super za postavke ali me zanima kako skinut mms iz cydia,uopće ga nema da ga instaliram...
Printable View
a zasto bi ga skida uopce
vidi sta san napisa pod broj 1 i 2 di triba ic za internet :settings/general/network/cellular data network/u cellular data triba upisat
MMS: settings/general/network/cellular data network/cellu MMS triba upisat
settings/general/network
http://i49.tinypic.com/2ep6mm8.jpg
i onda odem na cellular data network
http://i48.tinypic.com/el42hg.jpg
ovo mi je trebalo , to sam danas ubacio da bi dobio mjesta gdje da sve upišem.....
ne radi...sve sam odradio kako si napisao i neče da radi....
ovo bi trebalo da bude za 3.1.3 za 2g i 3g mms
ovaj sorce u cydia se doda
instalirate patch MMS VIDEO 3.1.3Code:http://smart-mobile.com/cydia/
uradite Rstart telefona
Napomena pre ovoga morate imati aktiviran mms na vashem telefonu
Probajte mislim da je to to ja sam josh uvek na 3.1.2
ja sam gledo te sve programe sa cydie i bzvz je ja sam ssamo to skino kak bi mogo aktivirat flash player neki i onda da gledam i mobile tv al nece a kad ovak odem bez toga normaslno onda je kockica s upitnikom i odusto sam od toga sad mi sluzi za rebot respring on off wi fi (koji ne radi vise) on off (3g) koji stalno jebe kad u setting palim i gasim i za power off jer mi neradi gumb za gasenje mobitela i btw iphone ima garanciju 1god jer se citav razejebe nakon tog a ja ga barem pazim :D ovako vibracija vise ne radi citav software mi je u k...makar sam ga resto 1000puta fotke i svaka aplikacia se ucitava 30sec do 1min i onda radi stvarno dobro wi fi ne radi ukljucivanje i iskljucivanje 3g.a u k,,,stalno mi pise nema mreze stalno pa ga moram rebutat i tipka za gasenje i paljenje moba je otisla jbg kad to kinđe proizvedu 1000000000ajfona na dan :D NEKUPUJTE AJFONNN
pozz ekipa
trebao bi neku kalendar aplikaciju , ali da pokazuje buduče obaveze i appointment -e na lock screenu. Znači , neda mi se svako malo gledat app kalendar da vidim jel imam obaveze, htio bih to imat na lock screenu. Jel postoji takvo nešto?
hmmm...nema je na app storeu
1) sve ok..
2) imam problem sa postavkama za mms,znači upišem podatke u iphone ali mi ne ostaju zapisane nego se izbrišu..apn,username i pass mi se izbriše a mmsc i mms proxy normalno ostaje zapisan ne izbriše se,sad da li meni nešto fali od instalacije ili je nešto drugo....molim pomoć...hvala..
trebao bi neku aplikaciju koja obavijesti sa zvučnim signalom propušteni poziv ili sms svakih par minuta dok se ne pogleda...tj.otvori(imao sam to na nokia sad bi tako i za iphone)...hvala..
Trebala bi brojac sekundi, znaci da mogu namjestiti npr. 220 sek da mi odbrojava i obavijesti me zvucnim signalom kada to vrijeme istekne. Stoperica mi nije dobra jer moram gledat tj. ne obavijesti zvukom da je to vrijeme isteklo. Ima li takvog programa? Hvala
Jos jedno pitanje. instalirala sam taj LockInfo preko cydie i morala sam napraviti restart kako mi je i pisalo i pojavilo mi se check for licence kad sam to stisla pojavile su se opcije buy now, trial verzija i sad imam kao trial verziju do 21.08. Kako da imam cijeli program bez te trial verzije?
dodaj u cydiu source http://sinfuliphonerepo.com/ i sa toga sourca instaliraj lockinfo cracked
Ovak, ako netko ima link od ovih app-ova bio bi mu jaako zahvalan :)
Call of Duty Zombies 2, Grooveshark-ako postoji neka verzija koja nije demo, jel gdje god sam trazio sam nasao samo onu Sneak Peak verziju, neki dobar rijecnik poput Oxfordovog
Ima li kakav takav program da broji i sekunde i da obavijesti zvukom kada odbroji???
Zar nitko nezna postoji li takav program?
tražim neku aplikaciju s kojom bi onemogučio rad nekih nepotrebnih aplikacija koje uvijek rade u pozadini umjesto da rade samo kad ja želim. ili ako ima neko s kojom bi mogao moj 3G biti brži dok ne stigne u moje ruke četvorka :)
Postoji zgodan task manager u SBSettingsu.
Ima netko ovo? Bankomat
http://phobos.apple.com/WebObjects/M...2PJXbD7qKmQcQv
jel ima neki software za snimanje sadržaja ekrana,kao fraps na pc,da mogu praviti recenzije
Video mislim da nema, ali za slike vjerovatno znas (home + off tipka u isto vrijeme)
neka aplikacija za kontorolu troškova.. ona da mi javi kad sam prešao npr 100kn
Jel ima nes ko WalkMate da broji korake? Koristeci accelerometer, da mozu zakljucati iPod, a da app odbrojava korake? Ak tak nes postoji...
mislim da toga ima kolko hoces ali nije me nikad zanimalo previse pa nisam ni skidao nit znam napamet...probaj traziti pod gps dio
Valjda ti je jasno da ipod 2g nema gps? Zato i pitam ovdje ak je ko ikad nasao ovu app da mi pomogne pri potrazi...
Ovaj prvi sam isprobao, radi ok. Drugi nisam
http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=368180978
http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=286050544
jel ima freecall ??
trazim aplikaciju u koju mogu staviti vise podsjetnika, kao kalendar, ali da mogu sama birati zvuk zvona koji ce mi zvoniti (neki od onih koje sam izrezala na manje od 40 sec. i konvertirala pa ih mogu upotrijebiti kao zvuk zvona , nije jailbreakan, 3gs, 4.1) hvala
Things, 2do...
Todo, Awesome Note...
Traži i iTunes storu koji ti odgovara po funkcijama.
pa postoji i google.. tamo upises neku specifikaciju i dobiješ neki rez ako to postoji
Neka aplikacija da me obavještava o propuštenom pozivu ili nepročitanoj poruci?
Ima li koja aplikacija za zaključavanje aplikacija ili barem dialera i phonebooka . Nešto kao app lock za android. Da kad dam maloj da se igra sa mobitelom ne stisne slučajno zvanje.
Bitno je da je za ne jailbreak-ani iphone.
lockinfo na cydia-i
super program
Ima neka app na appstore kao wififorum ili ewifi al da je free ?
Ima neka aplikacija s receptima za jela, tipa ona 20 min. meals od Jamie Olivera, ali da je na hrvatskom jeziku?
Vidi vidi, nije losa aplikacija... Aj nek neko metne ak najde, moglo bi mi bome i posluziti :hihi:
Dakle ovako, imam video snimljen kamerom, konvertiran i prebacen u iTunse, te u iPhone... Ali odatle ne ide nikuda, naime Apple dozvoljava slanje (mailom) samo onih filmica koji su snimljeni iPhoneom i nalaze se u camera roll...
Zna li netko za DOBRU app koje rjesava slicne probleme???
Da sto je najvaznije: za ne JBane uredjaje... App cu kupiti, ali ne bih zelio kupiti 5 app prije nego nadjem dobru...
EDIT: Hvala EagleONE, nasao sam je, ali se zove qik video camera pro, medjutim za eksport mi je sve jasno, ali me zanima ako vec imas taj program, da li s njim mozes mailati video zapis koji stoji u iPod aplikaciji, a prtebacen je iz iTunesa... Mozes li provjeriti ako imas app....?
qik video pro - snima kvalitetniji video od original aplikacije i moze se exportirati normalno....ali dali ima u app store neznam pogledaj :)
Dakle ovako: danas instalirao qik video camera pro...
1. ne mogu s tom app napraviti ono sto sam pitao (EagleONE vjerojatno nije dobro procitao moje pitanje)
2. video koji snima je vidljivo losiji od originalne aplikacije
3. slike koje snima su vidljivo losije od originalne aplikacije
4. jedina prednost je ta sto se s qik video pro moze obraditi video kroz predefinirane filtere
Postoji li aplikacija kad mi telefon (3GS) zazvono da ga okrenem naopako i da prestane zvonit...
hmm neznam jel to ista aplikacija jer kod moje nemozes uopce slikati, kvaliteta je sigurno puno bolja, mozes video exportirati u camera roll,mozes ga mailati,postati na face i slicno...e sad ima i opcija wifi acces mislim da onda mozes prebacivati na komp preko njega ali neznam dali se moze sa itunesa na mob...nisam sad doma...
Trebala bih navigon, imam JB 3.1.3. iphone...kako da instaliram tu navigaciju?
isto kao i svaki drugi program/igru
Code:http://hotfile.com/dl/54219674/7554a3e/NMN_Eastern_Europe_1.6.0.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/54224828/bec6a2b/NMN_Eastern_Europe_1.6.0.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/54229171/4a27a5f/NMN_Eastern_Europe_1.6.0.part3.rar.html
izet please....
ima neka aplikacija da spojis komp i iphone i da na iphoneu recimo vidis sve albume iz foldera na kompu sta imas i da pokreces sa iphoneom da svira...znaci ne da iphoneom pokreces recimo kursor nego bas da vidis na iphoneu sadrzaj foldera
Evo iZeta, no moram reći da meni na iPhone4 sa OS 4.1 program ne radi (ugasi se nakon 1 sekunde)ne radi
Download:iZet
P.S. ako netko zna radi li original kupljena na iPhonu 4 neka nas obavijesti... ($0,99 stvarno nije puno :) )
Neznam, na stanici s koje sam skinuo link piše da je iOS4 tested... :dunno:
pozzzz!
jel ima neka aplikacija koju bi mogao koristiti na mailu koja ima funkciju tipa na pc-u ctrl+f. Dakle imam 20tak stranica teksta i sad mi je blesavo sve to listat dok bi nasao trazeni pojam.... (jailbreakan je)
ne radi izet ni na ios 4.0.1
Nego, postoji li ikakav task manager kao za android?
Znam da se na iphonu aplikacije pauzuraju kad se izadje iz njih pa onda nista ne trose, ali neke (kao npr skype) mogu se ostati vrtiti u pozadini i pozderati bateriju u roku keks.
Zanima me jer mi se na iPhone4 pocela ubrzano trositi baterija...
Pa pobrises aplikacije u task manageru
Moj problem je to što ne znam koja mi aplikacija crpi energiju, ne mogu ih sve pobrisati da saznam. (ne koristim skype)
Cek kak sad, pa u multitasking meniju ostanu sve aplikacije izlistane, ja sam mislio da on služi više kao meni sa shortcutima, a da ne prikazuje aplikacije koje su zaista pauzirane... ?
Mozes brisati iz multitaskinga jednu po jednu (isto kao i programe iz telefona)
Koliko sam ja skuzio, neke budu pauzirane, ali ako treba memorije, onda telefon sam zatvara
I mene pati taj multitasking, cak sam si razmisljao da ga ugasim, ali nekad mi i zatreba
dal ima mozda ko iZET 1.4?
ovo gore je v2.0? jel tak?
EDIT:... e da... i cuo sam da se je prek te aplikacije moguce nekak svercat.. pa ak ima ko da mi malo detaljnije o tome veli :) :P
Ha ha, evo upravo sam kupio izet, ova fora je pre dobra :D
Ljudi pls nemojte pisati javno što dređene applikacije mogu ilegalnoga raditi. :wink: :p
jel se to moze i na JB verziji?? da idem odmah instalirati :D
na 4.0.1 3g ne radi
ima kakvih nagadjanja kad ce doc verzija koja ce radit na iOS4 (iPhone 3GS)?
i btw. dal ima koji nacin da aplikacije placam lovom sa simpa racuna jer sam maloljetan pa nemam karticu... (predpostavljam da nije moguce al ono.. ipak pitam :P )
Izvadi u pbz obicni ziroracun, mislim da za njega ne moras biti punoljetan. S tim ja placam u AppStore, ebay i ostalo. I besplatan je
Pa radi izet na iOS4 na svakom ajfonu bez obzira na JB, ali samo iz appstorea koja se plaća, crackana NE radi niti na jednom očito.
tnx.. to cu napravit mozda
..ili uzmi od staraca podatke s neke kreditne kartice i kupi si tih par appova.
Naravno prvo se s njima dogovori :D
ma joj.. vec znam kak bi taj razgovor zvučao... oni su vjerni neprijatelji placanja prek interneta...
jedina kupnja online su mi bili udzbenici za srednju :P
znam kako ti je matija... Ista stvar... Stari misli kak ce mu neko uzet podatke :kill me: zato sam i jailbreakao iPod :notooth:
Jel ima nesto kao profile manager? Hvala
Ljudi kakve su ovo peezdarije na Cydii da se tweakovi od sada moraju placat?? :O
I zasto nema instalousa vise?
Kako nema, ja ga imam, i ne placam te tweakove :wtf: mozda trebas dodat hackulo.us i jos neke izvore kojoh se nemrem sjetit...
Pa da, ima ih dosta i koji se placaju (jedino ako ta sto trazis nije bila prije besplatna)
Ma kako nema, sam ja skinuo prije par dana i radio mi (no izbriso sam ga :notooth:). Ajd provjerim jel ima :-/
EDIT: Vid ga stvarno, nema ga vise O.o
Cega nema?
trebao bi mi nekakav kalkulator u kojeg bi ja mogao programirat sebi formule pa kad upišem par parametara on odmah izračuna rezultat a da ne pišem kompliiranu formulu kod svakog zadatka...
Trazim igru koju nemam pojma kak se zove, al nadam se da vi znate...
Radi se o igri gdje kontrolirate nekaj malo plavo (jel to neki space shuttle, il stvorenjce il kaj vec...) koje ostavlja trag iza sebe, i poanta je napravit krug sa tim tragom oko nekakvih neprijatelja na stazi (igra se iz pticje perspektive). Igra jako podsjeca na prastaru igru BoogaLoopers, ako mozda nekom pomaze. Imao sam tu igru ali mi se sa syncom izbrisala jos davno, ne sjecam se kak se zove..
EDIT: slucajno nasao, zove se Spirit.. Ja uvjek nekaj najdem kad postam na ovaj forum :hm:
Jel postoji jos neki nacin da se instalira tweak osim preko Cydie?
Glupo mi je placat 1$ za tweak koji je prije bio besplatan.
Sad, jel sam ti barek donekle pomogao... http://www.ipodtouchfans.com/forums/...d.php?t=224615