što je realno i naspram čega . realna cijena nijednog mobitela nije 200 $. osim kad ju trgovci napumpaju reklamom ili svojom maržom i dignu mob u nebesa.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Printable View
što je realno i naspram čega . realna cijena nijednog mobitela nije 200 $. osim kad ju trgovci napumpaju reklamom ili svojom maržom i dignu mob u nebesa.= Citat =:
Izvorno postao konan1
nema z520i taj klik... z550i ima= Citat =:
Izvorno postao xianfu
od svih tih zeova najkvalitetnije i najljepše je napravljen z520= Citat =:
Izvorno postao tj1
ali on nema memorijsku nema radio...
ali zato najbolje izgleda, i ima bolju bateriju.. i najmanji je...
z550i ima samo 750mah bateriju, a ima ekrančinu mp3 player i radio... mislim di im je mozak? baterija će isparit samo tako...
E, j... ga. Ti mi tvrdis da z550 ima klik, a covjek koji ima mob mi par postova prije kaze da nema.= Citat =:
Izvorno postao Compov
Z520i ima klik. P900 ima klik , Z530i ima klikić. w800i nema klik . kaj vas muči klik?? ;D
ček, tipka 5 je tvornički tako udubljena?= Citat =:
Izvorno postao atkalv
nije propala kao unutra, već je malo udubljena, drugačijeg oblika da se osjeti pod rukom mrvicu. Al zbilja ne znam kakav klik, otvorim, zatvorim i niš se ne čuje. Zbunjena sam jer ne znam kakav je klik na drugim mobitelima. Ma nije loš mobić, mnije neki ljepotan, ali sladak je,ima sve kaj jednom laiku treba.
Jel dobio netko od vas ovu ponudu od vipa za Z550 da je meni ustupi uz naknadu.Sviđa mi se ovaj mob, ali je preskup u normalnoj prodaji.
Nabavio sam ovaj telefon, i jako sam zadovoljan.Ekran mu je bolji nego na k750(bliži je w810), jedino kamera i nije baš nešto ali će izdržati dok ne stigne k800i.
mislim da je z550 malo precijenjen:rolleyes: :-/
Ovisi po kojoj ga cijeni nabaviš.Za 1000-1200 je mislim i više nego ok.
@konan1:daj napiši neki mali review... onako iz prve ruke...
Kakav ti se čini mob, dal se teško/lako otvara/zatvra, kakv mu je soft (recimo u odnosu na K750 brži/sporiji)...
Ajde, za 1000-1200Kn je mob ok... :thumbup:
Preklop je kvalitetno izveden i mob nigdje ne škripi i metalni djelovi mu daju nekakav osjecaj kvalitete. Vanjski ekran je monokromatski i dobro se vidi na suncu.
Software je dosta brz i slicniji w810 nego k750. Kao kod 810 se radi sa datotekama gdje je odvojeno što je na kartici a što u memoriji uređaja.
Ekran je odlican, oštar i bolji nego na k750 koji u usporedbi izgleda blijedo i jadno.Mislim da je to isti ekran kao u w810-ki.
Imam ga jedan dan pa nemogu komentirati bateriju, ali sam se namucio dok sam potrošio zadnju crticu da je stavim formatirati.
Slike nakon što sam imao k750 mi i nisu nešto ali će zadovoljiti dok ne uzmem k800i.
Prije ovog mobitela sam imao 6230i i mogu reci da je z550 puno bolji.Sad da li je to što inace preferiram SE i naviknuo sam se na software ili ...
@konan1: :thumbup:
Ma najviše me zanimalo da li ima kakvih izmjena u softu u odnosu na W810, ali po ovome što si napisao, očito nema neke veće promjene...
E još jedna stvar koja me zanima, a možda si zamjetio:
Kad dobiješ poruku ili te netko zove, da li ti što piše na vanjskom displey-u?? :-/
Piše ti na vanjskom displayu kad te netko zove.Software ti je isti kao u w810, osim kamere gdje nemaš vodoravni položaj i drugacije je sucelje.Slicnije k700.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
A za poruku? jel se možda sjećaš... I to bi bilo sve što bi me zanimalo... ;D ;)
A dobro, to za vodarvni položaj mi je svejedno, jer možeš mob jednostavno okrenut kako ti paše... ;D
Jedino što mi se čini malo nespretno je to što moraš mob okrenut vodoravno da vidiš na vanjskom dispeyu ko te zove... :-/ Al dobro, brzo se valjda naviknut...
Još bih htjeo naglasiti da je moj z550 iz vipa ali nema brandiran software, barem tako mislim jer su ikonice normalne i nema vodafone prečaca.
A jesi probao da li radi na 098?= Citat =:
Izvorno postao konan1
Možda si kupio neki od prvih modela na koji nisu stigli staviti vodafoneov soft... ;D ;D :spin:
Ma meni je taj okomiti display baš simpatican.Za poruku ti neznam jer još nisam otkodirao mob a na vip mi slabo dolaze poruke.Kad ubacim t.mobil karticu, javit cu.Ustvari sad cu si poslati poruku sa t-mobila pa javim.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Piše na ekrancicu Nova poruka od: 098...
Neradi na t.mobile.Vec sam se ponadao kad me tražio pin.Danas ide na otkljucavanje.Nadam se samo da nece zezati flat kabel pa da mi nece trebati garancija.
AFAIK to je tako inace u VIP-u za srednje i skuplje telefone. Prvo prodaju mob koji nije brandan ali je customiziran (znaci nema Vodafone ikonice i mogu u njega sve kartice, ali ima manjih problema sa SEUS-om), a kasnije ga brandaju i pakiraju u VIP.me komplete.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Jel zna netko jel ima ovih M2 kartica manjih kapaciteta 128 ili 256mb i po kojoj cijeni.
Postoji vec posebna tema o M2 karticama. :closed:
Evo naišao sam i na prvu glupost u softwareu koja mislim da će biti rješena kad izađe novi firmware.
To bi bilo:Svaki puta kada se baterija izvadi iz aparata potrebno je ponovno namještati sat i datum.
Cisto sumnjam da je to greska u software-u, jer se to dogadjalo starijim mobitelima koji nisu imali u sebi backup bateriju za potrebe odrzavanja sata i datuma nakon vadjenja baterije. Sve starije Nokie imaju taj glupi problem i jos neki drugi mobovi.