http://www.gsmarena.com/motorola_rizr_z10-2103.php
konacno stigla i motorola sa pravom 3,2 mp kamerom i AF-om i symbianom.
http://www.gsmarena.com/motorola_rizr_z10-2103.php
konacno stigla i motorola sa pravom 3,2 mp kamerom i AF-om i symbianom.
ima i xenon flash...mobitel izgleda odlicno samo mi nije jasno zasto ga nije izbacila prie....
Baš,konačno da je i motorola krenula sa 3,2 mp kamerom,stvarno im je dugo trebalo!inače mob izgleda čist solidno!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
sve super al je banana,kao z8 a to mi nije baš nešto
★★★★★
bome svaka čast motoroli.. baš mi se svidio mobitel..
nadam se da će cijena brzo pasti, 100% će biti jako visoka cijena na početku..
ja sam se zaljubio. Budem digao kredit ako treba da imam taj mob. I otići ću u aziju po njega ako bude potrebno![]()
Mob je odličan, nadam se da će doći brzo kod nas.
napokon da smo to dočekali , motorola koja se može uspoređivat s top modelima ostalih marki , kupujen ovaj mob 100% , samo je pitanje kad , napokon pravi razlog da se vratim motoroli !!!
jos da je i WLAN,bio bi perfektan,ali dobro...![]()
Mozda izbace u nekom novom modelu jer nemogu sada sve natrpati u jedan,mob dobro izgleda i ima dobre funkcije,prava konkurencija w960....
nagađa se da će cijena biti oko 400€ i trebao bi biti available u prosincu ove godine.
pa 400 EUR je stvarno povoljno.kad bi bar bilo tako!!nekako sumnjam jer je ipak rijec o symbianu.![]()
konkurencija w960??
žao mi je,pokušajte ponovno...
konacno kvalitetan mob iz motorole
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
ako vec spominjemo usporedbu sa w960 onda sarkazam smogovca ima temelje![]()
-W960 ima touchscreen,veci ekran,WLAN,cak 8gb memorije i FM radio.![]()
-Z10 ima bolji video,ksenonsku bljeskalicu i HSDPA![]()
@Vepar; evo na što sam ja mislio...
Jedino je to što mi smeta što je svaka nova motorola popljuvana od korisnika recimo SE-a i Nokie. Ok, možda je motorola slabija korporacija, ali stanite malo. Ono što se sa motorolom može napraviti, ne može se sa niti jednim drugim modelom. To je valjda najprilagodljivija marka mobitela koja postoji.
ne pljujem ja po Motoroli,ali je cinjenica da zaostaje jednu godinu u razvoju(smogovac je tu u pravu).Z10 to i pokazuje,jer ono sto su SE i Nokia imali prije godinu dana,Motorola tek sad izbacuje.
![]()
vjerojatno je jako prilagodljiva i svasta se moze s njom,ali to vecini korisnika nije vazno.
nemoj me pogresno shvatiti,ali cinjenica je da se Motorola tesko budi iz zimskog sna.nadam se da je Z10 nagovjestaj onoga sto Moto stvarno moze,a sigurno puno moze jer su po prodaji drugi u svijetu.![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
fora je u tome kaj moto kasni jedno god. dana sa ovim spec,da bi taj mob bio wauuuu i pravi flagship...
da sa moto se može čuda,ali kad pogledamo kaj imamo danas na našem tržištu u usporedbi sa konkurentima,to je i više neo smiješno...
za xenon se slažem...ali koliko vidim motorolin flagship također ima to smiješno snimanje...qva30fps-što je se imao prije ako se ne varam dvije godine već..se w900...
a ove moto na našem tržištu,na razini starih se-a qcif...tako da...+niti jedna moto do sada nije imala af..smiješno...
Bookmarks