nije dobar link
Printable View
nije dobar link
Ni meni ne radi. Bez obzira na browser.
Neznam meni radi , i to skida poprilično brzo !
Pogledajte sliku preuzimanja da nebi rekli kako izmišljam:
Internet Explorer :
http://www.pohrani.com/f/13/x2/1H0MLM5P/nasadem.png
Ovo je Mozilla :
http://www.pohrani.com/f/a/s4/3gOS2qcT/nasademm.png
PS: Na drugim Forumima postavljaju isto pitanje !
Vjerojatno postoji ograničenje istovremenog broja skidanja, tako da treba pogoditi kad ima slobodnih mjesta.
na exploreru radi, a croma neće. Hvala
Pozdrav,
vezano za ovaj post (iGO 8.34 1 IN 1), zanima me da li se pod 03. točkom podrazumjeva baš sve pobrisat što je na uređaju (i protected operating system files!? - koji se pojave kad maknem tu kvačicu ->tools->folders optios->view), jer sam u jednom daljenjm postu čitao da se nikako nesmiju brisat "AppStartupSec.exe i appstartupsec.ini" - koje bi u tom slučaju pobrisao?
HVALA!!!
p.s. kad odem u izbornik piše mi ->
O programu:
Nav N Go;
Nav N Go iGo 8;
8.3.4.102680;
Aug 13 2009
..pa me zanima da li uopće da to radim ili već imam tu verziju 8.34!?
Da brišeš sve i te "famozne AppStartupSec" ... Kad si pobrisao nesmiješ ugasit uređaj niti ga otkopčati od računala , nego odmah kopirati kako je rečeno u uputama !
Pošto već imaš iGO , taj koji si napisao onda nevidim svrhe !
Neznam šta imaš ili koji Unlock i od koga na uređaju ...
Uglavnom ovo je sve za Mio Moov M300 , samo iGO8 i ništa više na uređaju !
Puno hvala na tako brzom odgovoru!
Naravno, imam M300 kojeg sam bio dobio od T-coma, a za Unlock neznam, jer mi je to neki čovjek preko oglasa napravio i stavio karte europe prije nekih 2-3 godine. Pa sam mislio da sad za nove karte treba i novija verzija programa. Ali ipak sam probao samo zamjenit karte i sve funkcionira perfektno!
Hvala na pomoći i općenito na temi i svemu ovdje što mi je puno pomoglo!!!
Jel ovo drži vodu? Ja sam sad nabacio ovo u svoj M300 i imam i Sloveniju i BiH? Zadao sam rutu za npr. Sarajevo i sve šmeka pa da znam da se ne s*ebem ako krenem npr. tamo... :D
EDIT: Naravski,skidam torrent s mapama ali svih 2 i kusur GB ne stane pa se nadam da ima za prebirat unutra. :) Walter ipak brani sarajevo. :D
Već sam metnuo drugi startup zvuk s paljenjem traktora i svoju neku custom sliku još da mape skockam i vozi miškoo... :D
Ako netko želi neka uzme moj sound skinut i malo modificiran s neta. Ja sam ga skratio i malo poglasnio te stavio fade out na kraj da se ne čeka onoliko muzike da se odvrti...
Treba u F:\Desktop\Launcher ilitiga u samoj navigaciji pregaziti u navedenom folderu button.wav s nekim drugim ilitiga mojim ako želite. :)
EDIT 2: Evo i još jedan startup sound (button2) sa klasičnim paljenjem motora od 3 sekunde.
Pozdrav!
Evo susjed mi ima to čudo al se ne kuži u to podešavanje a ni u kompjutere pa me zamolio ako ja nešto mogu sredit i ovdje sam doguglao. Čitao sam malo ovdje i izgleda komplicirano. On bi htio nove karte... vidio sam neke linkove, ali i ono o narančastom ekranu... pa ne znam ako si iz RI ja ti mogu dat njegov broj da se nađete... ili da ukratko objasniš što i kako bi bilo najbolje napravit pa da mu ja to instaliram, pitam jer sam vidio puno opcija i mogućnosti koje si naveo. Hvala!
Postovani forumasi pozdrav svima. Novi sam na ovom forumu mada sam sa nekima komunicirao i na njihovu preporuku dosao ovdje. Za pocetak pitanje ,ima mio moov m300 sa igo 8 kartama i najnoviju kartu 2012. Dali se moze sto i kako kalibrirat na uredaju posto kod voznje imam osjecaj da mi kasni sa pokazivanje ulica i sl?
Koliko je to kašnjenje? Ne zaboravi da je preciznost GPS definirana na 10 m, tako da su odstupanja moguća. Koliko sam primjetio dok sam ga koristio Moov M300 zna malo kasniti ako se kroz grad, gdje ima puno podataka koje treba pokazati, malo brže povezeš. Npr. izlaziš iz raskrižja, a on je još na ulazu u to isto raskrižje. Na otvorenoj cesti nisam to primjetio. Može se pretpostaviti da zbog hardverskog ograničenja treba više vremena da obradi podatke pa jednostavno ne stigne ;)
Većina Navigacija ima problema ljeti s toplinom (pregrijavanjem) , tako i Mio Moov M300 ... Možda je to razlog !
Razlog može biti i neispravno instaliran iGO na M300 , trebalo bi pogledati u sys.txt dali je pokrenut neki [Plugins] koji ne treba .
Možda u pozadini vrti originalnu MioMap ...
Mislim daje to sto ste rekli jer karte su ok i instalacija takoder,radeno po walter 66 tehnologiji?
Može stvarno biti to pregrijavanje , većina korisnika klasičnih Navigacija ne skida uređaj sa nosača !
Prije par dana došao mi kolega s puta , inače vozi kamion i ima Garminovu kamionsku Navigaciju koja
košta dosta novaca (ko' 3-4 kamionske gume) , i ne može pronaći GPS . Rastavio sam uređaj i unutra
je bila katastrofa , istopila se matična ploča oko processora i antene za GPS .
Razlog svega toga bio je stajanje na parkingu s "okačenom " navigacijom na staklu . Servis nije htio
priznati kvar , iako je uređaju jamstvo važeće još više od godinu dana ...
Pokušaj zaštiti M300 od sunca , spusti ga niže , da sunce direktno ne grije !
LP,
Dugo nisam pratio događanja oko ove navigacije, zapeo sam jos uvijek na starom unlocku v46 od maestra, s kartama iz 2009 godine, i od 6 tada dostupnih navigacija u tom unlocku najviše sam koristio mireo, ponekada miomap.. Sada me zanima da li mi netko moze poslati link zadnjeg aktivnog unlocka koji ukjucuje barem mireo navigaciju i njene najsviježije karte hrvatske, austrije, slovenije, njemačke, bosne, mađarske, srbije.. Ili je trenutno nesto drugo u trendu?
Unaprijed hvala.. :)
Unlock od Maestra je bio dobar , dok karte nisu povećale preciznost i s time i količinu podataka .
Pre mala je memorija (2GB) za toliku količinu podataka i vrsta navigacijskih programa . Sad sam
pogledao i čini mi se da radi samo verzija iGO 8.34 1 IN 1 za M300 . Za ostale nedostaju neki
linkovi . Nisam obnavljao jer je mali interes za navedenu navigaciju , a i ja je već nemam dosta
vremena , tako da nisam obnavljao verzije ni linkove .
Na sve te instalalirane programe od Maestra mislim da još uvjek možeš dodavati karte . Za MioMap
i Mireo postoje karte , nešto su starije za EU , ali za BiH i HR su nove . Za SCG i ostale istočne ExYu
dobar je po meni jedino Garmin . (Imaš i instalaciju samog Garmina za M300) ...
Ovdje imaš karte za Mireo - MioMap (DECrypted licence)
http://cafe.mobil.hr/threads/77187-M...=1#post1045670
Za iGO :
http://cafe.mobil.hr/threads/76636-i...e-2012-release)
:D ...
jel ima neki sw ili postoji neki nacin kako da kalibriram screen touch na mio moov m300? u sredini je tocan al kad kliknem olovkom uz sam rub on na ekranu prihvati tocku skoro jedan cm prema unutra, i s lijeve i s desne strane... sta idem vise prema sredini ekrana on je precizniji.
Postoji softver, ali kako kaže walter66 u pitanju je hardverski problem.
to bi znacilo da bih trebao nekome dati zamijeniti taj ekran, jeli ima netko tko popravlja takve stvari, u blizini rijeke/delnica, ili kupiti neki polovni, vidio sam da ih ima na njuskalu po 250 - 300kn.???
inace je navigacija ok, ja sam jako zadovoljan njome, samo taj vrag me bode....
sta da radim s time, mislim, mogu je ja koristiti i ovako ali, ako nije skupo, volio bih je popraviti pa bi je imao jos sto godina.
hvala i pozz.
pozdrav! da li ima tko ovaj 4in1 za mio mov m300? unaprijed se zahvaljujem!
Link je popravljen. Možeš skidati.
Imam problem sa M300, naime na njemu je vec iGo nekakav, 2010 verzija neka... kad kliknem Izlaz, piše "izlaz u tijeku, prijčekajte" i tako stoji već pola sata. Dakle očito se smrznuo. A kad ga ubodem na USB na komp, komp ga uopće ne prepoznaje (ni u device manageru)...
Ako netko ima ideju... zahvaljujem!! :)
Prebaci dugmić na gornjem dijelu skroz na desno (reset) i uređaj bi se trebao pogasiti , pusti ga tako nekoliko minuta i probaj ponovo ukopčati .
U slučaju da se neće ugasiti , znači da je pokvaren uređaj , ostavi ga da se sam potpuno isprazni , spoji ga na računalo neka se malo napuni ,
onda probaj , dali se što promjenilo spaja li se na računalo ili kako radi .
Ma uredaj se ugasi na reset polozaju, ali i na reset polozaju nema znakova zivota, tj. Windowsi ga ne prepoznaju..... kad se pali napise R02.00.0766.STF64M i iGO radi, ali su karte prastare...... mozda imam krivi kabel?? dal je to moguce uopce, da mini USB kabel bude krivi?
Da moguće je da je kabel neispravan ili USB port na računalu .
Provjerit možeš s drugim kabelom na nekom drugom računalu.
Pozicija prekidača na reset je potpuno iskopčan uređaj , srednja je "Stand by" .
Pokušaj spojiti kabelom navigaciju na računalo i onda prebaciti s "Reset" na "On" .
A probao sam i to ali ne pomaze... izgleda da kabel i USB port rade, jer kad se iskopca kabel napise "Shutting down" i odbrojava... jer je izgubio napajanje pa misli da je auto ugašen.... da li postoji neki safe mode u kojem ne bi direktno pokretao iGo nego mi dao desktop ili bilo što.... hvala
Ne !
Moraš podešavati podizanje iGO u systemu , odnosno kako je to netko napravio . Mio M300 u originalu ima MioMap Software koji koristi iste karte , kao Mireo BE ili Spirit 2009 ...
Nego , ipak zamjeni USB kabel , možda taj služi samo za punjenje !?
A pokušao sam sa 3 micro-USB kabela, na 2 kompa (XP i Win7), sva 3 kabela rade za prebacivanje slika sa Canon fotića... pokušao sam sa Reset u On, sa Stand-by u On, ni jedan komp ga ne kuži uopće....
Da ne ispadne da mi treba neki softver na kompu sad tipa ActiveSync kao nekada za WinCE uređaje ili nešto?
Više nemam ideja, uređaj mi baš izgleda brickan odnosno polubrickan pošto ipak nešto radi :mad:
E da, kad ga iskopčam sa kabela, kad odbroji do nule za shutting down, dođe na djelić sekunde crni ekran i sam od sebe se opet upali. Ako točno u trenutku zabijem kabel unutra dok je crn ekran, napiše na kompu installing drivers... i nakon djelića sekunde Mio se opet upali i na kompu izbaci grešku da je device unplugged...
Nakon toga izaberm bilo što na ekranu i izbaci Fatal Application Error, da je Igo8.exe napravio Illegal Operation and will be shut down. Kliknem OK i Mio se smrzne kao da sam isao na Exit prije...
Kako ga niti jedan komp na kuži uopće, vjerojatnost da su sva tri kabela i oba računala neispravna jednaka nuli. Ako još uzmemo u obzir da reagira kad zabiješ kabel. Te također treba uzeti u obzir imaju li kabeli na sebi filter (ono okruglo zadebljanje). Ako nemaju ni to onda su dvije mogućnosti.
1. je da je na samom M300 neispravan konektor. Znaju biti loše zaljemljeni pa se ukapčanjem/iskapčanjem kabela rasklimaju. Obično se tada događa na ga računalo prepozna kad zabiješ kabel. Ovo možeš otkriti na dva načina. Prvi je vizualni pregled sa povećalom, ako postoji prekid oko kontakata on se vidi kao crtica koja okružuje kontakt. Drugi je uštekat kabel pa ga malo pomicati i gledati hoće li ga računalo na trenutke prepoznati. Ako je prekid u pitanju onda je rješenje ponovo to zalemiti.
2. je da su ti svi kabeli sa filterom i da ti zbog toga neće komunicirati sa računalom. Malo bedasto, ali iz nekog razloga kabeli koji na sebi imaju filter ponekad odbijaju prenositi podatke i komunicirati sa M300. Razlog tome ne znam, ali sam ima priliku niz puta uvjeriti se u to.
@Sljaka
prvo odgovor pod 2) sva 3 nemaju filter (zadebljanje), ali si mi dao ideju da probam sa nekim koji to ima.
odgovor pod 1) ne bih rekao da je neispravan konektor posto su ga windowsi na trenutak skuzili. Prije bih rekao da je prošli vlasnik nešto čačkao, možda i pokušao unlockati uređaj. Čitam po netu da ako se promjeni nešto u paths.xml da se zna desiti da ga Windowsi više ne prepoznaju (link). Pa ću probati još s ovom metodom.
I vjerovali ili ne...... metoda radi....
http://img43.imageshack.us/img43/7149/obh1.png
I radim backup upravo...... eto safe moda, ko je rekao da ne postoji!! :)
Uglavnom za ubuduce:
1. upaliti Mio Moov M300 na poziciju ON
2. pustiti bateriju da se skroz isprazni (dok ne dođe crni ekran)
3. spojiti GPS na komp
4. editirati paths.xml
moj trenutno izgleda ovako:
A treba izgledati otprilike ovako:Code:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<paths>
<filegroup>
<name>appstartupsec</name>
<basepath>\iGO8</basepath>
<files>
<file>Igo8.exe</file>
</files>
</filegroup>
</paths>
Code:<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<paths>
<filegroup>
<name>appstartupsec</name>
<basepath>\Program Files\MioMap</basepath>
<files>
<file>AppStartupSec.exe</file>
</files>
</filegroup>
</paths>
I sad kad smo sve riješili oko pristupa uređaju, treba mi preporuka koju navigaciju staviti, da ima novije karte, potrebno je HR + srbija + slovenija + austrija. Nadam se da to stane na Moova.... mislio sam mozda Garmina pa Adriaroute i SCGroute i dijelove citynavigatora, pa sve pospajat u MapSourceu, se to uopce moze ovdje... i ima li mozda neko jednostavnije rjesenje? ne mora bit Garmin, samo da su novije karte...
Pa ja cu si u celo pucat... pobrisao sam sve s uredaja, krenuo kopirati Garmin 1-in-1, iskopira par stvari i pukne, smrzne se, stane kopiranje... di je sad problem...
edit #3: e sad je u kabelu bio problem izgleda! promjenio kabel i kopira normalno...
edit #4: Stavio Garmina 1-in-1 i AdriaRoute iz Walter-ovog posta i stvar radi !!! E sad da mi je još SCGroute otkljucani pa da se nemoram zezati sa MapSourceom (btw ne mogu ni naci link)
Vidi se da nisi baš čitao postove kako treba !?
Pročitaj još malo post #132 .
Sad pišeš kako si ispraznio bateriju do kraja!?
I cijelo vrijeme tvrdim da imaš neispravan kabel ...
:D
EDIT:
Imaš ovdje SCG: ( mapsource, zaključanu i otključanu )
http://cafe.mobil.hr/threads/78264-G...-Route-2.80-NT
Da je čitao, ne bi dalje nagađali :D. No, glavno da je riješeno.
Ne čitaju i neznaju pronaći što im treba ! (postoje i tražilice na Forumu)
A sorry ja sam došao do
I odgovorio da se uređaj uredno gasi i zaključio da nije "pokvaren" :) , a dalje nisam ni čitao :biggreen:= Citat =:
Prebaci dugmić na gornjem dijelu skroz na desno (reset) i uređaj bi se trebao pogasiti , pusti ga tako nekoliko minuta i probaj ponovo ukopčati .
U slučaju da se neće ugasiti , znači da je pokvaren uređaj
Inače, zahvaljujem na svemu!!!!
Obnovljena prerada Mio Moov M300
2 IN 1
http://www.zaslike.com/files/xw2ylzmp9pnq6bpvvpc.png
Mio Moov M300 u raznim varijantama
Jel može refreš step-by-step za Mio Moov M300 kako upgredati mape,
borim se sa linkovima - sve sam iščitiao,
a narančastog screena se baš bojim.
Dodatno, upgreadao sam mape sa mio stranice 01.06.2011.
nadam se da to ne remeti nešto.
LP
Mladen
Zamjena i nadogradnja mapa kod Mio Moov M300 svodi se na kopiranje mapa i licenci tamo gdje se već nalaze postojeće mape. Bit svega je u licencama. Postoje kriptirane i dekriptirane licence i njih se ne smije miješati. S obzirom da su licence male kopiraš jednu vrstu i vidiš jel radi, ako da za druge mape kopiraš isti taj tip licenci. Ako ne, kopiraš drugu vrstu.
Pozdrav,
malo prije sam napravio 2u1 kako si rekao, Igo mi radi , ali Mio kliknem na njega krene sa učitavanjem i vrati se na početni ekran ?
:confused:
Taj sam 2 u 1 radio napamet , znači bez tog Mio Moov M300 (HT) jer taj uređaj više nemam , može biti da sam stavio krivu licencu .
Treba samo zamjeniti licencu , ako nije ENCrypted onda je DECrypted ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78840-L...Licence-HR-BiH
Pronađi miomap.ini
ispravi ovako kako sam napisao crvenim slovima !
[Main]
Captionless=1
Screen=WQVGA
ShowPOIShortcuts=0
SaveTimeZone=1
consider_green_line=0
SunsetAngle=5
show_warning_window=0
auto_zoom_max=12
auto_zoom_delay=5
MultiMapDir=\My Flash Disk\MioMap\Maps
warning_on_wakeup=0
ShowExit=1
[Mio]
NavPix=1
[Navigation]
[Advisor]
time_format=0
unit=0
language=26
gender=1
[GPS]
Found=vsp1:,57600,8N1,none
[List]
buttons=1
; _________________ End ________________
Licence za karte moraju biti DECrypted
Rješeno treba u MioMap.ini promjeniti red MultimapDir, vidi dolje
[Main]
Captionless=1
Screen=WQVGA
ShowPOIShortcuts=0
SaveTimeZone=1
consider_green_line=0
SunsetAngle=5
show_warning_window=0
auto_zoom_max=12
auto_zoom_delay=5
MultiMapDir=\My Flash Disk\MioMap\Maps
warning_on_wakeup=0
ShowExit=1
[Mio]
NavPix=1
[Navigation]
[Advisor]
time_format=0
unit=0
language=26
gender=1
[GPS]
Found=vsp1:,57600,8N1,none
[List]
buttons=1
Ok ! Vlado , upravo sam malo prije tebe isto napisao !
Riješili smo to u isto vrijeme !
Poz narode
Zahvaljujući forumu i prije svega ljudima dobre volje koji nesebično trate svoje slobodno vrijeme da nama koji nismo tolko vični ipak uspijemo u nečemu, ponovno sam udahnuo dušu svojem Mio Moov M300 uređaju (koji naravno vrijedi svake uložene kune,uz produženje ugovora kot T-coma za 1 kn).
Svako dobro svima, poz Miro
Jel postoji neki unlock sa navigacijama Mio, Mireo i Amigo s time da ima neki mp3 player?
Od kad sam ga dobio imam unlock od v4 by caltetin and maestro i prezadovoljan sam samo što ne trebam Garmin, Igo i Ozi Explorer.
Hvala ;)
Nekada sam bio dosta aktivan na jednom našem (HR) forumu , baš na Mio Moov M300 navigaciji . Poznat mi je Maestr0_v unlock i na njemu sam dosta radio , a i održavao sam i linkove "živima" nekoliko godina , a pisao sam helpove i odgovore na pitanja korisnika , kad se je "autor" povukao s istog foruma . Koliko se sjećam unutra je bio neki Player za muziku i filmove . Nemam već dosta vremena taj uređaj , a nisam ni aktivan na "onom" forumu pune dvije godine ...
http://www.pohrani.com/f/3B/ak/3ApHEw1U/m300skin-m.gif
Na samom uređaju kojeg imaš , podešeno je tako da MioMap i Mireo koriste iste karte koje se nalaze u folderu "Maps" u MioMap_u ... Znači da se i tu stavljaju karte ...
iGO8 i Amigo koriste iste karte i nalaze se u folderu iGO8\content\Map , a u Amigo nema ništa "Content" folder je prazan u njemu se nalazi samo folder "Games" .
Pobrišeš li iGO neće radit ni Amigo ! (nije pjesmica al je tako) ...
Pobrišeš li MioMap neće radit Mireo
Garmin XT na Mio M300 nije bog zna što , radi ali nisam zadovoljan s njim , a Ozi Explorer je komplicirana nerutabilna navigacija (aplikacija koju nikad nisam koristio) , izbrisao sam je nakon prve probe (Shit) .
Sviranje i slušanje muzike na navigaciji ne smatram ozbiljnim , pogotovo na uređaju koji ima 2GB memorije , bez SD kartice s 4 navigacijska programa , gdje jedva naguraš osnovne karte "balkanizacije" i možda nekoliko EU karata od jedne vrste navi aplikacija .. Najednostavniji MP3 Player utaknjen u cigaret-upaljač preko FMTX predajnika i nekog starog auto radija odrađuje sviranje puno kvalitetnije (trošak 30-70 kuna po oglasnicima)
Mio Moov M300
Mireo & iGO Primo
http://www.pohrani.com/f/41/fm/PU10b4s/novo1.gif
http://www.pohrani.com/f/1r/kt/4lDcR...reoigoprim.png
Postupak instalacije :
Najprije napraviš "Backup" uređaja Mio Moov M300 , tako da sve što se vidi prekopiraš u neku privremenu mapu na računalo.
01. Skineš ovaj RAR "paket" što sam poslao i raspakiraš negdje na računalo u privremenu mapu.
02. Spojiš uređaj preko USB kabela
03. Pobrišeš sve što se vidi na M300
04. Prekopiraš ovo raspakirano što se nalazi UNUTAR "_Mio_Moov_M300_Mireo_Primo" na uređaj...
05. Otkopčaš uređaj obavezno s "USB safely remove device" , dolje desno kod sata na desktopu računala.
06. Prebaciš dugmić gore na vrhu M300 full desno (Reset).
07. Iskopčaš kabel od USB-a
08. Ukopčaš MioMoov M300 , pritisneš prstom na "Logo Navigacije koju želiš koristiti"
Linkovi: :driving:
Karte za Mireo BE3.1 moraju imati DECrypted Lisense (*.lic)
Pozdrav,
imam mio moov m300 do t-coma. Na njemu je sve orginal. Zanima me dali ga trebam unlockati prije nego stavim "Mio Moov M300
Mireo & iGO Primo" ili mogu jednostavno pratiti upute?? hvala
Ne treba ništa dirati na starom Software_u , treba napraviti samo Backup i spremiti za svaki slučaj !
Prati upute i rješen problem .
Skineš one tri RAR datoteke ,raspakiraš negdje na računalo i sve unutar foldera "_Mio_Moov_M300_Mireo_Primo" , prekopiraš na na mijesto pobrisanog originala .
*** Dok se postupak ne završi ne smiješ otkopčati uređaj od računala !
Na Mio Moov M300 rade sve navigacije dobro , nedostatak mu je SD kartica ...
Dobra je i jedna i druga !
Ja koristim iGO , jer se karte redovno ažuriraju , za Mireo imaš novije samo BiH i HR ...
Ovaj iGO Primo ima mogućnost auto , kamionske , BUS i kamper .
Karte za cijelu EU (pogledaj na Forumu)
Poštovani.
Koje su sve karte(države) na Igo Primo navigaciji?
Instalirano od karata (Map_s) :
iGO Primo :
http://www.pohrani.com/f/1H/d0/3Oieij3D/kart1igo.png
Mireo :
http://www.pohrani.com/f/8/KD/OqVyzxG/kart2mireo.png
Radi količine podizanja na internet instalirane su samo ove karte (gore na slici) !
Jezik (Lang i voice) na iGO su :
hrvatski , slovenski , srpski
Jezik na na Mireo je samo hrvatski
meni bi triba link ako tko ima za Mio Moov M300 (TATA_300) unlock v4.5 jer ga nemogu stvarno nigdi na netu naci, a treba bi pristupiti Wince okruzenju da odradin kalibraciju ekrana preko Mio Emergency Disk utility-ja. Zahvaljujem!
Uh, nema ni mjesec dana kako sam maknuo iz Dropboxa. Mogu ti ponovo uploadat, ali tek kasnije navečer.
Evo sve bez mapa, mape imaš vamo na forumu samo ožeži.
https://my.pcloud.com/publink/show?c...pjK1TqTQRAzd5k
tonik@
ako zatreba !?
Hvala svima na linkovima, evo napravija san rijesenje trenutno za sve koji imaju isti problem kao ja s M300 a to je da nemaju odaziv na touchscreenu nekih 5mm oko cijelog displaya te samim time ne mogu stisnuti pola slova na tipkovnice, back tipke, ma sve sto je u kutevima i tako uglavnom nemogu koristiti uređaj..
Naisao sam na rijesenje putem "Touchcal" programa iz Mio Emergency Disk utility-a ali problem je sto nakon reseta uređaja treba ponoviti kalibraciju tj. opet pristupati WinCE okruzenju itd...
tako da sam isto olaksao tako da sam preslozijo malo ovu 2u1 opciju od walter66 koja sad ima opciju "Touchcal kalibriranja ekrana" i samo "iGo Primo navigacije" (jer mi Mireo nije potreban) tako da nakon hard restarata samo ponovno odradite kalibraciju ekrana i onda uđete najnormalnije u iGo ;)
Touchscreen Calibration + iGo Primo
http://i58.tinypic.com/2n15o2s.jpg
P.S. ako netko ima isti problem te mu je ovo potrebno da si skrati muku neka javi pa uploadam.
@tonik
Mogao bi "uploadat" , mislim da ima još Mio Moov M300 s sličnim problemima !
To se zna događat kod uređaja kojima se zavukla prašina između ekrana i "Toucha" ,
pa uređaj kod pokretanja nezna gdje mu je nulta točka slike (prikaza) ...
Radi slabog korištenja ili "ležarine" na nekoj polici ...
Touchscreen Calibration + iGo Primo
Postupak instalacije:Code:http://www.filedropper.com/igoprimotouchcal
Najprije napravite "Backup" uređaja tako da sve što se vidi prekopirate u neku privremenu mapu na računalu.
1. Skinete ovaj ZIP "paket" i raspakirate negdje na računalo u privremenu mapu.
2. Spojite uređaj preko USB kabela.
3. Pobrišete sve što se vidi na M300.
4. Prekopirate ovo raspakirano što se nalazi unutar "iGoPrimo+Touchcal" na uređaj.
5. Otkopcate uređaj s "USB safely remove device", dolje desno kod sata na desktopu računala.
6. Prebacite dugmić gore na vrhu M300 skroz desno (Reset).
7. Iskopčate kabel od USB-a
8. Upalite Mio Moov M300, pritisnite prstom na logo Touchscreen calibrationa, te nakon odrađene kalibracije na pritisnete ikonu iGO navigacije. Postupak kalibracije ne trebate ponavljati sve dok ne napravite Reset na uređaju.
Ukratko kao u postu prije spomenuto, za sve koji imaju problema s touchscreenom na M300 u paketu Touchscreen Calibration program i iGo Primo navigacija s ukljucenim dolje navedenim kartama.
http://www.pohrani.com/f/1H/d0/3Oieij3D/kart1igo.png
Pozdrav. Prije pola godine na mio moov m300 stavio sam 2u1 navigaciju, onu koja ima opel astru karavan kao početni logo. Navigacija nije legla nešto najbolje, u toku vožnje znala je izbacivati neke errore. Sada sam vidio da je walter izbacio novu verziju, skinuo je, međutim eto problema, neće mi prepoznati uređaj. Probao sam one fore da gasi-pali-resetiraj :(
Inače, već sam 100x mijenjao navigacije na m300, i nikad nikakvih problema
hvala
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...a34aa929f9.jpg
Jbg :/
Ako tko dobije kakvu ideju, javite
Mislim da za ovu verziju nisam napravio mjenjanje pozadinske slike .
Pozdrav
Uspio sam staviti Garmin na svoj mio moov m300 ali kad isplanira rutu, očekivani dolazak je uvijek uvečan za 3 sata. Npr. imam rutu od 10 minuta i krenem u 10.00 on napiše da je dolazak u 13.10.
Da li netko zna u čemu je problem?
Hvala
Program je inače star oko 10 godina , možda i više , nije to pravi Garmin uređaj , tako da ne možeš previše očekivati od njega . Garmin odavno ništa ne radi po pitanju GarminMobileXT za WinCE .
P.S.
Zaboravio sam reći da svaki put kad ugasiš uređaj , mislim na gornji dugmić full desno (reset) ,
sat stane i nastavlja iz početka , kad se na novo starta navigacija . Možda je samo u tome problem ,
nisam siguran može li se u GarminXT_u podesiti vrijeme i datum , ili to napravi sam GPS kad ga
prihvate sateliti .
pozdrav walter66 imam navedeni uređaj i skinuo sam ove karte koje si stavio i sve sljaka odlicno,zanima me da li ima tko novije karte za IGO Primo posto njega samo koristim a vidim da su karte iz Q1 2014?
L.P. i Hvala
@kwanST
Meni se čini da su ove karte zadnje :
http://cafe.mobil.hr/threads/80545-I...=1#post1084297
L.P.
Pozdrav,nekada davno sam dobio na jednom forumu link za mio moov m300 4u1...sada bi rebao isto to za kolegu ali ne mogu nidje naci link koji radi.Mogu li dobiti ovdje ako netko ima? Hvala
Imam ja, ali mi slijedećih par dana neće biti dostupno. Ako ti nije problem pričekat, uploadat ću do kraja tjedna.
Evo ga i ožeži
https://my.pcloud.com/publink/show?c...pjK1TqTQRAzd5k
Pozdrav društvo! Malo gotovanski,ali iz razloga što je lik (kolega s posla) prošao broj cipela i ima 50+ godina,zamolio me da mu stavim novije karte u M300. Ja sam to davno radio i moddao i igrao se ali ovdje je praktički zahtjev da ostane sve kako je bilo s najsvježijim kartama HR,BIH,Srbija i Slovenija ako je ikako moguće. Dajte malo uputa da se ne gubim bezveze. Znači,fabrički s kartama koje su posljednje izašle. Hvala. :D
Objasni liku da već par godina, od kad je izašao Don't Panic, Mireo ne radi karte za Mio Moov M300. Ako ga misli i dalje koristiti onda neka se pomiri sa tim da će imati stare karte ili neka pristane na modifikaciju. Inače posljednje dostupno za Mireo Black Edition je ovdje
Stavio sam danas ovaj 2 u 1 Mireo i iGo. Na ovome linku se ne spominje M300. Any idea?
Ako me sjećanje dobro služi Vivax 350 je isti uređaj, ali uzmi to s rezervom. Davno je to bilo.
Neće explodirat.
Valjda... :notooth:
EDIT: Ćorak. Ovo je update paket koji ide preko SD kartice za koju M300 nema utor. :(
Stvit ću ti zadnje karte koje su bile kad dođem doma s posla. Provjeri nazive, lako moguće da u tom paketu već imaš zadnje za Mireo. Za iGo imaš najnovije karte tu na forumu.
Hvala al ostat ću na 2 in 1 jer ova s 4 ne radi nikako.
Na obnovu karata mi je stigao mio moov M330.
Namjera mi je instalirati IGO na njega sa novim kartama.
ovaj iz posta #4 : iGO 8.34 1 IN 1
Međutim moje pitanje je koliko su rješenja za M300 primjenjiva za M330.
Odnosno mogu li koristiti isti iako je za M300 i na M330?
Pozdrav
Zgaspar
Rješenja za M300 ne mogu se koristiti za M330 !
iGO_EU_HERE_2015_Q1
Šljaka sve na IGO
https://cloud.mail.ru/public/LH5Q/bgh2c1UrA
Pozdrav,molio bi savjet,,,,,naime narucio sam bateriju za mio moov m300,pa me zanima dali je netko mijenjao,koji je postupak ,dal treba sve prebacivat na PC dok se mijenja .
Molim savjet,pomoc,hvala unaprijed.