Ja skinuo neko dan neki RC1 sta ja znam... Necu jos instalirat,a i nece se usmrdit na DVD-u nek stoji... :)
Xp je zakon :belj:
Printable View
Ja skinuo neko dan neki RC1 sta ja znam... Necu jos instalirat,a i nece se usmrdit na DVD-u nek stoji... :)
Xp je zakon :belj:
koliko max ddr memorije prepoznaje ?
pa to vjerojatno ovisi o verziji. 32 bitna nesto vise od 3GB a 64 bitna vise.
sedmica se super vrti fakat svaka čast pokrpala je sve rupe koje je vista zadala (pogotovo UAC), super je i winroll ono što se može između više desktopa prebacivat, a i pohvala na brzini vrti se ko sp3 od xp-a (makar je xp legenda mora neš novo se stavit) :D
Meni NOD (u biti Smart Security) radi dobro. I dalje na netu sam citao da ljudi nemaju problema s ESET-om.
A meni je bas super onaj animirani glowing logo kod bootanja :p
prema čitanju mogu zaključiti da će win7 biti pun pogodak
za razliku od viste ? :blush:
citao sam nesto da izlazi 1.4 ..vidjet cemo kako su je slozili,makar je xp najbolji,najstabilniji os
citao sam recenziju u vidiu o win 7 a i testirao ga mjesec dana betu (jos uvjek sam na njemu iako po meni xp je xp - dobra stara navika) i meni se pokazao fenomenalan, bez ijednog rusenja, stabilan, mirovanje proc 1-3%, ram 350-500mb, sav softver i igre podrzane (koje sam ja probao), vizualno fenomenalno... po meni nakon viste pun pogodak (ne crnim vistu ali trazi vise resursa u mirovanju i to sp1). isti komentar je bia i u vidiu ali nasli su mu 7 bugova - media player, nesto s lanom ja mislim isl.
ja za svaki slučaj još uvjek imam xp sp3 na externom....da sedmica ne postane ludnica...=)
Ja čekam 10.4. kad će krenuti (nadam se ) pravi RC1... Jer ova verzija 7057... hmm, nisam siguran jel je to RC1 ili nije... ali sve u svemu, me like it ;D
Ljudi zaboravite 7057, stigao 7068:
http://keznews.com/5491_Windows_7_Build_7068_download
Aha, znaš kako ću ići sad skidati novih 3 gigabajta nakon što sam ovo skinuo i instalirao i podesio...
Meni je super ona Sticky Notes aplikacija :D I da, konačno Backup ima opciju pravljenja System Imagea :) Znači nešto a la Acronis True Image i Norton Ghost...Iako ne radi još kako spada :D
I fenomenalna stvar mi je Aero Peek, gotovo dobro kao Expose na Macu :D
evo screenshot svih instaliranih programa, pokrenuta 4 widgeta, nod32 i program za screenshot
potrosnja: 655 mb (dok mi je vista za to trosila oko 1100 mb)
http://img410.imageshack.us/img410/5875/snap2.th.gif
Jel može netko napisati koliko mi mjesta (tj. kolika particija) treba za dual boot s XP- om?
Jel 20-ak GB dosta?
odvoji bar 40 i to da testiras, normalno da ce ti stati instalacija win 7 i osnovnih programa isl. ali neka ti padne napamet instalirati neku vecu igru npr. gta4 disk pun. ne kazem da igras igre ali u knap, za normalan rad nikako
Ma, ne mislim ništa dodatno instalirati (a i da hoću Gta4- ne mogu ;D), samo me zanima kakav je. Pa ću možda instalirati kao primarni OS. Znači treba mi 40gb da sve radi kako treba?
Hvala na odgovoru, sad mi se brzo skinuo- pa ću instalirati ovaj tjedan.
Skidam 7068 x86...
@imatic: reci, kako je prošla instalacija? Da li je sedmica brža od prijašnjih buildova, ili čak XP-a? Ja sam imal problem da mi je build 7057 zadavao muke pri instalaciji.... treba čitava vječnost da se onaj "Setup is starting" makne, i da li dugo boota?
ma kakvi, maksimalno 15 min. cak je instalacija brza od proslih buildova. na pocetku odaberes koju verziju hoces, na koji disk instalirati i sve dalje ide automatski. kad se zavrsi postavis jezik, datum, dva restarta i gotovo.
sto se tice boota, ne znam, a i svejedno mi je hoces se win7 dici za 45 ili 50 sekundi ili koliko vec (bubnuo sam brojeve). ali nije sad nesto da se ceka vjecnost. kao xp ili brze
Da se nadovežem na imatic-a, u bulidu 7068 ima novih drivera, u prijašnjim buildovima mi je rezolucija monitora bila 800x600, a sad je odmah prepoznao i monitor i grafičku, tak da mi Aero odmah radi...
I da, definitivno je brži i zauzima manje memorije...
32 bitna verzija - :respect:
EDIT: i da, prima ključeve za build 7000, znači imam legalne Windowse ;D
izasli Windows 7 RC build 7100. upravo skidam :)
skidam i ja tu verziju a jedno 7 sam vec instalirao.
Windows 7 RC sluzbeni download
https://www.microsoft.com/windows/wi...7/default.aspx
(otvorite sa Internet Explorerom)
znaci na njih ce jos ici zakrpe tipa sp kao sta je bilo na prijasnjim windowsima?
tako nesto, usavrsavat ce ju do prodaje. onda ce ova RC verzija "isteci" i svaka dva sate ce se komp gasiti
Evo, skidam ju...
Nadam se da su je malo sredili od bete, tj. da ima manje bugova, pogotovo onog "black screen".
ja sam je skinuo i nemogu je instalirati jer mi u pol instalacije trazi drivere id cd-roma,usb-a i sl. sta sad? jel imao netko takvo iskustvo?
da, 7-ica je vizualno dosta slična visti no ima još nekoliko svojih eye candy gluposti
činjenica da je zamjetno brža od viste ide joj u prilog, na 1gb rama fenomenalno,tako da više ide samo u prilog,još je meni na primjer sve drivere fino poslozio stoga....da,isplati se isprobati
Danas opet dizao Win7, ali sada build 7137.
Obožavam ih!
Naravno skinuo i onaj "vodeni žig" da mi ne kopa oko! ;)
http://slike.hr/slika.php?z=occw70th.jpg
EDIT: Koje su vaše ocjene ;)
Meni bi moglo i bolje, ali eto... Uglavnom da radi sve glatko!
http://slike.hr/slika.php?z=occw720th.jpg
Vuki, bezveze si skidao build 7137...
Danas će navodno procuriti RTM. Build RTM-a je 7600.
http://www.neowin.net/news/main/09/0...m---build-7600
Čim izađe, skidam ga :)
Nebi znao da je nešto poboljšano od starijh verzija, ali obično se povodim za provjerenim stvarima!
;)
Ovo je najnovija što sam našao a stabilna iako i ova što koristim je super.= Citat =:
http://www.2baksa.net/download/image...17d835e220.jpg
Windows 7 Build 7264
Unlike its predecessor, Windows 7 is intended to be an incremental upgrade with the goal of being fully compatible with existing device drivers, applications, and hardware. Presentations given by the company in 2008 have focused on multi-touch support, a redesigned Windows Shell with a new taskbar, a home networking system called HomeGroup, and performance improvements. Some applications that have been included with prior releases of Microsoft Windows, most notably Windows Mail (formerly Outlook Express), Windows Movie Maker, and Windows Photo Gallery, are no longer included with the operating system; they are instead offered separately as part of the Windows Live Essentials suite.
Windows 7 - It's the next version of Windows for PCs, and it's the result of working hand-in-hand with our partners and with people who use Windows in the real world every day. We're paying particular attention to the things they're telling us are important to them and will make their PCs work the way they want them to - things like enhanced reliability, responsiveness, and faster boot and shut-down. We're also trying to make their everyday tasks easier, like connecting and syncing devices, browsing the web, and managing a home network.
Of course, we're also working on new capabilities, so people will be able to do things with Windows 7 that were difficult (or perhaps impossible) to do with PCs before. Finally, we're working hard to ensure that Windows 7 will run on any PC and work with any program that works today with Windows Vista, so upgrading from Windows Vista will be easy.
FEATURES:
Windows 7 includes a number of new features, such as advances in touch, speech, and handwriting recognition, support for virtual hard disks, improved performance on multi-core processors, improved boot performance, and kernel improvements.
According to reports sent to TG Daily, the Milestone 1 build of Windows 7 adds support for systems using multiple heterogeneous graphics cards from different vendors and a new version of Windows Media Center. New features in Milestone 1 also reportedly include Gadgets being integrated into Windows Explorer, a Gadget for Windows Media Center, the ability to visually pin and unpin items from the Start Menu and Taskbar, improved media features, the XPS Essentials Pack being integrated, Windows PowerShell Integrated Scripting Environment (ISE), and a multiline Calculator featuring Programmer and Statistics modes along with unit conversion.
Reports indicate that a feedback tool included in Milestone 1 lists some coming features: the ability to store Internet Explorer settings on a Windows Live account, updated versions of Paint and WordPad, and a 10-minute install process. In addition, improved network connection tools might be included.
Many new items have been added to the Control Panel including: Accelerators, ClearType Text Tuner, Display Color Calibration Wizard, Gadgets, Infrared, Recovery, Troubleshooting, Workspaces Center, Location and Other Sensors, Credential Manager, Biometric Devices, System Icons, Windows Solution Center, and Display. Windows Security Center has been renamed the Windows Solution Center (Windows Health Center in earlier builds) which encompass both security and maintenance of the computer.
The taskbar has seen the biggest visual changes, where the Quick Launch has been merged with the buttons to create an enhanced taskbar or what Microsoft internally refers to as the "Superbar". This enhanced taskbar also enables the Jump Lists feature to allow easy access to common tasks.
According to released PDC 2008, which was held 27-30 October 2008, session information, Windows 7 discussions will cover "enhancements to the taskbar, Start Menu, thumbnails and their desktop elements", a new networking API with support for building SOAP based web services in native code (as opposed to.NET based WCF web services), new features to shorten application install times, reduced UAC prompts, simplified development of installation packages,[56] and improved globalization support through a new Extended Linguistic Services API. Windows 7 will also contain a new FireWire (IEEE 1394) stack that fully supports IEEE 1394b with S800, S1600 and S3200 data rates.
At WinHEC 2008 Microsoft announced that color depths of 30-bit and 48-bit would be supported in Windows 7 along with the wide color gamut scRGB (which for HDMI 1.3 can be converted and output as xvYCC). The video modes supported in Windows 7 are 16-bit sRGB, 24-bit sRGB, 30-bit sRGB, 30-bit with extended color gamut sRGB, and 48-bit scRGB.
http://www.imagesforme.com/out.php/t605849_Untitled.jpg
i konfa :)
Core 2 DuoT7100 SantaRosa 1.8GHz
maticna:Intel 945GM
15.4WXGA1280 x 800
ATI Radeon HD X2300 DVI -Dport sa HDPC podrškom
2GB DDR2
160GB HDD
linace lap je acer aspire 5720, i nisam imao nikakvih problema sa instalaciom winsa
Naziv matične ploče -------- Gigabyte GA-M55plus-S3G v1
Procesor ---------- DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
Grafička kartica --------- NVIDIA GeForce 8400 GS (512 MB)
Tvrdi disk ------- Maxtor 6 V080E0 SCSI Disk Device (80 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Tvrdi disk ------ ST340062 0AS SCSI Disk Device (400 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Tvrdi disk ------ ST380011A ATA Device (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
2×RAM ------- Kingston 99C5316-026.A00LF HiperX 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
EDIT SLIKE:
http://slike.hr/slika.php?z=w72th.jpg
Samo nikako mi nije jasan Desktop performance!!
@Vuki: nema slike....
Info: potvrđeno je da je Windows 7 build 7600.16385.090713-1255 i službeni RTM.
Čekam potvrđene torrente ;D
EDIT: od kud mi informacija
a kako bi islo da se instalira 7 na laptop? imam gore vistu na njemu..e sad je pitanje drivera? jel bi bili dobri od viste?
izasla finalna Microsoftova verzija (untouched)
= Citat =:
Windows 7 Retail Ultimate english (x86)
Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
CRC: 0xC1C20F76
SHA-1: 0x5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610
Windows 7 Retail Ultimate english (x64)
Name: 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso CRC: 0x1F1257CA
SHA-1: 0x326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
i E verzija za Europu
Windows 7 Retail Ultimate E english (x86)
Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_cliente_en-us_Retail_UltimateE-GRMCEULFRER_EN_DVD.iso
CRC: 0x953EFBCC
SHA-1: 0xBC10F09B86DCBAF35B31B0E6FBA7D006ACAAD28D
Windows 7 Retail Ultimate E english (x64)
Name: 7600.16385.090713-1255_x64fre_cliente_en-us_Retail_UltimateE-GRMCEULXFRER_EN_DVD.iso CRC: 0x77BE890E
SHA-1: 0x029DCCEDD7691206010F84CE58343405A4DA92C9
prije 2 dana instalirao RTM build 16385 i to na 3 pca, nema watermarka, uspio sam ga aktivirati bez problema, radi savršeno. Preporuka.
Ja jučer stavio RTM...
Isto kao i 7100 osim veće brzine i manjeg zauzeća memorije.
Ja sam prije cca 1 mjesec skinul zadnju verziju sedmice sa Microsoft servera,istina Njemacki ne preferiram Engleski.
Instaliral na Laptop Acer 5315 bez imalo greske kao druge Windowse,driveri su vredili od Viste,svi.
Nakon cca 2 tjedna sam deinstalirao iz prostog razloga jer nemam zivce za to,em me pita to pa to pa to.
Svaka cast razlika spram Viste je ogromna.
Za sad ostajem Na Xp Pro a dalje cu vidjeti kako se stvari budu razvijale.
A šta te pita?
Ja sam oduševljen sedmicom je grafički je jednostavno predivna. Tako fluidna i tečna da mi se živci jednostavno odmaraju od onih udarnih popup na XP.
A toliko jednostavnija u sistemu neko sama Vista da je to krasno.
Sve sigurnosne i sistemske postavke je moguće postaviti na minimum da te totalno ništa ne traži i ne maltretira!
Također imam 7600 i super radi. Ne mogu vjerovati da je tako lijepo, a tako brzo. Onaj UAC (ili kako se već zove) sam onemogućio. Jedino me zanima da li ima neki OK besplatni antivirus za sedmicu (kao CIS na XP- u)? Preporučio mi je Mario, ali neki koji se plaća. A, ne da mi se svako malo tražiti crack- kao za Nod na XP- u. :)
Ako je AV uopće potreban (ne idem na nikakve "sumnjive" stranice, jedino povremeno skinem crack za koju igru- ali također sa provjerenih stranica), makar, pretpostavljam da su virusi za XP "kompatibilni" sa sedmicom...
Naravno da su kompatibilni :)
A stranice s crackovima su jedne od onih gdje je najlakše pokupiti virus.
Ja koristim Avast koji je besplatan, no treba svakih godinu dana se registrirati da bi se dobio ključ.
btw. za sve korisnike MSDN AA (ako vas ima), Win7 Professional su stigli pred par dana. Na žalost ne može se ključ upisati u već instaliranu Ultimate verziju pa ću morati ponovno instalirati :(
Sad sam vec po malo zaboravio,no par primjera.
Kako sam rekel sama instalacija je bila SASVIM OK:
No prvi problemi su nastali kod instalacije Smartphone pc suite za SE pa sam morao posebne driver pakete skidati i opet brdo upita.
Najveci problem je kaj nisam mogel odredjene programe koje godinama koristim na Xp pro insstalirati ili nakon instalacije nisu radili.
Tako da sam za sad odustal sedmice u buducnosti cu vidjeti kako budu tekle stvari.
Zbog iste stvari sam svojedobno odustal od Linuxa.
Kako sam vec navel nemam vise sedmicu instaliranu,imao sam u medjuvremwnu ozbiljne zdravstvene probleme pa mi pamcenje (svjeze unutar par mjeseci) ne radi najbolje.
Off topic: zato sam jedno vreme visil malo vise na netu no inace jer sam imal vremena na bolovanju a i nekako me je virtualni zivot smirival.
Zato i kazem da cu ici na sedmicu (ali stvarno) tek dok budem bas moral.
isto mi je bilo sa prelaskom sa Win98 na Xp presao sam konacno dok nisam novu graficku kartu mogao instalirati na 98osmicu.
^^ Tako je i samnom. Ja mozda nemam ni konfu za "povuc" sedmicu ili vistu,ali nakon degustiranja tih operativnih sustava na pravim mašinama sa zadovoljstvom sam se vratio na Xp,a do njega sam dosao kao i ti... :) 98 je dosad najjaci OS koji sam imao :)
Zašto windows media center 7 nepodiže codec ffdshow?
Probavo sam sa registijima i razne kobinacije i neželi ga pokrenut priliko reprodukcije filma??
Bitno mi je da imam ffdshow audi ac3 radi expandanja stereo zvuka na 5.1???
Moja preporuka ti je da se vratis se na XP. Ja imam zvucnu karticu Audigy 2 ZS za koje postoje driveri za Win. 7, al' ne postoje efekti za zvuk.
Trebao bi potraziti arhitekturu zvuka u samim windowsima na netu. Pa onda krenuti dalje sa istrazivanjem. Mozda postoji neki Update za zvuk. Sretno! ;)
ja sam probao beta verz. nije lose uradena ali XP je najjaci
da se vratim na xp...mislim da nebi islo...
a sad mora postojat neka fora da se ffdshow da koristit na media centru...
sljedece je pitanje iz kojeg razloga npr.NFS Shift na Visti je radio odlicno na grafulji 9800GTX+ u ultra hight detaljima, a na windows 7 trza????
Skinul nove drivere i ništa...pomoć
pretpostavljam da je stvar do drivera ali...neshvacam
Možda da probaš one Omega drivere.
Compatibility mode?
Ja Shift vrtim na Radeonki HD 4670 i win7 bez problema.
Meni na 7-ici radi Shift na 8600 GT s ok fps-om na minimum detalja, ali ispada iz igrice, a prijatelju s HD4670 na XP-u ne prikazuje nebo i također izbacuje. Probao sam 2 verzije igre. Dosta ljudi se žali da je igrica bugovita, da izbacuje, ima problema s prikazom ili fps-om tako da možda nije do 7-ice.
Hmmm, da....
Krivo, stavite Compatibility Mode na Windows 98.
Ne smiju se dirati postavke grafičke ukoliko igrica izbacuje na desktop.
Kako se vama updejtaju win7? Meni u zadnja dva tri dana non stop skida nene updajte i sve ukupno je skinuo preko pola gige...
kako u toolbar dodati wmp?
gdje se on nalazi?
Ovo je vjerojatno odgovor na tvoje pitanje: http://www.bug.hr/vijesti/rekordan-p...rpi/98982.aspx
Iako ja nisam primjetio toliko, meni je u pitanju bilo oko 160MB
Edit: 160MB je bilo jučer, sada vidim da čeka još dodatnih 190MB (Win7 + Office 2007 + VS 2008)
jel se te zakrpe mogu di skinut pa "rucno" upgrade-at?
da se ne dopusti win.update da sam skida?
22.oktobra u Njemackoj oficijanlno predstavljanje Windows 7
Odes na options/preferences od winampa, Tamo na lijevoj strani pri dnu ces naci "Genaral purpose" i kad kliknes na to s desne strane ce ti se pojavit plug-inovi.
Onaj sta pise: Nullsoft tray control klikni jednom i klikni ispod na configure selected bla bla... i kad se otvori prozor oznaci "Enable nullsoft tray control" i po potrebi neke ili sve ponuđene ispod. :comp:
Zajebo se... :D
Sta ne ide u proporties od taskbara pa na toolbars i kvacica na windows media player? Na iks pe je tako,a za 7 neznam točno... :dunno:
Da, malo sam proučavao...
Ne, nemožeš staviti wmp toolbar u taskbar, glupo ali istinito...
Možeš jedino pinnati wmp i prilikom slušanja muzike možeš šaltati i pauzirati pjesme...
Iliti, ovo tu :
http://www.imagesforme.com/upload/b2899189.jpg
hvala na pomoci,i onima koji nisu razumjeli pitanje,sad vidim i ja da je gotovo nemoguce,naci cu vec nesto,ili ce netko pametniji naci kako ga tamo staviti,do sada mi je to bilo "korisno" minimiziran je a imas kontrole,ovo je sad bedasto sto to nisu omogucili iako mi se cini da bi trebalo raditi ali ne mogu ga naci kod dodavanja novog toolbara
Ne trebaš se mučiti, ipak ima rješenja :D
<<<LINK>>>
a jesu ga zakomplicirali,jel nema nist jednostavnije???
Imam problewm jedan kod instalacije..naime na početku instalacije kad pregledava konfiguraciju kaže mi da mi treba driver i to je to, mogu brows-at ali ne znam di da ga pošaljem ??? Jel znate koje bi bilo rješenje?
Na samom početku,još nije ni počeo formatirat disk..nemam pojma za kaj driver!
Driver od SATA kontrolera. Ubaci CD od matične i pokušaj na njemu naći.
@Mrblac thx to ću probat iako mislim da je ipak problem kao kod zoka! :hm:
evo uspio sam instalirati win7 ali ubijam me display..na 60Hz mi je i nemam opciju da stavim na 80...istina imam zamjensku woodoo 3 grafičku koja mi je radila na 80Hz na xp. Što da napravim..na nvidiinoj stranici nigdje ne nalazim drivere za tu grafičku! Jel može ona uopće normalno raditi na win7?
Dobro jutro.
Jesi pokušao sa detekcijom grafičke preko Internet Explorera? (potrebno je instalirati ActiveX)
Momci, imam stariji lap, radnu stanicu od HP-a, s konfiguracijom:
Intel(R) Pentium(R) M processor 2.13GHz
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
80 GB
Video Card:
ATI MOBILITY FireGL V5000
dali bi windows 7 radili?
Ima tko iskustva sa HP notebookovima, i koju verziju da skinem? :)
Win7 bi radio ali pitanje drajvera je jedini problem u kompatibilnosti sa OS-om.
Koju verziju?
Hm, tnx, bas sam skinuo tu kopiju :).
Sad je pitanje dali ce to radit na tome.. :)
Prema mom iskustvu ovo uopće nije pitanje jer su ugradili jako dobru bazu drivera koja pokriva puno uređaja a sve ostale koji bi mogli bit potrebni se ionako preko Windows Updatea mogu skinuti.
Jesi prvo probao Windows 7 upgrade advisor na tom kompu?
Tako ćeš najsigurnije saznat dali će ti raditi na njemu.
Imam par pitanja pitanja...
1. kako pinati My computer u taskbar ali normalno da se vidi,
2. jel moguće da se do folder options-a dolazi kod svakog foldera kako je bilo na xp-u ili je moguće samo preko control panela
3. što sa aktivacijom win7 ako nije oriđiđi
4. ja sam recimo isključivao sve update, firewallove, cijeli security na xp-ima, što raditi kod 7 pogotovo me zanima za update-ove
Dali se vama događa da windows 7 trosi internet promet? Otkad sam instalirao na laptop povecala mi se je potrosnja, a update-i su iskljuceni. Bilo je jedan period dok sam nisam koristio laptop nego smao pc i prosjecnja potrosnja po spajanje je bila malo vise 100mb, a kad sam poceo i laptop koristiti sa sedmicom potrosnja se povecala na peko 400mb. A na raucnalima se nissta nije skidalo, osim pokoji youtube.
Želio bih instalirati Windows 7 na laptop, no neznam dali će moći funkcionirati kako treba. Naime, imam Acer EMachines E725, Intel Pentium Dual Core CPU 2.1 Ghz, 2 GB RAM, te integrirana Intel grafička od 128 MB zasebne memorije i valjda uzima do 384 MB radne memorije. Još me brinu driveri, koje imam na CD-u, jer neznam hoće li moći na sedmicu.
Microsoft ce ti odgovorit na savjet:
http://windows.microsoft.com/en-us/w...pgrade-advisor
:)
Hvala beetleman-u na linku. Ipak bi mogla sedmica na moj lap. Čak i većina drivera odgovara! Ne odgovaraju mi samo za touchpad i čitač kartica. Evo još jedno pitanje: sada mi baterija traje nekih 3 sata pri normalnom radu na lapu - dali sedmica troši puno više ili se ne moram brinuti? Jer mi ne odgovara da se isprazni za sat vremena ili manje.
Hm, koliko je poznato, Windows 7 bi trebao koristiti manje struje, sto se da lijepo podesiti.
Sto se tice citaca kartica, niti meni nije prosao test, no ipak radi. Touchpad? mislim da ce it isto raditi.