i krv svoju za plavu boju ;D
Printable View
srbija-kazahstan X2
moze proc to..? :banme: :jump:
a joj joj... :spin:
hahaha gledam slike iz 2 il 3rz osnovne..isus krist :lmao:
presmiješno
i slike od mame i tate kad su bili mladi..koje frizureee :lmao:
Alo ekipa! Evo da se i ja utefterim u VOL2... :D
Ovdje je koliko-toliko hladno,a sinoc su dosle neke pahulje,ali zbog blage klime trajale su par minuta,a ja htio snjegovicha napravit... :cry:
Popodne tekma,a i imam za sriktat nekoliko kompaca sto ih je grom neki dan uzdrmao. Vecini nema spasa... Eto toliko.... :POZ:
Ma koji pesimizam, što je ovo? Vidim da se jedino mala ufurala kak treba, da shvaća snijeg & bijelo & sve to skupa :thumbup: :respect:
I Šljaka, naravno, sa dotičnim napitkom, odmah me žeđ ulovila :D Idem do dućkasa po cimet, klinčeke, jabučicu i tako to, pa demižon & lonac za iskuhavanje veša... Valjda će bit dosta do ručka :notooth:
@ bbbrljo: jasno, jasno, malo sporo palim po hladnom :D
zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano? :spin:
da smo jednostavne, bile bismo vam dosadne i nezanimljive ;)
da,da..zabundaj se dobro. vani je jako hladno. ja išla do frendice i imala sam i kapu i rukavice i opet mi bilo zima :)
Eeee, ljutu, ljutu... Sad će trava past, domaća :)
A babe shvatit? Jok, no way. Babe su ko' Windowsi: sve ljepše i ljepše, ali i sve teže po resource i sve punije bugova :notooth:
Jedino što za Windowse imaš SP1 ili SP2, a kad na koku primijeniš SP1, onda te strpaju u zatvor na 15-25 zbog "ubojstva s predumišljajem". Go figure...
figuring SP1 :hm:
lol :lol:
ma vi muški ste blentavi
isto kao i vi nas :spin: da ne kažem, još i više :p
he, he...
pozvn na feštu danas... :jump:
samo što je u 21h... taman na početku drugog pluvremena...
Tako da ću vjerojatno gledat samo 15-20min prvog poluvremena tekme... :-/
Ja iz protesta neću pisati u Vol.2. Zato će ovo biti moj jedan i jedini post u ovoj dretvi ;D
'beš nogač, odi na feštu :)
Za tekmu ćeš čut rezultat, a ako bude nešto mrak ili dobro, repriirat će se još 100 puta. A na fešti ako bude neka mrak mala, ne vjerujem da će bit repriza. Ili da će ti bit isto ako budeš slušao izvještaj i o golovima :D
bzvz...,,,,
ma da kaj ima veze i ja idem na festu,a tekmu bumo mozda i vidli .:)
Pravilo br 1: ne nosi drvo u šumu :notooth:
Hehe :)
Već smo na str. 6 a thread je friški da friškiji nemere bit. Niti 24 sata. U 8 mjeseci ćemo prestići stari thread :)
LOL Blue...
vidim, već si sve izračunao... :)
ja bum najviše pridonjela zajednici :notooth:
@ ico: da, jesam, ova rakija bistri um i oštri čula :D
Mala, nisam ni sumnjao u tvoju nesebičnu predanost forumskm potrebama! Samo naprijed, bez milosti. Ni zrna žita neprijatelju!
i ja dajem svoj nesebicni doprinos...we.:)
ja trenutno prestajem pridonositi i odlazim obavljati kucanske poslove.. oce mi doc ko usisat kucu?? aj pliiiz.. mrzim to :(
Ma možemo se mi svi trudit... al mala je već zasjela na vrh u ovoj temi... ;D
bemti...
Jedva čekam feštu... :)
A onda samo čekam potvrdan odgovor od rođaka i planiranje nove godine i okpljanje ljudi može počet... :)
Bemti... ako to upali, moglo bi biti jedno dobro zimovanej i proslava nove godine... :)
To kaj je veliki nije problem, možemo mi dugo ;)
Nego kakav je sauger, to je pitanje? Dal' dobro siše? :D
Vjerojatno je ovakav:
http://www.powerpac.de/Bilder%20Powe...20%20ltr.1.JPG
;D
to posiše sve... ;D (to bi čak posaugiralo i onog pretilog zeca što to ga mala ima, a što ga nije htjela donjet na okupljanej forumaša da imaju forumaši šta okrenut na ražnju ;D ) ;D :p
dakle, otvorena je nova tema...šteta: trebalo je pričekat da ona dođe na 50 000 postova pa je tek onda zatvorit... :)
ja sam gladna, čekam ručak http://img52.exs.cx/img52/2025/s5oeat.gif
Bemti, to mora da siše ko ona mala S. sa sedmog kata :love: ;D ;D ;D
LooOooL, hoću i ja jednog :D Dok se ne pojavim u čekaonici (kod WBa) s tim na.... jel... :creep: :klap:
jeboteeee koliko postova u ovoj temi od sinoc.......
ahaaa pa otvorena je nova tema...ma nije me bilo zadnjih dana jer sam bio u poslu,morao sam shamanixu gatat oce li dobit TYTN II pa ono,sad jedem integralne kekse i te stvari sa ukusom negodovanja........
@ @bLd@
alo covjece, sta se ti ne javljas vise!
došao s utakmice
prsti na rukama su još ok, ali zato stopala ne osjećam . . .
ispusim ovaj duhan i u potragu guma za kola... cale mi dao pola para da zamjenim sve 4.... ali sam ja prokock'o njegovu lovu tako da kupujem samo dvije :D
spremam se za martinje vol. 2 :D
Čekam da se malo od krave ispeče (odnosno da se zapeče do kraja), pa da se i toga riješim :D
evo spreman sam za spamanje vol.2 :D......pregledavam forum sta se dogadalo dok me nije bilo........
danas navečer tulum.. jedva čekam :D
ubijam dosadu do navečer kad ću se ići spremat i vanka..
a naravno, prije idemo pušit nargilu :)
ofarbala kosu, idem se bacit u kadu da isperem to..
bit će nas 5 :lmao:
slika se pretvorila u gadnu halucinaciju :D
neću pitat kaj zamišljaš :notooth:
pa, jednostavno....vas 6 kak pušite nargilju ^^
pa tu nema ničeg bolesnog :p
probudih se , sad ce tekma, gledam škote zasad , gube nazalost od talijančića :angry:
ne u normalnom smislu pušenja supstance po vlastitom izboru iz nargilje....ke nisi vidla navodnike :notooth:
now that is.....wierd:p
nije cudan, samo je perverzan ;D
bbbrljo, otprilike tako nekako, da.. jos kad je frendice uplela u pricu.. jao, cija masta ne bi proradila ;D
btw, a zasto ti tako razdvajas tockice??
. . .
idem u zivot.. ;)
odjava
Opaaa! Dakle Šljaka... Neću tvrdit 100% ali 99,99% sam ziher da je tebi ovo prva pojava u "Što sad radite" - ako ne i prva u chataonici!
:beer: :beer: :beer:
Soma litara kotlić? Uh, to bi moglo biti dosta i za cijeli tjedan :)
Kaj još jedno blebetanje.....a dobro....meni paše....:banme:
Nego većeras se ide van...samo se čeka da završi utakmica...
Gledam blatomet:hrv:
plasirali se na euro ;) :hrv:
Glupi makedonci...3 dana prije tekme oni napravili revijalnu tekmu za rodendan kluba:wall:
pa di - na glavnom stadionu, a uzgaja se na jugoistoku, ispod južne tribine. navodnavanje, samo je sad problem što nisu platili račun za vodu godinu dana pa im je vodoprivreda isključila dotok :)
da, samo 10000 sjedečih mjesta, inače moraš priznat da je jedan od najljepših stadiona u hrv. bar dok su bili u 1.HNL.
ne znam kaj ti smatraš pod umjetnu travu, ali oni je na glavnom stadionu nemaju
btw, za umjetnu travu ne treba voda ;)
nije to moj tip stadiona, ne volim takve stadione ;)
više volim nešto tipa poljuda, sve tribine spojene, bez obzira na veličinu ;)
jer onda se urlik s tribine ne razbije u zrak, nego sve ide u teren ;)
imaju imaju :) sadsu u k****, ali taj stadion ima tepih :) navodnjavanje itekako treba. prosle godine im je Tekija iskljucila vodu i trava je nestala u par dana :)
Pušiona.......u qurac.......:mad:
trava u tepihu nije umjetna trava ;)
http://www.cts-cro.hr/umjetnatrava/
to ti je umjetna trava, uz nju još ide granulat koji je najčešće od gume ;)
od poznatijih klubova glavni teren u umjetnoj travi ima CSKA
gubimo 2:0, no comment
papci makedonci
prvi poraz , kakva steta.idalje smo najbolji :hrv:
bilic care , svaka cast.
joj mrzim sve te balkance oko nas . vesele se tu ko mala deca.
a proci ce jos stljece kad ce bit u prilici da se kvalificiraju uopce nekam.
dabogda im uefa srusila stadion ovaj skup s tim blatom svim.
sto se umjente trave tice , rijetk oko ima stadion s umjetnom travom.Imaju recimu rusi u moskvi.tam su i dobili engleze.
ma to su mi proseravanja , stavi normalnu pravu zelenu travu , stavi krov ko u Minkenu , i to je to.
da, ali to nije umjetna trava
umjetna trava je plastika, različite debljine i dužine
u nju se dodaje granulat kako bi što duže trajala
to je obična trava koja se dobije tak u tepihu
pa i maksimir ima travu u tepihu, kaj to znači da i oni igraju na umjetnoj travi?
na maksimiru su tereni s umjetnom travom iza juga i iza istoka (ne onaj teren na kojem trenira dinamo, već onaj iza njega) ;)
Ovakav teren ima kakav imaju Makedonci ima VOŠK iz Belavića. A oni su u nekoj 5, 6, 7 kaj ja znam općinskoj ligi. Sramota za jednu državu da igra na nečem takvom.
Slažem se da je teren jako loš....ali ne možemo se sada izvlačiti na to....naši su igrali jako loše...preloše....i drago mi je kaj se nisam kladio na njih.....:banme:
da, znam, sve na brzinu, bez plana . . . :notooth:
ni teren u maksimiru ne bi izdržao tako nešto;)
cijeli tjedan kiša, tri dana prije tekma, danas opet pljusak i to se dogodi terenu
a ovaj teren je teren sa travom u sjemenu, i njega se ne može tako brzo obnoviti . . .
a država je tako i onako u krizi, siromaštvo posvuda tako da im je teren na kojem igraju najmanji problem ;)
daj čovječe, pa nije sad kraj zime pa da nije trava još izrasla, a koliko su južno cijele godine bi trebali imat vrhunsku travu.
A kiša, od kad kiša smeta travi?
gledam kako zero ima lijep zaokruzen broj postova 2600... ja da sam na tvom mjestu vise nebih postao u tematskim forumima da ne pokvaris broj
nisi me skužio
kiša paše, ali u umjerenim količinama
a najgore je kad kiša pada neko vrijeme, a na terenu se i dalje igraju utakmice
onda se terenu dogodi ovo, zato jer tlo ne može više primiti toliku vodu, voda se skuplja pri vrhu, teren se raskvasi i trava se tako polagano uništava ;)
traktor, plug s 10 brazdi, freza, brane i teren bu glatki ko šajba! (istina, nebu baš zeleni, al bu jednobojni u svakom pogledu :P)