Mi na Badnjak, ali ne vidim zašto ne i prije.
Od kojeg dijela, akoj? :D
Printable View
Mi na Badnjak, ali ne vidim zašto ne i prije.
Od kojeg dijela, akoj? :D
Mira, ljubavi, darova i tih gluposti. Odnosno ugođaja. Hrana je ok. :D
E da, muka mi je i od onih s drugog foruma koji mi pune inbox i traže prijedlog moba za dar.
Otpratio zaručnicu na posao... kupio 6pack mlijeka :D za 28kn... sada malo daviti ovaj forum :)
Ja složio vent na grafi umjesto 12V da radi na 7V, slušam Charlesa Mingus-a i pijem čokoladno mlijeko...
Yep, nije toliko produktivno i zanimljivo but it's something! :D
Ma gonite se! :D Ja učim o Turingovim strojevima trenutno.
Hmm, ne znam, nesam školovala :D
Mislim, znam za Turingov test ali nisam u toj materiji.
Nego, sad baš gledam - 8 godina sam na ovom forumu. Osjećam se staro :D
Kontao sam da si ti računarac...
Informatika, ne bavimo se mi takvim stvarima... Mislim, ja bar znam neke osnove osnova, dovoljno za razumijevanje dok 90% ekipe ne zna ni to...
Blaženi TVZ :\
Jbg, ja studiram matematiku(i računarstvo) pa slušam to. -.-
Ni na računarstvu se to ne radi (na FER-u ima cijeli predmet o tome) :D
Ali meni je bilo zanimljivo- iako sam se, paradoksalno, skoro uvijek morao boriti da ne zaspem :D
Na poslu :(
Na bolovanju vec skoro dva mjeseca. Spavam do podne ko međed i ne radim ništa.
Šta bi?
Pilonidalni sinus se zove. Visok od trtice do guzne rupe da izvineš. Otvorena rana dva prsta široka i isto toliko duboka. Slike necu stavljat. :lol:
Na rogatog si se nabo? :notooth:
Brz oporavak želim!
U bemti, nisam smio guglati :D
Nadam se da budeš bolje što prije :)
Hvala momci! :beer:
Rekoh da nije lijepo ni za vidjet ni za osjetit. :D
27.11 sam operiran i od tad se mučim sa sjedenjem i ležanjem ali sada je mila majka šta je bilo prvih 20-ak dana. Sad normalno sjedim a onda nisam mogao sjest kako treba jer se trebalo namještat a ustajanje boli ko svi vrazi. Rana se do pola već zatvorila a ne smije ju se šivat već mora bit otvorena pa je malo zahebano dočekat skoro i 3 mjeseca da se zatvori. Po mojoj procjeni neće ranije...
Brz oporavak!
:beer:
registrirao se prije 9, neaktivan zadnje tri godine... šta ima ljudi? :)
ispravka zadnjih 5 godina :/
Došao vidjet što ima kažeš
@Mario92 - super mi je bila ona piva kad smo bili. Još se smijem doživljajima
@yager mhm, ja kada sam odstupio symbian je bio na tronu, a sad... :D
Sada ni ne postoji :D
postoji kod mene u džepu kolekcija belle bugova u metalno plastičnoj kutiji na kojoj piše NOKIA N8 :D jbt pa čak se i kamera pokvarila a o bugovima i svemu ostalom da se napise treba novi forum cijeli osnovati :D
PS šta je ovo, nemam te fensi sličice iznad imena ni ta dva "loading bara" ispod imena svi to imaju, sta je to uopste?
Ajmo miting! #trololo