Ja sam im poslao ugovor poštom u srijedu, ali još ni traga ni glasa njima (možda zato što sam zaboravio kopiju osobne staviti)
Printable View
Ja sam im poslao ugovor poštom u srijedu, ali još ni traga ni glasa njima (možda zato što sam zaboravio kopiju osobne staviti)
Evo nazvao sam ih i kaže mi ženska da su zaprimili ugovor u petak i da će mi pokolon doći u roku 2 tjedna
Ja sam produzio ugovor za ADSL u 9. mjesecu prosle godine (2007.) pa me cudi sto sam opet mogao produzit u 4. mjesecu i dobio sam zvucnike?!?!? Po tome bih ja mogao sad opet produzit ugovor i dobit jos jedan poklon. Jel to tak ide???
ja koristim maxadsl vec oko tri godine i produzio sam ugovor kao sto sam rekao u 9. mjesecu i zenska je nazvala u 4. i rekla da dodem produzit i da dobijem nagradu!
Ja sam isao produziti adsl i trazio sam Zyksel-a, a zena koja radi tamo kaze mi da imam pravo samo na tipkovnicu paket ili zvucnike. I sta cu, da iskoristim pogodnost uzeo sam prvi paket. Kasnije gledam na webu, a ono Zyksel velik kao kuca i nude ga za postojece korisnike. Zovem 0800 9000 tip mi kaze salji prigovor na racun@t-com.hr. Dva tjedna nisam dobio nikakkav odgovor. OPet sam zvao SZK i tip mi kaze "jebi ga"! Sta sad? Kome se obratiti? Ocigledno su zajebali!
Kao sto sam par postova vise napisao da sam produzio ugovor nakon 7 mjeseci od zadnjeg produzenja, zanima me dali sad mogu opet produzit nakon 3- 4 mjeseca? bilo bi jako dobro jer tako hocu uzet laptop
pozdrav,danas htio uzet max adsl al podijelili sve fotice..imate mozda neke informacije,kada ce opet nesto nudit,kaj..?
Sigurno neće tako skoro. Obično imaju takve akcije jednom, možda dva puta godišnje.
nemaju cesce,znam da uvjek traje nesto..
Nije uvijek. Svako toliko je neka akcija uz naravno potpisivanje na 24 mjeseca. Ako ti nije hitno i baš želiš nešto ubosti (poklon ili gratis mjesece), strpi se mjesec-dva.
mislim da je malo prerano nakon 3 mj, ako je suditi po ostalim ugovorima T-HT-a, mora proći min 6 mj., ali provjeri to
jel ima netko nekog da mu radi u t-comu,da mi sapne ce bit uskoro kakvog poklona uz ugovor..bitno mi je..
dal bi mogao produziti ponovno ugovor makar sam to ucinio u prvome mjesecu? Bas gledam one laptope i mogao bi si uzet jedan, gledao sam ovaj koncarov al nigdi na netu nema nikakvih informacija o njemu. Mislite dal se to isplati?
eto opet fotoaparat uz produzenje ugovora. produzio sam ugovor na 18 mjeseci, a aparat stize za par dana :)
pa imas i sad poklone
Pa zar je toliko tesko otici na neki web i provjeriti situaciju.........:thumbdown
http://t-com.hr/privatni/internet/ma...pogodnosti.asp
:thumbdown
:thumbdown
evo nesto opipljivo PS2 za 1 kunu uz to dobijes i jednu igru http://www.t-com.hr/privatni/interne...a_30_06_09.asp
dal to vrijedi i za produzivanje ugovora ili?
kužiš ti akcije. dijele ps2 ajme :hrv:
umjesto da djele ps3 to bi bilo korektno s obzirom
kada je izašao ps2 , a kada ps3 :angry:
ahahah
ali pazi, nije crna već siva, možda ima i t-mobile logo
bolje da dijele neki lumix il sony sad za ljeto.
usporedi akcije koje nude vani s našim akcijama
pa ćeš vidjeti da su naše akcije zapravo bilo što drugo
osim akcije. i smješno je da daju ps2 koje je izašao davne
2000 godine, i koji danas nije uopće aktualan .
a to su vjerovatno kupili đabe kod nekog uvoznika
koji to nije uspio prodati. vrlo jednostavno.
evo ja bi recimo uzeo taj ps2 jer ps3 jos ne cita pirate.( bar tak mislim )
e sad, kak doci do toga. ja sam mislio odjavit adsl( nemam vise ugovora ), i za koji dan ga opet uzet i tak bi bio novi korisnik. jel to moguce tak?
A od kad to mi možemo se uspoređivati sa cijenama i akcijama vani?
A i volio bih vidjeti tu neku ludu akciju...
ja mislio uzet i onda vidim ponude neko glupo osiguranje 2 mj...wtf..ima toliko dobrih stvari,konkretnih a oni daju to.. :/ traje do kraja 8.mj,valjda ve nakon toga dat nesto pametnije..
Ja sam nedavno produzio ugovor. Poklanjali su neki paket "Surfajte sigurno" za produzenje jos na jednu godinu i neki WLAN modem za dvije godine produzenja. Ja sam uzo jos jednu godinu i reko sam onoj curi sta me je zvala da mi ne salje nista da surfam sigurno,jer da mi ne treba jer imam siguronosnih rijesenja koliko ni oni nemaju... :)
Mamicu im,a dijelili su eksterne diskove i logitechove zvucnike,a meni salju da surfam sigurno... :Puke:
Ja sam uzeo 2008. godine u 10 mjesecu hard 160 giga. piše da je min trajanje ugovora 24 mjeseca, znaci prošlo bude 12 mjeseci.
Ja bi produžio opet uslugu i uzeo hard, dal mogu to nakon godine dana ili treba baš čekati 2 godine iliti 23 mjeseca...
BTW nezanm zašto mi piše u ugovoru da je na 24 mjeseca, a sigurna sam da je kao što sad piše za onaj disk "uz produljenje ugovorne obveze na 18 mjeseci."
evo stigao GPS za nove korisnike koji potpisu na 24mj do 31.12. Zanima me dal zna tko vise nesto o uredjaju,ne mogu nac na stranici,,model,karte itd...
je li moguce produljiti ugovor prije nego sto istekne? istjece mi u veljaci sljedece godine, je li moguce na to jos nadodati 18 mjeseci?
koji se sad pokloni djele...naime zelim produziti ugovor da si uzmem wlan modem...pa da ne produzujem djabe :D
Znaš i sam da je njima u interesu da produžiš ugovor. Shodno s tim,očekuj par dana prije isteka ugovora telefonski poziv ugodnog ženskog glasa koji će te pitati želiš li produžit ugovor. Vodi računa da ti se deda ili baba ne jave i ukinu internet. ;D
ma vec je istekao..pa ga automatski produzuju...sve dok se ne potpise ugovor...zvali su oni mene...al dobili su lagani odjeb jer ne bi dobio nikakav poklon :lol:
Prije kojih tjedan-dva vidio sam da do 15.7(ili do isteka zaliha) dijele eksterni hard disk Verbatim 320GB. Mislim da moraš potpisat na 18 ili čak 24 mjeseca, nisam siguran.
A teško je otići na stranicu i pogledati...:angry:
Trend Micro Internet Security Pro za 1 kunu,
Popust od 25% za opremu za video nadzor,
Stick za mobilni internet za 1 kunu i 512MB mjesečno za 25 Kn ili popust 50% za druge pakete, ali uvjet potpis na 24 mjeseca
Za sad me ne buju vidjeli...
Uveli su pogodnosti na MAXtri pakete(tel+adsl+maxtv).
Više na stranici
Oprostite modovi na trećem postu al da ljudi znaju jel ako editiram neće se znat lol (spojite kasnije ako želite)
U ponudi za produljenje su opet eksterni hardovi, 320GB od Western Digitala navodno.
Te, još jedna novost: HT obogaćuje ponudu Appleovim prijenosnicima
"U suradnji s Appleovim distributerom Apcom/Powercom, u T-Centre uskoro dolaze tri Appleova prijenosna računala - MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air
Hrvatski Telekom u svojoj ponudi još od 2008. ima Appleov pametni telefon iPhone, a sada nastavlja suradnju s tom tvrtkom uvođenjem Appleovih prijenosnih računala u svoju ponudu.
Uz potpisivanje ugovora u Mobile Internet i MAXadsl uslugama, korisnici će uređaje moći nabaviti po puno povoljnijim cijenama.
Appleova prijenosna računala bit će dostupna u deset dućana u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Osijeku već u drugoj polovici studenoga."
fino...taman trebam produziti...:)
Navodno da su diskovi samo za neke korisnike, a ne za sve.
Kak to misliš samo za neke?! Pa nemaju kriterije valjda. Svatko kome je istekao ugovor bi trebao imati pravo.
Neznam kakve kriterije imaju, ali disk moze dobiti smo onaj koga nazove SZK i to mu ponudi za produzenje.Ako ti zoves i kazes da bi produzio ugovor punuditi ce ti nesto drugo.
bio sam u t comu jucer i pitao sta ce mi poklonit pa kazu hard za postojece pretplatnike a to su ponudili i staroj na telefon-(drugi broj) tako da mislim da svima daju hard a samo novima tenutno ide ono u pola cijene.
i da..mi se znamo Raul od nekud :)
Znamo, znamo....poso kuca,kuca poso:king:Uzmi taj disk ( napuni ga filmovima ) i kupi laptop jer ce ti trebati na novom poslu:D
rekao tip da ce se mjenjat darovi do bozica pa cu pocekat navigaciju il nesto :) a sta se tice filmova,igrica i laptopa to mi je trebalo i na ovom poslu tako da dolazim opremljen :)
Nema nista od poklona trenutno jel?
Imaš eksterni hard 320GB+simpa kartica; do 31.12 je akcija, samo moraš nazvat SZK i tražit specifično hard i produljenje.
I ove standardne koji rijetko kome trebaju
mene zanima jedna stvar..istekao mi je i maxtv i adsl
dal ja mogu prekinuti ugovor,pa dr. dan novi napraviti i iskorisiti onu ponudu od 50% nize cifre cijele god?jer ovako mi se nikako ne isplati produzivati:))
Ne mozes, ima vremensko ogranicenje kad mozes opet postat korisnik. Par mjeseci mora proc, ne znam tocno.
Koji supci,to nisi istine..novima sve,nama Nis...odo ja na b net..sve cu tam iz principa prebaciti
http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp
evo nove "pogodnosti" za postojeće korisnike
Evo upravo sam zvao T-com da pitam koliko mi jos vrijedi ugovor za moj flat i rekose mi da je istekao.Pitam ja njih dali imaju neke akcije za produljenje ugovora pa mi je rekla zena da imaju Nokiju.E,a Nokija je...ma najbolje da vidite sami:big smile3:
http://www.t-com.hr/privatni/interne...ti-nokiac1.asp
Sad pitanje,dali se isplati cekat da bubnu neku akciju pa da onda produzim ugovor, ili su im pokloni uvijek tak jadni?Mislim,ako npr. poptises ugovor na 24 mj sa T-Mobile-om mozez dobit pristojan mob a ne ovaj otpad kojeg dobijes uz Hamburger u McDonaldsu...
odjavi ga pa ponovo uzmi i onda bi mogao dobit onaj samsung. ja cekam vec pola godine posten poklon al nikako...
to sam ija misli napravit ali čeka se isključivanje oko mjesec do dva tako da velike su šanse da te kasno isključe i poslje kasno uključe..
to sam pitao baš u Tcentru da šta bi bilo ako raskinen pa ponovno potpišen..
procedura nije toliko brza da se uspije u par dana to napravit..
meni je drukciji slucaj bio. u t-c mi rekli da se relativno brzo rijesi1-2 tjedna samo kako sam na selu a puno ljudi uzima adsl i tv postoji mogucnost da ostanem bez mjesta u centrali za svoj prikljucak. nesto kasnije sam cuo i da ako imas tv a otkazes adsl nemozes ostat bez parice al sve je to rekla kazala