jadno je samo to što toliko velika korporacija, koja je dosegla maksimum u dizajnu, ne može platiti prave konstruktore koji će motorolu izdići na površinu. To je sramotno.
Printable View
jadno je samo to što toliko velika korporacija, koja je dosegla maksimum u dizajnu, ne može platiti prave konstruktore koji će motorolu izdići na površinu. To je sramotno.
Ma mislim da ipak za Motorolu dolaze bolji dani.Preveliki su oni igrac da ne bi mogli odgovoriti na izazov.Z10 je stvarno prava stvar,samo da ne oklijevaju sa izlaskom.Bilo bi idealno kad bi se pojavio do kraja godine,jer do tada izlaze i top modeli konkurencije.
Po meni z10 kasni godinu dana,jer npr. nokia n73 je izasla prosle godine a po funkcijama su tu negdje,i zbog toga nebi trebala biti velika cijena jer ce druge firme nuditi jace mobove dok ce motorola opet kasiniti....
ma znam,procitao sam,ali to nije nikakvo jamstvo.sjeti se koliko je kasnio P990 i N91,tako da najave i nisu bas uvijek tocne.:cry:
rekao sam da bi bilo super kad bi izasla do kraja godine.
Moram se složiti s Gogsom. Motorola očito mora izbaciti mob koji je bar 3 puta jači po specifikacijama od ostalih da bi bio "dobar" nekim korisnicima SE-a i Njoke. Mislim, dajte molim vas. Uspoređivati N73 i Z10. Smiješno. :comp:
daj molim te,nemoj pričati gluposti,tebi je očiti v3x vrh tehnikalije...
sama činjenica da je to privi moto sa af,govori sve...
+taj mob će se morat nositi sa samsungom g800,k850,n95-8gb,n81,w960lg ku990...govorim o neki top modelima kompanije...a tu je bar jednu generaciju unazad,ako ne i više...
dakle sve to skupa iz motorole je jako smiješno...
Krivo. Ne mislim da je v3x vrh ičega. No, nisam nikakv geek i meni je i više nego dovoljan. Ponovio sam ono što su neki tu rekli. Pročitaj ponovno moj post. Gdje sam ja usporedio z10 sa bilo kojim od tih "tvojih" mobova? Samo sam rekao da su neki tu totalno neobjektivni. Osim toga. Nećemo se spuštat na osobnu razinu. :respect:
kužim ja šta si ti rekao,ali ti ne kužiš očito o čem mi pričamo ovdje...a usporedba z10 sa n73 je na mjestu...
jedina stvar zbog koje se sve marke mobitela mogu sakriti iz motorole je dizajn. I nema tu puno filozofiranja. Motorola se uzdigla baš i samo zbog dizajna. sad su ga isfurali i polako se okreću specifikacijama. Imaju oni nešto u glavi. Nije bitno kakvo je, nego je bitno da se proda. Dobar omjer uloženog i dobivenog i da vidiš posla.
Ma dajte oko cega se vi prepirete.Motorola je dosad temeljila svu prodaju na desecima klonova RIZR-a,ali sad kad je prodaja rapidno opala,skuzili su da je vrag odnio salu i izbacili Z10.Iako nije po nicemu revolucionarna,za Motorolu jeste.Valjda ce konacno doci i Moto sa 5mp kamerom.
ja sam samo naspomenuo na čemu su vukli toliku paru. NA DIZAJNU!
Sad je kako kažeš vrag odnio šalu i sad će polako izbacivati malo žešće modele. Dam ruku u vatru za to... rusi već naveliko vode raspravu o tome... kako se ne neki vrag pokrenuo u motoroli.
A kamera na mobu? WTF? 2mpx mi je savršeno dovoljno da uhvatim neki bitan trenutak kad nemam digitalac pri ruci... Fuck the 5mpx camera
Ne slažem se da je to objektivna usporedba. No, svatko ima pravo na svoje mišljenje. A to da motorola kasni s ubacivanjem nekih naprednih funkcija , to stoji. Vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati.
ovako, naslov teme je Motorola RIZR Z10!
odsad nadalje i ubuduće tko bude pričao o tatama, Nokiama, te ne daj Bože vrijeđao bilo koga suočava se sa rizikom udaljavanja s foruma. valjana rasprava je uvijek dobrodošla, zato sam i ostavio ovu temu, no sve van toga nije primjereno
malo citam i nije mi jasno oko ceka se vi svadjate..pa ocito je da je motorola zaostala totalno za ostatkom trzista..
U jednom postu sam procitao to im je prvi mob sa 3.2 kamerama?? kakve to ima veze ak je dobro napravljen svaka cast ak nije nije i gotovo.
Da za motorolu dolaze bolji dani nebih bas rekao. Dizajn je dizajn al ipak mi i funkcije trebaju. Ova moto ima i funkcije a ako je kupim to ce biti samo zbog navike na motorolu. O kvaliteti motorola je sve receno a punjaci su im koma (stariji modeli). Da im se neki takav gaf nece ponovit na nekom od novijih modela cist sumljam.
Ovako, sto se tice ostalih konkurenata na trzistu, istina je da Motorola mozda malcice zaostaje za nekima od njih u nekim pogledima. No, ipak, nas sitne korisnike zadovoljavaju i male stvari. Kako je Guugs ( :D ) rekao, sto ce ti neka luda kamera na mobu kad imas digitalac.
No, ontopic - meni je Z10 lud, i jedva cekam da se pojavi kod nas...
Ak ti ja dam Guugsa:flame:
Male korisnike... Pa recimo, ovdje su se javljali i "veliki" korisnici pa su iznjeli mišljenje. ******, mora se uzeti u obzir i mali i veliki korisnici pa onda prosuditi.
No uglavnom, mislim da će svakog zahtjevnog korisnika čak i kamera od 3.2 mpx zadovoljiti. Jer, sve više od toga je stvarno pretjerivanje. A svi oni kojima nije, onda si kupite profesionalne fotoaparate pa izvolite naslikavat koliko vam volja.
Još jednom, Fuck the camera. I da, još se uvijek sjetite za što mobitel prvenstveno služi... Ostalo je sve drugo tu samo da hrani naš i vaš ego.
:tclosed: