ev tu jos malo slikica :love:
http://www.trustedreviews.com/mobile...We-Go-Again/p1
Printable View
ev tu jos malo slikica :love:
http://www.trustedreviews.com/mobile...We-Go-Again/p1
prosle godine su se mal provozali kroz Hrv.. pa je nas presretac uhvatio ferrari ENZO :D a sam se smijo, valjda se lik htio mal našalit...
naši su ih uhvatili par, a to su ovi radi reda....
jer cilj gumballa 3000 je proc kroz europske zemlje i skupit najvise kazni.. prolse godine su skupili oko 17k €..
a carbon black je samo neka imitacija te stvari, mozda je kotizacija manja il islicno a zele se furat ko i ovi...
Gumball je prekinut zbog frontalnog sudara u Makedoniji Porchea 911 i VW golfa II... u kojem su putnici golfa poginuli.... R.I.P. :(
"Ne samo da je skrivio smrt dvoje ljudi, Nick Morley se zajedno sa svojim suvozačem dao u bijeg. Pokupio ih je Gumballer u BMW-u ruskih registracijskih oznaka. Srećom nisu dospjeli daleko, zaustavljeni su i uhićeni na makedonsko-albanskoj granici. Nicka su strpali u 30 dnevni pritvor da razmisli o svemu. Optužba za teško kršenje prometnih propisa te ne pružanja pomoći unesrećenom uistinu daju razloga za brigu."
http://index.hr/images2/gumball_crash_N.jpg
c/p index.hr
I nakon toga je većina vozača prešla u "Black carbon rally" samo promijenili naljepnice i nastavili dalje...
R.I.P.
ne bi mu bas bio u kozi ma koliko para da imo... a i to s bjezanjem je jos bolje.. kaki su dole balkanci krenit ce braca i rođaci skidat glve Nickovoj obitelji...
Jucer su ili prekjucer prosli na drzicevoj ali prebrzo su prosli tak da nisam uspio slikat
joj, bas mi na jetra idu s tim, idu od drzave do drzave, rade sranja, a niko im nist nemoze jer dobe samo novcane kazne, a za to im se fucka...
Trebali bi proc kroz Pakistan, Kinu, Palestinu, Irak, pa da vidis kazni, sve samo ne ma novcanih, rezu se udovi, prisilno se radi..itd.. zasto se tamo ne voze malo?! :)
Mrzim takve debile, ne kuzim smisao svega, mislim oduvjek sam se bavio auto sportom, sebi za gust, i kad se htjelo zajebavat, fino se platila staza i vozilo se cjeli dan. Da imam toliko novaca ko ovi debili, pa kupio bi si formulu, napravio stazu i naganjao se sa ekipom svaki dan!
sto se tice skupih pila i pobjedjivanja na gumball-u, samo jedna zanimljivost. prije par godina (2-3 ako se ne varam) je prvi nazad u london stigao frajer sa seat ibizom cupra! :D
a i nije stvar ove utrke pobjedjivanje...
to uopce nije utrka.. to je izdrkavanje kompleksiranih debila!
brijes! bez razmisljanja bi sudjelovao u gumballu! a gle, nisam iskompleksiran! :wall:
ja čim nafriziram cordobu idem..pa ila neka petica..nego daj naslov promijenite
daj mi objasni samo zasto bi sudjelovao? sto dobivas s time?!
reklamu...
sebe kao playboya.. to da.. ali da bas imas neke koristi iz takve reklame (pogotovo da zgazis jadne ljude) bas i nemas. veca je reklama donirat enormne kolicine novaca onima kojima treba! ;)
Nebi ja lijepio tako ogavne naljepnice na svom prekrasnom porscheu :loco:
kolko sam vidio oni imaju sponzore, cemu? sigurno im i oni placaju kazne i bengu, di ste vi vidjeli da se bogatun rasipa novcem, pa oni su jos najskrci ljudi. znate onu staru kad vas para jednom uhvati, nikad ne pusta, -''para na paru, šipak na šipak'' to je tak, uvijek ce biti.
i ja bi tam isla vozit :love:
uu fak :) dogovoreno :five: