Da slažem se, sa onim velkim kockama na starom UI se lakše manevriralo tokom vožnje.
Neznam dal su došle odma i nove karte Navtekove, ja sam stare zbrisal i skinul nove za svaki slučaj.
Printable View
Da slažem se, sa onim velkim kockama na starom UI se lakše manevriralo tokom vožnje.
Neznam dal su došle odma i nove karte Navtekove, ja sam stare zbrisal i skinul nove za svaki slučaj.
pozdrav, na modelima HTC one S i HTC one, sa ovom verzijom imam velikih problema. Dio slike mi se ne prikazuje i titra tekst kad se stavi u landscape mod. koja mi je alternativa?
Možda malo glupo pitanje, da li se ova verzija može instalirati i na rutani mob (Galaxy SII)??
može slobodno instaliraj ja iman na galaxi c3 mini na htc-u exploreru i na nokia lumia920 radi samo tako
Još nisam imao takav problem, tako da ne znam kako ga riješiti.
Najjednostavnije ti je deinstalirati copilot i ponovno sve instalirati, Odmah na početku instalacije će ti ponuditi ds odabereš mjere u kojima će ti se prikazivati (km ili milje, celzije ili farenhajte) nakon toga će ti ponuditi izbor jezika, pa odaberi Ivanu i prati instalaciju. Trebao bi dobiti i HR interface.
Ako u ovoj fazi preskočiš instalaciju jezika, kasnije ga ne da instalirati. Zašto, ne znam
Izbrisao sve,, pa proradilo. Nekako mi je Navigon jednostavniji. Ne mogu reći da je bolji, jer su oni svi tu negdje.
Ja sam si instalirao navigon. Iako copilot koristim već dvije godine i odličan mi je, ne prikazuje mi sve ikone i sliku na Htc one.
Išao sam instalirati Copilot live 9.4.0 na moj android Samsung galaxy I9000S ali dolazi poruka:
"out of space. copilot live eu full could not be installed. free up some space and try again"
Ne razumijem zašto , kad je na mojoj SD kartici slobodno 5,5 GB
Isto se događa i sa Copilot live 9.1.0
Jedino mi dozvoljava instalaciju Copilot live 8.2.0.368
Zna li ko u čemu je problem
Ostavi navigaciju koja ti radi , što fali "Copilot live 8.2.0.368" ! Zašto baš mora biti najnovija verzija !?
Možda bi radila nova verzija , kad bi telefon vratio na tvorničke postavke , pa sve nanovo !
Pokušaj instalirati neku drugu navigaciju iGO ili Navigon !
:D
@malimate48
Kada si instalirao stari CoPilot da li si koristio LuckyPatcher?
Ako da, onda u LuckyPatcher/troubleshooting obrišeš backup i to bi trebalo biti to.
Ili u data/apps obrišeš odex file od CoPilota
Ajoj, da previše aplikacija ! Samo 3 aplikacije imam instalirane, a prije resetiranja mobitela sam imao 20 aplikacija instaliranih i Copilot radio bez problema..= Citat =:
Drugim riječima imaš previše aplikacija instaliranih/pokrenutih i više nema dovoljno radne memorije za Copilot. Kompjuterskim rječnikom govoreći nemaš dovoljno RAM-a.
Da koristio sam LuckyPatcher= Citat =:
Kada si instalirao stari CoPilot da li si koristio LuckyPatcher?
Nije bitan broj aplikacija, nego količina memorije koje one koriste za rad. Android je poznat kao OS koji performanse ostvaruje "na silu", a ne optimalnim iskorištavanjem mogućnosti hardvera na kojem se vrti. Vrlo lako se može pretpostaviti i da niz aplikacija slijedi tu "politiku", tako da neka te ne čude takve stvari. U današnje vrijeme kad je tehnika postala potrošna roba za optimalno iskorištavanje hardvera jednostavno nema vremena. Nažalost, u tome postoje i kolaterarne žrtve.
Nova verzija ne radi, stara radi: drži se stare verzije, ako ti treba navigacija. Ako se imaš vremena i volje zabavljat s problemom isprobavaj razno razne kombinacije.
Prije svega imaj jedno na umu:
Pametni rade backup!
Problem je samo taj LuckyPatcher , on ne dozvoljava instalaciju nove verzije !
Pokušaj napraviti što je kolega @Riddick rekao !
Možeš i deinstalirati Copilot , zatim ručno pobrišeš sve njegove "tragove" , neznam dali
se uopće može deinstalirati taj "Lucky" ... Negdje vrti u pozadini !
Evo sad ču resetirati mob na tvorničke postavke i onda ču ponovno instalirati Copilot. Da li neko zna kako se pravilno patchira sa LuckyPatcher, jer može biti da ja nešto krivo radim.
Znam da nakon instalacije Copilota se nikako ne smije on pokrenuti, nego se pokrene LuckyPatcher.
I sad da li neko zna pravilan postupak nakon instalacije LuckyPatchera.
Pronađi Navigaciju koja ne koristi LuckyPatcher , meni i bez toga radi sve na telefonu !
Problem je šta neznam koja verzija je bez LuckyPatcher, i treba mi verzija u kojoj se mogu naknadno nadopunjavati novije mape, jer sam negdje čuo da ima verzija u kojima se ne mogu naknadno skidati karte, vec samo onu koja je odabrana prilikom instalacije.
Ako znaš preporuči mi neku verziju.
Neznam ima ili nema Copilot bez LuckyPatcher_a , po meni nije baš "neka" navigacija , probao
sam je jedamput , pa mi je utrapila samo "balkan" bez HR ,a kasnije nisam mogao dodati , druge
karte ... Čak ni kod reinstalacije .
U ostalom neznam što si zapeo za Copilot , isplati se toliki trud , stavi si neku
normalnu navigaciju .
Edit:
Danas sam s Google Play_a probao skinuti taj Copilot , ne treba mi , ali sam htio vidjeti kako to
izgleda , besplatno daje jednu kartu koja radi , instalirao sam Srednju i Istočnu Europu (359,8 MB) .
Sučelje ne izgleda loše , karte nisu baš previše detaljne , ali sve skupa može se koristiti .
Ne treba nikakav "Lucky" , radi i bez njega ... Za dodavanje karata neznam , ovdje piše da se mogu
kupiti , sad kome treba neka kupi ...
:D
Nakon instaliranja druge verzije sve radi kako treba. Za sad sam zadovoljan
nista ako je tako i ja sebi podesavam za tesanj zemo
moze mi neko reci kako da napravim registraciju na coPilotu????