Na ovaj bug se svi zale i po stranim forumima,neki su zbog toga prodali telefon...
Printable View
zanimljivo, ja sam se navikao no kad ga netko drugi uzme njemu neradi i sve po spisku haha
koja tipka sa strane? meni je nesto stekalo u pocetku, sad mi ne steka.... i probala sam sad stisnut onu desnu tipku sa strane i brojevi rade uredno :dunno:
pročitaj šta sam napisao opet ako nisi shvatila
kada se slučajno stisne sastrane tipka (do pola) kamere nerade slj. tipke:
navigacijska tipka u LIJEVO
BROJ 4, 6 i 0
hey, jel netko zna gdje mozemo nabavit igre i teme za naseg ljubimca?
ej, hvala, super stranica......jel ima netko iskustva s tim blogom koji je integriran u mobitel? u kojoj velici on salje te slike, i jel mogu ja zabrat stranicu bloga?
nakon ovog teksta poslanog sony ericssonu:
Nakon modela z520i kupio sam sony ericsson k550i i primjetio sam soft grešku... Naime, tipka kamere koja je jako osjetljiva i izbočena pritisnuta do pola pri ugašenoj kameri spriječava normalan rad sljedećim tipkama: NAVIGACIJSKA TIPKA U LIJEVO, brojevi 0,4 i 6. Molio bih vas da ovo prenesete tehničarima ili već tko se time bavi da u sljedećem firmwareu za model k550i taj problem riješi što prije, kako bi mogli update-ati mob novim ispravljenim firmwareom Sony Ericsson update servis-om.
dobio sam ovo pa ćemo vidit:
Postovani gospodine,
Hvala Vam sto ste kontaktrirali pozivni centar kompanije Sony Ericsson.
Hvala vam puno na primjedbama i na idejama koje u ovom ozbiljnom slučaju prosljedujemo nasem tehnickom timu, ali ne mozemo vam nista garantirati.
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na iskazanom, interesu za nase proizvode.
ma boli njih za to. firmware se izdaju samo za dobro prodavane mobove, ne za one s greskama. ako k550 postane popularan kao sto su nekoc bili t610/30, pa poslije tog k700 i k750 onda ce to rjesit cim stignu. do tad vam ne ostaje neg cekat
ja sam imao z520i koji je skroz rijedak pa su radili 2x novi firmware
znači nema to veze koliko je on popularan
nisu tako neozbiljni.:loco: naravno da ce se prema svakom proizvodu prodavao se on dobro ili ne jednako odnositi:spin:
Dali u prodajnom paketu dolazi i memorijska kartica, ako da, kojeg kapaciteta?
lol na gsmareni pise 512 :O
edit: ne pise.. zbunjola :P
Idem malo OFFTOPIC, ali gdje se u Vinkovcima može kupit mem. kartica za k550?
jel su se vama počele gulit navigacijske tipke?
onako svijelo probija kroz onaj krug?
bome meni da i to je meni veliki minus za mob...
Evo da i ja napišem par stvari o K550i, budući da sam jučer postao ponosni vlasnik istog. Uzeo sam ga u VIP-u za 991 (točnije 962 uz gotovinsko plaćanje :D) kn. Nema vodafone oznake i ikone, samo u glavnom izborniku umjesto originalnog "Play now" piše "Vodafone live". Nisam probao radi li na sve mreže.
Na početku me malo zbunio poklopac baterije, ima nesvakidašnje rješenje pa se treba prvo konzultirati s uputama da ne bi nešto polomili.
Mobitel je malen, lagan, dosta tanak, idealan za džep (pravi preporod nakon K800). Vanjski izgled mi djeluje elegantno, tipke su mi odlične, nisam se skoro uopće trebao navikavati na njih.
Meni i software je koliko sam primijetio potpuno isti kao kod K800i, što je odlično. Sam uređaj ima 73 MB unutarnje memorije, što je dosta za početak.
Kamera mi se čini ista kao kod K750, s malo više opcija. Ali još nisam prebacivao slike na komp pa neću još ništa sa sigurnošću tvrditi.
MANE: nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"; poklopac baterije škripi pri pisanju poruke ili jačem pritisku tipke, nepraktično smještanje utora za punjač/slušalice/usb
Eto, to je to zasad...
ništa što neznamo uglavnom :D
to se meni dogadjalo i na k750 i na k800.:thumbdown= Citat =:
nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"
[QUOTE=vladobrad;611880]
nepraktično smještanje utora za punjač/slušalice/usb
Meni to uopće nije nepraktično baš mi lijepo stane u džep.
Do sad na svim slikama nisam primecivao displej, ali sam naisao na neke slike gde je displej k550i tako los, tacno se vide pixeli.
Takodje i na videu koji je pravio compov uopste to nisam primetio izgledao mi je sasvim normalno, da li se primecuje ? ili je to na ovoj slici tako ispalo?
Meni je displej savršen, rezolucija je taman dovoljna za te dimenzije i ne primjećujem nikakvu ispikseliziranost slike. Jedina zamjerka displeju ide na račun dosta slabe vidljivosti pod jakim suncem. No to svrstavam u normalne i ne tako strašne stvari.
Pitam jer nisam imao prilike da se upoznam sa displejom koji nije TFT.
Ali vidim da su TFT i TFD tu negde ;)
A sto se tice rezolucije, ona je sasvim dovoljna ;) Hvala na odgovoru
od danas sam vlasnik k550 i i radi ko stroj mašina ima super dislay ,kao i fotić ,mob je zakon ,mada su mi nudili k750 ,ali nisam htio zbog jojstika nadam se da su ga sad riješili sa ovim ,hm neznam dali je soft u njemu najnoviji ali i to ćemo pogledati ,mob je ok super uvjek se vratim na SE imo sam symbiana N72 njoku ali baterija uhhhhhh a dosta pričam pa je pala odluka na ovoga ,nadam se da nisam pogriješio...................
ja mislim da ne. mob je meni odlican i iskreno bolji od k750i, joystick nika dnije bio problem meni pa ne brojim to, ali velicina, memorija, dizajn, software a i kamera je uredu mada je losija malo od k750i ali kamere na mobu nisu ni namjenjenje ozbiljnom slikavanju tako da to nije ni previse vazno. mob je sasvim dovoljan za svakdasnje potrebe i dalje. ;)
Još ako ga flashiraš u w610 i kupiš hpm-82 sluške (što sam ja napravio) imaš savršen mob sa preko 20 sati čistog slušanja slušanja muzike, a uz umjereno slušanje (kojih 2-3 sata dnevno), oko 30-40 minuta razogovora dnevno i 15-20 poruka dnevno, baterija drži 3 dana bez problema! Ja sam prezadovoljan s njim!
eto i ja ga kupih danas.. krug se kako se čini polako širi.. naime ja do prekjučer nisam planirao kupovati mobitel.. do danas sam imao smeće od moba, motorolu c115, koju sam kupio u konzumu za 300 kn.. mob nema ništa osim poruke i poziva, ali eto nekako nikada nisam patio na mobove.. no kako mi je ta motorola zbilja počela odlaziti k vragu, odlučio sam se pogledati malo ponudu .. skoro sam uzeo k750i, ali me je tada jedan frend nagovarao, na v630i, ali nije mi se svidjela brandirana vodafone verzija i onda sam slučajno naletio na jedan od vaših chatova, negdje iz četvrtog mjeseca, compov, malena i ekipa.. smijao sam se do suza čitajući kako ekipa skenira opcije mobitela kemija verzije, flešira ovo ono.. propuco sam i morao sam ga uzeti.. no naravno prije sam iscrpno isčitao sve što sam o k550i našao na netu..i to na 4 jezika .. i zbilja sam zadovoljan, izvrstan mobitel srednje klase... nisam požalio.. evo sada mi riknula baterija i prvo punjenje je počelo.. siguran sam da ću imati podosta pitanja ..nadam se da ćete biti susretljivi .. pozdrav svima ..
U Sancta Domenici, na Maksimirskoj odmah iza križanja sa Harambašićevom (www.sancta-domenica.hr) po cijeni od 319 kn. Tamo imaju i originalne Sonyjeve MS Micro kartice po 222 kn/1 GB što je dosta jeftino.
Uh ali me iznervira da sony nema drivere za kabel uhhhhhhhhh koji bed ,sve mi radi i nemogu ga update ,jer nema drivera za vistu 64 bitnu,,,,,koja blamaža
nema ti jos updata tak da se nemoras ni truditi
Imam pitanje za korisnike k550.
Da li se vama gule tipke?
Naime meni se je počela guliti 3, 7 i pogotovo *, ali se je do pola već izgulio i natpis na poklopcu kamere.
Jel tako svima ili samo meni?
Napominjem da ne pišem s noktima, odnosno vrhom prstiju tako da mi nije jasno zašto se to događa
meni se yojstik guli... kao da je komad onog srebrnog otpo. tipke JOS ne.
de uslikajte ta ostecenja da i mi vidimo..
Slažem se, jedan od najnekvalitetnije izrađenih mobitela što sam koristio. Škripi na sve strane.
moj ne škripi...
i meni se keypad ogulio skoro cijeli katastrofa... evo slika:
http://img206.imageshack.us/img206/663/p8266339tr5.jpg
pa i iza se ogulio... one 3 izbočene točkice oguljene, kao i poklopac...
http://img77.imageshack.us/img77/5428/p8266341we5.jpg
i meni je na w900 izguljen joypad ali je uredaj star godinu dana. ;D
mozda je to neka mana kod SE i joypadima?
ni moj ne skripi... samo se guli... ali nije bas tak ko kod compova.... neda mi se slikat, nemam ga s cim slikat....
yarisblue de ti slike tipkovnice da i to vidimo..............
meni se nista ne guli star je 2 i pol mjeseca a kod mene je 3 tjedna i nista (bio je od clana ssilva :respect: )
pa nemojte stavljat mobitele zajedno u đžep gdje su i kovanice ili nesto ostro i metalno pa naravno da ce se izgulit.....imam svoj k550 vise od 2 mjeseca i sve je ok! fala bogu!!!
Evo ovako.
Fotić trenutno nije kod mene pa ga nemam sa čime slikati. U džepu gdje je mob nikad nije ništa drugo i na to jako pazim jer već imam iskustva sa napuknutim ekranima i sl.
Poslao sam mail SZK sonyericssona i odbio ovaj odgovor:
Postovani gospodine ********,
Hvala Vam sto ste kontaktrirali pozivni centar kompanije Sony Ericsson.
Molim Vas odnesite uredaj u jedan od nasih ovlastenih SE servisa i oni ce to promijeniti (ponesite jamstveni list). Pozivni centar kompanije Sony Ericsson se ispricava zbog poteskoca.
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na iskazanom, interesu za nase proizvode.
Pozdrav,
Tamas Diosi
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson
Danas zovem elektromagic pa ću vidjeti što će mi reći.
Zvao elektromagic i prvo ima rekao o čemu se radi i kažu mi da to nejde pod garanciju, ali da mogu doći promjeniti kućište i tipkovnicu.
Onda sam im objasnio da mi je SE support poslao mail i rekao da samo odnesem na popravak, bili su malo zbunjeni, stavili me malo na čekanje i onda mi kažu da slobodno donesem mob i da će sve biti rješeno besplatno :D :D :D
Hehe tako je i u Srbiji, prvo vide da li mogu da uzmu pare od ljudi ako ne moze onda ce ipak da urade besplatno...ccc
Evo pre neki dan covek ubacio SIM karticu i izvadio i otisao mu sw, i zovne radnje i oni mu kazu da je to virus, da donese telefon na opravak, i to kosta 10e.
I on se lepo raspitao i kad je odneo, kaze on njima, za javu ne postoji virus, postoji jedan koji salje SMS poruke i to je to, daj recite mi koji je taj virus u mom telefonu i ja cu vam platiti.I ovi mu ubace novi sw i kaze ne morate nista da platite, besplatno je...