A di u oblak? Sinkronizaciju čega?
Dropbox
Box
Printable View
Meni se čini da ti ne znaš o čemu pričaš :D Da nije možda Modern Combat 3? Drugi put ne budi lijen i lijepo daj link na market appbrain kao što je dao kolega yager.
Meni se osobno boljim pokazala kombinacija dropbox + dropsync zbog 2-way sinkronizacije.
To svakako, Titanium je samo opcija, ne koristim ga ni ja baš pretjerano.
iTunes - Google Music (službeno samo u SAD-u, ali provjerava se samo kod registracije, a onda ga je lako prevariti)
Slike - Google+
Dokumenti - Google Docs
Kalendar, mail, kontakti - Android
Find My Friends - Google Latitude
Find My Phone - Lookout
Da postoji dobio bi odgovor već. Nema
Objašnjeno je kako dobiti slično
CloudMe još ima
Kontakti ti se sejvaju na google account. Sms mozes podesiti da se bekapira na dnevnoj bazi automatski sa sms backup and restore appom. Sa titanium media syncom ili dropsyncom podesi da ti se sinkroniziraju zeljeni folderi s kartice na dropbox - imas sinkroniziranu muziku, slike, sms backup... Ovako je podeseno i kod mene...
Ovo se zove alternativa ili 'snadji se druze', ali radi svoj posao rekao bih savrseno. Ali nije icloud.
dobro jutro svima. imam jedno pitanje vezano bas za sinhronizacija kontakta izmedu imenika i facebooka. naime,neki kontakti u imeniku mi prikazuju facebook stranicu od toga kontakta i automatski mi dodaju npr. sliku od toga kontakta a drugi ne. znaci isto ime i isti e-mail sam stavio u imenik kao sto je na facebooku ali on ga jednostavno ne prepoznaje. dok neke ipak prepozna. ne kuzim. da li netko zna kako to podesiti,da li je to do mobitela ili do facebooka? mob je lg p500 ako to sto pomaze,ali mislim da je to isto na svim mobitelima.
Probaj SyncMyPics ili Friencaster aplikacija možda ti dobro odrade posao.
Na x10 mini mislim da je meni ovaj radio to, nisam ni znao zašto mob zavribrira dok nisam otkrio da je to do ovog programčića: TouchPal Dialer
https://market.android.com/details?i...cnRkaWFsZXIiXQ..
E sad, isprobavao sam i ja razne ali uglavnom ne rade - kao i ovaj nešto može štekat na 3g ali meni je radio ok...
Mislim da je to zato jer ipak NISI dao isti naziv kontaktima na telefonu...i meni se tako dešavalo dok nisam napisao ime u telefonu jednako kao na fejsu tj. pravo prezime je Babić, ja sam probao staviti Babić, Babic i to nije prepoznavao - dok nisam u nekoj aplikaciji (neznam kojoj) vidio pravi naziv kako telefon vidi, a to je "Babi?"...čim sam tako upisao odmah je povezalo...Samo što mi onda malo glupo to sa upitnikom da bude u imeniku...ali zato postoje aplikacije za ručno povezivanje imena i fejs accounta, mislim da to može napraviti i FriendCaster for Facebook, nisam siguran ali mislim da ima opciju ručnog povezivanje kontakata, a osim toga i slike su veće kvalitete HQ sa fejsa - tako da je to bolja opcija za povezivanje, slike nisu zrnate.
*ako nije u friendcasteru, onda to ručno povezivanje je u friend caller id, ili big caller id,...znam da sam negdje to vidio a to su aplikacije koje sam koristio...
Ako želiš sliku preko cijelog ekrana pozivatelja dobra opcija je BIG caller id, stabilan pouzdan. Osobno mi je malo glupo povezivati fejs kontakte sa mobitelom, jer mi nabaca stotine kontakata koje netrebam u telefonu...Radije odem na gmail i tamo uredim kontakte, slika, ime, prezime, mail, dodatni tel brojevi...i naravno, to mi služi kao backup kontakata!
Probaj vtok - meni na x10 mini funkcionira koliko toliko, malo ponekad bugovito ali daju se izbjeći bugovi tako da ti zoveš sa moba na komp i sl. Isto nemam prednju kameru nego stražnjom, malo upaliti više svjetla, približiti i eto - da se iskombinirati za nuždu...OK za mob koji to ne bi trebao uopće moći raditi...ni hardverski, ni softverski, ni nema kameru za to zaboga miloga... :D
Inače koliko sam shvatio za taj cloud općenito to nije baš pouzdano, bez obzira na to koji je cloud, bio dropbox, sugarsync ili neki drugi. Na dropboxu se moglo pristupiti bez šifre par sati svim acountovima, ljudima se obrišu fajlovi pa ih traže u smeću da ih vrate, a dropsync mi je obrisao 400MB podataka sa telefona jer je dropbox nešto mijenjao u kodu...znači, nepouzdano. Sugarsyc vidim ljudi su imali problema da im sugarsync obriše sve fajlove sa externog diska i sa acounta i kao sinkronizirao je - da bi onda muku mučili sa službom za korisnike da vrate podatke jer ih nema ni na acountu...
Ukratko, OK je koristiti te servise ali uvijek imati neki drugi backup za svaki slučaj, tipa koristiti jednosmjernu sinkronizaciju tako da ne pobriše sve na mobitelu, tj. original slike.
Ja koristim dropbox i sve što je na accountu je i na kompjuteru, kao i na mobitelu - uglavnom manje bitne stvari, aplikacije.
Sugarsync je odličan jer daje puno prostora i daleko se više može konfigurirati, postoji opcija zajedničkog rada na folderima "share" gdje sam npr povezao nekoliko računa i sada moj račun ima 8GB, i još imam pristup par računa po 5 GB - znači ne računa se obojici šerani prostor neko vlasniku (za razliku od dropboxa). Čini mi se i da je sugarsync sigurniji...moj dojam. Ali zato je dropbox brži (brži transfer podataka).
Box net ima sada 50 GB gratis opciju - može se znači lako uhvatiti puno prostora za recimo pjesme koje se mogu stremati onda na mob i sl...(ograničenje 100mb po fajlu)
Inače, već sam rekao, za backup kontakata gmail je odlična stvar! Preporodio sam se koliko je jednostavno i lagano!
Ključ je u kombinaciji nekoliko raznih servisa ovisno o tome koji su najbolji za određenu stvar:
dropbox - brz, jednostavan, praktičan, univerzalan, razne dodatne aplikacije (titanium backup, dropsync)
box.net - brdo prostora, dijeljenje datoteka među korisnicima (share)
gmail - kontakti
sugarsync - još malo prostora ako je dropbox nedovoljan, možda čak i bolji od dropboxa...
Za sms neznam, nisam koristio...Postoji i aplikacija My backup gdje se može staviti da radi sheduled backup određenih stvari (sms, kontakti...) i onda se taj folder stavi u dropsync (ili neki sličan) da ga sinkronizira sa dropbox-om. Znači podesi se jednom i može se zaboraviti na to - poprilično zgodno! :D
Evo,isprobao sam sve sto ste preporucili i nisam nasao sto sam trebao.
Friendcaster je isto sto i obicni Facebook manje vise,a Big coller ID i onaj drugi sluze samo za postavljanje slike sa facea za sliku kontakta.
Mene je interesiralo kako u imeniku od telefona staviti pod kontakt i facebook stranicu od te osobe. Znam da bi trebao to automatski syncat (namjestio sam u postavkama) ali mi on synca samo neke kontakte. A sve sam identicno unio i mail i ime kontakta. I bas recimo imam dosta kontakata cak i bez kvacica i ostalih stvari u imenu koje bi ga mogle zbuniti.
Ili sam ja zbunjen(ovo prije) pa nekaj nisam dobro podesio,ali ne znam sto.
A tako je to s tim aplikacijama, neke rade na nekim mobitelima a neke ne rade...pokušajima i pogreškama do cilja... :D
Meni nisu radili ni jedan ovaj call vibrate i tako to te namjene, a ovaj sam dialer uzeo radi dialera, i mob počeo vibrirati pri uspostavi, slučajno dakle...e sad treba naći koji radi na kojem mobu...probaj po postavkama prošvrljati, uključivati-isključivati opcije...tako npr. Totall recall - kod mene snima razgovore mislim na B opciji(A,B,C), sve ovisi od hardwera dal će upoće nešto moći...
Meni je prikazivalo pod kontakt koji je sa fejsom sinkroniziran i friendcaster fejs profil i fejs-fejs profil, tj. od Facebook aplikacije i od Friendcaster aplikacije...ali to samo onda otvaralo mi browser pa na stranicu korisnika...ništa posebno. Slike ko slike, ili zrnate ili prekvalitetne pa samo ćošak prikaže, i ljudi meću pizdarije od slika i stalno mijenjaju...
Ako neće probati možda ručno sinkronizirati u postavkama računa, i fejs i friendcaster, možda restartirati mob, ali ako ne povezuje onda je do imena i prezimena - razmak, veliko slovo, neznam...ako neke sinkronizira a neke ne onda nema biti do ničega drugog...Kada ti sinkroniziraš fejs, on ubaci u mob sve podatke i kontakte s fejsa (možeš otići u imenik i vidjeti tamo gdje se selektira šta da prikazuje)...znači oni su u mobu! E sad ih treba pod istim imenom "združiti"...Iako, još jednom spominjem to je gluparija, i meni se činilo zgodno i praktično, ali zapravo je bezveze, čak možda uspori učitavanje imenika i sl (stotine kontakata i njihovi podaci)...Tako da mi je idealno kada je uredim imenik (na kompu, preko gmaila) i to je to, nema pizdarija. ;)
Big caller id - + connect with facebook, and download full-screen photos automatically(and browse albums!),
znao sam da sam negdje na to naletio...a možda ima neka aplikacija za "ručno" povezivanje kontakata na androidu s fejsom (koji imaju različita imena).
Zanima me launcher spb shell 3D ,vasa iskustva I ima li neki da radi a da ne moram platit 15dolara??? Nasa sam 1.52 verziju instaliram I neki launcher uz unju I malo radi ,a zatim se srusi kao trazi kupovinu...
Sent from my Milestone using Tapatalk
Ja sam ga imao isto se rusio. Fora je da moras rootat mob i instalirat neku aplikaciju koja sprecava da se on spaja valjda na market. Onda ti se nece rusit. Budem ti napisao kako se zove kad nadem,negdje sam citao o tome.
Ja sam odustao od facebooka. Imas pravo,uredio sam si na kompu kontakte, i tak nek stoje. Ali da je glupo sto nema telefon automatski mogucnost samostalnog dodavanja facea u kontakt kao sto ima mogucnost dodavanja maila i ostalih stvari, to stoji.
Hvala svima na pomoci jos jednom.
EDIT: nasao sam jednu: Lucky patcher v0.2
Ali vrijedi samo za rootane mobitele
Znaci da odustanem od spb-a ??? A dajte neku preporuku 3d launchera,a da nije Regina?,hvala
Sent from my Milestone using Tapatalk
Pricekaj, mozda netko ima rijesenja,ja ga nisam nasao osim ovoga sto sam napisao.
Ja mislim tako i tako napraviti root samo dok cu imati malo vise vremena da to proucim. Ne cini mi se nista prekomplicirano,samo se treba drzati tocno postupka. A dobiva se jako puno, meni npr. stalno javlja da nemam mjesta a imam svega par aplikacija.
Imam App2sd ali mi ne pomaze zato sto neke aplikacije ne mogu prebaciti a one koje mogu moram prvo skinuti na telefon a to mi ne dopusta jer nema mjesta. Sad rjesavam to tako da deinstaliram facebook(najveca aplikacija na memoriji telefona),prebacim aplikaciju na memoriju kartice i opet skinem facebook sa marketa. Komplicirano do boli a pretpostavljam da je tako sa svakim mobom dok se ne roota.
Znaci rootaj mob i rijesio si mnogo problema ukljucujuci i vrlo vjerojatno problem launchera jer sumnjam da postoji ista bolje od ovoga
Ima netko link na cracknuti Mybackup?
Istekao trial period a ne da mi ga kupiti na marketu.
ne radi mi jaxtrsms, tj. primatelj ne dobije poruku, jel zna netko u čemu je problem jer na netu nema baš previše informacija ili da netko preporuči neku aplikaciju, ako postoji, koja može slati sms preko interneta a da primatelj nema takvu aplikaciju na svom mobu...
Neka preporuka aplikacije za rođendane? Dakle, unesem kontakte u gmail-u i onda aplikacija povuče i prikaže obavijest dan prije ili tako nešto? Možda i facebook integracija nije loša stvar da ima...
Ne bi li to po defaultu trebalo raditi? Mene upozori 2-3 dana prije da im kupim poklon... :D Međutim, imam custom ROM i ne sjećam se jesam li to imao na stocku.
Vjerujem da je to do custom roma, ali možda i zato što imaš noviji android, moj je 2.1 tako da mi ne upozorava - tj. nisam ni imao dosada popisane rođende na gmailu, pa se možda varam...friendcaster me je upozoravao ali ga ne koristim više... Probat ću EboBirthday, vidim dosta ga ljudi ima, ocjene su dobre, mal je, lagan, ima sve što treba...čini mi se ok. Čak može upisivati rođendane u kontakte i sl.
A kako bude kod tebe domy_os, dobiješ obavijest u obliku pop-up poruke ili tako nešto? Mislim, koja te aplikacija upozorava (kalendar možda?). Na gmail contacts na kompu vidim mogu se nešto uređivati kalendari i obavijesti ali sumnjam da to ima veze s androidom išta...
Sad sam u procesu uređivanja gmail kontakata općenito. Prebacio sam sve sa sim-a na gmail (sync up and running) i uredio po imenu, prezimenu, brojevima, mail dodao... Sada još trebam pomalo dodavati rođendane kako koji nadođe i sliku eventualno.
E da --> kad sam kod slike, može li se kako staviti slika veće kvalitete na gmail, mislim...ja sam stavio sliku (tj. isjekao) tamo na gmailu i povučem je sinkronizacijom na mob ali na fullscreen mi je zrnata (tj. ako koristim big caller id). Kad već stavljam slike bilo bi ok da nekako budu ipak bolje kvalitete...Kako stoje stvari u vezi toga? Možda se preko neke aplikacije dodaju slike ili tako nešto?
U status baru dobijem info kad je neki rođendan ili sastanak i ikona stoji dok ne pogledam, valjda kalendar automatski izbaci. Na Gmailu imaš dodatak koji ti može prikazati rođendane u kalendaru, ali nije to to.
Za slike ne znam, ne koristim ih niti me zanimaju.
Prikazuju mi se rođendani u kalendaru, to je ok. Jedino neznam dal izbacuje obavijest, vidjet ću...Zasad mi se čini Ebo dobar, lijepo mi zapiše datum i u kontakte na gmail, daje obavijest, koliko godina ima osoba i sl...a prikazuje i sliku kontakta postavljenu na gmailu...ipak te sličice dobro dođu uz ime kontakta - lakše se odmah prepozna po slici nego čitanjem imena.
Slike sam ostavio ovako koje sam stavio trenutno, loše su kvaliteta ali šta se može...Probat ću ponovno full screen caller id - možda sad bolje radi nego prije nekoliko mjeseci...ipak je ljepše kada je slika preko cijelog ekrana.
EboBirthday - evo upravo sam preko njega pristupio fejsu i rekao mu da pokupi podatke o rođendanima i upiše ih u odgovarajuće kontakte... :D
Neznam dali je pitanje baš za ovu temu, ali prigodniju nisam našao.
Interesira me slijedeće dali ima mogućnosti da obrišem u system/media/audio/ringtones ringtonove koji mi netrebaju i zapravo mi samo smetaju. (a i svaki megabajt dobro dođe, obzirom da tih nepotrebnih mi ringtonova ima preko 5 Mb)
Znam da ih je moguće prije instalacije samog roma obrisati u zip datoteci, pa onda flashati rom, no sada trenutno gledam kako bih prvenstveno izbjegao flashanje roma. Nego bih, ako je moguće obrisao nekim programom. Ili barem promjenio attribut da nebude samo read only jer Root explorer prijavi "cannot be deleted because the file system is read-only".
U root exploreru klikni gore na R/W ikonu i onda obriši. Možeš slobodno obrisati cijeli media folder, ne utječe na rad sustava samo ćeš izgubiti zvukove (melodije s popisa, low battery warning, camera sound itd.).
Mislim da ti zvukovi malo zauzimaju - tipa megabajt ili dva...nešto sitno. Možeš ih prebaciti na sd karticu pa od tamo koristiti, ili ih prebaciti na memoriju telefona (gdje je instaliran OS)...Koliko sam shvatio OS se nalazi na više particija (systemska + aplikacije + cashe)- ima na xda savjeta o tome za x10 mini kako osloboditi prostora...
Ali generalno, Link2sd i app2sd su rješenje problema sa prostorom...
Joj da, na nosu mi je bila i previdio sam je. Hvala.:cthumbup:
Nebudem baš cijeli folder brisao, neka ostanu 2-3 tona u svakome podfolderu. Ali ove ostale brišem.
Ma vraga, zauzimaju oni ravnih 7,8Mb na CM 7.2 romu, a to nije baš malo mjesta. obzirom da su zvukovi bezvezni nema logike da ih selim na SD.
Ja koristim GTasks (https://market.android.com/details?id=org.dayup.gtask) koji sinkronizira taskove sa gmailom i ima dovoljno opcija za upravljanje njima (repetitivni taskovi, due dates, biranje načina upozorenja o nadolazećim i sl.). Iz rođendana možeš napravit repetitivne taskove.
Radi li vama Wifi tether? mob je rootan,instaliram program,pokrenem, upalim start i pita za allow super user(odobrim) i on kaze provjeri jeli rootan i iskljuci mi skroz wifi?Imam Cyamod7 u čemu je problem,hvala?
Za wifi tether koristim barnacle - radi perfektno! 2.1 stock rom.
Mislim da sam probao i neki drugi wifi tether (možda se baš tako zove, ne sjećam se..) i javljao mi grešku, da nešto hardwer ne podržava, ne može pokrenuti nešto..bla bla...
Čak sam morao restartirati mobitel jer ne mogu upaliti više wlan...
Barnacle odlična stvar! Mislim da pravi ad-hoc mrežu pa tako omogući tethering...znači nije u pravom smislu tethering (a kod mene na x10 mini se ne može raditi pravi tethering...hardwer error i sl.)
imam ja pitanja
imam ovaj vip racer,i sad imo sam na mobu film u mkv i wmv formatu i sad kad ih pokrenem sve bude usporeno,nakon togasam instaliro brdo playera ali u svakom je jednako,a kad pokremem mp4 video,sve normalno radi,u cemu je tu problem sad tu ?
ukljucim wifi i odem preko opere mobile ili mini skinit neku datoteku film i uvijek se prekine download,neznam zasto to dogada,nece jednostavno,a zatim odem probat torentom skini ,a tamo je opet sve presporo br zina bude oko 30kbs i manje,ajd nek mi neko pojasni sada te nedostatke,hvala
Posve normalno za taj uređaj. Preslab je da bi vrtio takvo što normalno.
Ima neko link za download aplikacije IntoNow, sve stranice me prebacuju na Market al on izbacuje da je nemogu instalirati, vjerojatno za našu regiju nije dostupna.
Dobar dan Majstori
Imam jedan problem, pa vas molim za pomoč - pošto sam nov na androidu. Imam Galaxy SII i kod zvukova imam opciju biranja zvukova samo za zvonenja i obavijesti. E tu mi se to ne svidja, jer bih hteo pojedinačno imati različite zvukove za obavijesti, sms, email itd. Zna netko koju pomoč ili koji app, da to uradim. Sad ako izaberem kod obavijesti jedan zvuk taj zvuk je kad stgne sms, mms, obavijest, novi mejl itd... A ne svidja mi se to baš.
Lijep pozdrav i hvala na pomoči.
U svakoj aplikaciji se može odvojeno postavljati melodija (u gmailu se čak mogu postaljati različite melodije za različite labele). Idi u postavke aplikacije i tamo nađi opciju za melodiju obavijesti za tu aplikaciju.
Žao mi je, ali ne nadjem gdje to da uradim.
A ima koja aplikacija za to?
Gmail > Menu > Postavke > moj@email.com > Melodija zvona i vibracija > Zvuk zvona
Poruke > Menu > Postavke > Odaberite zvuk zvona
Za pokretanje filmova: Rock Player - ima na marketu, a evo full verzija:
http://forum.mobilism.org/viewtopic....lit=rockplayer
Ako on ne može pokrenuti onda nemože ništa, ali ja s ovim pokrenem divx-e bez problema na x10 mini, mislim da može i HD pokrenuti, znači 720p - nema veze što je slab mobitel...postoji hardwersko dekodiranje, a postoji softwersko. Ja sam na svom mobu odabrao softwersko i šljaka bez problema! Titlovi također - jedno treba biti isti naziv kao i film.
Za skidanje datoteka koliko sam shvatio android baš nije idealno rješenje - torrenti već i ok nekako, naći ful verziju npr. ttorrent i onda pegla to koliko je već brz internet, ili koliko torrent ima helth, seed-leech ratio itd (kao i na kompu)
A za skidanje datoteka ovako sa rapidshare i neki linkovi postoje downloaderi pa onda ideš preko opcije share pa odabereš taj downloader (npr. Download them all i slični, turbo downloader)
Za sms i mms možeš koristiti npr. Handcent aplikaciju, ima na marketu a evo full verzija:
http://forum.mobilism.org/viewtopic....hilit=handcent
Onda u toj aplikaciji možeš podešavati zvuk obavijesti, dal će vibrirati (i kako i koliko će vibrirati), dal će (i kako) blinkati ledica obavijesti i naravno kojom bojom (za propušteni sms).
Uglavnom, kao što je rečeno, potražiš u samoj aplikaciji postavke obavijesti, za gmail je eto rečeno, za poruke vjerovatno kad uđeš u poruke ideš na opcije, pa obavijsti...
Za ton zvona svakog pozivatelja obično se podešava u imeniku (ja uredim kontakte na gmailu pa synkroniziram s mobom) i onda povuče i sliku kontakta i info o melodiji (koju sam ranije postavio na mobu kad sam imao stari rom)...ali zato ako nemam tu melodiju na kartici nema onda tona kad me netko zove.
Nađi si najbolju aplikaciju za sms, mail, pozive i u svakoj obično bude daleko više postavki nego u standardnoj od mobitela (stock) - pa i za obavijesti.
A naravno, postoje i aplikacije baš te namijene: Notify
Npr. Missed Call Reminder - bespla na marketu, pa si potraži tako nešto u tom smislu...iako meni je ovo stock sasvim ok.
Evo ovo je npr. zanimljivo već: :D
http://thetechjournal.com/electronic...-desktop.xhtml
Može li neki link za No-frills CPU control, nemogu nigdi nac .apk fajl.
Hvala
Haxsync ili facebook sync za ICS, sinkronizacija kontakta, koja skida profilne slike vece rezolucije nego sto je blesavi google napravio za ics.
Takodjer sinkronizira i statuse.
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Može mi netko sa CM7 ROM-om i Theme chooserom skinuti i uploadati ovu temu:
https://market.android.com/details?i...adtheme&rdot=1
Moj mob nije kompatibilan jer koristim drugi ROM... Trebaju mi resource fajlovi te teme (framework, systemui itd).
Zahvaljujem :)
Mora biti baš CM7 ili može i neki MIUI? I na Samsungu Galaxy S i na Motoroly Defy kaže da nije kompatibilno. Na oba imam MIUI ROM.
Početnik sam na androidu pa me uputite.
Kako da skinem s marketa instalaciju na komp.
Nemam data paket na mobu, a vec sam prije stavio Astro da imam pregled datoteka.
@lika091- s marketa na komp nikako. Jedino sa ranih stranica(prvi post teme), a za besplatne aplikacije morat ćeš guglat, ima ih po netu, ali slabo. Sve u svemu, uzmi data paket, ili wi-fi složi
@xlr- ako nitko ne stavi, stavim ti ja sutra-preksutra kad flasham CM9 ak ti se ne žuri
Na Lapu surfam preko vip sticka,
Može li se lap povezati s SE Live walkman preko Wi fija pa da kako skidam direkt na mob?
Ima, ali očito prima drugi tip tema.
Jel zna netko kako syncati kalendar sa exchange accounta sa google kalendarom ali na mobu, jer nemam ovlasti za instalaciju na kompu, možda neka aplikacija???
Jel ima neki program da mogu strimat filmove sa kompa na mob...
Iphone 4 to odradi sa nekim svojim programom bez problema al android nikako...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
@popic,
Cemu quote onog posta? Tvoj post nema veze s tim quoteom...
Takodjer, drugi put postaj u pravoj temi, u naslovu one teme jasno stoji "preporuke", dakle ne zahtijevi.
Može neka preporuka aplikacija za praćenje potrošnje data prometa,da ne moram svaki puta ukucavat u simpi *200*4#?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
3G Watchdog. Postavi koliki ti je paket i gotovo, sam javi kad si pri kraju.
Za mjerenje prometa i svega ostaloga: Call meter 3g
https://market.android.com/details?i...YWxsbWV0ZXIiXQ..
Da se prilagoditi u sve detalje!
Pošto sam novi i tek kupio telefon, da li je bitno imati instaliran antivirus, koliko uopšte vreba opasnost ako skidam sa marketa i ovih još par oficijelnih stranica ?
Ja sam imao antivirus, ali nikada mi ništa nije našao - u biti ako nemaš root sigurno ti ne treba antivirus. Ako imaš root, samo malo više pripaziti i to je sve. Pripaziti tako da kada skidaš s marketa to su aplikacije koje su već skinute desecima ili stotinama tisuća puta, rate im je dalo isto tako tisuće i tisuće ljudi (ne 2 čovjeka - iako to ne znači da je automatski virus)
Za skidanje sa alternativnih izvora ja koristim mobilism, i to od provjerenih uploadera koji imaju tisuće postova i već ih znam da su dobri "posteri", a izbjegavam ljude sa 2 posta...iako to neznači da je automatski virus.
Hvala i na mom odgovoru.
Još jedno novo pitanje, pojavi mi se:
"system update is available" gdje piše "Would you like to download the following system software update ? Update: System enhacement 3.54 MB. This new software contains an important update. HTC strongly urges you to immediately download and install the update. -You can now download the latest software update for new features and improved performance. It won't delete any your content and we'd recommend usind Wi-Fi connection as this is a large update. If not, standard data connetions charges may applay. Any questions ?
Da li da skinem ovo ?
Ovo je sad vec prilicno off-topic. Ova tema je predvidjena za raspravu o aplikacijama a ne o firmwareu i azuriranju istog.
Molim prebaciti diskusiju u prikladniju temu.
Da li postoji aplikacija koja ce mi sama povuci sve backpu-ovane aplikacije koje su na SD (samo je njihova lista na SD a instalacija ide sa marketa) kao sto to radi App List Backup ali da mi sam instalira sve aplikacije a ne da idem rucno jednu po jednu ?
To je onaj backup ste se odradi sa gmail acc samo meni vise nece da povlaci sam aplikacije pa je mozda do roma (ili ja ne podesim kako treba da se backup-ije) ali mi jeste prije radilo na 1.5 ili 2.2 androidu. Malo je smor rucno ici za svaku aplikaciju, ulaziti u market, potvrditi download itd..
To mozes da odradis sa appbrain aplikacijom, ja bar tako radim, napravim listu na appbrain stranici, svih app koje zelim, instaliram appbrain na mob i fast web install addon za appbrain i odaberem tu listu naob i 1 klik na install je dovoljan, on ih sam sve skida. I instalira.
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Da li postoji neka aplikacija koja snima ono sto se prikazuje na ekranu? Npr. kad se igra igrica...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Screencast Video Recorder (ima i demo verzija)
Potreban je root za aplikaciju
Je li ima neka app za kameru da mi bude bolji kvalitet slike kad slikam po mraku u odnosu na ovaj default ?
https://market.android.com/details?i...5sZ0NhbWVyYSJd
ja koristim ovu dobra je i videosnimanje ima zoom
Pozz, da li postoji android aplikacja da se mobitel(xperia mini st15i) pri spajanj( spajanje sa kabelom na usb port TV-a) sa TV-om ponaša kao usb stick, odnosno da mogu "povući " divix film ili slike s mobitela.Inače TV je panasonic G20.
Jesi li probao na istim postavkama kao i kada spajas na PC jer je meni GW620 radio kao stik na Sony tv-u. Uredno ga prepoznao kao storage. Mozda je prob u tv-u.
izgleda da je do TV-a jel ga prepozna, ali kaže da nije podržan.... Ma spaja sam ga ja preko WiFi...ali ovo je jednostavnije..
jel ima ko belu?
thx
Ovakva bude ok?
http://2.bp.blogspot.com/-dP9wP4P9SR...pa%2Bv1.33.jpg
Svi lijeni postaviti link :)
Hvala instalirao sam pošto je free ali sad kad uđem izbacuje mi stalno da kupim full verziju ili da ukucam key
PS: Isplati li mi se instalirati novi android 2.3.5 a sad imam 2.3.3, jer mi i to stalno izbacuje da instaliram i hoću li izgubiti već instalirane aplikacije i sve što imam na SD ako ga instaliram ?
poz svima. jedno pitanje, gdje mogu naci program za overklokovanje procesora za htc desire s i da li je preporucljivo to raditi?
No-Frills CPU control. Vec se spominjao samo stranu-dvije ranije pa pogledaj.
Alo ljudi dajte pomagajte... Trazim vec tjednima neku aplikaciju sa pushom za rezultate al sve... Od hokeja do pola od cijelog svjeta il bar za vecu vecinu liga... Lud sam vise ima ih na tone al mi ni jedna nije ludilo... I dalje koristim livescorehunter sa rucnim refreshom...
Nije do TV-a
ja imam Panasonic G30,spojim nokiju X6 i prepoznaju ju bez problema kao USB storage,medutim kad spojim Galaxy S2 pise uredaj nije pronaden
Glupo pitanje - jel ti mozda iskoci nesto da odaberes nacin spajanja, i ako da, jel odaberes usb disk, usb storage, prijenos podataka ili sto li vec?
u tome je prednost nokije,jer ona nudi tu mogučnost...dakle pita te na koji ju naćin želiš spojiti sa uređajem u ovom slučaju tv-om,odaberem masovna pohrana i telka ga prepoznaje kao USB
galaxyja se da spojiti preko HDMI-ja,dakle u HDMI port od telke,međutim u USB port nema konekcije kaže uređaj nije pronađen
Pa kad spojiš, jel se na mobu pojavio notification za USB storage?
Jesi probao preko AllShare?
S kojim programom i kako mogu na X8 maknuti one orginalne programe, koji mi samo guše memoriju kad želim nešto novo skinuti i instalirati
Isto tako, predinstalirani programi i aplikacije nemaju veze sa prostorom raspolozivim za korisnicke programe i aplikacije, niti oduzimaju korisnickog prostora, tj. njihovim brisanjem neces dobiti nista vise prostora za svoje aplikacije.
Takodjer vec receno negdje...
Koja aplikacija je dobra za skidanje videa i pjesama?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk