:
I ja:wave:
Situacija is still unchanged.
cim su culi da ja dolazim svi odustali:(
mogu i ja doc, zasad nemam pametnijeg posla :dunno:
ovi zabregci fakat vole taj sat na trgu :p
to nam je najjakije mjesto :notooth:
A zakej se svi nebi dovukli do okretišta na savskom...točnije kod Stare Save... :D :D Odemo u Konzum i lijepo u parkić... makar je hladno još :D
Ja bi u petak trebao u to doba :beer: negdje u blizini sata, pa mozda svratim da vas pozdravim...mozda... :retard:
A zakaj ste vi svi tak pametni...Shvaćate da se ovako nećete nikada dogovoriti.Gore je lijepo postano u petak u 19:30...i još je napisano da sam u nastavku napišete vi koji dolazite.Ali...ne!!!Jedan pita zakaj tu?drugi zakaj ne ovdje?treći nešto treće...
Lijepo piše kad je okupljanje...vi koji ne dolazite ćemu bacat glupe komentare.
Očito se nećemo nikada ništa dogovoriti....tako da ovo za petak...ja prvi ne dolazim...i žao mi je što sam uopće pokušao da nas se bar desetero skupi.
ti si u zadnje vrijeme previse nabrijan :jehon:
I ja sam primjetio...PMS valda...;D ;D
I think somebody needs a hug!! Come here, come on... ;D ;D
Ma daj, opusti se, zar nisi vidio da će možda doći 3-oje ljudi...tak da ono, izgleda da ništa od toga, a niti smo se dogovorili gdje, tj, netko je bubnuo kod sata na trgu (gdje se inače UVIJEK nalazi 10 ljudi koji svatko čeka nekog).
btw. zanemarite mene, nebudem niti došao... :envy:
@ivstojic: gle, rijetko kad se uopće uspije skupiti više od 10 forumaša na nekom okupljanju... budi sretan ako ih je 3-4 pristalo doć... Jer znam da nas je jednom bilo samo 4 i bilo je sasvim OK... Tako da se nemoj previše živcirati... A nije sad u redu od tebe da tu pukneš datum i vrijeme i na kraju kažeš da nećeš do... :thumbdown
O koje tri-četiri osobe govorimo? :D
jednom nas je bilo dvoje :)