imam ja tu igru... ne trebaju meni linkovi...:thumbup:
trainer je napravljen prije nego je full igra izašla
http://www.nfszone.com/nfs_carbon/downloads
Printable View
imam ja tu igru... ne trebaju meni linkovi...:thumbup:
trainer je napravljen prije nego je full igra izašla
http://www.nfszone.com/nfs_carbon/downloads
Evo ovako... jučer sam ju igrao nešta malo...
Naravno, čim sam vidio da mi ne odgovara igra i da Eagames nikad nije čuo za fiziku, odustao sam od prelaženja, pa sad reko, idem vidjet šta sve u igri ima...
nabavio savegame, mora se hex editorom mjenjat CDkey, ima neka nova zaštita...
promjenim to i sad da vidim kako igra diše kad je gotova...
Od onoliko silnih auta ( koliko ih se doimalo da ima ) kad listaš, brojka je slična onima u Underground 2...
Netko mi je rekao da je sretan jer je ovo nastavak underground 2 igre a ne most wanteda... što po meni nije istina...
što se tiče customizacije auta... ja nemogu vjerovat da nema postavljanje drugih farova, neonskih svjetala, ozvučenja...
i ne volim što je igra stalno u mraku... šta su nesposobni napraviti kak spada dan ili mrak i dan te dinamičku promjenu vremena... mislim, to im je jedan dan programiranja a učinili bi igru boljom...
po svemu sudeći EA ipak uspije uprskati...
onda idemo dalje...
Oni koji imaju Ati X800, X700 pa čak i X600 te i stare ati kartice ( 9800 te 9700 ) imat će bolji gameplaj ( veći framerate ) nego X1800 X1900, 7900GT i kompanija....
a najgore su prošle 6600GT te 6800 kartice...
Pixel shader 3 nije optimiziran i sve kartice koje vrte igru sa PS3 imaju jak pad perfomansi...
tako se dogodi da 7900GT te X1800 kartice imaju od 20-40 FPSa a X800 GTO, XL i XT kartice od 40-50...
Znači igra po meni dobiva 2 boda manje jer nisu u stanju napraviti optimiziran engine kao naprimjer GTR ili Toca što rade igre...
osim toga, grafika je opet pre kičasta, kad igram igru, osjećam se kao da sam lik iz crtića... sve nalikuje na crtić... nije tako realno kako se očekivalo...
moja ocjena igre .... 7/10...
Dao bi joj manju ocjenu, ali ima jedna zanimljivost... svi vi koji imate stara računala igru možete bez problema igrat...
Ja sam igrao na Intel Pentium 4 1,8 Ghz , 256 MB rama, ATI 8500LE 128bit 64mbit
igrao sam na 1280*1024 ( LCD ) , na Extra postavkama svijeta, smanjenim shaderima, povećanim refleksijama na max i imam od 30 do 50 FPSa...
30 kad startam trku, 50 kad oko mene nema drugih auta...
što je iznimno dobar rezultat... ( nije 8500 bez razloga koštala 4000 kuna prije 4 god. kad je izašla )
evo radi mi!
super je igra!
krompirko je reko vecinu!
sta se nemogu stavljati neonke???
neeeeee:evil: :evil: :evil: :rolleyes:
ajmeee
to mi je najbolji dio!
a tek zvucnici!!!
jaooo koj9i mulci!!!
ja sam skinuo neki torrent carbon PC-DVD Working
btw carbon je nastavak most wanteda...pa u prvoj "utrci" se furas s onom bembom iz kraja most wanteda!
i jos ti dodje onaj Cross!!!
kako bi tog crnju lupio nogom u glavu jaaooo
;D
edit: ja imam radeonku x1600 256mb i intela 2,8 gigu ddr2 i malo brejka na FULL detaljima...:-/
kako je igra doooobra....
ovaj drift... milina....
najbolji nfs do sad!!!
jep, slazem se da je pre kicasta, i da, nije uopce fora sto je stalno mrak...
ah....
nista nije savrseno, pa nije ni Carbon
Najbolja igra do sad. Steta sto nema drag-a:thumbup:
bas sam je danas instalirao. igra je kako sam i ocekivao. usminkano, kicasto, stisni gas i vozi a ako tu i tamo poberes koji znak ili stablo, nema veze. pa to je samo stablo.
auti su super, cjelokupan look, zvuk masina, tuniranje to je sve za 5 i to nam dize dlake na glavi i povecava adrenalin. ali kad krenete vozit... adrenalin splasne. jer to nema veze svezom. meni je dosta brzo dosadilo, jer jednostavno mi je to neigrivo. jedino sto vas moze motivirat da igrate jer otkljucavanje novih elemenata od tuninga do novih auta.
no ok naravno da ima ljudi koji vole takav nacin simulacije.
danas se ide za tim da igre budu sto realnije nasoj stvarnosti, jer nam tehnicki napredak to omogucava. mnoge igre su u tome vec uspjele. za mene osobno je steta da i NFS ne ide u tom smjeru.
igra je losa i cinimi se da je pre mal napredak od ostalih nastavaka ako ga upoce i ima
Igrivost i realnost se nakon G.T.R. 2 čine JAKO smiješno :D
Drift drift baby;D , sve mi je ukljuceno 16af antialiasing na najvise detalji high.....ne steka nimlao , grafa Leadtek 7600GT TDH, dam koju slikicu moje "pile" kasnije:)
kakvo je stanje sa LAN-om??
Dal mora biti original ili?
Danas kad sam igrao doživio sam nešto nevjerojatno, za vrijeme trke naletim na murju, oni prema meni ja prema njima 250Kmh projurim kraj njih, oni okret i za sekundu već se naguravaju sa mnom, ti isti koje sam prošo, katastrofa.
da...to i mene zanima htio bi igrat preko lana ali nigdje ne vidim opciju za to= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
danas sam nabavio igru i na prvi pogled sam skužio da je smeće stoput mi je bolji Most Wanted a underground 2 da se nepriča
Evo samo da obavjestim svekoliko pucanstvo da je moguce igrati preko neta iz same igre....ja i frend upravo rasturamo ;D
Samo preporuka je da bez TS-a ili Skypa ne igrate jer ce vam biti sranje...zapravo tesko cete se naci u browseru od igre....
nemoj sr** kak si to uspijo jel šteka 1 megom= Citat =:
Izvorno postao VandaL
Jok, nema lagiranja....istina samo smo nas dvoje igrali ali danas cemo probati sa vise igraca.
Jle to bila original igra il kopirka?:-/
ja sam orginal prešao za 12h
Igra je prelagana i prekratka, mogli su stavit bar još 2 kvarta.
evo....a krumpirko mi nije vjerovo:evil:= Citat =:
Izvorno postao LORRY
Ne znam kako uspijevate, ali one driftove sa brda po mračnoj cesti ne mogu ni do pola odvoziti... Izgleda mi kao mission impossible...Moram se zalijetati da bih skupio bodove, a onda auto obavezo počne kliziti i ludovati i izgubim svaku kontrolu nad njim da jednostavno moram barem okrznuti stijenu ili ogradu i onda iz početka... :-/
take staze su mi najlakše i najbolje
uzmi si micubishi lancer za drift meni je najbolji auto imam ga od kada sam ga dobio
= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Gusar hehe...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
tajna je u finom doziranju gasa... nice and smooth
Ma vraga... Pošto je ne padini, kontrola je još teža... Ako ne idem dovoljno brzo, ne mogu sakupiti dovoljno bodova, pa i da dođem kojim čudom do kraja, nemam dovoljno da bih pobijedio... Ne mogu odvozit ni do pola, da ga... :-/
Isti problem imam i ja Drift mi je koma:evil:.Al još ne kužim zašto ne mogu promjeniti auto,ili moram vozit Brerru do kraja igrice.kad uđem u My cars samo mi stoji Brerra.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mozes kupit drugi, ili osvojit od bossa= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Pa u My Cars ti se nalaze tvoji auti, već kupljeni, a da bi kupio neki drugi, moraš na karti naći Car Lot i tamo nabaviti novi... Naravno, ako imaš dovoljno para... Ako ti pak fali, prodaš neki iz svoje kolekcije...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
AAaa car lot ma to te ja pitam;D;D.Imam nekih 320.000 budem pogledao šta se nudi;D.Ja se mučim sa ovom Alfom..uhhhh= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E Frish HVALA
nisi znao za car lot?;D
ne moras se voziti do njegan nego na karti stisnes jump to cl (za svaki slucaj:evil: )
A ja imam igricu i ne stima mi slika kad idu animacije je bijeli ekran kad dodje neki tekst slova ko kockasta ili podebljana tako nest. otprilke mozda netko zna u cem je problem .
Znam da nisam bas objasnio nes posebno ali eto!:-/
moze biti preslaba graficka, ostecen dvd pa se krivo instaliralo ili neki problem s DX-om= Citat =:
Izvorno postao alizee
ma neznam pise mi na onom testu da je sve ok sa grafickom
gforce 4 mx440(znam da je katastrofa ali pise da ja pass )
dojem ja nakak otprilike i do same voznje i vozil ja ali slika cudna ne igrivo
DX-sto je to nemam pojma?
e sad ne znam za graficke od nvidije ali za atijevu graficku je trebalo skinuti nove drivere probaj si skinuti za tu nove drivere pa javi jer ti radi= Citat =:
Izvorno postao alizee
DX= DirectX jer imas 9 c
skinuo drivere i directx c mo vec od prije.
Vidmi da mi nema pomoci ali hvala svejedno. Probat cu kod frenda mozda je zbilja instalacija losa
Sve do jedno 70% igrica mi je bila zakon (osim drifta), ali poslije 70% užas.Premalo se auti mogu nabrijavati i sada jedva pobjeđujem.Sada sam na 83%.
još je nisam pokrenuo lol imam je nekolio dana
evo ja presao igru jucer.za mene nista novog osim dvi stvari mozes sam uredivat spojlere,te drift.Drift mi je zakon,oba drifta:thumbup: .
jedino sam u tome uzivao u igri.durgo ostalo mi nije nista bilo posebno.
sve isto od most wanteda.
ja sam imao tri auta mazda rx8,rx7 i corvetuu.
s njima sam presao cijelu igru.
koliko vas za sada igra tu igru i koliko je vas preslo cijelu igru??
ja sam za vikend prosao...malo me je igra razocarala,ali dobro...bit ce bolji sljedeci nastavak :D= Citat =:
Izvorno postao Marko01
evo, ja danas proso karijeru...
jedan tip, naravno, ako znate voziti muscle car, uzmite si dodge chargera r/t, auto je prepredobar, ubrzanje strava.... jedini race koji nisam s njim mogo prec je brotiv zadnjeg bossa, onu prvu utrku sto samo vas dvoje vozite... onda sam si uzeo lancera i popapo ga ko malu bebu....
i da, i lancer je isto pre dobar, doslovce je zaljepljen za cestu, najbolji handling ima, al mu mozda malo snage fali (na brdu, kad treba je**cki povuc, onda je slab)...
uglavnom, najbolji nfs do sad...
@friski - za drift si uzmi neki muscle car, ili sa zadnjim pogonom, baci se na utrku na brdu i vjezbaj... npr. spustas se, imas plavu brzinu, dolazis pred zavoj, skreni(drzi gas) i on ce pocet se zanosit, kad dodjes pre blizu sa straznjim krajem zidu, pusti gas da se malo odmaknes i opet gas... a ak sa prednjim krajem lupis zid znaci da si ili previse skrenuo ili prerano...
Prešao sam igricu prošli tjedan i sad prelazim challenge, još mi fale samo dva zlata da pređem. Osvojio sam skoro sve aute, još mi fali Mitsubishi Eclipse 1999.
Gledao sam onaj blacklist i neznam kako da osvojim recimo Lotus Europa, Neka od toyota, Pagani Zonda i recimo Shelby GT500 2006.
ja ju još nisam igrao (osim demo) niti nemam volje od MW NFS je krenuo prema dolje:-/
valjda ce biti bolje drugi put.meni se osobno nije svidio most wanted.
imam jedno pitanje.
vozim corvettu i ona ne ide preko 330km na sat.
jeli mozda postoji koja blokada ili nesto tako.
zasto nemoze ici 350 ja je nasisam 330 bez nitra i onda dam nitro i nece preko.
zastoo??:-/
To je točno.Brat je nabavio tu igru u ponedjeljak a ja je več danas završio u Medium težini.Kad sam skužio kako promjeniti onu Brerru,dalje je bilo ko po špagi.Lamborghini je zakon kakav Audi;D,a onu zadnju stazu na planini su mogli još gore "smotat",ali svejedno sam ih sje....:spin:.Nadam se da drugi nastavci NFS-a neće bit tako kratki.Underground je bio ZAKON.= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Tako je meni Honda Civic u NFSU2 bila blokirana na 300. Skužio sam da je to zato jer sam nešto čačkao u onom dyno/performance dijelu :-/ ..nikad nisam uklonio kvar a ima na sebi brdo nekih unique stvarčica..= Citat =:
Izvorno postao Marko01
Edit: ako netko ima ispravan crack (imam razor 1911 al ne radi) -> PM
imam i ja problem
nekad mi auto na cesti potone u crnilo dam screen shot kad se opet dogodi
i znaju mi zgrade se stvorit na putu vozim ja kad isprid mene zgrada ja zakočim kad tip iza mene prođe kroz zgradu gledam ja WAF i probam i ja i mogu i kroz cjelu utrku mi se to javljalo
Sta se tice drifta po kanjonima, kada ulazite u drif udjit sta blize strani ograde ovisno o okuci i kada vas pocme zanositi na vanjski bok dakle u kanjon kao da cete ispasti pustite malo gasa ali i dalje drzite strelice.....te onda nakon sta vidite da ste se malo odmaknuli opet po gasu...malo testirajte to pa javite:)
zna li iko objasnit što je to boss race , i kako dobivat bodove u toj utrci
A oni koji imaju volan, da vidiš kak je s njim komplicirano, užas!= Citat =:
Izvorno postao B@re
JA sam odustao, i nekak jedva, po 20 puta driftao ispočetka, zasitio sam se već igre.
Kako prodati auto iz kolekcije? Slučajno sam kupio 2 Impreze, omaklo mi se :-/
Od dole ponudenis opcija kad gledas auto koji oces prodat imas 4 opcije
i cini mi se predzadnja od lijevo na desno stisnes nju i dobijes neke nove 4 opcije i tam imas sell...probaj koja je mozda sam fulo ali nije problem skuzit:thumbup:
Igra je full laka ali premalo novog skidam kapu ukrasavnju auta ipak slaganje svojih felgi branika auspuha hoodova i slicno je prebolesno nema kaj nemres promjeniti i malo kastamajzat;D
ali utrke prelagane i monotone nis novo sve ko i u ostalim NFS-ima:(
Ocjena 6/10
dodge viper srt10 ima najveću akceleraciju a ne onaj challanger.Igra je dobra samo onaj drift im je u kur.. i ZAŠTO SU IZBACILI DRAFT to mi je bila najbolja disciplina!:thumbup:
Svi pričaju o toj igrici, ali ja sam odlučio da ju neću nabaviti dok ne prođu kolokviji bar... kad se bude moglo malo lakše disati... ;D
E da, zanima me kakva je igrica u odnosu na Most Wanted? Dal je teža ili lakša... Underground 1 i 2 bili su dosta lakši od Most Wanted...
U biti nije mi uopce napeta, zbog nje sam isao u 23,30 na kolodvor po nju. Donio je doma i tio stuc komp nakon sto sam je instalirao.
Glupa dozla boga
DRAFT nisu izbacili!!! Još su i ubacili i tipa kojeg možeš zapoosliti za draftati se iza njega, a izbacili su DRAG koji je bio pretežak ljudima koji su igrali na automatic, a prelagan ljudima koji su igrali na manual. Igrica bi bila fenomenalna da je zeru teža ili da ima više utrki, a ne ovako sam je prošao u 4 dana (samo karijeru).
To sam i ja mislio u početku,nikako da prođem taj drift)ali dobro nabrijani auto i Drift mi je sada najbolja stvar u igri= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
Evo malo sam i ja izdvojio vremena i presao nekih 50% igre, dovoljno je to. Dosta je monotona igra, zvuk je prosjecan, fizika nikakva... Zonda i m3 su jedini normalni automobili sto se tice uzitka u voznji. Razocaravajuce...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
da sorry drag sam mislio reći!= Citat =:
Izvorno postao MrBlc
Vidim ja svi neki maheri i to, ;D . Ja prešo 95%, a ne da mi se popunjavat ono sve da dođem do 100%, jel ima tko save file sa 100% pređene. Htio bi vidit kak izgledaju svi auti i tako te sitnice... :-/
pa dobrop bi dosao jedan link za download save filea 100% :spin:
imam dva pitanja: kako se zove pjesma iz carbonovog dema, evo sa google video
http://video.google.com/videoplay?do...s+carbon&hl=en
ona pjesma u meniju me interesuje, vidim da nije standardna u citavom izdanju i ne mogu je naci, a jos vece je pitanje je li je uopce ima. drugo: ako je ko presao podosta ili jos boje cijelu igru, da mi kaze kako da sredim wolfa, prvi boss koji dodje. vozim alfu breru i uzeo sam exotic klasu. svaki put me pobijedi u drugoj trci kad ima ona tanka ograda gdje mogu propasti, a nemam ni nitro ni onu spravu sto zaustavlja vrijeme, mislim da se zove timetrap. znam da moram biti ispred njega, ali kako da ga preteknem i da pritom me vise ne stigne?
= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
link za soundtrack
= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
netrebas ga prestici...moras se samo voziti dovoljno blizu njemu i tako sakupiti cim vise bodova
ok, hvala, probam sad pa javim
ja HAVE prolemos...
oću uninstalirat igru...ali piše da nemože započeti jer fali EAInstall.dll
a najbolje je kaj ga imam....
Ja sam prošo igur 101%, ne znam kak ali jesam...
Imam cijelu karijeru, sve challenge i sve kartice u singleplayer modu i dvije mi još fale na netu....
Na netu sam Level 38...
Igrica je odlična za vožnju na volanu, ali jedino sranje je to što iz nastavka u nastavak ima sve manje i manje opcija za slaganje auta.. Glupost je i to što ne možeš kombinirati autosculpt i aftermarket dijelove.....
Sve u svemu, bolji od predhodnika po grafici i igrivosti, ali po mogućnostima Underground 2 je za sad najbolji.....
Također isti problem...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Dopi****a mi je zbog zadnje staze. Botovi preočito varaju, svaki sljedeći restart staze u meni gasi želju za igrom :rolleyes:
Nije vrijedno živaca, onaj EAInstall.dll me nije spriječio da je izbrišem :evil:
ok, bio bi zahvalan za save file ako bi mogao ;D= Citat =:
Izvorno postao geniusboy
mah sam' ubaciš defade i s njeg pokreneš deinstalaciju..= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ova igra je smeche extra klase,igrao sam najprije nfs:MW onda nfs:carbon i na kraju konachno se nakon tri godine dochepao nfs:u2 i on mi je najbolji zbog tjuniranja,neonke svugdje,tezhe je vozit nego carbon,cijela je igrica tezha i ima puno vishe gameplaya od nfs:carbon,carbon sam preshao u dva dana s oko 4sata(vishe manje) gameplaya svaki dan
smeche:closed:
driftati je uzasno tesko ...ali sve u svemu igra mi je odlicna ...pogotovo zato sto su stavili alfu .... a ni musle auti nisu losi ....
Dok god ti mozes vozit preko 200 kmh dok se udaraš u zid, zna se da igra ne valja...
Need for speed... mislim... uopće nije neki feeling brzine...
ajde ljudi lijepo instalirajte WTTC ili GTR2 pa vozite.
Kad vam se auto počne tresti na neravnim stazama pri brzinama preko 250... e to je posao... Jednom ako udarite ogradu, za vas je natjecanje završeno
Ili još bolje Live For Speed,Richard Burns Rally,Grand Prix Legends,ili ako ste spremni prijeći preko nekih bugova,netKar: 4 najrealnije simulacije vožnje.
ISI-jeva govna im nemogu ni prismrdit.Barem mi moje iskustvo sa Grobnika to govori,plus razgovori sa par profića-vozača utrka koje znam što s neta,poput Tristana sa http://www.reynard883.com/ , što lokalaca kao Siniša Crnojević,....da dalje ne nabrajam............
*očekujem da će mi Krompirko počet solit kako ja nemam pojma,bla bla bla,ISI je zakon itd,*
thunderhead live for speed je reala igra ali daj kak je slozena za igranje u k imas nbolje reze dok igras s misem nego s tipkovincom lol
gtr2 mi je od svega tu najbolji
Nfs Carbon je takav žešći shit...ne znam kaj su išli izdavat nekaj kaj pređeš za 2 sata igranja
nemaš pojma što pričaš,nit ti je to neki argument.
naravno da ćeš bit brži sa mišem nego sa tipkovnicom.Precizniji si.
al LFS se igra sa volanom.....na ni jedan drugi način se ne isplati igrat.
a što se tiče carbona,tu se slažem sa ivstojićem:EA-zna se:napravi poluproizvod+hiper marketing=lova, kupce i igraće-ko ih j.....
lumcul te lu vi ridgy jefhmuy re lyvyv ukryhi cumdu
Dajte ljudi igram vec puno Live for speed i WTCC,a i nemozete usporedivat s
carbonom ove igrice.
Simulacija i arkade nisu isto.
Netko je rekao da kad u WTCC vozis 250 auto se trese,da to je istina.
Carbon je toliki shit da nema vece gluposti na svijetu.Igricu sam igrao par dana dok je nisam presao i vise NIKAD je nisam upalio.
Probajte driftat na LFS pa ce te vidit sta je driftanje.
pozz
ma igrica uopće ne valja,ja sam je u 12 mjesecu nabavio,čovječe,nitko mi ne vjeruje al ja sam prešo u jednom danu za 4 sata igranja 87 posto,a poslje mi se nije dalo...prešo sam ukupno 6 puta svaki put onog dariusa prešo iz prve sa slr mclarenom...preeeeeeeeeeekratka priča u igrici :thumbdown
Istina je... kad igraš NFS... prođe te volja brzo...
A GTR, WTTC, LFS i slične igre ne možeš igrati bez volana...
ali te zato nikad ne prođe volja za igranjem...
Evo vako.... 2 igre zajedno mogu kompletno zamjeniti NFS i pružiti extra mnogo uživanja u igranju...
GTA i TOCA recimo...
sad čekamo eto još GTA novi nastavak pa da vidimo našta će to ličiti
Dali se moze igrat NFS Carbon u LANU??? Govorim o piratskoj verziji
Ima li NFS Carbon opciju promjene kamere tj. da mogu gledat stazu iz auta. Naime, našao sam na netu rješenje kako igrat igricu u widescreenu, a nisam je probao igrat prije primjene tog patcha, pa ne znam da li zbog toga nemam tu opciju. Trebalo bi pretpostavljam bit u setupu volana/tipkovnice cameraview ili sl. ali ja to nemam.
kako nemas? Ja sam odigrao igru vec 20 puta i po defaultnim postavkama sam stiskao "C" i mijenjao camview uredno... :dunno:
ma našao sam sad maloprije konačno. nema toga u setupu volana ili tipkovnice prije vožnje, nego se mora za vrijeme vožnje otić u opcije i promijenit kamera. ali naravno ne mogu zbog toga podesit da na volanu to mijenjam. i nema nažalost tog cockpit viewa, ali i ovaj gdje se samo cesta vidi je donekle ok.
možda zbog tog patchiranja, ne znam, ali tako je :-( bitno da sam pronašao da ipak mogu normalno vozit.