moj frend ima kit na motoru i svaki tjedan nest mora cackat,mjenjat i ulagat posto se stalno kvari,pa sad ti meni reci dali se isplati ulagat toliko novaca da bi ti motor isao 100km.
Printable View
moj frend ima kit na motoru i svaki tjedan nest mora cackat,mjenjat i ulagat posto se stalno kvari,pa sad ti meni reci dali se isplati ulagat toliko novaca da bi ti motor isao 100km.
sa 17 mogu polagat za auto a kad polozim dobit cu golfa 4 tak da mi skuter treba samo... ...tuning skutera ce bit za rodendan , sam si nebi ni auspuh kupio jer mi pare trebaju za druge stvari
bas tu prdilicu runera 50.
odi na http://forum.svijetskutera.com/ i sve buju ti tam objasnili....evo ti mali cjenik http://www.svijetskutera.com/tehnika...nje_cjenik.xls pa si vidi...je l ti se isplati ili ne...
ne znam u čemu je razlika....brijem da su isti......
LC vecinom oznacva vodeno hladjene
Ove fore sa sarafljenjem svaki dan po tuniranom motoru govori kakvi priuceni majstori drkaju po motoru.Ili ljudi znaju preci po 30000km sa motorom i nista ne promijeniti osim staviti kit gore.
I nisu ti dijelovi plugnplay,nego treba to znati fino podesiti kako bi motor bio pouzdan i na kraju isao bolje nego serijala.
Nisam vec dugo se bavio sa tim mlincima,ali ovako nekako ide:
Najvise snage ces dobiti ako stavis kit,rezonantnu spulju,bolji karb(po mogucnosti i veci),a sa ostalim dijelovima su mali pomaci,a puno kostaju.
A ove fore sa 100km/h...runner 50ccm sa kitom,spuljom,karbom,multijem itd je isao po satu oko 120km/h,pa ga je vxr prelazio sa svojih 110km/h :D
Satovi na skuteru uzasno lazu,osobito na 50ccm.
Ali najbolje da se regas na forum.svijetskutera.com i tamo ce ti znati bolje objasniti.Napises im koji imas skuter,koliko zelis potrositi love pa ce te oni savjetovati sta da uzmes.Ili mozes naci vec tamo to preko njihovog searcha,jer je ovo sigurno vec prozvakana tema
1. LeoVince ZX stavi
2. bolje da kit pričeka neko vrijeme da se motor pošteno razradi
3. ako ti oni u servisu skinu blokadu onda ne gubiš garanciju
4. ne znam, ja bi to sam radio iz gušta
5.postoji i funkcionira dobro ali načuo sam da če iči promjena zakona tako da neče trebati imati blokadu
8. ako misliš raditi kvalitetno onda oko 5500 do 7000 kn odnosno zavisi šta češ sve staviti.
I preporučam ti dok ima blokadu da ga ne tijeraš na maxsimum nego ga vozi najviše 40 km/h jer če poslije bolje ići.
imam 6k u kesu , i kupio bi neki enduro 125ccm (oglsnik,polovni) jer mi je skuter ... , sta preporucate
Jel bi prodal još i skuter pa dodal pare na 6 somova il?
Onda bi mogao nać neku sariju apriliu npr. pegaso 125 sa kitom ili nekaj slično...
Al to ti se ne isplati.
Da sam na tvojem mjestu prodao bih skutera za nekih 12000-15000 kn i dodao ovih 6 i s tim parama kupio jednu poštenu pilu od 125 ccm,
Moj frend je pred jedno 3 tjedna kupio praktički novu Yamahu DT125X za 19000 kn- 2005. godina, sa 3000 pređenih km, tablicom, papirima, novim topom na aspuhu i motor ide sa blokadama 115, a kad skine bokade majstor prognozira nekih 130/140. Motor je i preljep i izgleda ko malo manji Xt660x.
http://www.auti.hr/motocikli/motocik...0630,18,1.html
jel se moze ovo cudo :) registrirat,kolko ide,kolko trosi i jel bi mi se isplatilo mjenjat (za runnera,skinuta blokada)
to bi mjenjal za runnera...eh...
imash 15godina samo ti ostani kod skutera...
samo gore zašto sam pročitao da za nabrijavanje treba 5-7k kuna? LOL i onda u taj setup ubaci ZX-a lollol
heheh akrapovica? lol
skini retrovizore, blokade, registraciju stavi dolje i miran si :notooth: