jedno pitanje za vlasnike n73 kupljene u vipu
jel ima koje oznake vodafone po masci
Printable View
jedno pitanje za vlasnike n73 kupljene u vipu
jel ima koje oznake vodafone po masci
ima oznake iznad yojstica
Jel se jako vidi i jel crvene boje
jel ovako izgleda http://store.vodafone.com.au/images/handsets/107_1.jpg
http://onlinewinkel.vodafone.nl/imag...icle/I_n73.jpg
ovako di je tebi vodafon, meni je iste velicine t- mobile.
To je svima koji su kupili mob kod nekog operatera.
I ja mislim da je tako!
http://img412.imageshack.us/img412/8...0007fe5.th.jpg
:turn:
Ja sam ga prekjučer dobil ME, i predobar mi je!
Sam me zanima kak da si složim da dok dobim poruku da piše od koga je? tj. da piše ime, a ne broj kak je sad meni.
I ako neko ima FlashSMS za N73, nek mi pošalje ako može jer ja sam našel i tu, i na dotsisu, i još negdi, ali nijedan mi ne radi. Piše da nije kompaktibilno.
Pa ako neko ima provjereno za N73 bio bi zahvalan da mi da link ili nešto.
http://img502.imageshack.us/img502/9...argedd3.th.jpg
Fala ICO al` sad nije fora:cry::p
i mene nesto zanima u vezi n73
kakva kartica ide, micro sd il mini sd?
gledao sam sad na t-mobileovoj stranici, u ono naprijed opisu pise micro sd, a kad pogledas specifikacije pise mini sd
pa ono :s
I kak teme zbrisati? Onaj način da stisnem tipku c mi neče. Nebre se prek kompa nekak to zbrisati?
u mobitelu ih mozes izbrisati preko upravitelja programima a preko kompa tako sto stavis mob u memorijski nacin rada odes na removable disk- Private (it's a hidden folder) > 10207114 > Import i tam brises teme jer se tamo instaliraju
ps. naredi u opcijama da ti prikaze sakrivene foldere:hrv:
da postavim ovde pitanje da ne otvaram novu temu.Dali za N73 postoji pach kao za 6600 da se slusa radio bez sluski?
mene zanima za n73 kakva je tipkovnica, mislim.. jeli se može dosta brzo tipkati?
pa gle treba se naviknuti jer ces dosta cesto stisnuti 2 tipke odjednom jer je skucena ali meni to vise ne predstavlja problem.
Posto sam ponosni vlasnik n73 (napokon)
Instaliro sam jednu temu i nemogu ju nac
Prebavim si mob u način rada mem. uređaj i piše mi da neki drugi program koristi memoriju kartice. U porukama sam stavil na memoriju telefona i s TaskMan isključil sve programe. Zna ko kak to složim?
Mob je super
e zanima me jel moguce maknut sa ekrana "nema kalendarskih zapisa za danas"
EDIT:
zasto mi pri skoro svakoj instalaciji javi potvrda istekla
Nije uspjelo tak.
E ovako zadrzi tipku za meni i onda ce ti mob pokazati procese koji su jos uvjek upaliti iako si ti izasao iz njih,onda stavi nokinu temu i stavi nokine zvukove za dolazne pozive i poruke ,sad bi trebalo radi.Ako nebude to tjelo onda formatiraj karticu....:cro:
Neznam, neče opće. Nebude formatiral jer mi nije hitno tak. Kupil bude si čitača mem. kartica pa budem prek njega, a i treba mi da stavim kartu hrvatske nutra.
zato sam i pobrisao sve sumnjive teme jer ponekad rade probleme.:(
Koje je programe najbolje instalirat na memoriju tel. i karticu?? teme i igre stavljam na karticu. Znam da je neke programe bolje instalirat na mem.tel. zbog brzeg pokretanja, al po mom misljenju, nije potrebno svaki program zato instalirat.
I ima li ko kakvih fontova sa nasim slovima? I gdje ima?
Hvala!!
meni se iz cista mira ugasi dok je u stand by.da li neko mozda zna o cemu se tu radi?:angry: :angry:
edit:da li mozda neko zna aktivacijski code za N73?
Kako da formatiram memoriju telefona (N73), odnosno želim da izbrišem sve što sam instaliro na mobitel.
Isprika, ali tražio sam po forumu, vjerojatno ima samo što to sve surfam pomoću SE K610, što i nije ugodno.
Pa ako može kod za format
S kojim programom mogu stavit privatnost na mob i ima li ga za skinit na dotsisu?
To me pita za vračanje prvobitnih postavki, to mi ne treba. Nego brisanje svega što je snimljeno u memoriju telefona.
Hvala šefe, problem riješen.
Kak da si premjestim poruke sa memorije telefona na mem. kartice? Jer sam sad spremil nekolko poruka u mem. telefona i dok stavim da oču korstiti mem. kartice tih poruka nema, pa bi trebam premjestiti iz tef. u karticu. Zna ko kak?
Da li neko od vas koristi Full Screen Caller?? I imate li problema s tim?
Kod mene nema problema kad neko zove, problem se pojavi sa porukama, kad dobijem poruku od jednog prijatelja, lijepo se pojavi njegova slika, ali kad dobijem od drugog prijatelja, pojavi se slika od prvog tipa... i stalno tako... jel se to nekom desava? Inace, da nije tog glupog problema, FSC bi bio super programcic.
Dali si ga registrirao,posto su trial verzije ograničene???
meni nije nešto jasno prije nokije sam imao motorolu i sad me zanima dali ima neki program sa kojim mogu doći do didtemskih datoteka zato jer sam skinio sa dotsis.com temu Best_XP_THEME_3rd_v1.3 pa tamo piše
e:/data/xp/splus_xp2.dat
back up and restore after installed.
Evo mozes sa OVIME
Samo si pod Tools->Configuration namjesti da vidis sistemske fajle:njanja:
dali netko ima temu od t-mobile za
n73
evo mene nešto zanima.. jeli ja mogu kako prebaciti igre i programe na karticu, bez kompjutera, jer mi se neda signati ponovo neke programe(koje sam obrisa)?
meni nije rijesio,ali gasila se 2-3 puta dnevno i sad je na servisu.
Jel ima netko SmartMovie converter, ali sa crackom ili serial numberom(znači da nije demo) i gdje se može naći.
Tražio sam na dotsisu pa nema.
Hvala.
Prolistaj ovu temu,ostavio sam link sa playerom i converterom,inače za sve smartmovie playere i convertere je isti kod a to su 0000.
Evo probaj ovaj,kod 0000 http://my-symbian.com/s60v3/download...ame=SmartMovie
Uspio sam registrirati onako kako si rekao sa 0000. Sada radi. Hvala.
hehe kako je to zanimljivo da nikom neradi ista verzija smartmovia,ja sam se isto ubio dok sam naso onu koja radi...
Imam još jedno pitanje vezano za N73?
Skinuo sam filmić sa YouTubea na kompjuer i na kompjuteru ga pokrećem sa flv playerom. E sad dali postoji mogućnost da mogu takve filmiće gledati na N73? Jer probao sam taj filmić konvertirati sa Smartmovie Converterom, ali ne prepoznaje file, isto tako, ako prebacim filmić na mobitel, ne prepoznaje ga(al to sam i očekivao). Pa dali postoji neki program kojim se to može konvertirati u mpg4, avi ili 3gp ili tako nešto da to gledam na mobitelu?
Hvala.
Imaš program za konvertiranje, zove se SUPER. Vrlo je jednostavan.
total video player najbolji
Uspio sam. Hvala obojici.
ja sam to rijesio sa imTOO dvd to divx converterom.
Imam par pitanja, pa bi molio vlasnike N73 da odgovaraju... :)
1. Gdje ste kupili mob? Kolko ste ga platili?
2. Koliko dugo ga imate?
3. Imate li bilo kakvih problema sa joystickom? (Pošto sam čitao da imaju neki problema sa onom kapicom, a kupio bi ga na crno (novog sa "garancijom") pa se pitam kolko će mi bit priznata ta garancija na crno... :) a ovi novi su mi preskupi :)
Eto, hvala na odgovorima!
Ostalo više manje sve znam, jer sam "prešao" po forumu uzduž i poprijeko...
A za nekih 1-2 mjeseca sam mislio nabavit taj mob... :D
Ja sam mob kupio u t-mobu, za neku siću, uz razno razne ugovore...
Ako kupuješ mob na crno sa garancijom, ovisi da li je garancija od mobisa ili od nekog privatnog servisa. ako je od Mobisa, onda ćeš mob u slučaju nekog kvara moć odnjet u ovlašteni Nokin servis (Mobis) da ti ga poprave.
ako je garancija od nekog privatnog servisa/prodavača mobitela, onda će ti ta garancija vrijediti samo kod njega. a ne u ovlaštenom servisu...
što se tiče joysticka, ja mob koristim par dana (možda koji tjedan) i zasad sve radi super... samo što je joystick "sklizak" :spin:
1. T-mobil. 1.800,00kn (prijelaz iz Simpe u pretplatu 2god. za tarificu150)
2. Nekoliko mjeseci.
3. Nikakvih. Ima budala pa "isprobavaju" noktima potezajuči ga dali se možda može istrgnuti joystick! Ima malkice "praznog hoda" ali tako i treba da bude.
:headbang:
@Ico sklizak?
Pa ostavi mobitel dok jedeš burek!!;D
1. za 350€ preko oglasnika, malo skuplje jer je tek bila izašla ME verzija
2. 2 ili 3 mjeseca
3. nisam imao nikakvih problema s joystickom, garanciju preko oglasnika dobiješ u privatnom servisu, nisam isprobavao garanciju pa ne mogu reči iskustva, ali tip me je uvjeravao da ukoliko bude bilo kakvih problema da samo dođem i ako ne mogu popraviti dobivam novi mob, a onda to oni rješavaju jer mobiteli imaju europsku garanciju koju naravno mobis ne prizna. Čak je reko da ako mi se neda samome radit update software-a da u godinu dana koliko imam garanciju imam i besplatan update. ;)
2500 kn sa garancijom godinu dana.sad je na popravku vec mjesec dana.
zajeb:creep: :wall: :mad:
ko mi kriv kad slusam druge!:blush:
Hvala svima na odgovorima! :)
AK još netko naiđe, slobodno nek napiše :)
Kupujem na crno i gotovo...samo mi treba 2000kn :D
Ej ljudi gdje su proizvedene vaše N73-ce i jel ima tu kakvih razlika?
moja je iz finske, made in finland :)
negdi sam čitao o tome da ima više verzija, ali neznam koja je razlika..
Ako pise made in nokia to je kao losije od made in finland,a sad dal je istina neam pojma...na mojoj pise made in finland.....
Ljudi jel istina da se poruka šalje 2minute? Da je sve jako usporeno? Čitam na drugima forumima (stranim), pa se mal zabrinio :|
Kak stavit svoj zvuk za poruku,mp3 a ne one njegove ponudene?
Jednsotavno mp3 koji želiš za zvuk zvona staviš u folder sounds\digital (na memo kartici ili u memo telefona) i u profilu nađeš taj mp3 i to je to...
ili jednostavno:
galerija -> pjesme -> nađeš mp3 koji hoćeš kao zvuk zvona -> opcije (desni gumb) -> Post.za melo.zvona
Da al kad stavim da mi postavi za melodiju zvona onda mi mob tak zvoni kad me neko zove a ne poruka
A ispričavam se...
onda lijepo melodiju stavi u folder sounds\digital i u profilu izaberi tu mp3 pjesmu kao zvuk poruke...
e to te ja pitam sad radi...thanks
zanimljiva mi je nokia n73 music edition. no, jedino sto neznam je da li ima prikljucak za 3.5mm standardne slusalice?
Mislim da se uz N73ME dobije nastavak koji se ušteka u pop-port u mob a ima izlaza za 3,5mm (obične) slušalice na drugoj strani...
ali to se da kupiti i za običnu N73...
Imam N73. Pojavio se neki cudan problem, zanima li me da li se to jos nekom desava.
Kad dobijem poruku ili propusten poziv, ne pojavi mi se nista sve dok ne padne u standby, i pojave se ikonice da imam poruku ili propusten poziv, i aktiviram mob, kad ono na ekranu nema nista, nego moram u poruke ili propustene pozive i tek tada se vidim da imam. Onda ga restartujem i radi normalno nekoliko dana, pa se opet to desi. Zna li neko u cemu je problem?? Stavio sam najnoviju verziju softwarea.
Na pocetku me to nije zabrinjavalo, al sad me sve vise iritira. :angry:
odnesi ga na servis ili ak si kupil na crno nek ti covjek da drugog
e ne znam je li dosad to bilo pitano,ali čuo sam da se n73 jako često smrzava pa me zanima da li se vama to događa
Meni se jos ni jednom nije zastekala tak da moram vadit bat. a koristim ju mjesec dana
meni je jednom, ali zbog programa.. neki PVPlayer..
Ja kad sam ga kupio, to mi je radio, bukvalno - na dva minuta.
Pomagalo je samo vadjenje baterije, cak sam se zalio i kod operatora kod kojeg je i kupljen, rekli su mi da nosim na servis!
Novi telefon na servis!!!
Medjutim verzija softvera je bila 2......
Cim sam prvi put updejtovao - prvo na 3......, (sad 4......) to se vise nije desilo ni jednom.
A jedna direktorica od operatora je zatim trazila da joj napisem detaljno kako sam resio problem:lmao:
Pa jesi li to rijesio? Ako da, kako?
:(
Svima koji ma je zaledivala n73 je zato sto je soft bio iz 10-og mjeseca,kod ostalih softova se nezaleduje....
ja si planiram uzet n73, al me zanima, kakva je kvaliteta zvuka kad se slusa preko slusalica a i kvaliteta zvuka na zvucniku?
jel mogu stavit soft od music edition na obicnu n73?
dal obicna n73 i music edition koriste iste slusalice?
i koliko traje baterija uz slusanje muziku jedno 2-3 sata svaki dan?
1.Kvaliteta zvucnika je dobra ali ne kao na walkman telefonima,dosta je jaka...
2.Mozes stavit soft od ME na obicnu ali stim nes nis dobit posto novi soft od n73 je slican kao i ME a nemoras se bojat da ces shebat mob.
3.Koliko ja znam nekoriste iste sluske,nisam siguran
4.Nikad nisam tolko sluso ali jedno 1 i pol dan
Eto sad kad sam bio na putovanju opalio sam u jednom danu 250 slika i nekoliko videa i igro igrice i baterija je izdrzala 5-6h ali to su ekstremni uvjeti lol:respect:
heh, a to me muchi kod symbiana, baterija im malo drzi, a meni treba neki mob za muziku, n73me mi se cini prava za to, symbian ne ogranicava mogucnosti samo an muziku, al baterija to unisti, a obicno walkman ipak ostaje na muzici a aplikacije zaustaju. :S
Dali postoji program za editirenje već skinutih tema? Ako da koji je?