koliko sam shvatila mislim da nema odabranih modela mobitela...
koji god izabereš ( u bla bla) ponudi ide dolje za 100 kuna!!! gotovo sam sto posto sigurna u to!!!
Printable View
I ja takoder mislim da je tako, vjerojatno je isto kao za stare korisnike.
I ja sam tako mislio , ali probaj to objasniti na prodajnom mjestu , necu reklamirati kojem , i probao sam naglasiti da odabrano znaci uredjaj koji korisnik odabere , ali nisam uspio - jer njima su neki dopisi svetinja i dok to ne stigne - ne Moze ... Mozda odem i do drugog mjesta pa vidim kaj se moze ...
Prilikom donošenja kupona, osim besplatnog Dorina start paketa,
možeš odabrati i jedan od ponuđenih mobilnih uređaja po 100 kn
nižoj cijeni od redovne. Promotivni period traje od 01.09.2008. –
01.03.2009. Registracija je obavezna.
stavka 14 općih uvjeta korištenja dorina obitelj tarife.
jel mogu ja kao postojeci dobit 100kn popusta , plus 100kn od bona?
naravno ne mozes dobiti 2 popusta odjednom, dakle ne mozes dobiti popust od dorine akcija i popust za postojećeg korisnika, samo jedan popust to je 100, ali koliko sam pitaje razumjela, a ocito je da sam krivo razumjela (sorry) upitno je bilo moze li se konbinirati popust od dorine i start paketi...............
a kakvi su to dorina brojevi? svi bojevi kupljeni tom akcijom? kak da ja znam kad nekog zovem jel on dorina il ne? poziv prema t2 koji nije u dorini je 89lp?
ja sam uzela dorina broj, da prepoznaju se po tome sto počinu sa 095 500XXXX, no fora je što ti dorina tarifu možeš promijeniti u bilo koju drugu, (gubis nadoplate 4 x 20 kuna),
za dorinu nema registracije i dodatnih 25 kuna...
Eh sad, ne kuzim razliku izmedju zero in i dorina tarife... jel razlika samo u cijeni prema ostalima ili i u minitazi i/ili jos necemu? :kitty:
Prije kojih mjesec dana nadoplatio sam račun sa bonom od 50 kuna, međutim još uvijek nisam dobio ovih 20 kuna.= Citat =:
Zamijeniti kupon za besplatan Tele2 Dorina start paket koji
uključuje 100 kn (20 kn odmah i 20 kn svakih 30 dana
sljedeća 4 mjeseca ukoliko u svakom međurazdoblju
nadoplati s bonom vrijednosti od minimalno 50 kuna)
U kojem roku bi to oni meni trebali nadoplatiti?
ma ja mislim da su mene pokrali sad za blagdane.... 50kn nisam mogla potrosit u 5 dana nema sanse, nisam nikog zvala.....
Dodali su mi 20 kn na račun :respect: