za pocetak n00b sam s motorima/skuterima a znam da moj skuter moze brze,jace,vise? pa cu ga sad za rođendan malo nabrijat ali posto neam pojma ... ... valjda ima neko ko zna da mi malo pojasni ...
htio bi stavit drugi auspuh i neki kit,googlo sam malo i mislim da cu uzet malossi-ja i Akrapovica ili LeoVince ZX
a sad par pitanja
1. koji auspuh je bolji od ova dva navedena
2. sta sve ukljucuje kit,ako uzmem neki kit jel moram mjenjat jos neke djelove ili ... i jel preporucate neki drugi ili ce malossi bit dobar
3. kad skinem blokadu (u servisu) onda gubim garanciju,kasnije svejedno idem na servis al ga moram platit ? kolko ?
4. gdje mogu otic i da im kazem sta da mi ugrade , bez da se ja moram s tim zajebavat,sam ga dopeljam oni ga nabriju,platim i vozi .... (sto blize kutini)
5.e sad murja,tehnicki,registracija ,vec je registriran al za sljedeci put -> frend mi je reko da postoje eloktronske blokade koje majstor koji ih ugrađuje sakrije da se ne vide i onda kad mi treba blokada ukljucim je preko daljinskog , kaze da kosta oko 700-800 kn , jel takvo sta uopce postoji i funkcionira
8. kolko ce me kostat ovakav tuning
Bookmarks