Ja sam za, ak bu za praznike :notooth: Luna, odi piši u onu temu za Meeting, tak bu ih više vidlo ;)
Printable View
Kako dobra epizoda GoT :)
Niža razina hrvatskog je stvarno smiješna :notooth:
Jel ikako moguce vratiti slike izbrisane na kartici??
OT: Rjesavam neke zadatke iz matise
Probaj Recuvu.
masakar jagoda :bigjump:
Recuva se vrti vec 2 sata i ima jos malo pa se nadam da ce mi nac te slike nesretne :(
EDIT: Uspjelo! Hvala georgy! :)
Suckers, ja sam se riješio logike odavno!
Shit, logika me čeka na faksu. Damn.
To je svodjenje na nemoguce, lekcija iz logike. Ma... "nemoj misliti na logiku"...
Vi te neke fancy gimnazije, ja u ovoj klasicnoj moram znat svako g****, grcki, latinski, rawrrrrr :wtf:
P.S. cestitajte mi na 400.postu :) lol.
Logiku nemozes prepisat osim ako daje iste grupe :(.
OT lezim i jedva drzim oci otvorene x).
Olakšao sam se za 6k kn. :guitar:
http://slike.hr/slike-male/p/psr3000highjpg_42e8a.jpg
wow. lajkam, smuc.
Bokte kolko gumbica :geek:
OT: Planiram sutra otic po neke naocale (ne dioptrijske xD) :hm:
Nice smuc, sad moja PSR-450 pored tvoje izgleda ko igračka :D
Iako, onak, ljudi hvale Roland i Korg. Možda ti znaš zakaj? :) Ja nemam pojma, svirao sam na Korgu (ne znam koji model) i nekako mi zvuk nije bio dobar, nekak preumjetan.
ja imam jamahicu.. oke, jest da je to fakat vise djecja igracka, al posluzila je svrsi. obzirom da je 16 godina stara i jos besprijekorno radi, svaka joj cast :D
Pa kad se vec nabacujemo... Evo i moja igracka. ;D
a zasto ti mene ignoriras?? :mad:
Jer te ne volim vise? :belj:
"sive lubanje silom, jaaaaaa imam moooooooooooooooooc" :bacajacmencenarava:
:njanja:
Joooj kad ce vise ti praznici...
Jooj za 14 dana :).
Georgy jel si polozio vozacki?
Produžili su nam testiranje na još 20 dana! :notooth:
Uu jee oduzilo se i tebi malo. Ja sam polozio iz drugog puta jer me prvi put bacio stvarno iz sitnica al nebitno. Vozacki imam i bas me briga.
Tek sam se sad opustio i mogu sam voziti. Onako mi je presing stalno sam nesto grijesio na vjezbanju.
A zadnje polaganje sam jedino "grijesio" zato sto sam sporo vozio. Kao mogao sam malo brze hehe al na nagovor instruktora (vidio sam preko oka da mu ocenava grimasama da me pusti, ono kao ma ko ga jebe pusti ga da ide, a kad sam se okrenuo prema njemu on kao bulji u sic i ono kao nista nije bilo hehe )
I tako, tek kad polozis onda ces pocet voziti a dotada je sve ko po jajima da hodas. Sad ne sljivim znak stop osim ako mogu ugroziti druge i sebe i pjesake pustam samo ako vec dode napola zebre hehe. Radi njih tu sam zivotinju zamrzio hehe
I tako to ;)
Ne brinem se previše oko toga.
Kad vidim kakvi ljudi voze- pretpostavljam da ću i ja položiti :D
Došli neki rezultati hrvatskog... 868/13261 :)
Mario? :p
Sad imam doma DGX-200 koja ide na bubanj a ova ostaje. :)
Roland i Korg? Sve su to jako dobre i kvalitetne mašine,a o umjetnosti zvuka se da raspravljat do sutra. Poznato je da Yamaha ima "najpitomiji" zvuk čime ne uveličavam svoju kljavu,al svejedno. Svirao sam prije 6 godina na Korg Triton Studio PRO kojeg ni Thompsonov klavijaturistra nije tada imao. Frendu kupio stari za ondašnjih 25 000 kn :notooth: Tu je pravilo koliko para toliko muzike i tu nema neke velike filozofije.
Imao sam dosad 3 Yamahe i to je jedini razlog što sad imam i četvrtu. ;)
@Georgy: Koja je to razina?
Najniža :D
Dan
Jel netko gledao hangover 2? :D
georgy, ti si pisao nižu razinu?
Hmmm, ja sam 93. sa 93% rješenog testa.
Da, ne treba mi viša- pa se nisam htio forsirati :notooth:
Makar, kaže prijatelj da nije ni viša teška.
93%- lijepo, lijepo :)
Ah, ja sam zato syebo sve ostale predmete :) a mislim na neki tehnički fax... :\
Evo i ja baš dogovaram s curom kad ćemo ići gledati :) Vrijedi?
Na IMDB-u je dobio dobre ocijene,7.1/10
@cionn,kakav je?
Gledao ja. Meni se svidio.
Dosta fora i ostalog je već viđeno u prvom dijelu, ali film je super. Ako ste gledali prvi dio onda i drugi pogledajte.
Obožavam Android i USB tether :D
Nema Android.
90% engleski viša razina...
georgy? :D
92,5% :)
Kak kul, sutra necu moc gledat kroz prozor dok onaj stari pedofil prolazi..
:jehon:
koji zbljuv!!
e, a jel murija tak dolazila upozoravat doma i kad je onomad Bush dolazijo??
meni je to preodvratno!!!!! zbog takvih nekih olfo njuski ogranicavati i kontorilrati kretanja ljudi u njihovim VLASTITIM stanovima..
prefuj..
zanima me samo, da je vani vruce, ja nemam klimu, kaj bi mi napravili da otvorim prozor, ha? uhitili me?
sta ga uopce imaju vozat okolo naokolo i pokazivat ljudima uz cestu? nek si ga odfuraju direkt u crkve/svetista/votevr i nek puste ljude na miru. koji hipodromi, trgovi, sta? mi smo sekularna drzava. da boldam ono sekularna?? :D
Skandal!
Trudnica i huligan navodno u underground vodama poznat i kao "Cionn" pojurili na papa mobil, srećom pa je ATJ Lučko bio u blizini te je na vrijeme spriječio mogući međunarodni incident.
Cijeli medveščak ispražnjen od auta,na svakih 20 metara murjak,ko'neka opsada...:D
btw došao upravo iz arena centra,dosta toga nakupovao...
Je, kad je dosao Bush su nam rekli da moramo spustit rolete inace postoji opasnost da nas sa snajperom gadjaju :lol:
Daj molim te, taj papa kao prvo izgleda kao narkoman, i jos to kaj ga se povezuje sa zataskavanjem pedofilije...ma mislim stvarno...
Kad vam stiže Papa? :)
Ja sam i danas morao raditi :(
No sad je gotovo :)
a valjd je stigo vec. kaj me briga. do sad sam spavala :D
ja sam na periferiji grada pa me ta ogranicenja ne doticu, al svejedno pyzdim zbog ljudi koji ispastaju zbog tog cirkusa.
frend mi zivi na gornjem gradu i uopce ne zna kako ce izgledati izlasci i ulasci u njegovu zgradu.
a ono sto me najvise smeta su milijuni koji su ulupani u taj cirkus, a koje smo platili svi mi, porezni obveznici. ma fuj. zasto bih ja, koja nisam vjernica i kojoj se institucija crkve gadi, u sekularnoj drzavi trebala ista placati i davati toj crkvi?
za perverzne biskupske dvore se ima para, al za vrtice, skole, domove zdavlja.. se nema para.
fuj fuj
pitam se, gdje i kad je nestalo ono da je vjera osobna stvar pojedinca i pretvorilo se u javni cirkus.
btw, points, moj muz jos radi :(
Luna-neka radi bit ce placa veca :) povrat jos nije bio....
dodjem doma za vikend i zena bi bas danas ribu jela i sad pecem na balkonu,pijem bambus i laganini surfam :)
Veća plata, ali manje životnih zadovoljstava :D
I ja sam plaćen po satu, pa nije loše ponekad raditi i prekovremeno.
Luno, kao kolega ateist, potpuno te razumijem, ali šta je tu je - svijetom vladaju vjernici i kvazi-vjernici :Puke:
meni je vise manje ista placa koliko god radio,kao zapovijed je da sati idu u preraspodijelu al naravno kad njima pase i onda ti rece u srijedu ujutro danas si do podne samo i tako neke filozofije umjesto da puste da se skupi i daju ti sve odjednom......i sve to u drzavnoj firmi......
da ne pricam o godisnjem i ostalim "pravima"
Uff,gadno se vrijeme pokvarilo,smocit ce ljude na trgu...
Mogel se papa dogovoriti s ovim gore da bude sunčano u ZG-u pa da ne pokisnu... očito su prekrstili.
YYYYYYYYEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHH
moj muz JOS radi :(
i ne, nije placen po satu (cityex)
Normalno da će kod nas uvijek Crkva imati veliki značaj, jer smo mi prvenstveno katolička država, s mislim preko 80% stanovništva koje se izjasnilo katolicima. Uostalom, ta hajka je je s razlogom dignuta jer se ipak radi o vrhovnom poglavaru katoličke Crkve, a i sami znate kakva je situacija s teroristima, nikad ne znaš kad bi mogli napast, i papa je potencijalna njihova meta. Uostalom, ne želim ni pomislit kako bi eventualni teroristički napad na papu u Hrvatskoj imao poslijedice na našu domovinu, turizam, pregovore o ulasku u EU, općenito o načinu na koji bi nas se gledalo. Stoga, opreza nikad dosta. Nadalje, svi pričaju o novcima koji su ulupani u cijeli ovaj kako ti kažeš "cirkus", slažem se, cifre jesu velike, a razlog tome je upravo ovo što sam gore naveo. Dok nitko nije ni zucnuo o novcima koji su potrošeni na dolaske raznoraznih kraljevskih obitelji i državnih službenika drugih država, kao i na povratak Luke Bebića iz (mislim) Japana, kada nije mogao avionom doći zbog vulkanskog pepela. To su sve također naši novci, kao i ovi s kojim financiramo dolazak pape. Uzmite u obzir i Vatikan koji je jaka politička sila, stoga dobar odnos s Vatikanom nam neće škodit. A i ne zaboravite tko je prvi priznao našu Hrvatsku domovinu. Toliko od mene.
Bio na Trgu, bilo mi je dobro :D
Ali, ne planiram raspravljati jer mislim da nema smisla (sumnjam da ce itko promijeniti misljenje) ;)
Luna-jednom god. Dođem u cahataonu vidjeti kaj ima i naravno konstantno iz godine u godinu se zalis+nikako da se odselis:)
Kak ti ne dosadi..mogla bi za index.hr pisat tekstove,samo im tu postove pokazi,dobijes job samo tako i svi sretni:)
Ja maloprije prebacih na novu, kad ono transparenti "Banja Luka - Papa mi te volimo" :D
@ExTaza,
Smiri malo dozivljaj. Ajmo ipak bit civilizirani.
Veliki pozdrav ekipo...nije me dugo bilo...pa rekoh da malo navratim i pozdravim vas :cthumbup:
Vidio je Goran da zaostaje u četari pa se kao vratio... :notooth:
OT: Idem spavat... :zzz:
Nessie je dobila toooooonu robe. mirne smo do prakticki treceg rodjendana, jer je robica fakat k'o nova. i nije drecavo roza :D
samo da jos smislim kud cu s tolikom odjecom.. nit 20 spejsbegova mi ne bi bilo dosta. samo carapica u velicini 0 - 6 mjeseci ima oko 40 komada :freakout: sve skupa ih je preko 100 -.- mislim da ja toliko carapa u citavom zivotu nisam posjedovala, a ona ih ima citavo cudo i prije rodjenja :D
Čuvaj za drugu kćer. :D
OT: nabavio još 2 Siemensa od jednog moda ovdje, kolekcija se fino popunjava. :)
Ma sta cuvat, daj u Caritas :P.
Ucim svasta pomalo...
mario :belj: opet copras!!
mi smo sebicni roditelji i zelimo si samo jedno dijete.
i to smo toliko odvratno sebicni da smo jednom cak i razgovarali da bismo mooooozda, mozda ipak isli na drugo, jer si zelimo sina.
al ako i budemo dovoljno ludi za takav pothvat, to ce biti s veeeelikom razlikom u godinama. tak da i ako fulamo spol i opet dobijemo kcer, do tad ce moljci odavno pojest ovu robicu :rofl:
ak ce Nessie bit luda na mater, onda mi sin uopce ne treba. jer ce ona igrat nogomet, mrzit barbike i zicat da joj kupimo Hilticu :laluna: i onda ce tata jednom tjedno imat zadatak da betonira, a nas dvije cemo se izivljavat na Hiltici. mwaaaaa
Zna netko di mogu gledat WWDC prijenos danas?
dan
Eto, kad radiš u vrtiću, ne trebaš ništa kupovati za svoje dijete... :p
Bolje je s manjom razlikom (tipa 2- 3 godine). ;)
OT: Razmišljam kako je vrijeme glupo.
ja imam bas obrnuto iskustvo, jedinci oko mene nisu nikad pretjerano zalili kaj nemaju bracu/sestre. a oni koji imaju si opet nisu nesto pretjerano bliski, razlicita drustva, razliciti interesi u zivotu, ma kako razlika u godinama izmedju njih bila mala.
sve to ovisi o odgoju, znam jedinaca koji su skroz nesebicni - a to je prva predrasuda, da su jedinci razmazeni i sebicni. a isto tako znam i puno onih koji imaju brace/sestru pa u svejedno razmazeni i sebicni.
evo, ni ja ni muz nismo jedinci pa smo sebicni i zelimo samo jedno dijete :D ako se i predomislimo, svejedno smo sebicni i hocemo veliku razliku :D daj zamisli da idem brzo na drugo dijete dok ovo jos nit sa sise nisam skinula, i onda onak kontinuirano dojim 4 - 5 godina :freakout: 4 - 5 godina bez alkohola i cigareta :freakout: sebicnjaca si to ne zeli :D
Došao s vožnje. :)
Pola Maksimirske u mraku, a na stadionu ekrančina od 50 metara...
Hm...
pozdrav narode ^^ eo i mene na forumu nakon 2 god najmanje xD
Gle kako se vraćaju :D
OT: igrao sam se na Xbox Kinectu, for stvar :D
Možda će se nešto dijeliti... :hm: Meni nitko ništa nije rekao... :hm:
OT: Došao s vožnje, sreća pa je prestala kiša (tj. nije ni počela za ozbiljno). Novi rekord na ravnici- 41 km/h :)
Nakon 2 sata kiša prestala padat... O bože :-/ sam da kasnije opet ne pada...