Koliko znam ne...na desire-u mozes aktivirati ekran pritiskom na opticki trackpad, ali samo sa odgovarajućim custom romom.prvo trebaš aktivirati ekran da bi ti slide uhvatio.a to se moze power tipkom.
Printable View
Koliko znam ne...na desire-u mozes aktivirati ekran pritiskom na opticki trackpad, ali samo sa odgovarajućim custom romom.prvo trebaš aktivirati ekran da bi ti slide uhvatio.a to se moze power tipkom.
Za to bi ekran morao biti stalno aktivan (barem touch dio), sto bi pojelo bateriju u roku odmah.
Da ne pricam da bi ti sigurno bilo ugodno kad ti se slucajno otkljuca u dzepu i slicno.
Ovakav nacin je smisljen s dobrim razlogom, prema tome ne vjerujem da se moze ovo sto ti hoces.
e pa to bi već bilo bolje kad bi mogo na trackpad-u stisnut i krenut dalje.
sve štima da je to sigurnost( makar ima i ona 4 kružića koje moraš napravit u dobrom smjeru, tak da se to nemre stisnut u džepu ), ali ipak bi bilo bolje da je malo lakše tu funkciju dohvatit
od 6.12. sam i ja vlasnik htc wildfire-a, a kako mi je to prvi smartphone i android na mukama sam, učim pomalo, ali sam zapeo i trebam pomoć.. nešto sam pobrkao i više nemogu sa home otvoriti leap wiev, promjenio mi se i taj glavni izbornik na mjestu gdje mi je bio sat sad je google i sl. samo bi htio vratiti ovaj standardni meni natrag, pomoć:wall: http://img148.imageshack.us/img148/7...ildfire.th.jpg
Si instalirao Launcher Pro ili AWD Launcher? Ako jesi, odi u aplikacije i obriši ga (uninstall) ili napravi "Clear defaults" te ponovno stisni home tipku i kad te pita odaberi HTC launcher ili kako se već zove.
Brat kupuje Wildfire (tj. ja mu kupujem :D), pa me zanima par stvari:
Navodno je crne boje- nisam ih baš previše viđao po dućanima, ima li u Vipu i crnih ili je prodavač vjerojatno sam zamijenio masku (ovo drugo vjerojatno ne znate, ali prvo bi netko mogao znati :p)?
Sadržaj paketa- slušalice (s "daljinskim"), usb kabel koji je ujedno i punjač i microSD od 2GB?
I, može li netko uslikati Vipovu garanciju?
U Vipu imas crnih i onih smedjih.
Pise ti na netu (Vipovim stranicama) tocan sadrzaj paketa, ali mislim da si sve naveo.
Pitanje, zakaj da netko uslika garanciju?? :confused:
Ps: Bonbon ima jeftiniji Wildfire u ponudi :)
Za svaki slučaj, da me ne zezne čovjek.
U oglasniku kupujem.
poz
mogu li gdje u hr kupiti masku za wilfire??? ja imam onu moccu pa hoću bijelu... a i ta sadašnja maska je dosta izgrebana i izlizana...
i ovak, imam razbijenu kameru, mislim kamera ko kamera kad gledaš odlično izgleda, onaj krug i to, ali kad se pogleda malo bolje u taj krug, malo dublje unutra, onda se vidi da je unutra nešto razbijeno, mogu li to popraviti pod garancijom tj. odnesti na popravak da zamijene to??? ako je moguće...
edit: evo, kamera kao i na ovoj slici, sve 5
http://www.mobileburn.com/media/htc/...e-img_5260.jpg
ali u onom malom unutarnjem krugu je nešto razbijeno, vide se puknuća...
inače, kamera dobro radi i nemam nikakvih problema s njom, ali mi se ne sviđa što mi je to razbijeno...
Maska ti je jedno,a kučište drugo. Maske se daju skidati bez alata. A za kučište trebaš alat i gubiš garanciju. Tebi treba kučište i koliko vidim cijene su oko 65-70$, ovdje u Hr nisam uspio nigdje naći.
Ovo za kameru.. to ti je fizičko oštećenje (pad, udarac) i normalno da neide pod garanciju, čak štoviše da ti mob ima neki drugi kvar, radi toga bi ti možda poništili garanciju u servisu.
Offtopic: Pa koliko si platio taj uređaj? Sav izgreban, oštećen... imam osjećaj da te tip nasamario i to kvalitetno.:hm:
1000 kn platio... korišteni nekoliko mjeseci sa garancijom... međutim kako sam i reko, mijenjao bih to kučište i popravio tu kameru... al' koliko vidim nije moguće, šteta...
ali inače mob super radi, nisam nikakve zastoje zamijetio dosad, sve je ok osim tog vanjskog odnosno fizičkog izgleda. :)
imao sam onaj widget youtube, ali to mi je već bilo u mobitelu, i otišao u market i bila je još jedna aplikacija youtube, pisalo je samo update pa sam updateao i sad većinu videao koje hoću pogledat preko youtubea ne mogu gledat, javlja mi se neki problem...
gdje da uključim opciju za isporuku poruke? ne mogu naći...
imam neku aplikaciju koju sam instalirao vizBattery i zanima me kaj znači ono kad idem u detalje, piše: Time since boot: 108:32:34...
već se 2 tjedna učim na svim ovim stvarima, grrr što je zamorno, užas... neke stvari su mi donekle jasne,neke ne, tako da sorry na ovim silnim i možda (pre)glupim pitanjima koje postavljam... :(
jednostavno, nisam nikad koristio ovakav mob niti ovaj OS, sve prvi put pa tako i ovaj proizvođač... na prvi pogled i ostale performanse koje nudi mob mi je presavršen :)
1000 kn je hajde realana cijena za rabljen uređaj. Ali očuvan. Tebi bi sad ispao da ideš mjenjati kučište skuplji nego da kupiš novi zapakiran. No, što je tu je.
Za youtube nisam siguran jer ne gledam filmiće preko moba pa me to ne muči. Ali mislim da trebaš flash player.
Za poruke ovako: uđeš u poruke, menu/settings/delivery reports staviš kvačicu.
Da li si prolistao teme kao Android FAQ, pa onda ova i recimo ova?
To su osnove i "život znače" novim korisnicima androida.
Ima ih još, ali ove su stvarno osnova.
Da ne otvaram novu temu, imam pitanje. Skinuo i instalirao Regina 3D launcher i isprobao ga, nije mi se svidio u prvi trenutak i odinstalirao ga. Kako malo citao i trazio i vidio sta moze instalirao ga natrag i na kraju ga nemam u svim aplikacijama, jedino kad idem na Mange apps, ima ga i mogu Force close i Unistall. Sta se dogodilo i zasto ga nemam u svim aplikacijama i ne mogu ga koristiti? Postoji li nacin da to ispravim????????