Ljudi, kako isključiti one glupe obavijesti da igraš neke aplikacije?
Želim vidjeti samo ako ima Friends requests-a, a one gluposti me izluđuju!
Printable View
Ljudi, kako isključiti one glupe obavijesti da igraš neke aplikacije?
Želim vidjeti samo ako ima Friends requests-a, a one gluposti me izluđuju!
Notifications ... to želiš isključit il šta?
Ja sam ga preveo na hrvatski jezik.
Da, želio bih otkloniti da mi stoji npr. "3 druga zahtjeva" jer su baš bezvezni.
hm...
gore kod tražilice /settings/application settings
A meni? :trep:
ja face koristim sam za dodavanje novih ljudi koje znam i gledanje slika. naravno ne gledam svaku galeriju jer ih dnevno 5 novih naprave al uvijek volim pogledat fora fotke sa tuluma, okupljanja i tako to...
one aplikacije i kvizove mrzim... ti kvizovi budu iritantno glupi (pogotovo oni balkanski)...
...ma i ja stalno visim na Faci...no slušajte ovo i ako tko može pomoći neka pomaže.......dajte mi recite jel tko zna kako vratiti facebook profil...naime sinoć sam bio na Faci i odjednom nisam se više mogao dopisivati na chatu zato što sam "kao"prekoračio dnevni broj poruka...da bi nakon jedno 20-30min me izbacili na stranicu na kojoj se logiraš da bi mogao ući na Facu na svoj profil...i ja upišem svoj mail i lozinku kad ono mi izbaci prozorčić i piše ovo :,,Account Disabled - Your account has been disabled by an administrator.If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ ."Ja sam im poslao mail zbog čega mi je pristup onemogućen i zbog čega su me izbacili no još nisam dobio odgovor...stoga vas molim za pomoć...hvala...
Pa sve ti je rečeno. Očigledno postoji limit kod slanja poruka i chata i ti si prekardašio. Jesi pročitao FAQ?
Šta postoji limit? :jehon: Pojma to nisam imao... Mislim ionako ne koristim taj facebookov chat jer je užasan, al opet, čudno mi je da ima limit..
Bratiću su isto tako poslali upozorenje da je pretjerao sa porukama. Valjda neki anti-spam sistem.
Postoji sigurno nekakav limit ako je ovo već drugi slučaj. Pitaj boga koliko je on PM-ova poslao.
Čekaj , tebi je facebookov chat spor, ali zato saljes one poruke bas , dakle ono sto ide preko inboxa , ko lud ? jel nas lozis ti ili sta ..?
kolko ih uopce stignes poslat da su te tak ukebali .. stotine .. pa kak stignes samo ;)
meni je onaj chat just fine , vidis ko je online te aktivan , vidis ko je online ali neaktivan , posaljes ljepo poruku , vidis odma kad dodje.
ja bih se zapitao da me takav jedan social servis zablokira. Covjece , izadji malo ;D
Nema me vise na fejsu kao prije,,,,unovcio sam cipove u pokeru i sad ne visim tolko xD
koristim fejs, al samo dodajem ljude koje poznam..... i dnevno provedem 5 minuta na njemu, samo pogledam nove slike i procitam tu i tamo koji komentar....
Pa bit kompić :)
Ja pokušavam deaktivirati acc i ne ide. Ima to kao opciju, ali sam opet svima vidljiv, sve su stvari tamo kada se ponovno ulogiram. Ne kužim čemu to ako ništa time ne napravim.
Deactivate opcija bi te trebala maknuti skroz sa fejsa i svima nestaneš iz popisa.. Druga fora je da staviš da te nitko ne može naći preko tražilice - onda te nitko ne može naći niti kliknuti na tvoje ime iz tuđih popisa frendova.
friš, jel ti to zbog onog sta su izvodili s terms of use?
bome bas si i ja mislim maknut sve s tog fejsa.. zlo je to
Ah, te masonske zavjere ;D
Ako vas je već toliki strah, onda lijepo editirajte sve podatke tako što ćete ih obrisat, sve postove, sve slike itd. Umjesto svojih slika stavite Kanaderove, Blesićeve, Obamine, Osamine i ine....
ye, i onda moram izac iz onih svih grupa tamo protivu kanadera, adezea, reforme zdravstva i tako..
inace ce noc da me proguta :D
Je, ako sve to obrises, Facebook izgubi na zabavnosti...
Jok. Samo mi došlo iz guzice u glavu da ne želim da mi slike i neki podaci budu out in the open pred "prijateljima".
Uostalom, fejs je dosadan za pop... da.
I onda tu dosadu ubiješ igrajući Mafia Wars ;D
Weeeeee. Yupiiii! xD
Di si brateeeeeeeeeeeeeee!
http://platform.ak.facebook.com/www....ile_box_fb.jpg
Čik pogodi šta mi se podiže kada startam Mozilla Firefox? http://8.17.172.137/passasmiley/imag...ink-Tongue.png
I ja sam na facebooku.
Igram Mafia Wars negdje 10 dana, 28lvl sam...
Pa ako netko jos igra, neka mi posalje na moj PM Ime i Prezime da ga requestam, pa cemo igrati zajedno i energy packove dijelit... :D
haha,facebook....ne otvaram vise svoj racun..blokira mi server od kompanije....
dugacko je, ali preporucila bih svima da procitaju
Zašto?
Pa nismo mi ti koji postavljamo slike isplaženih jezika sa svojim dragim pa da se nečega moramo bojati!http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
Ajdeeeeeee čega te je strah!
Da nisi postala ovo nebi otišao na tvoj facebook i vidio te u vjenčanici!!!
Imaš ispod štikle?
Ja sam si neke opcije u Privacy iskljucio, kao naprimjer da mi u aplikacijama nemogu bas nista vidjeti, i da se nevide moji info kad me se ide dodavati za frenda, i jos tak nesto...
vuki, nemam stikle
i nije mene strah, ali unutra pisu vrlo korisne stvari (ne samo za mene).
ja sam samo iziritirana ovim novim "tagaj stovise frendova" forama u debilnim notes-ima, pa ti onda odje odjednom stoosamdeset notifikacija, jer, ofkors, svi se sjatili komentirati.. spam koji nema smisla i ne moze ga se sprijeciti!!
najdebilniji od svega su oni chain lettersi koji stizu na PM - jer se ne mogu obristai!! :mad: tj, obrsises poruku, ali svaki, bas svaki jebeni put kad netko od ostalih kojima je ta poruka slana kad i tebi odluci odgovoriti - poruka ti opet dolazi!! to sam uredno pocela prijavljivati facebookovom abuse-u, pa ce biti jos blokiranih accounta :p
i onda mi se cudite sto grintam na taj fejs od prvog dana.. pa kako nebi?!
meni fejs sluzi da budem u kontaktu s nekim ljudima koji su daleko. a ne da bih rjesavala debilne kvizove, igrala igrice, ili jos gore - bavila se taganjem forvardusa!!
Gmail.com,freemail.net.hr,hotmail.com,uz te mail servise i tona instant messengera....= Citat =:
meni fejs sluzi da budem u kontaktu s nekim ljudima koji su daleko.
Facebook=Online zajednica koja ne sluzi samo chatanju i razmjenjivanju slika.
I onda neduzni 14-godisnjaci ostanu bez fejsa :(
Bez ikakve uvrede naravno :)
sve to sto si naveo je upravo kao stvoreno za vas cetrnaestogodisnjake i sirenje vasih chainova i spamica, jer ako ne proslijedis to svima koje znas, ne's nikad yebat :freakout:
;D
razmjena slika i nekih podataka preko fejsa je puuuuno laksa nego preko maila i instant messangera, svu rodbinu imam na okupu bez obzira na kontinetne, yada yada yada.
go and spam.
al se ne cudi kad ostanes blokiran.
nisam se uvrijedila, dakle, nemoj ni ti.
:D
E to fakat ne kontam šta mu to dođe, ali nema veze!
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
Facebook mi više dođe kao pozdrav na ulici.
"Ej, bok ša` ima? Kako zdravlje?"
Neki internet malo previše ozbiljno shvačaju!
Istina ima balavaca koji su hrabri u svojoj sobi tako da postanu osori na netu!:snagator:
You're so not fun! Party-pooper! :belj: ;D
OK, priznajem, tu i tamo sudjelujem u takvim forvardusama, iako znam da je to jednako korisno (ili manje?) kao i pokeanje, razni kvazi-personality kvizovi, medjusobno slanje voca, povrca, srca, cokolade, karme i jos kojecega... Ali eto, sta cu, nekad mi bas dodje. :)
BTW za tebe sam vec naucio da ne treba taggati ili opcenito spominjati u takvim stvarima... ;)
forvarduse ti dodje ono sto je u zadnje vrijeme vrlo popularno:
netko napise neki debilni note u obliku leksikona (tipa s par pitanja), taga stopedeset svojih frendova i kaze im da oni moraju odgovoriti na ta pitanja i tagat stopedeset svojih frenodva :rolleyes: let's spread spam.
ali, to nije sve! sad su istu stvar poceli raditi i sa slikama!! ono, uzmes neku sliku, na njoj tagas stopedeset frednova i kazes im da oni moraju isto tako. ovo je jos gore jer svaki put kad netko od stopedeset taganih ljudi iskomentira taganu sliku, tebi iskoci notification!!! upalis fejs, kad ono sto notifikejsena o komentarima ljudi na TVOJU sliku, a ti za te ljude nikad cuo :dunno: za popizdit! (sad sam ukljucila ono da nitko ne moze vidit sliku na kojoj me netko drugi tagao, tak da valjda vise necu dobivati te notifikejšne :drzi figetine: )
a i to sta kazes, dodje ti kao neki "bok bok" na cesti. na cesti sigurno ne radis ovo goreopisano! pa takve stvari bi se valjda trebale prerast s osnovnom skolom, spomenarima i leksikonima :dunno: al neeeee, ajmo sirit spam.
uzas.
nije da internet shvacam ozbiljno, s masom ljudi koje imam na fejsu se ionako zajebavam, ali ovo prelazi sve granice i postaje dozlaboga iritantno!! najvise zato sto jednostavno nema lijeka protiv takvih stvari. kad ti netko salje invitatione za glupave aplikacije, jednostavno izignoriras sve, al ovo nemo's. jer te fakin tagaju :rolleyes:
BTW znas da sa slika mozes maknut tag na sebe, pa ga vise nitko (ni vlasnik slike) ne moze vratit na tu sliku?
Znam znam, to ne pomaze da te ne taggaju na nekoj drugoj slici... Jbg.
znam rav, to i radim.
al nije rjesenje jer ne visim citav dan na fejsu, pa dok ja upalim fejs, vec imam hrpetinu notifikejsna zbog takve slike..
jednostavno se treba uvest ta opcija zabrane da te itko drugi igdje moze tagat.
al sve mi se cini da nece :rolleyes:
Da, to je zanimljivo. Imaju sav taj slojevit privacy control kojim se toliko hvale, a opet, za dopustenje tagganja se pita samo vlasnika slike, a ne i tagganu osobu. Go figure. :dunno:
Facebook is bad, mkay.. :D
Laluna , mislim da si preozbiljno shvatila taj facebook.
dakle , shvati to kao moderni ICQ. Ili moderni MSN. moderni iskon čet .vatevr.
odes na tu stranicu , pogledas ljude koji te zanimaju .
imas 16 notifikejsna i 14 poziva za razne aplikacije? who cares onak . ne sljivis ih ak ti se neda.
ne zelis da primat ikakve apliakcije? filtriras kaj ti notificationi prikazuju , maknes da prikazuju aplikacije . fakat se da dosta toga namjestit.
Ljudi ce uvijek naci nacin da ti dosaduju ako to zele.
stamp os mi biti frend na fejsicu??plizzzzzz
To je živa istina, srečom ja se ne ističem kao "govno u punču" pa nemam takvih daveža!
:fish:
Facebook ima predivnu funkciju: IGNORE ALL >> ZANEMARI SVE :thumbup:
@stamp ovaj ti hoće spakovati do balčaka, da vidiš kako je to biti tagan! http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
On ima prljave namjere samnom , a ja nevini dječarac. :rolleyes:
vuki....di ti ja ta funkcija ignore all..bas mi to treba...
Ja isto dobijem pun kufer gluposti... Sve stisnem ignore i to je to. I još kad te za frenda oćeju neki koje prvi puta vidim... :mad:
A i oni, leksikoni... Majko moja, pa kak retardiran moreš biti da spammaš....
Oni koji me imaju na Fejsu, znaju da sam dobar ;D i da ne šaljem takve gluposti... Jer ih ja samo ignore... EOD
Ja čak ni ne kliknem Ignore, ja bukvalno ignorišem sve te requestove, i oni se samo nagomilavaju. I onda se odjednom resetuju i krenu od nule.
Eto da se pohvalim da su mi jucer provalili u akaunt i uzeli sve cipove s pokera....vrjednost cca 500kn,,,,pojma nemam kako jer je sifra bila slozena od 15 slova i 4 broja...
Misliš na fiktivnu vrijednost? :D
Ajd jasno mi je da baseball kartice vrijede nešto, al fejs čipovi... Moram oročiti ono malo što mi je ostalo! http://www.xs4all.nl/%7Eernstmul/ima...onus/money.gif
A cuj nie mi bas drago sto su mi ukrali 100m cipova,,,sad mi je dosadno i jos gore sto sam ih mogao prodat glupanima koji neznaju sami zaradit:D
Nego,moze li mi netko reci na koju caku su to napravili,jer kazu ako je jak pass da se mogu slikat a pass je bio stvarno jak...
Čekaj, šta možeš unovčiti čipove? (za prave novce ;D)
Idem i ja igrat ako se može ;D
Zato ja imam 14- eroznamenkastu šifru (koja je bez ikojeg redoslijeda, jedino onaj u mojoj glavi ;D;D).
Ali, iz znatiželje, probao par prijatelja i dosta njih ima šifru 123456. :lol:
Facebook ti prodaje 750 000 cipova za 100 eura a na "crnom trzistu" je milja oko euro a negdje i manje....ja sam prodao prije 2-3 mjeseca 500m za 750kn..
http://apps.facebook.com/inthemafia/...&action=attack
Tko ima volje i snage da pomogne satrti gada na Mafia Wars!
Link je na direktni fajt sa dosadnjekovičem!
Ili još bolje, ako je netko u njegovoj grupi pa da i mene doda, jer ovaj se zakačio kao uš!
Nije da mi šta može jer imam para ko blata, ali brate dosadan je više!
;D
Dižem temu zato što je na facebooku napravljen Mobiteli fan site.
Budite fan, ima nekoliko slika mobitela i specifikacija, navodno će biti još njih puno ako nas bude puno fanova.
http://www.facebook.com/pages/Mobite...1668011?ref=ts
Ljudi jel igra itko poker? Jel mi može iko poslat 50 000 da budem pro 100k?
Nemogu doć do 100 000 da ga je*eš! Kad dobijem dobre karte (recimo Q i K) na stolu su uvjek brojevi! Nikad skoro nedobijem!
Imam jedan prijedlog: da napravimo grupu na fb pod imenom ekipa s cafe mobil-a, i tu se svi sastanemo i na taj nacin virtualno upoznamo, ko zeli naravno. Ne znam koliko je to realno i ostvarimo, ali bas bi bilo super.
pa imamo vec takvu grupu :D
Dajte vi meni prvo 50 000 na pokeru i onda ćemo mi o nazivu grupe ;D
Evo, ja sam deaktivirao Facebook acc.
Provedem 10 minuta tjedno samo da izbrišem notificatione i te gluposti.
ne mogu na fejs vec dva dana.. evo što piše:
''''''''''''''Facebook Login
Account Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.''''''''''''''
cuo sam da nisam jedini... ima li još problem kai ja? ..dva dana bez fejsa je predugo za mene.. nisam više u toku.. :D
HELPPPPP!!
Kod mene sve uredno... :)
Kao sto je u jednom od odgovora bilo 'mene je zelo' mogu i ja isto potvrditi.......;D
.
.
ja naletim tu i tamo .. sve uredu radi ....
evo sad se pridruzio grupi. Eldar... nice to meet you all :D
Bilo bi dobro da se dogovorimo oko nekog termina da igramo poker.
Da vam poberem love malo ;D
e taj fejs..normalni ljudi ga nemaju...zbiljach ono
kako danas upoznati normalne ljude, kad su svi na fejsu ili rade... LoL
Nemoj biti asocijalan... u re welcome!
Kao i u svemu, korisno ako nije pretjerano! Ja sam recimo nasla dosta raje iz osnovne i srednje skole kao i ljude sa kojima sam spletom okolnosti izgubila kontakt pa ga sad obnovila barem tako do prvog susreta. Za te stvari mi je odlicno!
Ali, ako cu po cijele dane sjediti tamo i rjesavati nekakve kvizove i izvlaciti izreke nekih ljudi za to vala nemam vremena.
Ljudi pa šta je ovo, preko Opere se svaki puta loggam i moram šifru upisat barem 5 puta. Svaki puta neš s*re Account Unavaible, i moram po 5 puta upisivat šifru da bi mi se logiro.. Kak me živcira fejs, to je preopterećen server od onih g*vnarskih kvizova šta su oni klinci napravili, sto posto.
Ja imam ovak:
htt p://www.facebo ok.com/home.php (maknite razmake)
Meni je na speeddialu ovo drugo. Promjenit ću u ovo prvo sada, hvala Smuchac :thumbup:
EDIT: Evo upravo sada se pokušavam logirat na facebook i opet isto...
Upisivao sam šifru 2 puta i stisnuo 2 puta try again (za login).
Iako sam na speed dial stavio ovaj prvi tvoj link "OVO", a imao sam ovaj drugi..
Neradi mi Facebook, ni preko Mozille, Opere ni preko Google Chrome :(
Meni radi...
Da neotvaram novu temu..
Kakva im je ovo nova fora?
http://www.facebook.com/pages/I-Almo...3823736?ref=nf
Kao moraš postati obožavatelj da bi vidjeo "najsmješniji video ikad" ili tak te neke fore.. Ne nasjedam na to, al me zanima šta ako postaneš obožavatelj?
Možda tako dobiju tvoj password pa ti provaljuju?
To su one navlakuše, postaneš fan i ništa se ne dogodi. Pogledaj wall - nema postova fanova jer su blokirani. Isto kao ono pridruži se, pošalji svima invitation i moći ćeš promjeniti boju fejsa. Kako je wall blokiran nitko ne može napisati da je stvar lažna ;) Vjerojatno je i taj video neki šit.
Ma znam ja da je to sve lažno, nisam ja ko drugi glup, znam da se to sve nemože tek tako mjenjati, a i skužim po tome što zabrane komentiranja po zidu ili u opisu piše morate pozvati sve prijatelje. Ali mi nije jasno zašto je svima bitno imati što više fanova? Ili pišu admini po zidu zovite frendove tek nas je 5000.
Ma joj da sam ja facebook admin, pa prvo bi svim ovim klincima pobriso fejs, jer su ga oni zas*ali svojim retardiranim grupama i prezatrpavanjem.
Možda bi mogli napraviti na forumu zasebnu temu samo za Facebook (općenito) pa da možemo pisati sve u vezi njega, a ne sad da tu spammam(o).
mislim da je fora s ovim grupama tipa "postani fan da..." nesto s reklamama... ili tak nesto...
Bem mu mater više!
Ljudi, imao sam jedan account kojega sam deaktivirao točno 06. 11. prošle godine. Međutim svakih 10-15 dana ja vidim u Prijedlozima sadašnjeg accounta (napravio novog) da mi se kao Add as friend pokaže taj stari acc. Tako svakih 15-ak dana moram nanovo deaktivirati taj stari acc.
Što će to-dovijeka se pojavljivati i nikada neću permanentno moći deaktivirati stari račun?
Klikom na ovaj link nakon 14. dana se potpuno brise ACC, naravno ako u meduvremenu ne pristupis na njega.....
LINK
.
.