nema sigurno?jer ja osobno sam se igrao kodovima i zakljucao ga nemoze se sad otkljucat?
Printable View
kodove za x530
kod otključavanja d600 treba stisnuti tipku eep ja neznam koja je ta tipka dali
mi može netko reći koja je hvaala
bok svima
iman sgh-e250 na vip mrezi, a ocu stavit simpa karticu. kad stavim simpa karticu onda mi traži NETWORK CODE.
kako cu riješit ovaj code?
molim pomoć
hvala
Mobitel ti je lockan na VIP i jedini način ti je da ga odneseš kod unlockera.= Citat =:
iman sgh-e250 na vip mrezi, a ocu stavit simpa karticu. kad stavim simpa karticu onda mi traži
Kod ti može izdati vip uz cijenu od 500 kuna.
Bio je otključan, raio je na Orange pa sam stavio nobrend i sada ne prima kartice. Šta napraviti! help! Postoje li kakvi kodovi.
Pa da je bio otključan on da bi radio na sve kartice,sam mobitel je bio zaključan od strane Orange-a i radi samo s njihovim sim karticama,ne možeš ni jedan novi model unlock-ati pute kodova.
Šta piše kad ubaciš karticu ?= Citat =:
kad sam stavio novi firmware jer me nervirao od orange-a telefon ne prima kartice.
Ako je mobitel već bio otključan flashanjem se nije mogao zaključati (jedino ako je imao nekakvu zaštitu koja se aktivirala nakon flashanja -> glupa teorija ali je moguće )
meni sve to izgleda kao da je EPPROM otišao ,jesi li možda unosio kakve kodove ?
Imei: 352442024********
fta sw version: U900.003
sw version: U900xxhc6
:suicide: :suicide; kad se radi flash mobitela onda se samo upotrijebi kod za reset *2767*3855# i gotova priča .Ova dva koda šta si ti napisao ...odakle si ih pokupio ?
Molio bi da ukloniš imei iz posta.
dali može link do tih koji su riješili kodom.= Citat =:
Na netu su neki imali problema, pa su riješili tim kodom.
(offtopic : postoji tzv univerzalni unlock code za mob. 7337 pa na kraju nekima pobriše imei a nekima ga "unlock-a")
http://answers.yahoo.com/question/in...9125142AA0IGgw
http://gsmhosting.com/vbb/archive/in.../t-541961.html
http://www.fonefunshop.co.uk/forum/a...p/t-30164.html
http://www.gsmhosting.com/vbb/archiv.../t-559183.html
ALI MOJ TELEFON JE BIO OTKLJUCAN.
Znaci ta phone mogu baciti.
Reci mi zašto si unosio ona dva koda (*2767*3855# ne ovaj) kad ti je mobitel bio unlock-an ?
Ne želim postavljati nikakve dijagnoze ali koliko mi je poznato ako ti "mobitel smrznut " radi se o sj***** EEPROM-u ili o blokadi koja se nalazi u njemu (eepromu).
Na linkove u tvojem postu većinom se spominje unlock putem IMEI koda znači ti njima pošalješ svoj imei oni tebi freeze i unlock code koji su UNIQUE.
Možda je blokada u EEPROM-u koja je postavljena od strane operatera i kada si flashirao mob onda se aktivirala i mobitel se "smrznuo " jedini način je servis .
Pošto je mobitel bio orange brandiran oni si možda u EEPROM postavili blokadu za SIM kartice koja se aktivira kad se mobitel debrandira i onda se smrzne.= Citat =:
nego sto me nerviria zasto se zablokirao nakon flashanja
Ako ti "lik" popravi to dali može navesti što je točno napravio.
Evo,ovako, imam x460 i nikako ga nemogu natjerati da mi veli pogrešni SIM,nego uvijek prvo traži SIM pin , a nakon toga Network lock - Enter password i nemam pojma kaj dalje ili sam nekaj propustio?
Hvala unaprijed
Network lock = mobitel je zaključan na mrežu operatera i treba ti unlock code za njega.
Dobro,i postoji li nešto takvo ili ne,odnosno mogu li ga otključati ili ne? Original mreža je VIP
aj molim vas unlock code i postupak za Samsung U340 Snap Phone pls pls pls plssss...jako mi e bitan
mwa to all
Ovo je SCH ako se nevaram (CDMA mobitel) i za njega ne vrijedi ni jedna od procedura SGH modela.
A ima neko resenje ili ne?
i dali radi na VIP mrezu?
Nisam upoznat s SCH modelima jer su oni CDMA mobiteli koji rade na potpuno različitoj frekvenciji.= Citat =:
i dali radi na VIP mrezu?
U europi je gsm mreža ,taj mobitel neće ti raditi ni na jednu karticu euro operatera jer je samo CDMA supprted.
Posjedujem SCH-U900 i ni jedna kartica neće da radi,razlog: CDMA uređaji ne rade u Europi ,CDMA i Gsm su potpuno 2 različite mreže.
Za unlock bilo bi najbolje pitati na howardsforum jer su oni orijentirani na CDMA (i gsm modele) modele.
samsung.howardsforum.com
Ako ciljaš da osposobiš mobitel da ti radi u Europi onda na to zaboravi.= Citat =:
A ima neko resenje ili ne?
imam samsung Z400, kada ubacim bilo koju karticu izbaci mi phone freeze sim kartica nedostaje.sta da radim,kado da to uklonim.hvala
Mora biti da si radio free unlock na njemu putem kodova ?
Jedini način je servis ,putem običnog usb kabela ne možeš ništa napraviti.
kako ga dekodirat....i jel postoji koji program dekodirat sve mob,,,,u kratkom roku....
Mobitel spojiš na NS box i na PC -u (točnije na NS programu ) klikneš unlock ?
jel ima neki kod za e250 phone kode?
Default E250 unlocking code
1. First do a CUSTOM reset: *2767*2878#
2. Take a wrong network SIM (which the phone wont accept) and insert it whilst the phone is ON, without taking the battery out.
3. Make a FULL reset: *2767*3855#
5. The phone should reboot working with "wrong" sim inside, and it will accept it.
6. Change the NCK password to 8 zeros: *7465625*638*00000000*00000000#
7. Disable network lock: #7465625*638*00000000#
8. Check status of phone again
*#7465625#
You will see that the network lock is now inactive.
Ovako sam uspješno otkodirao E-740, mislim da bi trebalo raditi i na E-250!
D900
Trebao bih dekodirati ovaj mob.
Evo par pitanja:
1) Jel ga komplicirano sam doma dekodirat?
2) Jel se može oštetiti ako ga doma sam flasham?
3) Koliko dođe dekodiranje u servisu?
4) Gubim li ikakve podatke na njemu pri dekodiranju doma/ u servisu?
5) Koliko dugo traje dekodiranje doma/ u servisu?
NEmožeš ga doma unlockat ako nemaš box ili unlock/Flash kabel= Citat =:
1) Jel ga komplicirano sam doma dekodirat?
Može ako ti nikad nisi radio,flashanje ne ide preko usb kabela već preko flash kabela s FTDI chipsetom na sebi.= Citat =:
2) Jel se može oštetiti ako ga doma sam flasham?
ok, onda ga nosim u servis, koliko obicno love uzimaju za to i gube li se podatci na mobu?
Kako da dekodiram samsung c3050 koji je kodiran na mts?
#*7337# radi na većini samsunga
Ne radi ovaj kod...
#*7337# NE UPISUJTE U SAMSUNGE !!!!!!! osim jedino i jedino ako se radi o starom modelu samsunga e700 (kod njega ovaj kod prolazi provjereno),
c3050 trenutno nejde preko kodova, cak i preko box-a postoje odredjeni problemi prilikom dekodiranja, al da se dekodirati
ima jedan free nacin s kodovima za ostale samsunge (d900, d900i, e250, e251, j700....) ali ga ovdje ne smijem objasniti i objaviti
pozdrav,
HTelektronika
samsung d600 odbija ovaj kod #7465625*638*00000000#, piše pogrešna šifra help??
Vidiš ovo boldano?= Citat =:
#7465625*638*00000000#
Umjesto njega ide unlock kod koji dobiješ ili od operatera ili na neki drugi načlin,svaki uređaj ima drugačiji kod .
Ovo s nulama ne pali na D600.
Čitam redom ali nikako da shvatim dali ovi kodovi otključavaju ono za privatnost i to? Inače ne koristim Samsung i cijenio bi jako kad bi mi netko odgovorio. Sestra je zaboravila kod od D880i koji je unijela za privatnost i evo nema pojma kako ga otključati. Hvala i ispričavam se ako sam spamao temu što mi nipošto nije bila namjera!
Poštovanje!
Ja sam tu novi. Da li može netko pomoći. Nedavno sam dobio Samsung C140 koji lockiran na T-mobile. Pošto je to mobitel koji je cijenovno, a i karakteristikama jednostavan molio bih pomoć oko njegovog deblokiranja jer bi inaće cijena bila veća od vrijednosti samog uređaja.
Unaprijed hvala!
može li se odključakti sgh L 310 kodiran na m-tel.
ima li načina otključat samsung c5212 preko kodova
da napomenem samsung je kupljen u tele2 te mu je mreža zaključana tj barem jedna sim od tele2 mora bit u njemu inače ne radi!
Postoji li način da se unlocka SGH-E330 koji je lockan na T-Mobile?
Ona fora sa #*7337# kad se telefon upali bez kartice, ne radi.
da li postoji nekakva aplikacija da se mob zakljuca kad se ubaci nova kartica ili kad se pali bez kartice??
samsung i8910?
ja imam corb mislim da je to s3060
ljudi trebam pomoc dekodirao sam samsunga d900i putem univerzalnog koda i sada mi gubi signal nom stop dali netko zna sto da radim unaprijed hvala
Može li se kod s3650 otključati mreža pomoću koda? Hvala
slusajte mene zanima ako neko zna tajni kod za samsunga sgh e770 ali ne za dekodiranje nego da skinem onu sifru sa poruka i imenika i menia jer sam je zaboravio ???
Nisam mogao nigdje naći informaciju da li se gore navedeni telefon sa T-mobile mreže može otključati za druge kartice?
Moze li neko pomoci za omnia i900-prekjucer sam ubacio novi rom i od tada mi se fon zakljucao-ne moze ni jedna mreza! Ja sam na mtel BiH,a pokusao sam preko onih mcn,mck itd,ali nema sanse! Ima li neko da mi pomogne?
Najvise me zanima zasto mi se telefon(mreza) zakljucala,nakon sto sam ubacio novi rom!?
Kako otključati Samsung S7350 koji je kodiran na Tele2 i može li se pomoću koda,ako ne da li može spajanjem sa usb kablom koji je dobiven uz aparat?
Hvala
pozdrav.jel zna ko postupak za otkljucavanje samsunnga s3650,corby.zakljucan je na vip mrezu.hvala
Pozdrav! Imam novi B 2700 i problem sa izmjenjenom šifrom za zaključavanje telefona. Kad pokušam uključiti lokator ili promjeniti šifru telefona sa osam nula javlja mi da je šifra pogrešna. Telefon je kupljen u konikomu, bio je izložen u vitrini i izgleda da su oni nekaj prčkali i promjenili šifru. Mislim da mi garancija ne pokriva tu grešku, a 160 kuna mi je trenutno nemoguće izdvojiti da mi to srede na servisu pa lijepo molim nekog tko zna riješiti ovaj problem da pomogne.
nek mi netko kratko i jasno odgovori sa DA ili NE: dal se provjereno može unlockat samsung J700 kod kuće bez boxa? preko kodova ili preko nečeg već?
nvrmind... dobio odgovor na drugom forumu..
ma bzvz...
Meni treba za SHG-D600 i S5560, nisam nigdje na forumu našla.
Dobro vece drugovi :)e vako imam pitanje da li i kako bi mogao da dekodiram Samsung c 3050?
zna li itko koji je kod tj šifra za e 250..upisao sam pin al mi traži šifru..upisao sam par puta pretpostavljenu i sada mi pise da je mob zamrznut..pa bi bilo dobro ako netko ima neki prijedlog kako rjesit situaciju ili jednostavnije taj kod..hvala..
stavio sam sifru za zakljucavanje ekrana i tastature na samsung galaxy spice i par puta sam pogresio sad mi trazi google nalog ali nece da ucita sifru postoji li kakva varijanta za otkljucavanje ?
imam e250 zaključan na neznam koju mrežu kako ga otključati na sve mreže
trebam savjet - trebam otkljucat samsung m110 - pa sam našo rješenje i autor doticnog teksta tvrdi da na ovaj nacin se može napravit unlock pa me cisto zanima da li je ovo ispravan nacin tj.kodovi ispravni
-hvala unaprijed
= Citat =:
BACK UP YOUR FILES BEFORE UNLOCKING
This will also bring the phone to default settings
1. First do a CUSTOM reset: *2767*2878# (star 2767 star 2878 hash)
turn off the phone
2. take out the battery and sim and put wrong network SIM and insert a half of it,
so it won't ask for network password and shows "Insert SIM" message.
Now put the battery ,and switch the phone on .(phone shows "Insert SIM" message.)
3.With out turn off the phone push the sim fully in. At this stage the phone is still asking to "Insert SIM"
4. Make a FULL reset by typing: *2767*3855#(star 2767 star 3855 hash)
5. The phone should reboot working with "wrong" sim inside.
6. Make a Change the NCK password to 8 zeros by typing: *7465625*638*00000000*00000000#(star 7465625 star 638 star 8zeros star 8zeros hash)
7. Now Disable network lock By typing: #7465625*638*00000000#(hash 7465625 star 638 star 8zeros hash)
Phone is unlocked (check with *#7465625#)
If you find that SPLock is still on afterwards follow the below
After you do the reset, check and make sure that your network lock is active by pressing *#7465625#. If it isn't active you must use this code to reactivate it, *7465625*638*00000000*00000000#. Then you have to deactivate the sp lock first. To do that you need to input *7465625*77*00000000*00000000#, (this will reset the lock) then you enter #7465625*77*00000000# (to disable the sp lock). Then you disable the network lock #7465625*638*00000000# and the phone is finally unlocked.
Pozdrav svima.
Zanima me postoji li neki način za dekodiranje Samsunga e2120 i Samsunga e2121? Neki kod ili slično.
Sa poštovanjem,
Damir
S5550 Onyx Black Shark u tele 2 ?
TNX!!!
kako dekodirati hval
Nadam se da ima dobre duse na forumu...naime imam sim lock na S3550 i neznam na koji nacin mogu resetirati/maknuti sim lock na mobitelu jer ne prihvaca niti jednu sim karticu osim one koja je originalno bila u njemu, a nje vise nemam. Stavio sam svoju trenutnu koja je na istoj mrezi medjutim ne mogu uci u mobitel sa svojom sim karticom jer trazi pin. Bez sim kartice mobitel mogu samo uredno upaliti, ali bez umetnutog sima se nista ne moze. Znaci ne zanima me odkodiravanje na drugu mrezu nego kako rijesiti simlock problem koji imam.
Unaprijed zahvaljujem.
kako da odkljucam samsung gt-b5310 pomozi te pozzzzzzzzzz
Pozdrav forumaši. imam samsung i5800 galaxy 3 kodiran je na t-mobile htjeo sam u njega ubaciti vip-ovu karticu.dali mi može netko reći kodove za otključavanje da radi na svim mrežama. Unaprijed hvala.
Dal zna neko kod za zakljucavanje za SAMSUNG5050???
ja kad upalim samsung s5050 pise mi zakljucavanje telefona pa ako netko ima kod recite...
Moze li se ovako unlockat s5620. Ako ne jer može via cable ili moram imat box.thnx