Ja treniram košarku,visok sam oko 170,imam 52 kg
Printable View
Ja treniram košarku,visok sam oko 170,imam 52 kg
190 cm i 110 kg pravog Balkanca. Prije ljeta se bacim na sportove poput bacanja pogleda u dalj i brzog hodanja (do frižidera). Pivska škembica : check. Svi ovdje neki manekeni s idealnim težinama... A što je s nama normalnima? :)
ja imam 14 i po godina , 183 cm visok , a imam 69 kg
187cm 76kg...............neuhranjen......
ja sam visok 184cm i tezak sam 63-66 kg !!!!!!!!!!!!!
ja mislim da nisam debel !!!!!!!!!!!!!!!!
lijepo lijepo, nekih 80% se pohvalilo kako uredno bildaju ili trckaraju pa eto i ja bas danas dosao s mjerenja na faxu pa da se pribiljezim... mladic 20g. frisko osisan, 189.7cm visina, 96.2kg tezina, obujam nadlaktice 42cm, oni pravi znaju da se mjeri opusten misic a oni deblji znaju da ne nema smisla mjerit:throw: na pm za ostale mjere (samo cure naravno):D :thumbup: ..sad jos koju kilu gore i spremni za ljeto...il bolje polozit koj ispit:wall:
radije ti na ispite,hebeš miške:D
Hm... sta da kazem...
Visok 192 mm, imao 98 kg. Do nedavno. :)
Otisao na radikalnu dijetu u trajanju od 2 mjeseca... Sad imam 78-80 kg, ovisno o dobu dana.
I dalje imam malu skembu, alkoholnu pretpostavljam...
Ostalo ok. :turn:
195/85 tu i tam padnem na 82
176 90 kg, prije borbe znam natuc koju kilu vise (kategorija mi je do 93, pa nemam puno mjesta) a van borbi si spustim na 86-88 kg
....hm 183 60 kila ja sam ona klasična čačkalica :cry: :cry: :cry:
kaj je to mod? ili supermod? :)
bolje da ti ne velim, ali uglavnom imaju velike zube i strašno su brzi:comp: ! ziher ima kakav i tu na forumu, ak se javi dogovorićemo meč:funny:pa da ga barem :freakout: ....... PS:ak se meni koji javi, jel mu mogu prijetit s tobom????
hehe..dobro.. :)
Evo da se pohvalim da sam usao u kategoriju 75-84 na forumu. :jump: Sad vec jedno duze vrijeme imam stabilnih 75kg. 3 mjeseca bez znojenja... :D
57kg 167 valjda dovoljno kila :P
Ja visok 183,tezina varira od 78-84...sad sam na 80kg
185 cenata.90kg (10 viška)
Do sada sam imao dosta dugo 70kg...ali baš se danas izvagao i dobio jednu kilu....znači imam 71kg.........
visok oko 185, a težak puno premalih 65 kg . . .
160cm/54kg... Idem u teretanu, sto za mene nije dobro... znaci samo znam onak trbisnjaci, sklekovi, bench, one bučice.. i to... ali da sada konzumiram whey i ta sranja, jedino glukozu, da mi misici neodu... Rekreativno se bavim kosarkom...14god...
178cm/60kg , kaze mi doktorica da bi se trebo udebljat koju kilu al neide , jbg kolko god jeo :D
180cm...100kg,ne prezderavam se il tak nesto,imam sugav metabolizam i prima mi se ko ludo...:wall:
hebiga tak je to ali pocni trcat kile ce otic....
Oslabio sam nešto ovih dana oko 120 kila trenutno(kalirao sam a zimske naslage nisu potpune),
a visina još uvijek ne promjenjena.
Ne stidim se sebe pa nema potrebe da lažem!(ne zaluđen dječjim snovima)
Kako ono negdje reče SEGA "oblik kugle"
he he he nebih rekao, ali budeš vidio dok odeš u bračne vode
i djeca ti počnu skakati po glavi kada dođeš slomljen sa baštele.
Uglavnom kada se netko seli od ekipe
njih dvojica su na jednom kraju ormara
a ja na drugome ;D
baš sutra idem u jednu ispomoć (moji podvizi u selidbama su već legendarni hi hi hi)
188 cm i nova kilaža 85 kg (bilo je 80 prije 2 mjeseca, prije nego što sam krenuo u teretanu)
sada imam oko 73kg, prije misec danas oko 4-5 manje :D
visok oko 185cm.. meni odgovara :)
Kaže moj stari:
Jebeš čovjeka ispod 100kila i ženu koja to ne može podnijeti!!! ;D ;D ;D
Ovo se ne odnosi na djecu u razvoju :p
također 180cm , al sam malo pao sa kilama zbog obrane diplomskog ... sad sam na 78kg
trening košarke svaki dan 2h zadnjih 10 god
185cm (u tenisicama 190), i 75kg (+/- 2kg)
dosta sam mršav i nemrem nikak nabit kilažu. teretana ne pomaže a jedem za troje ljudi...
visok 180cm, težak 77kg...
radim na tome da dođem na 80 i nešto kg :njanja:
Ev doso iz teretane i kad sam izlazio iso sam se vagat,nisam mogao vjerovat 83 kile ali bio sam u patikama pa valjda zato..jucer se vago 80 kila ravno...:wall:
1,68->70 kg
Mali višak, i nejde dolje. Trčim, vježbam prste na tipkovnici i zadnji dio leđa kad se smještam u ugodni položaj.
Update: 190 cm i 95 kg. Pojede me bauštela ovo ljeto,a uz to i kiwi dijeta :)
Evo da se i ja update-am... :)
dosad imao oko 75kg, sad sam pao na 70-ak, a vjerujem da ce jos pasti na oko 65, to mi je onak savrseno, jer imam nekako jaaako lagane kosti, neznam kak to moze biti, al tako je... Visina je jos uvijek ista 178cm... Otkad sam poceo vjezbati malo intenzivnije, kile su stajale, al sad opet opadaju...
prestao sam pušiti i počeo sam puno puno više jest i polako dobivam na kilaži. i cilj mi je da dobijem koju kilu.
180cm -> 85kg i raste :wall:
:notworking:
mali edit.....
182 cm....71 kg.....
91 po novom
191cm... 90 kg...
185 81 aj još se držim :D
187cm 87kg
166/53-55 kg i imam 13,5 godina